chebelzza
|
ooojla čvekice! Najprej čestitke za vse novo pečene mamice in atije ter za male štručke!in seveda naše nove čvekice dobrodošle!Midva sma vredu, nič se nama ne dogaja, bi pa šla že jaz tudi kr rodit, ker me tale vročina že ubija, sam še ne smem, še nisem na vrsti , da ne bo katera potem jezna name, da sem jo spodrinila.... Dajte no, vi zamudnice, dajte se mal podvizat.... da še mi pridemo pol na vrsto:P Ali katera ve kdaj naredijo zadnji ultrazvok? Ker mene niso zdaj nič pregledovali, tk da sploh ne vem na čem sem, a je plodovnice dovolj, kakšna je posteljica, kolk sem odprta...res čist nič ne vem.Če me bo pa rezjezlo pa grem kr v P pa rečem naj mi naredijo pregled, sej napotnico tk mam, sam nočem pa da me brezveze obdržijo not, ker morem še tolk narest tja do pdp, da me bo kap. Ja men se tudi pozna tale polna luna, celo noč nisem spala, sem hodila kot tak mesečnik iz spalnice v dnevno, pa nazaj, tk da je moj skor znorel,ker sem ga tolkrat zbudila. Pa sej ne morem nič zato,mi pač nič več ne paše. no, toliko da sem se javila, da vidite da sem še ok, ko bo kaj pa itak sporočim! držim pesti za vse, ki imate preglede in ctg-je, ter za tiste čvekice,ki se boste odpravile v Rim. JASMINA IN TIMOTEJ DRŽITA SE!!!!!
|