polari
|
Dobro jutro! Danes pa bo en zaspan dan.....pa meni kar paše, no....še ohladilo se tak fajn.....malo grem sicer na potep v mesto, neke zadeve uredit, pa celo v mb še grem.... Eva Ana, kak lepo, da že uživate doma.....in se cartate...super IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Jutro punce, neko zatišje je bilo ponoči, ste vse spale ali je katero že zvilo? Danes ponoči sta še obe moji biksali, tako da bom sigurno šla dopoldne kako urco ležati, pa HB je dež pa se bo stanovanje še malo ohladilo. Vprašanje izven teme, za tiste, ki ste s PT: najboljša slaščiščarna na PT za torte? MOrem za pon. naročiti torto za najmljašo, ima 2 RD, pa se mi trenutno ne da iti peč oz. pripravljati, če bom slučajno šla v P, čeprav imam v sredo rok. Da ne bomo, ki slučajno praznovali kar v P. in njegova sestra imata RD na isti dan, pa njegov brat in še ena sestra, so pa letnice različne. Najbolj poznani je seveda Sladki butik v mestu zraven lekarne, jaz pa sem se navadla hodit v Kicar v SladkoS. Imajo ful dobre torte, fajne cene, niso grozno dragi, tudi ostalo pecivo vse tam pečejo in so res super. To pa je tam v Novi vasi ko je cerkev Sv. Leopolda... Kaj ti si iz okolice Ptuja? No, vidim, da ni nobene zvilo, Sontschica, sigurno se nekaj pripravlja.... Jaz sem sploh nehala spremljati kakršnekoli znake...bo že....pa mislim, da ne bo še zdaj... ...saj še mam čas... Spala pa sem tak.....poze me malo mantrajo, ker me hitro začne vse bolet...je pa blo fajn, ko se je ponoči vlilo.....