|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
3.9.2009 8:41:39   
Bety11
Kepica čestitke user posted image user posted image user posted image

Pa za branje za vas nekaj....http://www.mojmalcek.si/teme/zdravje/179/porodna_poskodba_male_medenice_simfizioliza.html

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
3.9.2009 8:42:37   
dolenjka
Kepica čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem se tut neki zbujala ponoči user posted image  ob 1h in 5h user posted image  Je pa HB moja princeska spala do 7.45 in sem se kar naspala user posted image  user posted image  user posted image

Je pa moj fantič že kar aktiven, tko da nimam izgovora za čokolado, tko kot nekatere user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
3.9.2009 8:45:14   
Anonimen
jutro!
Kepica čestitkeuser posted image user posted image user posted image

ne mi omenjat nočiuser posted image zvečer me je še tko matral da je bilo groza,na skretu vsake 5 minut,popadki taki da mi je pritisk narastel,čist rdeča v obraz,pri vsakem popadku slabo tok da sm mislna da me bo pobraluser posted image ponoč sem se pa zbujala na 40 minut če ne zarad tega k sm mogla it na wc pa zarad tamavčija k je neki stoku pa še ob 2 zjutri je kr vstal iz pojstle in sm ga mogla nazaj v pojstlo nest pa pobožat da je za pančku nazaj,čez 40 minut pa spet auf in jovo na novouser posted image

madonca men pa sploh ne paše ne pit ne jestuser posted image

(odgovor članu polari)
  Neposredna povezava do sporočila: 3878
3.9.2009 8:46:01   
katka11
CESTITKE KEPICA, pa tudi vsem ostalim prej, ki ze pestvate svoje zakladke.
tud jaz dones nism spala skoraj nic, kaj pa vem zakaj, tamal skorcek je ze ob enih k nama prlezu, po pa nisem nc vec spala. ampak k sem doma ni panike.
zdej grem pa okna pomit.
jasmina... nevem kaj naj recem, brez besed...
kaj pa je z rubin in njeno princesko? se je kaj javila?
veselka tvoj porod me pa spominja na mojega prvega. upam, da mi bo slo tokrath hitreje. no tolazim se s tem, da bolj hudo kot je bilo prvic ne more bit.
drugac mam pa obcutek, da se je dete ful mirilo, no zvecer ful razgraja, cez dan se moram pa tud jaz kr malo ulezat in umirit, pa roko na trebuh da se mi javi. no trenutno pa kolca user posted image .
tiste, ki ste cez rok... drzim pesti, da vas cimprej zvije pa greste rodit, k si kr predstavljamkok je zoprno tkole cakat. jest ze ves cas govorim, da upam, da bo kaksen dan prej...
no pa lep dan vsem. trenutno ni dezja in morm izkoristit da pomijem okna.
papa

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
3.9.2009 8:48:43   
barika
Katka, če si opazla ..vse, ki smo upale, da bi bilo kak dan prej ... no še vedno čakajo (jaz imam danes zadnji dan, ampak bom tudi verjetno čakala), tak da pazi kaj s želiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
3.9.2009 8:51:53   
majra
Pozdravljene!

Najprej čestitke, vsem novopečenim mamicam in družinamuser posted image user posted image user posted image

Jasmina in Tadej user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove

Pri meni se nič ne dogaja, ctg lep, popadkov nič, imam pa bakterije v vodi in mi delajo neke teste. Naslednji pregled imam v torek, 7.9.

Vsem želim čim lažje porode!

Spet bom brez neta, tako da se oglasim v torek po pregledu

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
3.9.2009 8:53:29   
JaLuca
jutro,

mali sta že v vrtecu, sem na hitro pospravila.

lakota
...no za zajtrk imam sataraš (čebula, 2 veliki papriki, 2 velika paradižnika, 2 jajci), zraven 2 žemlji, bela kava...jaz pa še laaaaaaaačna......

Kepica user posted image za user posted image

Katka11
, moj prvi porod trajal še več kot pri Veselki, prišla v nočni izmeni, minila dopoldanska, rodila na koncu popoldanske izmene, torej je bila že na programu nočna izmena....

Drugi porod 1x hitrejši..... Tretji upam, da bo še hitrejši......

Spanje....user posted image , wc, kolkii, pa še mali sta ga danes biksali......

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
3.9.2009 8:59:56   
Erdbeere
majra 7.9. smo v ponedeljek, da ne zamudiš pregleda

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
3.9.2009 9:00:05   
_melody_
Kepica jupiuser posted image ! Čestitke za user posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
3.9.2009 9:08:19   
katka11
jaja saj vem, boljs, da sem tiho, da ne bom pol tud tkole cakala...
ja res upam, da bo slo drugic hitrejo, saj pravijo, da naj bi slo. tud vsoli za starse so rekli naj gremo drugorodke od doma ko bodo popadki na 15 min.

ja 7. smo v ponedeljek, sem sla prav pogledat, ker mam tud jatz 7. pregled, pa me je malzmedlo k si rekla da je to torek..

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
3.9.2009 9:14:41   
barni80
Čestitke Kepica za korenjaka Anžeta!!  user posted image user posted image user posted image

Punce, kdo pa sedaj prejema sms-e in obvešča ostale, ki smo še na čakalni listi?

