|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
28.8.2009 11:02:18   
Belen
blanč...to je konstanto čez cel dan.... lih zwečer ni tega-.... po moje niso krčki...ker če jih do sedaj ni imela... booo ne wem... user posted image user posted image upam,da gre hitro mimo... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
29.8.2009 9:04:12   
pikatara
Blanči včeraj sem pa tvoja soseda spoznala. Pravita, da imaš ful pridne otroke in da nič ne jokata.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
29.8.2009 10:19:27   
blanč
Joj, iz tvojih oz njihovih ust v božja ušesauser posted image  Onadva sploh do tja ne čujeta, če mislim prava soseda:):) Kje si ju pa uhaklalauser posted image user posted image
Naša tamala je ratala iz dobrovoljčka taka sitnobica. Med hranjenjem upije, po hranjenju tudi in umes do drugega hranjenja, da ne govorimuser posted image  Veliko je začela bruhat oz polivat... Sem zdajle poslala mojga po bebo ha1, če bo kaj boljše sem že čisto obupanauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
29.8.2009 10:21:35   
blanč
Belen vidim da si tu user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
29.8.2009 10:25:16   
blanč
Pa še mal monologa. A ve kaj pogrešate stvari, ki ste jih prej počele. Jaz najbolj pogrešam izlete z mojo hondicouser posted image  pa večere ob kaki fajni pijački in kakem benduuser posted image pa (nemoremsamaebiverjet)službo...
Eh, mogoče imam samo danes tak danuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
29.8.2009 11:20:50   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Pa še mal monologa. A ve kaj pogrešate stvari, ki ste jih prej počele. Jaz najbolj pogrešam izlete z mojo hondicouser posted image  pa večere ob kaki fajni pijački in kakem benduuser posted image pa (nemoremsamaebiverjet)službo...
Eh, mogoče imam samo danes tak danuser posted image

Blanči, o ja marsikaj...In to je, pravijo, normalno...Jaz mislim, da sem (bila) malo depresivna, pa malo pride od nespanja, pa malo od tega ko si nekaj fuul dolgo želiš, pa malo od tega ker nismo najmlajše, pa....
Jaz sem se zarad takih filingov ful sekerala, kadar sem nostalgično razmišljala o prelepih nosečniških dneh, ko sem bila carica milica, nič počela samo uživala. Pa še vse vedno pišejo samo o sreči, o žutih minutah pa nobena.
No, zdaj se pa sekeram manj. Svoje otroke imam za umret rada, ampak si priznam tudi napor in da mi je blo včasih lažje kot zdaj.
Jaz pogrešam brezskrbne večere, ko sva z dragim kuhala in se potem ob filemskih maratnonih basala, ali pa nedeljske deževne dni kadar se nama ni dal iz postelje ali pa to, da po kosilu legnem če mi paše... hehehe vse moje se nanaša na spanje in počitek user posted image
A še kera kej pogreša?

Aja pogrešam tudi svojo mobilnost, da sem šla kadar in kamor se mi je sprdnilo..

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
29.8.2009 17:35:22   
ninčy
Hojla dvojne mamice!
Še malo pa se vam bom pridružila pri čvekanju. Se pa zdaj obračam na vas z enim vprašanjem, ki mi danes ne da miru. V šoli za starše sem pozabila vprašati, z G pa imava tudi vedno druge debate in mi uide iz glave. Morda se spomnim ta teden, morda pa mi zna pomagati katera izmed vas.
Zanima me namreč, ali moramo dvojne user posted image  prvorodke tudi v P šele ko so popadki na 5 minut al moramo že prej. Obeta se mi namreč naravni porod, ker je A glavično, B pa sicer medenično.

Hvala za vsak odgovor.
Lepo cartajte svoje user posted image user posted image .

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
29.8.2009 18:15:05   
buši2
Ojla punce,

malo z zamudo, ampak vseeno se oglašam na temle forumu.  Vas zelo rada preberem, nisem pa imela časa za pisanje.
Upam, da me sprejmete medse??user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
29.8.2009 23:13:14   
4pikice
Čeeer!

Me par dni ni bilo gor, sedaj pa malo čekiram za nazaj. Kako je bilo na pivu, ste se dobile? Pri nas nič novega, no razen tega, da je Ana danes jedla paški sir, tako bolj za hec, par malih koščkov, nisem mogla verjet, čist je bila navdušena. Te naše babnice sta res prave gurmanke. Do sedaj še vse z veseljem pojesta. Aja pa Lina pije s kozarca in po slamici vleče 100/h. Ana že lepo sama sedi, Lina ne, se ji ne da, je preveč komot, raje leži in se kotali.

