|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
2.9.2009 23:24:10   
Ja ja resno Naja...čist resno...nevem takšna stroga...ne znam ti opisat...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
2.9.2009 23:28:26   
Najaa
Ma nisem stroga, no. Moram malo vprašat okol, če sem res stroga. Mogoče sam tak delujem. Mislim pa nič slabega ne.
A zato nisi hotla več na kofe priti? user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
2.9.2009 23:32:12   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ma nisem stroga, no. Moram malo vprašat okol, če sem res stroga. Mogoče sam tak delujem. Mislim pa nič slabega ne.

Sej ne da misliš kaj slabega sploh ne ampak tko...Zarad tega da ne bi prišla ni šans sej bom še rpišal takoj ko se pripeljemo na vaše konce imamo v planu te pokličem seveda in čle boš imela čas pa kofetkamo...glih sem včer rekla kak je grozno ko tle ko smo doma nimam nobene take da bi lahko z njo kofetkala se sprehajala itd...sem samauser posted image  no sej mi na poti poje Lia pesmice včasih bolj na glas včasih pa bolj tiho...dolg čas mi naj ne bi bilo...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
2.9.2009 23:41:16   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Sej ne da misliš kaj slabega sploh ne ampak tko...Zarad tega da ne bi prišla ni šans sej bom še rpišal takoj ko se pripeljemo na vaše konce imamo v planu te pokličem seveda in čle boš imela čas pa kofetkamo...glih sem včer rekla kak je grozno ko tle ko smo doma nimam nobene take da bi lahko z njo kofetkala se sprehajala itd...sem samauser posted image  no sej mi na poti poje Lia pesmice včasih bolj na glas včasih pa bolj tiho...dolg čas mi naj ne bi bilo...user posted image user posted image user posted image

Ok, se bom potrudla naslednjič, da ne bom stroga. user posted image user posted image user posted image Ampak tega mi pa še nihče ni rekel.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
2.9.2009 23:43:35   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Ok, se bom potrudla naslednjič, da ne bom stroga. user posted image user posted image user posted image Ampak tega mi pa še nihče ni rekel.

Vse je enkrat prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image da ne boš sedaj kakor koli jezna...prosimmmmm

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
2.9.2009 23:49:04   
Najaa
Ma ne bom jezna, ne, le zakaj bi bila. Čakam pa komentarje drugih, ki me poznajo. Me prav zanima, če še katera tako misli. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
2.9.2009 23:49:34   
Jaz zapuščam prizorišče za danes jutri je nov dan...lahko noč...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
2.9.2009 23:53:53   
felix7
hahaha, Najaa, res deluješ zastrašujoče... ma kaki, nič nisi stroga, sej sem ti že rekla, da se mi ful dopade, kako lepo vzgajaš Tijo (no, saj Niko tudi, samo pri Tiji je to bolj opazno, ko je večja). Ne vem no, meni se zdiš čisto normalna user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
2.9.2009 23:55:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

hahaha, Najaa, res deluješ zastrašujoče... ma kaki, nič nisi stroga, sej sem ti že rekla, da se mi ful dopade, kako lepo vzgajaš Tijo (no, saj Niko tudi, samo pri Tiji je to bolj opazno, ko je večja). Ne vem no, meni se zdiš čisto normalna user posted image

O hvala. user posted image Mogoče sem pa normalno stroga? user posted image Al pa strogo normalna. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
3.9.2009 8:31:00   
tasa_m
<                                                                  nfdfktsgv   

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
3.9.2009 8:34:45   
tasa_m
user posted image user posted image upam,da ste razumele, da vam je Lija voščla dobro jutro.

dobro jutro vsem, midve sva še kr noter ker čakava da stroj opere, pol pa šibava ven.

Cita in Najaa sem se tak nasmejala vajinim postom user posted image user posted image

Kokica user posted image so pa si privoščli..prav je tako.

mediuhec..tudi midve z Lijo bova peš,tak da tudi upava da nebo deža. user posted image Upanje umre zadnje.

