|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
3.9.2009 18:01:25   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

A mi lahko ena prosim pove kdaj pri katerih mesecih se lahko začne devat skuta? V HIPPovih kašicah sem videla da je od 6.mes. že skuta (skuta+banana+še nekaj-sem pozabilauser posted image ) pa sem mislila,da bi mogoče jutri dopoldan ji dala malo skute in veliko sadja. Imamo namreč skuto z 10% m.m. doma.

Hvala.

jaz ti ne bi znala povedat...vem samo da kravje mleko ni priporočeno d 1 leta, skuta je pa iz kravjega mleka... samo isto so vsi jogurti pa vseeno damo otroku prej tak da sm tut jaz zgubljena glede tega...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
3.9.2009 18:05:07   
NoBady
Pa še da vam zaželim en lep popldan... al je že večer? kak se hitro stemni zadnje dni... kar naenkrat...pa tak je pust dan tak soparen da kmi čakam da se uščije da bo pol mal lažje dihat...

mi smo ok... občasno tečni, ma v glavnem veseliuser posted image
Dans sm Taju skuhala juhico... ma sm dala noter vse, krompir, korenje, por, kolerabo, zeleno, peteršilj....tak mu je blo dobro ...ma ubistvu še meni user posted image tak je blo fajn sladko... priden je za jest, čisto vse poje kar mu dam...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
3.9.2009 18:24:49   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa, to bo felix naredila (prosim, felix user posted image ), ker jaz ne morem.
Daj mi na zs pošlji tvoj naslov, da že enkrat pošljem tisto Liji. Sem tak jezna sama na sebe, ker stalno pozabim.

Ne se jezit, škodi lepoti user posted image
ti bom poslala ja.. hehe.

Za lepoto je že prepozno. user posted image
Bom poslala v teh dneh. user posted image

Skuto lahko daš, ko začneš uvajat mlečne izdelke. Te pa lahko po 6m, če se ne motim. Tako da vidve kar navalita na skuto! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
3.9.2009 19:43:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady
jaz ti ne bi znala povedat...vem samo da kravje mleko ni priporočeno d 1 leta, skuta je pa iz kravjega mleka... samo isto so vsi jogurti pa vseeno damo otroku prej tak da sm tut jaz zgubljena glede tega...user posted image

NoBady vem ja, samo meni je P. rekla da lahko začnema s kravjim mlekom sicer ne z 3,5%, tak da jaz ji tudi rižolino delam s KM in sicer 0,5%, pa zaenkrat ni nobene reakcije (trkam na les).

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
3.9.2009 19:46:16   
tasa_m
Za lepoto je že prepozno. user posted image     Ah, s tem pa se ne strinjam ! user posted image
Bom poslala v teh dneh. user posted image   Ni panike. Saj če bi T. bil za akcijo bi mi lahko dala osebno,ampak noče na morje ker je rekel, da pol nebo diplome napisal,ker bomo sam okol hodli. Pa sem mu obljubila, da sploh nebo vedel, da naju ima na morju..samo spat bova hodli v apartma, pa ne popusti user posted image

Skuto lahko daš, ko začneš uvajat mlečne izdelke. Te pa lahko po 6m, če se ne motim. Tako da vidve kar navalita na skuto! user posted image
Super, sem danes tudi kupila tiste male sadne skutice..sem pač gledala, da je čim manj m.m. noter user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
3.9.2009 20:00:23   
mediuhec
skuta: ravno bili pri P (6 mesecev), pa je rekla da skut in jogurtov še ne! lahko pa belo meso, testenine brez jajc, riž (poleg sadja in zelenjave).

MB: dobro punce, potem pa drugi teden čet ali pet, mal si rezervirajte. padrino je picerija blizu novega centra špar(tam se lahko parkira) pri novih blokih magdlaneksi gaj- blizu je magdalenski park, pa zdravstvena šola- ne vem pa naslova, čebelica- a bi še kaj dodala kje je to?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
3.9.2009 20:01:48   
mediuhec
skuta: vidim da so info zelo različne?!!! če ni reakcije ni problema.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
3.9.2009 20:02:38   
tasa_m
Mediuhec..če pa midve lahko že jajčko jeva?!?user posted image user posted image Sicer samo rumenjak ampak vseeno.
Ma tile P. so svojga dnara vredni..vsi drugače pravijo. Pa sem malo pri Februarčičah brala, pa tud že jajčke devajo pa testenine..

