|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
3.9.2009 10:21:04   
SONČEK LARA
Kepica...čestitke za sinka!!! Tole pa je bilo ekspresno, bravo!!user posted image user posted image

bety...tvoje priloge nisem mogla odpret!!

Jutri pa je luna... pa da vidmo koliko vas bo (sebe ne štejem poleg, tako kot Bety moram zdržati vsaj do 20.9., prej ni šans!!!)

Jaz pa zdele rihtam papirje, račune...mal pospravljam, pa ne vem al naj kar po škatlah dam ker se najbrž konec naslednjega tedna počas selimo...jupiuser posted image Bravo mi!

Kaj boste kuhale danes. Dala sem ven piščančka, najebrž bo kr piščanec v omakci, zraven pa ne vem kaj bi še.

Uživajte

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
3.9.2009 10:23:30   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

jaz nisem objavila od kepice sms na Rodili smo user posted image , a je treba?

Milsim da ne, bom pa vseeno pogledala na seznam...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
3.9.2009 10:33:47   
Nepoznana
Ojla!

Čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image (ker se toliko dogaja, si niti ne zapomnim več imen - jaz pa moj spominuser posted image )!

Ja, zadnjič sem bila jezna kot dva user posted image , danes bi lahko to pomnožila z ne vem koliko.

Prvo - spala nisem nič. Od treh do petih sem se premetavala po postelji, pol sem mela pa dost in sem šla gledat tv.

Drugo - kolegica (rok ima 3 tedne za menoj) me je obvestila, da ginekologinje najbrž tudi še naslednji teden ne bo user posted image . Jaz sem imela pa zadnji pregled v 35 tednu. In naslednji teden, ko imam (nadomestni) termin za pregled bom že polnih 39 tednov... Najbrž bom kar v P poklicala, pa vprašala, če se pridem kar k njim kaj pokazat. Sicer je v Krškem en ginekolog, ki kao našo nadomešča, ampak glede na to, da bom že tko na koncu, pa da me oni še nikoli niti videl ni in ima vedno neko blazno gužvo, mislim, da nima smisla, da okrog njega skačem, če me lahko isto v P pregledajo. Kaj pravite oz. kaj bi ve naredile?

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
3.9.2009 10:46:38   
Anonimen
evo takole jaz sm že larilu pod tuš dala jo pošpricala tko da upam da bo kej pomagal prot klopom in ostalim žužkom in se zdaj vzun suši,pol sem banjo spucala,pol cel stanovanje posesala in zglancala v nulo,pridna jaz a ne?user posted image zdej mi je pa tkooooo vroče da je za znortuser posted image

(odgovor članu Nepoznana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
3.9.2009 10:57:59   
barni80
Tanik, tut jest bi prosila za tvojo tel. številko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
3.9.2009 11:00:30   
jullie

..Kepica čestitke!!!..user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Drugo - kolegica (rok ima 3 tedne za menoj) me je obvestila, da ginekologinje najbrž tudi še naslednji teden ne bo user posted image . Jaz sem imela pa zadnji pregled v 35 tednu. In naslednji teden, ko imam (nadomestni) termin za pregled bom že polnih 39 tednov... Najbrž bom kar v P poklicala, pa vprašala, če se pridem kar k njim kaj pokazat. Sicer je v Krškem en ginekolog, ki kao našo nadomešča, ampak glede na to, da bom že tko na koncu, pa da me oni še nikoli niti videl ni in ima vedno neko blazno gužvo, mislim, da nima smisla, da okrog njega skačem, če me lahko isto v P pregledajo. Kaj pravite oz. kaj bi ve naredile?

..meni je to skrajno neodgovorno.. pri nas je praksa tako, da če ginekologa ni potem ima urejeno nadomeščanje v svoji ordinaciji in hodimo normalno na preglede..nikoli nam zato pregled ne odpade...
..to pri tvoji G mi je pa malo hecno vse skupaj.. najboljše, da pokličeš v P in jim vse razložiš...potem boš pa videla kaj ti bodo rekli..

Neposredna povezava do sporočila: 3906
3.9.2009 11:03:21   
tažana
tudi jaz sem nadomeščanje G imela normalno. Samo drug zdravnik je in ima svoje muhe. Jaz sem lepo k njiemu hodila in čakala, da pride moja nazaj user posted image .

kepica: čestitke!!!

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
3.9.2009 11:07:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Ojla!

Čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image (ker se toliko dogaja, si niti ne zapomnim več imen - jaz pa moj spominuser posted image )!

Ja, zadnjič sem bila jezna kot dva user posted image , danes bi lahko to pomnožila z ne vem koliko.

