Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 18:15:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mihailo jogurt in vsi ostali mlečni izdelki morajo biti za otroke polnomastni, torej 3,2 maščobe Men je colo ratal dons skuhat ....je jedu krompir pa cvetačo....najprej sm samo z vilico speštala je skos kašlu, pa se paču, pol sm pa kr s paličnim ultra spasirala je pa jedu k tavelik....aja, jst dam zmeri v kropir in zelenjavo eno merico aptamila in je ful dobr... tastar je uletu šibam Super za kosilo..jaz tudi morm mihailu z palicnim ,ce ne sam spuka in kaslja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 19:06:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja ojla.... majchy - za seznam je pravilna teža 9700g pri 7m--- malo je shujšal... ker ne je samo moje mleko, ampak še zelenjavo in sadje in ostale zadeve.... pa še giblje se bolj kot se je.... aha......nisem bila ziher,zato sem raje vprašala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 19:45:53
|
|
|
|
baki
|
ko ste že pri hrani.nik je že vse.tudi makarone,mleto meso, vso zelenjavo(tudi grah tega ma najraje)pa mu sploh nič več ne pasiram.mu samo pretlačim z vilicam.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 19:47:55
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki povejte mi koliko vam spijo malčki čez dan.koliko potrebujejo spanca? Eva se zbudi ob 7ih in je potrebno nujno vstat. Potem gre spat najkasneje ob 8.30 do 10.30. Potem pa popoldne nekje od 14.30 do 16.00. Zvečer gre spat ob 19.30 in spi do 7ih zjutraj. To je nekako okvirno, drugače pa včasih še pred kosilom malo zadrema in potem ne spi toliko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 19:51:02
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mihailo jogurt in vsi ostali mlečni izdelki morajo biti za otroke polnomastni, torej 3,2 maščobe Men je colo ratal dons skuhat ....je jedu krompir pa cvetačo....najprej sm samo z vilico speštala je skos kašlu, pa se paču, pol sm pa kr s paličnim ultra spasirala je pa jedu k tavelik....aja, jst dam zmeri v kropir in zelenjavo eno merico aptamila in je ful dobr... tastar je uletu šibam Super za kosilo..jaz tudi morm mihailu z palicnim ,ce ne sam spuka in kaslja ja, jaz tudi še kar pasiram, ker drugače noče jesti in se pači kot bi se davila mi je pa P rekla, da ne smem pasirati, jaz pa sem kar kimala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 19:59:54
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla, nasa noc katastrofa. Mislim da se je enih 12x zbudila. Jaz sem cist na koncu z energijo in zivci... Pa cez dan tudi full malo spi, pa skozi bi se nosila in jokca in tecnari. Sej je bogica, se mi kar smili, ce je taksna res zaradi bolecin... ce pa se je razvadila in se ponoci hoce samo cartat, pa ne vem kako jo bom odvadila tega. Majchy: 4. zobek je danes prikukal in nasa tudi ze sedi brez pomoci, sam jo moras dat sedet in tam zdrzi ob igri kaksno minuto do dve. A je to dovolj za sedenje al kako to gre? Uzivajte, upam, da bo kaj casa da vas malo precekiram ful razumem. tak je bil martin. meni je pomagalo sele to, da sem se sprijaznila s tem in ugotovila, da se da tudi s spanjem 6×pol ure preziveti dan. je pa mucenje. jaz sem potem veliko casa pri mojih prezivela, da ga je se mami malo nosila. ponoci sva se z mozem menjala. jaz sem spala od 9-1, potem sem jaz prevzela in je sel on spat. aja, pa nehaj stet in gledat na uro (ce lahko), ze to ful pomaga. upam pa da vam cim prej uspe mal vec spat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:06:33
|
|
|
|
piskot
|
cer. mi smo spakirani, zjutraj odrinemo v juzne kraje. ce bo vse po sreci, se oglasim konec meseca . spanje zvecer od 19h do 6h zjutraj (z rednimi priklopi , veckrat na noc, pa ne gledam na uro), potem okoli 10h zaspi za natanko 20 minut. potem opoldansko spanje cca 1,5 ure in vcasih ji uspe se popoldan tistih 20 minut odspat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:07:27
|
|
|
|
timy
|
No, pa sem končno prišla do konca Ajvy - super za spanje,pa še kakšno urco zraven Sunny - da glivice čimprej izginejo katjuša - za vrtec. Resnično sem vesela, da Florjan tako uživa. Zdaj pa se kar nauči pesmico, da mu boš pomagala peti Pa hvala za kolaž, res je najlepši 3, Balonchy - naša spi ali v pižami (bombažna majica in dolge hlačke + nogavičke) ali v bodiju z dolgimi rokavi + bombažne hlačke na stopalke. Pokrivanje tudi pri nas ne gre Majcjy - super seznamček in vse drži BarbaraGS - naša je imela na pregledu pri 6. mesecih 71 cm in 7700 g, P je rekla, da je po višini nad povprečjem, pri teži pa povprečje, pa nič drugega ni komentirala, kar pomeni, da je vse OK. Jaz se na tvojem mestu ne bi nič obremenjavala, ima pač nižjo telesno težo kot večina otrok pri tej starosti, vendar NIMA prenizke. In to je najpomembneje Črtica - super za cotke Avtosedež sva pa midva naročila kar prek spleta pri Baby centru tale je http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189685
