Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 8:41:39
|
|
|
|
Bety11
|
Kepica čestitke Pa za branje za vas nekaj....http://www.mojmalcek.si/teme/zdravje/179/porodna_poskodba_male_medenice_simfizioliza.html
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 8:42:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Kepica čestitke Jaz sem se tut neki zbujala ponoči ob 1h in 5h Je pa HB moja princeska spala do 7.45 in sem se kar naspala Je pa moj fantič že kar aktiven, tko da nimam izgovora za čokolado, tko kot nekatere
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 8:45:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! Kepica čestitke ne mi omenjat noči zvečer me je še tko matral da je bilo groza,na skretu vsake 5 minut,popadki taki da mi je pritisk narastel,čist rdeča v obraz,pri vsakem popadku slabo tok da sm mislna da me bo pobral ponoč sem se pa zbujala na 40 minut če ne zarad tega k sm mogla it na wc pa zarad tamavčija k je neki stoku pa še ob 2 zjutri je kr vstal iz pojstle in sm ga mogla nazaj v pojstlo nest pa pobožat da je za pančku nazaj,čez 40 minut pa spet auf in jovo na novo madonca men pa sploh ne paše ne pit ne jest
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 8:46:01
|
|
|
|
katka11
|
CESTITKE KEPICA, pa tudi vsem ostalim prej, ki ze pestvate svoje zakladke. tud jaz dones nism spala skoraj nic, kaj pa vem zakaj, tamal skorcek je ze ob enih k nama prlezu, po pa nisem nc vec spala. ampak k sem doma ni panike. zdej grem pa okna pomit. jasmina... nevem kaj naj recem, brez besed... kaj pa je z rubin in njeno princesko? se je kaj javila? veselka tvoj porod me pa spominja na mojega prvega. upam, da mi bo slo tokrath hitreje. no tolazim se s tem, da bolj hudo kot je bilo prvic ne more bit. drugac mam pa obcutek, da se je dete ful mirilo, no zvecer ful razgraja, cez dan se moram pa tud jaz kr malo ulezat in umirit, pa roko na trebuh da se mi javi. no trenutno pa kolca . tiste, ki ste cez rok... drzim pesti, da vas cimprej zvije pa greste rodit, k si kr predstavljamkok je zoprno tkole cakat. jest ze ves cas govorim, da upam, da bo kaksen dan prej... no pa lep dan vsem. trenutno ni dezja in morm izkoristit da pomijem okna. papa
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 8:48:43
|
|
|
|
barika
|
Katka, če si opazla ..vse, ki smo upale, da bi bilo kak dan prej ... no še vedno čakajo (jaz imam danes zadnji dan, ampak bom tudi verjetno čakala), tak da pazi kaj s želiš
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 8:51:53
|
|
|
|
majra
|
Pozdravljene! Najprej čestitke, vsem novopečenim mamicam in družinam Jasmina in Tadej Dobrodošle vse nove Pri meni se nič ne dogaja, ctg lep, popadkov nič, imam pa bakterije v vodi in mi delajo neke teste. Naslednji pregled imam v torek, 7.9. Vsem želim čim lažje porode! Spet bom brez neta, tako da se oglasim v torek po pregledu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 8:53:29
|
|
|
|
JaLuca
|
jutro, mali sta že v vrtecu, sem na hitro pospravila. lakota...no za zajtrk imam sataraš (čebula, 2 veliki papriki, 2 velika paradižnika, 2 jajci), zraven 2 žemlji, bela kava...jaz pa še laaaaaaaačna...... Kepica za Katka11, moj prvi porod trajal še več kot pri Veselki, prišla v nočni izmeni, minila dopoldanska, rodila na koncu popoldanske izmene, torej je bila že na programu nočna izmena.... Drugi porod 1x hitrejši..... Tretji upam, da bo še hitrejši...... Spanje.... , wc, kolkii, pa še mali sta ga danes biksali......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 8:59:56
|
|
|
|
Erdbeere
|
majra 7.9. smo v ponedeljek, da ne zamudiš pregleda
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:00:05
|
|
|
|
_melody_
|
Kepica jupi ! Čestitke za .
