Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Eh jaz bom zdaj mal svojo dušo ven dala Problem No takle je, midva sva hotela Tjašo dati drugo leto v vrtec, pa sem zamudila vpis, potem pa sva pač razpravljla, kaj narediti, pa je nekoč se tašča ponudila, pa sva rekla ok, no je pa tu en problem, mislim da sem vam večkrat razlagala kak je moja tašča obsedena z šolanjem mojega 13 letnega svaka, ki je čist ponorel(o njem je že tudi tekla beseda), v glavnem ona mu dela vse zapiske, ga sprašuje, ga sili učit, podkupuje itd, mali pa ima izpade in zarad tega je večino šolskega leta moja tašča na antidepresivih, govori o smrti... Problem pa je, da Tjašo obožuje in večkrat reče, da živi zarad nje še samo .Po letošnjem poletju, ko sem bila večkrat z taščo in svakom na morju in skoraj ponorela, ker nio poslušal mojih navodil glede Tjaše, ker je bilo večkrat kreganje, me mal skrbi, kako vzdušje bo mala imela, zdej je taki smeško, kaj bo pa potem???Z mojim sva se zmenila, da jo sept. naslednjo leto dava v vrtec, do takrat pa tašča, sicer je tudi vprašanje, kdaj bom dobila službo.Ma to sem morala napisat. uf, Lolita, nič ti nisem fouš... ampak glede na to, kar si povedala o svojem svaku, bi jaz resno razmislila, če bi dala svojega otroka tja v varstvo. Ne glede na vse moraš mislit na svojega otroka in mu zagotovit najboljše pogoje. Jaz bi raje razmislila o privat varstvu, če je pa tašča na antidepresivih, pa tako ali tako najbrž ni najbolj primerna za varuško... Aja pozabila sem dodat da je danes komaj 3 dan šole pa sem mali že mora ućit celo en list, in zarad tega ne greta on in tašča na srečanje taščeve familije.In da ne rečem, da je že čist konc je pa postavila celo pogoj, po tretji uri ne ker mora malega učit Ma sej je ena idealna opcija njena mama, sam ko sej veste...Pa še vprašanje je kdaj bom službo dobila in če jo bom Jaz mislim, da bom verjeten kar ukrepala, ker sem vsakdan bolj zaskrbljena.