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
3.9.2009 20:06:03   
Najaa

Mediuhec..če pa midve lahko že jajčko jeva?!?user posted image user posted image Sicer samo rumenjak ampak vseeno.
Ma tile P. so svojga dnara vredni..vsi drugače pravijo. Pa sem malo pri Februarčičah brala, pa tud že jajčke devajo pa testenine..

Kako si ji pa jajce dala? Postopoma najprej 1/4, pol polovico itd.? Jaz sem pri Tiji tako začela, sam je že drugič pol imela pikice in čez nekaj časa spet tak da ji nekje do 14m nisem pol dajala jajca.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
3.9.2009 20:09:58   
tasa_m

Kako si ji pa jajce dala? Postopoma najprej 1/4, pol polovico itd.? Jaz sem pri Tiji tako začela, sam je že drugič pol imela pikice in čez nekaj časa spet tak da ji nekje do 14m nisem pol dajala jajca.

nisem ji še dala, čeprav imava zeleno luč. Nekako ne zberem poguma in bom še malo počakala..kak mesec.Saj sploh ne vem kak se naj zraven spravim?? A sam rumenjak al kaj kruha zraven al kaj.. pojma nimam user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.9.2009 20:10:38 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
3.9.2009 20:16:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Ej tasa ali MaJaLe, če je še katera tukaj, naj da sliko od cite gor. Prosim. user posted image Ne ve, če se še kdo tak sekira za seznam kot jaz...? user posted image
Boš ti Taša??user posted image user posted image user posted image

Majale neke mi ne dela. Daj malo delaj, da vidimo kak delaš kot gospa user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
3.9.2009 20:17:21   
tasa_m
kaj zdaj s to RR, kuj stare poste mi kaže, pa nič novih user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
3.9.2009 20:28:43   
leo**tia
user posted image oj čveke.kako ste.mi smo danes cel dan imeli potepanjeuser posted image ,,,pa mali je imel sistematski in seveda je veliko nad kreivuljami.večji in težji od svojih vrstnikov.ima 117cm,pa 24kguser posted image ..mala pa je v 2tedna šla gor..400gramov,mi jo je po želji p stehtala...sedaj ima 5800,tako da posvetovalnico imamo 30.9.  za seznam.....je pa pridna...zdaj se je naućila pljuvat...že cel dan pljuvauser posted image user posted image ..cela je mokra...tiste ki že redno dajete gh-koliko obrokov vaši imajo'?moja dopoldan kak0o kašo,ob 1 kako juhco,al pire,pa še popoldne kak frutolino,al pa sadje...danes kar 2krat,pa 4 obroke mleka po 120ml čez dan ima,če pa noče flaške dobi pač keksolinouser posted image ..pa kaj najraje papajo vaši?'user posted image in zelo malo čaja spije.včasik 200ml,danes pa niti 100

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 3.9.2009 20:30:01 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
3.9.2009 20:34:00   
tasa_m
leo**tia super za pregled za tavečjega user posted image . Koliko pa je Tia velika?
Midve imava nekje 2 obroka GH..zjutraj-rižolino ali frutolino, popoldan pa kašico sadno ali zelenjavno. Danes pa je imela še kosilo..zelenjavno juhico s piščancem user posted image tak da je imela danes 3.obroke.
Lija trenutno je še vse, je štrajkala nekaj pri cvetači ampak jo je danes kar lepo jedla, tak da zaenkrat še nimamo težav user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
3.9.2009 20:38:45   
leo**tia
kar se tiče skut meni je rekla naj dam..2krat na teden poje 1-2 fruhtzverge....rižolino pa te zadeve delam s adaptiranim mlekom...pa testenine v juhci tud že papa...reakcije hb še ni bilo...user posted image so pa pedijatri različnega mnjenja..jaz raje patronažno vprašam..pa še eno vprašanje??je prehlad lahko povezan z zobki?zdaj ji je iz ene nosnice mal priteklo,pa cendrava je da joj...vidi se bela pika,ampak še ni zunaj...user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
3.9.2009 20:41:31   
leo**tia

leo**tia super za pregled za tavečjega user posted image . Koliko pa je Tia velika?
Midve imava nekje 2 obroka GH..zjutraj-rižolino ali frutolino, popoldan pa kašico sadno ali zelenjavno. Danes pa je imela še kosilo..zelenjavno juhico s piščancem user posted image tak da je imela danes 3.obroke.
Lija trenutno je še vse, je štrajkala nekaj pri cvetači ampak jo je danes kar lepo jedla, tak da zaenkrat še nimamo težav user posted image

tie mi ni merila,ker ona ni imela posvetovalnice.samo zvagala jo je na mojo željo,zanimalo me je ker res veliko poje,pred 1mesecem pa muke da joj,nič ni hotela,sedaj pa ko vidi žličko že odpira ustauser posted image ...jaz jo merim doma,zdaj ima 67 cm,mislim da...pa še vedno cendra,komaj že gleda pa noče spatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
3.9.2009 21:09:33   
tasa_m
upam,da bo čimprej zaspal. 