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:08:19
|
|
|
|
katka11
|
jaja saj vem, boljs, da sem tiho, da ne bom pol tud tkole cakala... ja res upam, da bo slo drugic hitrejo, saj pravijo, da naj bi slo. tud vsoli za starse so rekli naj gremo drugorodke od doma ko bodo popadki na 15 min. ja 7. smo v ponedeljek, sem sla prav pogledat, ker mam tud jatz 7. pregled, pa me je malzmedlo k si rekla da je to torek..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:14:41
|
|
|
|
barni80
|
Čestitke Kepica za korenjaka Anžeta!! Punce, kdo pa sedaj prejema sms-e in obvešča ostale, ki smo še na čakalni listi?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:16:32
|
|
|
|
barni80
|
Aha, verjetno Tanik!?!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:16:53
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni80 Punce, kdo pa sedaj prejema sms-e in obvešča ostale, ki smo še na čakalni listi? Tanik Tanik, a še men prosim pošlješ tvojo tel. št.?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:19:24
|
|
|
|
klaja
|
Bety11 daj nehaj no, saj tako pridna pa tudi nisem . Žal nimam ne sestre ne brata, nečaki so že vsi v šolah, starejša nečakinja ima prakso za faks, ostali vsi po službah, tašča ima gleženj poškodovan,... Kepica iskrene čestitke za Anžeta, bravo mami, sedaj pa se le spoči in nagledaj svojega zakladeka!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:24:57
|
|
|
|
baby blue
|
iiiiiiiiiiiiiiiiii kepica čestitke za Anžeta Sedaj se pa spočijte potem pa na veliko crkljajte Evo jst pa iz pregleda in CTG-ja... CTG nič posebnega neki mali oziroma rahli popadki so to je pa tudi vse... Težki smo 3040g... Sem imela pa enega čudnega G ki je sam sebi govoril tako da sem ujela samo težo ostalih stvari pa ne vem... Upam da bo v ponedeljek ko imam naslednji pregled kdo drug... Je reku naslednji pregled v ponedeljek če ne bo prej...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:33:04
|
|
|
|
anitka7
|
Dobro jutro vidm da so eni mel akcijo ponoč... Kepica....je blo pa kr hitr jasmina saj ne vem če nas še kaj bereš...saj ne vem kaj naj rečem....poskusi se čimprej pobrati,vlit si voljo ki jo boš prenašalana otroka,k dobre misli,pozitivno energijo bo otrok čutil preko tebe...in ne pusti da ostanejo ljudje nekaznovani za to kar se ti je zgodilo,ne it kr naprej z mislijo da je najbolš pozabit,k to boš težko ker te bo otrok na to spominjal... sem mela včeri ctg pa ni še nobene akcije...najbolj zanimiv pa je blo da so mi na vsakem ultrazvoku od nuhalne naprej govoril da je živahen otrok, zdaj na ctg-ju pa rečejo da se bl mal premika... zdaj se naj pa že odločijo naslednji pregled imam 11.9. vidm da majo nekatere velike navdihe pospravljanja pa že več ne vejo kaj bi še k majo že vse zglancan....no lohk se kera javi pr men je ful dela,nič še generaslno zglancan poleg tega sem se še zmislila da bi dal otroško sobo v spalnico in obratno in je zdaj polno dela za pospravit vse mogoče bo pol kaj pomagal dase bo pol kaj porod sprožu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:39:17
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Altaja, še v enem kosu? Upam, da ne več . Še, še, našmu zamudniku se nikamor ne mudi... Tud luna še ne vpliva name...spala kot top..se še nisem skobacala iz postelje...sem pa takoj preverila kako je s Kepico. Čestitam za sina!!!!!! Zgleda mamo obdobje fantkov... Mojga je dans že luna nosila, je spet neki v sanjah bluzil pa razlagal, upam da sem to noč jst na vrsti . Bi bil že skrajni čas, jutr bo 1 teden čez rok!!!!!!!!!!!!!!!!! Preveč lepo skrbim za njega, vam povem... Včeraj sem ga ogovorila, da zdej je pa dost, mami bo počasi huda..
