čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja RR kr neki časa nisem brala. Vsem čestitke in objemčke Pri nas je skoz pestro, se skoz kej dogaja ali pa kje smo, tako da danes pospravljam, sva sama z Maksom, pa kr neki tečka, tako da bo še kej za jutri ostalo, ker sem že čist offffff kot vsak večer, tako da se mi še brat neda al ima pa mož prenosnik. Vrtec-Miha je šel včeraj prvič v vrtec, so ga pohvalil lepo sodeluje ena skrb manj, je že včeraj tam spal. Mal več bom frej, pa manj dnarja bo . Nevem če sem povedala se je dude sam odvadil (za spanje jo je mel) zdej ko je mel nosek zamašen, pa ni mogel dihat, odmašit pa ga ni pustil. Maks se pa skoz na trebuh obrača nazaj pa ne, na trebuhu pa nezdrži minute, prec začne se dret, sploh noče bit na trebuhu, pa ga založim da nebi se obrniv pazarad tega tečka in pol ga skoz sm obračam, grozno. Miha, da je tako lepo sprejel vrtec in še za dudo. Naš starejši jo je tudi to poletje opustil, ker je svojo zadnjo dudo pregriznil in jo je nato sam vrgel v koš. Sem bila kar presenečena kako gladko je šlo, glede na to, da je bil tak odvisnik. Jo pa še sedaj občasno malo pogreša, a na srečo ne krade Brinove Se vrnem, ko potolažim lakoto, Brinovo, ne mojo Miha je zelo pohvaljen v vrcu, me kr čudi ker domma je pravi divjak . Dude je pa tud on vse pregrizev in sem mu kr stare prekuhala (dude se naj bi na določen čas menjale in sem jih hranila za spominin, ker če bi zdaj kupila nove bi jih isto zgrizel) in ko smo šli v Iški v. in je zaradi znakov prehlada šel k mojim staršem, kjer pa niso imel druge, segrizeno pa ni hotel, pa še dihat ni mogel skozi nos in jo je vrgel na tla. . Doma je blo pa isto, iz tega smo nardil kar praznik je vsakmu povedal in so ga pohvalil da nima dude. Upam da nam še za pleničke uspe. Pol smo pa na konju. Za spanje jih še ima, dopovdne ni promblema, popovdne mu kr vse uide, tako da sem včeraj mogla še gatke kupit ne sfolgam s pranjem, je rekel moj da naj mu ko sem sama z njima kr plenico dam, da nimam še stem delo, ko moram brisat za njim (na enmu mestu se je kr parket dvignu ) Bom še vstrajala ker vidim kako je blo pri Tiji od Najje.
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 3.9.2009 10:46:43 >