timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea A jim makarone že lahko naredimo? 4-6 mesecev: korencek, koleraba, spinaca, blitva, bucke, riz,polenta, koruza, jabolko, banana, hruske 5-6 mes.: marelice, nektarine, dinje, slive, mango, avokado 8 mes.: zitarice brez glutena (koruza, ajda) 6-9 mes.: krompir, brokoli, strocnice, borovnice, maline, cesnje, robidnice 9-12 mes.: grah, repa, paradiznik, testenine, mandarine, pomarance, grozdje 10-11 mes. : zelje, por 12 naprej: leca, fizol, kivi, suho sadje, jagode, med, beljek tole je pa mal čudno... grah šele po 9 mesecu???? mi smo to že jedli pa v paparici je tud že prej na seznamu Ja, eni rečejo tako, drugi drugače. Meni je P svetovala, da ji dajem grah, da se nauči prijemati majhne stvari. Zakaj grah? Ker ga lahko da v usta Sem vprašala tudi za testenine, ker sem prej kupovala testenine brez glutena (dobite jih na oddelku za diabetične izdelke), pa mi je rekla, ne, to nič več ne pazimo, kar normalne testenine naj je, tudi jajčka v testeninah ni problematična. Pa rekla mi je še, naj ji dajem tudi rumenjak. Tudi kruh ji lahko dajem. Tako, da Eva je zdaj skoraj praktično vse, razen beljaka, arašidov, meda, svinjine.
|