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:43:12
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Mojga je dans že luna nosila, je spet neki v sanjah bluzil pa razlagal, upam da sem to noč jst na vrsti . Moj tudi neke nesmisle govori ponoči, ki se njemu zdijo grozno smiselni in mi razlaga... meni ni pa nič jasno, kaj hoče povedat. Potem ga pa sprašujem in vrtam dokler se ne zave . Zdaj pa grem čist zares na ctg... se kar ne morem spravit.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:48:52
|
|
|
|
Tanik
|
no sem vam poslala številko (altaja,barika,Erdbeere,klaja) poglejte ZS.a še katera? če pa katera kepici pošlje, mi ona pošlje sms, če ne more objavit.tako sva zmenjeni. zdaj pa že gledam, k sem kavo vase zlila
< Sporočilo je popravil Tanik -- 3.9.2009 9:50:31 >
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:51:35
|
|
|
|
Tanik
|
jaz nisem objavila od kepice sms na Rodili smo , a je treba?
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:52:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik no sem vam poslala številko (altaja,barika,Erdbeere,klaja) poglejte ZS.a še katera? če pa katera kepici pošlje, mi ona pošlje sms, če ne more objavit.tako sva zmenjeni. zdaj pa že gledam, k sem kavo vase zlila No pa jo še meni pošlji, čeprav ti ne bom nobenih SMSov pošiljala pred 20.9., ker sem se tko odločila
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 9:55:23
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Tanik no sem vam poslala številko (altaja,barika,Erdbeere,klaja) poglejte ZS.a še katera? če pa katera kepici pošlje, mi ona pošlje sms, če ne more objavit.tako sva zmenjeni. zdaj pa že gledam, k sem kavo vase zlila No pa jo še meni pošlji, čeprav ti ne bom nobenih SMSov pošiljala pred 20.9., ker sem se tko odločila imaš na ZS.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 10:09:47
|
|
|
|
baby blue
|
Bom rajši tkole napisala naslednji pregled 7.9. če me luna ne vrže... Sam glede na CTG ni ne duha ne sluha o tem Sem pa full vesela za kepico
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 10:17:57
|
|
|
|
chebelica21
|
Oj punce,... Čestitke vsem mamicam. in pa Jasmina upaj na najboljše,... Včeraj sem bila na pregledu, vse ok,... Razen G se je čudila nad mojim ogromnim trebuhom, me je kar žogica poimenovala, ko me je videla,... je težek 3100 g, naslednji pregled 11.9, kilogrami pa -1, tako, da ponovem +18. Spanje pa tudi meni več ne leži, se zbujam ponoči od 5 naprej pa glih toliko, da spim,... Verjetno luna vpliva,...
< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 3.9.2009 10:19:59 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 3.9.2009 10:19:41
|
|
|
|
bony
|
Kepica čestitke za sinčka . Meni se je pa spanje v zadnjem tednu in pol končno popravilo, saj eno leto nisem skoraj nič spala... zdej pa hmm nisem skoraj nič zbujena .. ufff ja nikoli mi ni prav Lakota pa napada tudi mene, če sem prve mesece jedla kot vrabček, seda jem kot koš za smeti (vse po vrsti v ogromnih količinah) hvala bogu da imam napade lakote le 2-3 krat na teden drugače bi me že razneselo Držim pesti za vse tiste ki že nsetrpno pičakujete ... saj si predstavljam da je vsak dan čez katastrofalno dolg
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?