Prvo - spala nisem nič. Od treh do petih sem se premetavala po postelji, pol sem mela pa dost in sem šla gledat tv.

ja vsak G mora imeti urejeno nadomeščanje tko da prvo pokliči tega nadomestnega pa vpraši kako je zde,sam če imaš datum za pregled potem enostavno pejt k temu nadomestnemu in če te ne bodo hotel sprejet pejt v P in povej kakšna je situacija in stvar rešenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3908
3.9.2009 11:13:23   
dreja79
Kepica, čestitke za sina Anžeta user posted image user posted image user posted image . To je bilo pa res brzinsko.
No, upam, da se je P v KR izkazala user posted image user posted image user posted image . Do mojega roka, želim kakšne informacije user posted image user posted image .

Nimam pojma kaj bom danes kuhala, tale luna mora biti pa res močna, ker jest sem čist sesuta. Tako fizično kot psihično sem čist na dnu. Sploh se ne morem spravit k sebi. Včeraj sem prvič v nosečnosti jokala. Mogoče tudi zaradi tega, ker je šel moj sinček v prvi razred in me je to bolj spravilo iz tira kot pa njega user posted image user posted image .
Ko vas takole berem si tudi jest že želim iti rodit, samo je še malo prezgodaj. Mogoče potem za prazno luno, ki je 18.9., takrat bo več kot 38 tednov, tako da me lahko zvijeuser posted image user posted image .
Držte se!

Aja, pa želim nam čim manj takih vpadov postov, kakršen je bil včeraj od Anonimneuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
3.9.2009 11:28:52   
simonae
Pozdravljene user posted image !

Meni dnevi tako hitro minevajo, da sploh ne dojemam. Se že hecam, da bom tokrat kar zamudila porod user posted image (ponavadi sem zadnje tri tedne imela vse tip top pripravljeno, sedaj pa ...

Se vidi, da smo najprej večjega v šolo spravili, sedaj pa okoli dr. skačemo z mlajšim - izvide za v bolnico rabimo (v ponedeljek ima končno operacijo prstkovuser posted image , na katero čakamo skoraj že dve leti) Samo še zdravi moramo biti, pa bo. Držite pesti. user posted image
Aja, pa še tole - ima zraščena dva prstka od rojstva (v moževi družini to imajo). Menda nič posebnega - za zdravnike.

No, samo javim se, upam, da uspem preleteti kaj se je dogajalo od 27. avgusta jutri.

V torek imela prvi CTG. Nič posebnega se še ne dogaja - HB. Sicer vse OK, je pa G namignila, da verjetno ne bo težji otrok kot je bil drugi user posted image . Torej, če sem skoraj 4 kg štručko brez težav spravila na svet, bom pa tole tudi! Aja, pa še - je obrnjeno detece z glavo dol user posted image !

LP, pa srečno vsem ki ravno rojevate ali ste postale mamice v zadnjih dneh!

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
3.9.2009 11:57:35   
barika
TaNIK, kateri operater pa ima 030 omrežno? nisem še vidla tegauser posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
3.9.2009 12:09:06   
JaLuca
Jaz sem zdaj s potepa, od trgovin, pa še v kontrolo sem šla na parcelo...

Še kosilo morem skuhati......bodo kar špageti

Premišljujem, če bi dala kar torbo v avto, če me kje na poti zgrabi, da se kar zapelam do P user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
3.9.2009 12:10:38   
mara81
oj
evo mene iz pregleda-čist predolgo sem čakala!
takole je:
danes je moj pdp-od vsega čakanja sem imela RR 146/70,PA PROTEINE V URINU
odprta sem dobra 2 prsta. In mi reče da pa imamo en razlog da se grem pokazat v P.
Pa pravi da če bo tlak tekom dneva normalen naj grem jutri,čez 5 minut pa pravi naj pa grem kar danes!
KAJ PRAVITE VE? JAZ NIMAM NOBENIH TEŽAV,SAMO DOMOV ME BODO POSLALI!!
JAZ BI ŠLA NAJRAJŠI JUTRI!!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
3.9.2009 12:20:36   
Lubenička
kepica...čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

mara81...ti poznaš najbolje svoje telo...mislim, da ni nič hudega, če greš jutri. Drugače pa imaš še cel dan pred sabo, kaj veš kako bo... user posted image

Am...jst sm tut mal slabš spala...nič za to...
Včeraj sem mela cel dan trd trebuh in tudi ponoči, ko sem se zbudila, je bil ko kamen...na vsake toliko me mal špikne, ampak to ni to...je preveč blago user posted image
Ob pol 4h imam pregled...se vam javim...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu mara81)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
3.9.2009 12:21:18   
dreja79
Mara81, jest ti predlagam, da se doma kakšno urico ali dve malo umiriš, pa si potem zmeriš pritisk. Če bo normalen, potem pojdi jutri, v nasprotnem primeru pa se le pojdi pokazat.user posted image