Grrr, naša tamala pa ma tako ipiko v sebi, da lahko znorim. Če ni kaj po njeno se začne tak dret in "trosit" da joj. user posted image user posted image

Nič, grem ker se dere kot jesihar,ker sem jo dala iz rok dol..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
3.9.2009 9:19:24   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nina00  welcome back again user posted image user posted image user posted image za Brina. Upam, da bo čimprej boljši.

user posted image user posted image user posted image

Hvala! Trenutno je že stari dobrovoljni Brin user posted image  Sem držala pesti, ker imamo ta konec tedna v načrtu podaljšan vikend na morju.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
3.9.2009 9:21:07   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

podatki: mali ima 7100 g in 66 cm. termin nasl. pregleda še nimamo. dobil je pikico, reakcije zaenkrat nobene (zadnjič malo vročine), se je pa ful drl in držal trdo rit, lump :-)

user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
3.9.2009 9:22:08   
spps

Ma ne bom jezna, ne, le zakaj bi bila. Čakam pa komentarje drugih, ki me poznajo. Me prav zanima, če še katera tako misli. user posted image user posted image user posted image

JAZ......................................................
...................................................................................................

če verjameš,haha

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
3.9.2009 9:22:59   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
3.9.2009 9:25:41   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

aja, o zobkih ni sledu. kaj je krivo za slabo spanje potem ne vem. ..

krst: ja, sej ne moreš verjet, kolk so eni čudni... zaenkrat se še niso "pomirili" pa je že 3 tedne mimo. eh, solit naj se gredo.

Zobki lahko matrajo tudi, ko še ni sledu o njih. Sicer pa dojenčki velikokrat malo slabše spijo tudi ob začetku dodajanja GH. Si že začela z GH? Me toliko časa ni bilo, da nisem na tekočem s tem, kdo vse že je user posted image

Glede krsta bom pa ob priliki morala malo za nazaj prebrat user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
3.9.2009 9:31:42   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

RR kr neki časa nisem brala.
Vsem čestitke in objemčke

Pri nas je skoz pestro, se skoz kej dogaja ali pa kje smo, tako da danes pospravljam, sva sama z Maksom, pa kr neki tečka, tako da bo še kej za jutri ostalo, ker sem že čist offffff kot vsak večer, tako da se mi še brat neda al ima pa mož prenosnik.

Vrtec-Miha je šel včeraj prvič v vrtec, so ga pohvalil lepo sodeluje ena skrb manj, je že včeraj tam spal.
Mal več bom frej, pa manj dnarja bouser posted image .

Nevem če sem povedala se je dude sam odvadil (za spanje jo je mel) zdej ko je mel nosek zamašen, pa ni mogel dihat, odmašit pa ga ni pustil.

Maks se pa skoz na trebuh obrača nazaj pa ne, na trebuhu pa nezdrži minute, prec začne se dret, sploh noče bit na trebuhu, pa ga založim da nebi se obrniv pazarad tega tečka in pol ga skoz sm obračam, grozno.

user posted image  Miha, da je tako lepo sprejel vrtec in še user posted image  za dudo. Naš starejši jo je tudi to poletje opustil, ker je svojo zadnjo dudo pregriznil in jo je nato sam vrgel v koš. Sem bila kar presenečena kako gladko je šlo, glede na to, da je bil tak odvisnik. Jo pa še sedaj občasno malo pogreša, a na srečo ne krade Brinove user posted image

Se vrnem, ko potolažim lakoto, Brinovo, ne mojo user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
3.9.2009 9:52:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

JAZ......................................................
...................................................................................................

če verjameš,haha

uh, sem se že ustrašla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
3.9.2009 9:53:57   
Najaa
dobro jutro. z Niko sva mal potegnile spanje. Je pasalo. user posted image
Je pa naša tamala spala skoraj 12 ur v kosu kar je glede na bližajočo se polno luno prav super. user posted image user posted image

Nina, vidva sta že kaj začela z GH.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
3.9.2009 10:35:29   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

RR kr neki časa nisem brala.
Vsem čestitke in objemčke

Pri nas je skoz pestro, se skoz kej dogaja ali pa kje smo, tako da danes pospravljam, sva sama z Maksom, pa kr neki tečka, tako da bo še kej za jutri ostalo, ker sem že čist offffff kot vsak večer, tako da se mi še brat neda al ima pa mož prenosnik.

Vrtec-Miha je šel včeraj prvič v vrtec, so ga pohvalil lepo sodeluje ena skrb manj, je že včeraj tam spal.
Mal več bom frej, pa manj dnarja bouser posted image .

Nevem če sem povedala se je dude sam odvadil (za spanje jo je mel) zdej ko je mel nosek zamašen, pa ni mogel dihat, odmašit pa ga ni pustil.

