|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
3.9.2009 18:15:41   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mihailo jogurt in vsi ostali mlečni izdelki morajo biti za otroke polnomastni, torej 3,2 maščobe

Men je colo ratal dons skuhatuser posted image ....je jedu krompir pa cvetačo....najprej sm samo z vilico speštala je skos kašlu, pa se paču, pol sm pa kr s paličnim ultra spasirala je pa jedu k tavelik....aja, jst dam zmeri v kropir in zelenjavo eno merico aptamila in je ful dobr...

tastar je uletu šibam

Super za kosilo..jaz tudi morm mihailu z palicnim ,ce ne sam spuka in kaslja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 951
3.9.2009 19:06:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

ojla....

majchy - za seznam je pravilna teža 9700g pri 7m--- malo je shujšal...
ker ne je samo moje mleko, ampak še zelenjavo in sadje in ostale zadeve....
pa še giblje se bolj kot se je....

aha......nisem bila ziher,zato sem raje vprašalauser posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 952
3.9.2009 19:45:53   
baki
ko ste že pri hrani.nik je že vse.tudi makarone,mleto meso, vso zelenjavo(tudi grah tega ma najraje)pa mu sploh nič več ne pasiram.mu samo pretlačim z vilicam.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 953
3.9.2009 19:47:55   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: baki

povejte mi koliko vam spijo malčki čez dan.koliko potrebujejo spanca?

Eva se zbudi ob 7ih in je potrebno nujno vstat. Potem gre spat najkasneje ob 8.30 do 10.30. Potem pa popoldne nekje od 14.30 do 16.00. Zvečer gre spat ob 19.30 in spi do 7ih zjutraj. To je nekako okvirno, drugače pa včasih še pred kosilom malo zadrema in potem ne spi toliko.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 954
3.9.2009 19:51:02   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mihailo jogurt in vsi ostali mlečni izdelki morajo biti za otroke polnomastni, torej 3,2 maščobe

Men je colo ratal dons skuhatuser posted image ....je jedu krompir pa cvetačo....najprej sm samo z vilico speštala je skos kašlu, pa se paču, pol sm pa kr s paličnim ultra spasirala je pa jedu k tavelik....aja, jst dam zmeri v kropir in zelenjavo eno merico aptamila in je ful dobr...

tastar je uletu šibam

Super za kosilo..jaz tudi morm mihailu z palicnim ,ce ne sam spuka in kaslja

ja, jaz tudi še kar pasiram, ker drugače noče jesti in se pači kot bi se davilauser posted image  mi je pa P rekla, da ne smem pasirati, jaz pa sem kar kimala

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 955
3.9.2009 19:59:54   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ojla, nasa noc katastrofa. Mislim da se je enih 12x zbudila. Jaz sem cist na koncu z energijo in zivci... Pa cez dan tudi full malo spi, pa skozi bi se nosila in jokca in tecnari. Sej je bogica, se mi kar smili, ce je taksna res zaradi bolecin... ce pa se je razvadila in se ponoci hoce samo cartat, pa ne vem kako jo bom odvadila tega. user posted image

Majchy: 4. zobek je danes prikukal in nasa tudi ze sedi brez pomoci, sam jo moras dat sedet in tam zdrzi ob igri kaksno minuto do dve. A je to dovolj za sedenje al kako to gre?

Uzivajte, upam, da bo kaj casa da vas malo precekiram

user posted image user posted image user posted image ful razumem. tak je bil martin. meni je pomagalo sele to, da sem se sprijaznila s tem in ugotovila, da se da tudi s spanjem 6×pol ure preziveti dan. je pa mucenje. jaz sem potem veliko casa pri mojih prezivela, da ga je se mami malo nosila. ponoci sva se z mozem menjala. jaz sem spala od 9-1, potem sem jaz prevzela in je sel on spat. aja, pa nehaj stet in gledat na uro (ce lahko), ze to ful pomaga. upam pa da vam cim prej uspe mal vec spat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 956
3.9.2009 20:06:33   
piskot
cer.

mi smo spakirani, zjutraj odrinemo v juzne kraje. ce bo vse po sreci, se oglasim konec meseca user posted image .

spanje zvecer od 19h do 6h zjutraj (z rednimi priklopi user posted image , veckrat na noc, pa ne gledam na uro), potem okoli 10h zaspi za natanko 20 minut. potem opoldansko spanje cca 1,5 ure in vcasih ji uspe se popoldan tistih 20 minut odspat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 957
3.9.2009 20:07:27   
timy
No, pa sem končno prišla do koncauser posted image

Ajvy - user posted image user posted image user posted image  super za spanje,pa še kakšno urco zraven

Sunny - da glivice čimprej izginejo

katjuša - user posted image user posted image user posted image  za vrtec. Resnično sem vesela, da Florjan tako uživa. Zdaj pa se kar nauči pesmico, da mu boš pomagala petiuser posted image  Pa hvala za kolaž, res je najlepšiuser posted image user posted image user posted image 3,