buši2- user posted image čestitamuser posted image ti za user posted image , res sta čedni, še kaj več napiši

ninčy- a B je medenično, men je pa G rekel, da morta bit oba glavično za naravni porod, drugače je pa boljši carski, da te preveč ne matrajo. S tem mislim, kot poznam primer dvojčkov, da je punčko rodila po naravni poti in se je kar močno matrala, fantka pa nato, ker je bil medenično, carski rez. Glede odhoda v P pa ne vem , ker je bil to moj 3. porod in se o tem z G sploh nisem pogovarjala. Ves čas se mi je obetal naravni porod, na koncu se pa nisem odpirala in sem imela carskega pa sta bili obe glavično. Ne se sekirat!!! Za sabo imam 3 porode in čisto vsi so potekali drugače. Le pogumno stopi v zadnji mesec, daleč ste prigurali, lepo, lepo!!!user posted image

2+1=4pikice

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
29.8.2009 23:26:57   
4pikice
Aja pa še glede pogrešanja.  Prav ničesar ne pogrešam, priznam ni mi hudega, če si zaželim pijačko v večernih uricah s prijateljicami ni poblema, ker moj pazi na ta male, če greva z mojim zvečer kam skupajm, imava varuško (mojega brata, ki je zlat in samski!!!) in vse 4 porihta.

2+1=4pikice

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
30.8.2009 9:59:10   
Snezinka4
Ajm bek! Ljubo doma, kdor ga ima! Čeprav bi šla takoj spet nazaj na morjeuser posted image

Pogrešanje?!? Kar fino če kaj kdaj pogrešate, da se potem vsaj kdaj kam spravite. Meni se namreč največkrat ne da začet cele organizacije iskanja baby sitterja (nimamo stalegauser posted image ) tako da največkrat kar doma ostanem. Zapečkarstvo pa tudi ni preveč dobro....

Soor - bel jezik. Moje mnenje: Če ima dete samo bel jezik je najverjetneje le od mleka. Če so pa beli kupčki, ki nežno s prstom ne gredo dol, je pa to soor. Jaz ga nebi drgnila dol. Vsaj taka navodila sem imela jaz 9 let nazaj. Sploh pa če otrok normalno je, ga ignorirajte. Če ga je pa vedno več (vedno več kupčkov po ustih) pa uporabite arcnije.

Izpostavljanje dojenčkov soncu in mazanje s kremicami - ne ga s.r.a.t. Preberite članek v Mladini (7.8.09) o kremah za sončenje...tudi doječe mamice ne se mazat kar z vsem...

Sicer sta pa punci dobro prenašali vročino in spremembo okolja. Pridni ni kaj. Le jemo še vedno na 3 ure, tudi ponoči. Tu pa tam kdaj na dalj časa...
Komaj čakam, da se začne šola, da se malo naspim čez danuser posted image . Potem pa spet začnemo osvajat Mostec, Rožnik, PST,...

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
30.8.2009 11:15:20   
Shadow
Snežinka, velkom bek! user posted image

Punce, hvala za nasvete glede soora... tudi pri nas je kar atija doletela ta čast, da si je gazico na prst navil in očistil jeziček - je šlo vse dol, nekih kupčkov pa nismo opazili. Tako da za sedaj nismo Daktarina uporabili. Upam, da je res bilo le od mleka.

Jaz pa najbolj pogrešam to, da sem lahko kadarkoli zalegnila na kavč in bluzila. zdaj pač to občasno počnem med hranjenji. user posted image  Na kavico pa gremo kar z bejbiji - no, pozimi bo to težje, ker ne bomo na terasah kafičev iglujev postavljali. Ja, pa službo tudi malo pogrešam... no, res čisto malo.

Buši2, seveda te sprejmemo medse! Napiši nam kaj lepega!

Ninčy, jaz bi, glede na to, da imaš dva, šla v P malo prej.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
30.8.2009 14:45:53   
ninčy
4pikice, meni so že prejšnji teden v P rekli, da bo to en krasen naravni porod. Potem je pa to potrdila še moja G. Pravijo, da je pomembno samo, kako je obrnjen A. Seveda sem jim povedala, da je najmanj kar si želim to, da bi prvega rodila naravno, pri drugem bi pa morali delati CR. No, bomo videli, kaj bo. Hvala za lepe želje.
Shadow, hvala. Tudi sama tako razmišljam. Upam, da se ta teden spomnim in vprašam še svojo G o tem.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
30.8.2009 16:42:23   
buši2
Ninčy - glede položaja: pri meni sta se obrnile še nekje med 34 in 36 tednomuser posted image , tko da še malo počakaj, da vidiš kakšna bo situacija.

Glede pogrešanja- meni manjka  spanec, pa so punce pridne in mi spita celo noč, ampak jaz osebno rabim spanca fuuuul.  Je pa res, da je vsak dan skoraj isti in se vrtim v začaranem krogu previjanja, futranja, pregovarjanja za spat,... Bi mi pasalo mal zamenat in se iti malo kofetkat, šopingirat, na rekreacijo, pijačko,..user posted image

Punce povejte, kdaj ste vaše štručke dale že malo v sedeč položaj. Imam Hartana, pa jim je ležanje v njem že čisti dolgcajt. Sem pred dilemo ali naj že dam naklon vozička na prvo stopnjouser posted image  Tiste ki imate Hartana prosim za nasvet. So pa moje čebelice stare 3 mesece.