(odgovor članu mara81)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
3.9.2009 12:35:00   
chebelzza
ooojla čvekice! Najprej čestitke za vse novo pečene mamice in atije ter za male štručke!in seveda naše nove čvekice dobrodošle!Midva sma vredu, nič se nama ne dogaja, bi pa šla že jaz tudi kr rodit, ker me tale vročina že ubija, sam še ne smem, še nisem na vrstiuser posted image , da ne bo katera potem jezna name, da sem jo spodrinila....
Dajte no, vi zamudnice, dajte se mal podvizat....user posted image da še mi pridemo pol na vrsto:P
Ali katera ve kdaj naredijo zadnji ultrazvok? Ker mene niso zdaj nič pregledovali, tk da sploh ne vem na čem sem, a je plodovnice dovolj, kakšna je posteljica, kolk sem odprta...res čist nič ne vem.Če me bo pa rezjezlo pa grem kr v P pa rečem naj mi naredijo pregled, sej napotnico tk mam, sam nočem pa da me brezveze obdržijo not, ker morem še tolk narest tja do pdp, da me bo kap.
Ja  men se tudi pozna tale polna luna, celo noč nisem spala, sem hodila kot tak mesečnik iz spalnice v dnevno, pa nazaj, tk da je moj skor znorel,ker sem ga tolkrat zbudila.
Pa sej ne morem nič zato,mi pač nič več ne paše.

no, toliko da sem se javila, da vidite da sem še ok, ko bo kaj pa itak sporočim!
držim pesti za vse, ki imate preglede in ctg-je, ter za tiste čvekice,ki se boste odpravile v Rim.

JASMINA IN TIMOTEJ DRŽITA SE!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
3.9.2009 12:40:11   
chebelzza
Aja, pa še tole - ima zraščena dva prstka od rojstva (v moževi družini to imajo). Menda nič posebnega - za zdravnike.
IZVIRNO SPOROČILO: simonae

SIMONAE, ja tole sem ti hotela napisat, tudi moj sinek ima zraščena 2in3prstek na levi nogi in tudi je to pokasiral po moževi strani. O tem nisem hotela nobenmu povedat, pol ko se je pa razkrilo, pa ni blo nobene panike, saj vendar ni edini. Smo se pa odločli, da bo, če bo hotel it na operacijo,šel potem ko bo polnoleten, tk da jaz ne bom nič ukrepala...naj se sam odloči. Držim pa pesti za tvojega miškota, da bo lepo prestal operacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
3.9.2009 12:47:54   
mara81
oj,še nekaj me zanima!!
ko grem jutri pokazat se v P lj,kje se moram to oglasit???
hvala

(odgovor članu chebelzza)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
3.9.2009 13:00:00   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: barika

TaNIK, kateri operater pa ima 030 omrežno? nisem še vidla tegauser posted image

simobil.imam paket halo.

sem lih odremala eno urco user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
3.9.2009 13:20:35   
Anonimen
tanik pa a lahk zvečer zaspiš pol če si popoldne zadremuckala?k jaz če popoldne zaspim sm tko blesava da še zase ne vem in pol rabim 2 uri da pridem k sebuser posted image
mara tm pr pregledih se oglasiš drugače pa na info. vpraši pa ti bodo povedal kam morš ituser posted image

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
3.9.2009 13:41:32   
tulpek
Evo mene s pregleda, fizično sem ok, psihično pa vsako uro slabše user posted image  user posted image .
Še vedno vse po starem, CTG lep (pa ja, oni sploh ne vejo, kaj je lep CTG), vse pod kontrolo, v soboto naslednji pregled.
Kasneje bom šla verjetno z utežmi v rokah po stopnicah hodit, ker imam dost tega čakanja.

Čebelica, če ne prej, ti bodo uz naredili na pregledu v P. Meni ga je sicer vedno na hitro naredil, odvisno od prakse G. Kam pa greš rodit? V glavnem, v Celju vem, da ga delajo, za SG pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
3.9.2009 13:54:44   
altaja
Tulpek, bogica, sej bo! Očitno preveč lepo skrbimo za malčka v bušiju, pol pa nočjo vn... Ko slišim "lep CTG" mi grejo kar kocine po konc.. user posted image

Pri meni se sicer ne dogaja nič drastičnega, je pa res, da zgleda da se je naš mali umiril. Dans ga zelo, zelo slabo čutim. Do sedaj sem zasledila samo 3 rahle, nežne gibe. Kar je za našga čist čudno, še včeraj zvečer je bil pravi rambo. Sem ga hotla zbudit - skakala na žogi, malo sem pospravljala,.. pa nič. Tko da če bo popoldne še vedno tako stanje grem v P na ctg. Naj me pogledajo pa povejo kako naprej...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
3.9.2009 14:05:31   
Bety11
Kepica vas vse lepo pozdravlja in pravi, da se  te sreče ne da opisati, ko v rokah držiš user posted image .....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
3.9.2009 14:33:27   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Kepica vas vse lepo pozdravlja in pravi, da se  te sreče ne da opisati, ko v rokah držiš user posted image .....

tole se pa popolnoma strinjam user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
3.9.2009 15:04:39   
veselka
kepica čestitke za Anžeta user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?