Maks se pa skoz na trebuh obrača nazaj pa ne, na trebuhu pa nezdrži minute, prec začne se dret, sploh noče bit na trebuhu, pa ga založim da nebi se obrniv pazarad tega tečka in pol ga skoz sm obračam, grozno.

user posted image  Miha, da je tako lepo sprejel vrtec in še user posted image  za dudo. Naš starejši jo je tudi to poletje opustil, ker je svojo zadnjo dudo pregriznil in jo je nato sam vrgel v koš. Sem bila kar presenečena kako gladko je šlo, glede na to, da je bil tak odvisnik. Jo pa še sedaj občasno malo pogreša, a na srečo ne krade Brinove user posted image

Se vrnem, ko potolažim lakoto, Brinovo, ne mojo user posted image

Miha je zelo pohvaljen v vrcu, me kr čudi ker domma je pravi divjakuser posted image .
Dude je pa tud on vse pregrizev in sem mu kr stare prekuhala (dude se naj bi na določen čas menjale in sem jih hranila za spominin, ker če bi zdaj kupila nove bi jih isto zgrizel) in ko smo šli v Iški v. in je zaradi znakov prehlada šel k mojim staršem, kjer pa niso imel druge, segrizeno pa ni hotel, pa še dihat ni mogel skozi nos in jo je vrgel na tla. . Doma je blo pa isto, iz tega smo nardil kar praznik je vsakmu povedal  in so ga pohvalil da nima dude.
Upam da nam še za pleničke uspe. Pol smo pa na konju. Za spanje jih še ima, dopovdne ni promblema, popovdne  mu kr vse uide, tako da sem včeraj mogla še gatke kupit ne sfolgam s pranjem, je rekel moj da naj mu ko sem sama z njima kr plenico dam, da nimam še stem delo, ko moram brisat za njim (na enmu mestu se je kr parket dvignuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) Bom še vstrajala ker vidim kako je blo pri Tiji od Najje.

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 3.9.2009 10:46:43 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
3.9.2009 11:13:16   
Nina00

dobro jutro. z Niko sva mal potegnile spanje. Je pasalo. user posted image
Je pa naša tamala spala skoraj 12 ur v kosu kar je glede na bližajočo se polno luno prav super. user posted image user posted image

Nina, vidva sta že kaj začela z GH.

Uau, user posted image user posted image user posted image  za tako spanje. Brin tudi napreduje in ima občasno po par dni prebliske, da odspi prvo rundo celih 6 ur, potem pa nadaljuje naprej po 2 uri.

Z GH še nisva začela. Čakam, da bo star 6 mesecev. Zaenkrat mu moje mleko zadostuje, saj lepo pridobiva na teži in tudi podaljšuje presledke med obroki user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
3.9.2009 11:18:51   
Nina00
Upam da nam še za pleničke uspe. Pol smo pa na konju. Za spanje jih še ima, dopovdne ni promblema, popovdne  mu kr vse uide, tako da sem včeraj mogla še gatke kupit ne sfolgam s pranjem, je rekel moj da naj mu ko sem sama z njima kr plenico dam, da nimam še stem delo, ko moram brisat za njim (na enmu mestu se je kr parket dvignuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) Bom še vstrajala ker vidim kako je blo pri Tiji od Najje.

Za dudo smo ga mi tudi zelo hvalili, da jo je vrgel stran.

Plenico pa ima le še ponoči, popoldne pa že tudi spi brez. Bomo pa tudi ponoči kmalu dali stran, ker je že nekaj časa plenica zjutraj suha. Jaz mu tudi ne bi dala plenice nazaj, ker se lahko zgodi, da bo pogruntal, da je to bolj kamot in jo bo potem hotel nazaj ves čas. Kar vstrajaj pa bo. Pri nas smo ga tudi morali nekaj časa mi lovit in še sedaj, če se zaigra, ga je včasih treba kar dat na kahlico ali stranišče. Ker on nima časa pa tišči do zadnjega in potem se seveda včasih zgodi, da mu tudi še uide.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
3.9.2009 11:21:23   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

Živjo jz samo mere sporočim za seznamček 72 cm 8800 g naslednjo posvetovalnico imamo 15. 10. 2009

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
3.9.2009 11:26:46   
Nina00

Res, da sem te videla le enkrat, ampak se te nisem ustrašla user posted image  user posted image  user posted image  Ne, meni nisi delovala strogo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
3.9.2009 11:54:49   
MOrem povedat s tem ko sem mislila Neja nisem nč slabega mislila res ne da ne bo katera narobe razumela...vem pa  da si normalna...mač povem kar mislim...včas je bolje da sem tiho a ne...ok šibam nekdo me kliče...papa

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?