Uživajte, danes je pravi dan za to!user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
30.8.2009 17:37:26   
taškica
Buši - jaz imam hartana in pikce malce starejše od tvojih. Ti jih kar pogumno daj v prvi položaj, ni blema, itak ti bosta sami povedali kdaj jima je tu mač, kdaj bi radi ležali...Tudi jaz že dvigujem položaje, ampak jima pretirano ni všeč. Hartan ima take trde, čisto ravne sedežke, se spominim pri drugih dveh otrocih, ko je bilo to bolj nekako oblazinjeno....Ti kar, če jima le paše.

Snežinkica moja - dobrodošla. Komaj čakam da vas vidim. Kako kaj košarkaško igrišče?user posted image  Ste se imeli lepo? Maš kakšno anekdoto iz morja? Se strinjam z vsem kar si napisala glede krem. To je ena sama kemija. Raje naj otroc lepo podlago dobijo, pa ob 11h šibat dol z sonca, kot pa to zadevo na kožico mazat.

Pogrešanje - ja seveda! Vsaki izmed nas se je življenje spremenil, katera to ne prizna ni fer. Pogrešanja je veliko, važno je da kaj od tega tudi uresničiš. Meni je že pivo s kolegicami s foruma čisti balzam za dušo. user posted image user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
30.8.2009 17:51:54   
taškica
Blanč, a da bi pa ti s hondico v ljubljano na eno čvek terapjio uletela - a to ni možno?user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.8.2009 20:59:39   
blanč
Taški ni možnooouser posted image  . Kombinizonmi še v sanjah ni pravuser posted image pa tudi registrilala je letos nisem, bom pa drugoleto 100% uletelauser posted image ...
Zdajle pa so čmrlji končno zaspali midva pa na VTV poslušamakoncert bjelog dugma in pijema pivo pa se mava oh in sploh fajnuser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.8.2009 22:00:48   
lara light
Buši, dobrodošla! Prelepi sta!user posted image user posted image
Snežinkica, lepo da si nazaj!user posted image

Zdej me je primlo,da ku u starih cajtih kašno rečem na soj račun,
ma kje so stari cajti?
Kje so tiste ure, ko sem pred omaro presedela, da sm tapravo xs oblekco si nadela? In tiste ure pred špeglom, da sm farbe uskladila, lase cementirala,
parfume do onemoglosti miksala? ...ko sm dvokolesnika z nogami objela, po cele dneve s klapo presedela, ko sm se dežja za moje petke bala, ko sem erotične romane brala, ko sem modne izložbe na pamet znala, ko sm en modrček na roke pol ure prala, ko sm kavč na račun tv-ja uničila, ko sm ob vikendih od vsakega bara do taslabš gostilne šla, ko sem uro imela le za okras, ko mi je večer pomenil z dragim največji špas?
Danes pa... če dan začnem tako, da utegnem v kopalnico, mi je že lepo. Če najdem med cunjami nekaj, da mi stoji, se mi kar smeji. Dvokolesnika prodala, zdaj potiskam mojga ševroleja ko budala. Če kavica na zraku me doleti, vriskam od veselja še tri dni. Zdaj se ogledujem za slinčki in avto sedeži, prebiram knjige o vzgoji, znam uspavanko al dve, pojem ljuske pesmice. Tv nabira prah, kavč je postal mesto za dvojne mlečne priklope, ob večerih pa, če hvala bogu vse tiho je, padem in zaspim kjer pač že.
In ja, čeprav včasih utrujena, da mi gre na jok, čeprav imam večkrat dan, ko mi ne gre nič od rok, čeprav nimam časa za preveč stvari, sem tudi jaz kot ve, presrečna, da sem mamica in da imam moji sreči dve!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
30.8.2009 22:06:18   
gloria
Lara user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
30.8.2009 22:06:52   
gloria
....pozdravček ostalim mamicam user posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
30.8.2009 22:11:15   
lara light
user posted image Gloria, objemček tebi in mojemu Nikuuser posted image , že 6 zobkov?? Super ste!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
30.8.2009 22:12:19   
blanč
O larči, dobr si tole napisala user posted image

zdaj grem pa še jazuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
30.8.2009 22:13:48   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image Gloria, objemček tebi in mojemu Nikuuser posted image , že 6 zobkov?? Super ste!user posted image

...ja 6 zobkov in na pohodu 2 novauser posted image .....joj kok mi gre čas...še 10 dni in eno letouser posted image ....saj tebi pa verjeten še hitreje...lupčka vsem trem user posted image ....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
31.8.2009 8:10:43   
hedviga
Larči!!! user posted image user posted image user posted image Pa to je za na vrh seznama!!!!!!user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
31.8.2009 8:27:08   
taškica
Lara pa ti si zakon!user posted image user posted image user posted image

Dobr si tole spisala! Nad dobr, odlično! Sem se nasmejala do konca!user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?