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
3.9.2009 21:16:55   
Najaa

nisem ji še dala, čeprav imava zeleno luč. Nekako ne zberem poguma in bom še malo počakala..kak mesec.Saj sploh ne vem kak se naj zraven spravim?? A sam rumenjak al kaj kruha zraven al kaj.. pojma nimam user posted image

Ne, rumenjak lahko vmešaš med zelenjavo. Če ji daješ krompir, med krompir ali med špinačo... ma rumenjak povosd paše zraven, se mi zdi.Z zelenjavo mislim.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 3.9.2009 21:17:17 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
3.9.2009 21:18:58   
tasa_m

Ne, rumenjak lahko vmešaš med zelenjavo. Če ji daješ krompir, med krompir ali med špinačo... ma rumenjak povosd paše zraven, se mi zdi.Z zelenjavo mislim.

aha, hvala lepa! Bomo poskusili,čez kak mesec user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
3.9.2009 21:24:53   
Najaa

aha, hvala lepa! Bomo poskusili,čez kak mesec user posted image

Koliko ima pa kaj kil Lija zdaj?
Ma dej, tako lepo je brat, kako lepo papcajo otročki. Nika pa ni še pripravljena. Sploh ji ni do hrane. Včeraj je sicer nekaj momljala zraven rižolina, ampak se je kmalu nehala pesmica. user posted image Najraje ima flaško z AM in seveda zizo, ampak tam ne priteče več velik ven.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
3.9.2009 21:29:16   
tasa_m
Ma dej, tako lepo je brat, kako lepo papcajo otročki. Nika pa ni še pripravljena. Sploh ji ni do hrane. Včeraj je sicer nekaj momljala zraven rižolina, ampak se je kmalu nehala pesmica. user posted image Najraje ima flaško z AM in seveda zizo, ampak tam ne priteče več velik ven.

Če ti povem po pravici, je nisem nič vagala zdaj. Samo danes ko sem jo morala nosit, se mi zdi da se je FULL zredila-komaj sem jo še nesla. Težka ko svinec. Razen,če je bila plenička tako težka user posted image .
Lija kar je GH ja, edino ko je mami -babi- kupila medolino ni ust odprla inje pol mami bila prav užaljena..kao kaj te ne je če pa je sladko. user posted image user posted image

Nikica bo že ko bo pripravljena. Saj se ji ne mudi. Zobek že imaste?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
3.9.2009 21:30:35   
tasa_m
Najraje ima flaško z AM in seveda zizo, ampak tam ne priteče več velik ven.

Pri L. pa ni šans,da bi AM pila. Raje nebo jedla kot pa mora to pit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
3.9.2009 21:32:27   
tasa_m
felixxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, Lolitaaaaaaaaaaaaaa, čebeeeeeellllllaaaaaaaaa  vidim vasuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
3.9.2009 21:35:01   
Najaa

Če ti povem po pravici, je nisem nič vagala zdaj. Samo danes ko sem jo morala nosit, se mi zdi da se je FULL zredila-komaj sem jo še nesla. Težka ko svinec. Razen,če je bila plenička tako težka user posted image .
Lija kar je GH ja, edino ko je mami -babi- kupila medolino ni ust odprla inje pol mami bila prav užaljena..kao kaj te ne je če pa je sladko. user posted image user posted image

Nikica bo že ko bo pripravljena. Saj se ji ne mudi. Zobek že imaste?

Joj tud Nika je na enkrat tak težka. user posted image   user posted image
Ne, zobka še ni. Ma... sem prehitro rekla zadnjič. user posted image
Ti, pa saj imaš svojega mleka še dovolj, ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
3.9.2009 21:37:32   
tasa_m
Joj tud Nika je na enkrat tak težka. user posted image   user posted image
Ne, zobka še ni. Ma... sem prehitro rekla zadnjič. user posted image
Ti, pa saj imaš svojega mleka še dovolj, ne?
Jaz tud na ta zobek čakam, ker zdaj zobke krivim ko je tečna kot driska user posted image
Ja, imam ja..zaenkrat. Samo se mi pa zdi, da ga nimam več toliko kot prej, da ga imam zdaj malo manj. Verjetno je to od tega, ko kak obrok al pa 2 spustiva ven user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?