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:14:16
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot uživajte na morju A greste za cel mesec, uvau noro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:15:25
|
|
|
|
Urša08
|
baki a ti hrano kej začiniš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:17:03
|
|
|
|
Urša08
|
Da se mal pohvalim ker sem bla ful pridna in sem likala Ful dobr občutek ko daš cune v kraj ampak jutri že začnem prat in smo spet v krogu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:18:50
|
|
|
|
baki
|
dons je meni nik zaspal zraven flaše,ko se vsak večer boriva s flašo,pa jo je dons full lepo spil.pije pa jo samo zjutraj in zvečer.ostalo lepo je po žlici.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:20:30
|
|
|
|
baki
|
jo samo posolim.če pa delam za nas zraven pa dam vse not samo da majn
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:26:06
|
|
|
|
črticaa
|
jz bom kupla tist sedež k je zdele u sparu na bon samo 120 urov,..sm ga šla dons gledat in mi je zelo všeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:27:46
|
|
|
|
baki
|
no pa da še jst povem kako nik spi....od 20.00do5.30 včasih delj potm gre spat ob 8.30 pr.eno uro polpa gre po kosilu ob 12.30 pr.eno uro včasih več potem pa spet zaspi okrog 16.30 za ene pol urce.ponoči pa od 4.00 full nemirno spi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:28:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Da se mal pohvalim ker sem bla ful pridna in sem likala Ful dobr občutek ko daš cune v kraj ampak jutri že začnem prat in smo spet v krogu A že spet?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:28:33
|
|
|
|
črticaa
|
MLEA,....rabim te 1 grozna novica,..me je skor na rit vrgle,..tamauga mam že skos v tem gugalniku in dons zvem da je sam do 9 kg no zdj sm najdla eno alternativo,..ker za sedež za hranjenje nimamo prostora,....sam ne najdem na netu da bi vm pokazala,...bom še mal poiskala http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200601 kaj mislite o tem,...kok se kaj zloži
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:30:16
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo nas iz Kranja..... Onasis se je nekje vzunaj z otrocu zgubu Prej je bil ced popoldne doma, ko se je pa tema spustila, je šel pa en krog okol bloka..... In pol naj imajo otroci en red Dons spim pri Vitu u sobi.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:31:35
|
|
|
|
Urša08
|
mlea ja tako je pri nas, packamo in peremo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:31:41
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Da se mal pohvalim ker sem bla ful pridna in sem likala Ful dobr občutek ko daš cune v kraj ampak jutri že začnem prat in smo spet v krogu še predobro poznam, sem se danes in jutri rešila likanja, pa bom jutri spet prala in jovo na novo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:32:11
|
|
|
|
Urša08
|
mlea zakaj pa spiš pri Vitu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:33:51
|
|
|
|
Urša08
|
crticaa najbrž mate tok prostora za en stol saj ga lahko zložiš pa v en kot daš, al pa na omaro nasloniš, mogoče pod postlo daš, če v kuhinji ni prostora
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:34:12
|
|
|
|
Onasiss
|
Kaj a za ta stol me sprašuješ? Nimam pojma kako se zloži. Jaz imam Prima pappa od Peg Perega in se prav lepo zloži. Kaj pa antilop iz Ike-e? Baje je praktičen, naj ti druge punce povejo???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:35:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea zakaj pa spiš pri Vitu? Ne samo danes bom, ker bo zihr juhuhuhuhu ponoč z Evito, ker ta Onasis čist bioritem otrokom zmeša......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 20:36:56
|
|
|
|
baki
|
črticaa ...men je full lep sam ne vem kok se zloži.jst mam unega ko je stolček in mizica pa mi je kr fajn saj ga lahko še pol ponuca ko je večji
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?