Balonchy - naša spi ali v pižami  (bombažna majica in dolge hlačke + nogavičke) ali v bodiju z dolgimi rokavi + bombažne hlačke na stopalke. Pokrivanje tudi pri nas ne greuser posted image

Majcjy - super seznamček in vse držiuser posted image user posted image user posted image

BarbaraGS - naša je imela na pregledu pri 6. mesecih 71 cm in 7700 g, P je rekla, da je po višini nad povprečjem, pri teži pa povprečje, pa nič drugega ni komentirala, kar pomeni, da je vse OK. Jaz se na tvojem mestu ne bi nič obremenjavala, ima pač nižjo telesno težo kot večina otrok pri tej starosti, vendar NIMA prenizke. In to je najpomembneje

Črtica - super za cotkeuser posted image user posted image user posted image  Avtosedež sva pa midva naročila kar prek spleta pri Baby centru  tale je http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189685

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 958
3.9.2009 20:14:16   
Urša08
Piskot uživajte na morjuuser posted image A greste za cel mesec, uvau norouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 959
3.9.2009 20:15:25   
Urša08
baki a ti hrano kej začiniš?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 960
3.9.2009 20:17:03   
Urša08
Da se mal pohvalim ker sem bla ful pridna in sem likalauser posted image Ful dobr občutek ko daš cune v kraj ampak jutri že začnem prat in smo spet v kroguuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 961
3.9.2009 20:18:50   
baki
dons je meni nik zaspal zraven flaše,ko se vsak večer boriva s flašo,pa jo je dons full lepo spil.pije pa jo samo zjutraj in zvečer.ostalo lepo je po žlici.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 962
3.9.2009 20:20:30   
baki
jo samo posolim.če pa delam za nas zraven pa dam vse not samo da majn

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 963
3.9.2009 20:26:06   
črticaa
jz bom kupla tist sedež k je zdele u sparu na bon samo 120  urov,..sm ga šla dons gledat in mi je zelo všeč

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 964
3.9.2009 20:27:46   
baki
no pa da še jst povem kako nik spi....od 20.00do5.30 včasih delj potm gre spat ob 8.30 pr.eno uro polpa gre po kosilu ob 12.30 pr.eno uro včasih več potem pa spet zaspi okrog 16.30 za ene pol urce.ponoči pa od 4.00 full nemirno spi.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 965
3.9.2009 20:28:09   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Da se mal pohvalim ker sem bla ful pridna in sem likalauser posted image Ful dobr občutek ko daš cune v kraj ampak jutri že začnem prat in smo spet v kroguuser posted image

A že spet?????user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.9.2009 20:28:33   
črticaa
MLEA,....rabim te

1 grozna novica,..me je skor na rit vrgle,..tamauga mam že skos v tem gugalniku in dons zvem da je sam do 9 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   no zdj sm najdla eno alternativo,..ker za sedež za hranjenje nimamo prostora,....sam ne najdem na netu da bi vm pokazala,...bom še mal poiskala

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200601
kaj mislite o tem,...kok se kaj zložiuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.9.2009 20:30:16   
Onasiss
Evo nas iz Kranja..... Onasis se je nekje vzunaj z otrocu zgubuuser posted image user posted image user posted image  Prej je bil ced popoldne doma, ko se je pa tema spustila, je šel pa en krog okol bloka..... In pol naj imajo otroci en reduser posted image user posted image user posted image user posted image

Dons spim pri Vitu u sobi.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 968
3.9.2009 20:31:35   
Urša08
mlea ja tako je pri nas, packamo in peremo user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 969
3.9.2009 20:31:41   
timy

še predobro poznam, sem se danes in jutri rešila likanja, pa bom jutri spet prala in jovo na novouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 970
3.9.2009 20:32:11   
Urša08
mlea zakaj pa spiš pri Vitu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.9.2009 20:33:51   
Urša08
crticaa najbrž mate tok prostora za en stoluser posted image saj ga lahko zložiš pa v en kot daš, al pa na omaro nasloniš, mogoče pod postlo daš, če v kuhinji ni prostora

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.9.2009 20:34:12   
Onasiss
Kaj a za ta stol me sprašuješ?user posted image  Nimam pojma kako se zloži. Jaz imam Prima pappa od Peg Perega in se prav lepo zloži.

Kaj pa antilop iz Ike-e? Baje je praktičen, naj ti druge punce povejo???

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.9.2009 20:35:42   
Onasiss

mlea zakaj pa spiš pri Vitu?

Ne samo danes bom, ker bo zihr juhuhuhuhu ponoč z Evito, ker ta Onasis čist bioritem otrokom zmeša......user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.9.2009 20:36:56   
baki
črticaa ...men je full lep sam ne vem kok se zloži.jst mam unega ko je stolček in mizica pa mi je kr fajn saj ga lahko še pol ponuca ko je večji

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?