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
3.9.2009 9:16:32   
barni80
Aha, verjetno Tanik!?!

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
3.9.2009 9:16:53   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: barni80

Punce, kdo pa sedaj prejema sms-e in obvešča ostale, ki smo še na čakalni listi?

Tanikuser posted image

Tanik, a še men prosim pošlješ tvojo tel. št.?

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
3.9.2009 9:19:24   
klaja
Bety11 daj nehaj no, saj tako pridna pa tudi nisemuser posted image . Žal nimam ne sestre ne brata, nečaki so že vsi v šolah, starejša nečakinja ima prakso za faks, ostali vsi po službah, tašča ima gleženj poškodovan,...

Kepica iskrene čestitke za Anžeta, bravo mami, sedaj pa se le spoči in nagledaj svojega zakladeka!!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
3.9.2009 9:24:57   
baby blue
iiiiiiiiiiiiiiiiii kepica čestitke za Anžeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj se pa spočijte potem pa na veliko crkljajte user posted image user posted image

Evo jst pa iz pregleda in CTG-ja... CTG nič posebnega neki mali oziroma rahli popadki so to je pa tudi vse... Težki smo 3040g... Sem imela pa enega čudnega G ki je sam sebi govoril tako da sem ujela samo user posted image težo ostalih stvari pa ne vem... user posted image Upam da bo v ponedeljek ko imam naslednji pregled kdo drug... Je reku naslednji pregled v ponedeljek če ne bo prej... user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
3.9.2009 9:33:04   
anitka7
Dobro jutro

vidm da so eni mel akcijo ponoč...user posted image Kepica....je blo pa kr hitr

jasmina saj ne vem če nas še kaj bereš...saj ne vem kaj naj rečem....poskusi se čimprej pobrati,vlit si voljo ki jo boš prenašalana otroka,k dobre misli,pozitivno energijo bo otrok čutil preko tebe...in ne pusti da ostanejo ljudje nekaznovani za to kar se ti je zgodilo,ne it kr naprej z mislijo da je najbolš pozabit,k to boš težko ker te bo otrok na to spominjal...

sem mela včeri ctg pa ni še nobene akcije...najbolj zanimiv pa je blo da so mi na vsakem ultrazvoku od nuhalne naprej govoril da je živahen otrok, zdaj na ctg-ju pa rečejo da se bl mal premika...user posted image zdaj se naj pa že odločijo user posted image
naslednji pregled imam 11.9.

vidm da majo nekatere velike navdihe pospravljanja pa že več ne vejo kaj bi še k majo že vse zglancan....no lohk se kera javi pr men je ful dela,nič še generaslno zglancan poleg tega sem se še zmislila da bi dal otroško sobo v spalnico in obratno in je zdaj polno dela za pospravit vse user posted image user posted image mogoče bo pol kaj pomagal dase bo pol kaj porod sprožu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
3.9.2009 9:39:17   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Altaja, še v enem kosu? Upam, da ne več user posted image .

Še, še, našmu zamudniku se nikamor ne mudi...

Tud luna še ne vpliva name...spala kot top..se še nisem skobacala iz postelje...sem pa takoj preverila kako je s Kepico. Čestitam za sina!!!!!! Zgleda mamo obdobje fantkov... user posted image

Mojga je dans že luna nosila, je spet neki v sanjah bluzil pa razlagal, upam da sem to noč jst na vrsti user posted image . Bi bil že skrajni čas, jutr bo 1 teden čez rok!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image Preveč lepo skrbim za njega, vam povem... Včeraj sem ga ogovorila, da zdej je pa dost, mami bo počasi huda.. user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
3.9.2009 9:43:12   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Mojga je dans že luna nosila, je spet neki v sanjah bluzil pa razlagal, upam da sem to noč jst na vrsti user posted image .

Moj tudi neke nesmisle govori ponoči, ki se njemu zdijo grozno smiselni in mi razlaga... meni ni pa nič jasno, kaj hoče povedat. Potem ga pa sprašujem in vrtam dokler se ne zave user posted image .

Zdaj pa grem čist zares na ctg... se kar ne morem spravit.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
3.9.2009 9:48:52   
Tanik
no sem vam poslala številko (altaja,barika,Erdbeere,klaja) poglejte ZS.a še katera?
če pa katera kepici pošlje, mi ona pošlje sms, če ne more objavit.tako sva zmenjeni.

zdaj pa že gledam, k sem kavo vase zlila user posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 3.9.2009 9:50:31 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
3.9.2009 9:51:35   
Tanik
jaz nisem objavila od kepice sms na Rodili smo user posted image , a je treba?

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
3.9.2009 9:52:59   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

no sem vam poslala številko (altaja,barika,Erdbeere,klaja) poglejte ZS.a še katera?
če pa katera kepici pošlje, mi ona pošlje sms, če ne more objavit.tako sva zmenjeni.

No pa jo še meni pošlji, čeprav ti ne bom nobenih SMSov pošiljala pred 20.9., ker sem se tko odločila user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
3.9.2009 9:55:23   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

No pa jo še meni pošlji, čeprav ti ne bom nobenih SMSov pošiljala pred 20.9., ker sem se tko odločila user posted image  user posted image  user posted image

imaš na ZS.

Žan

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
3.9.2009 10:09:47   
baby blue
Bom rajši tkole napisala naslednji pregled 7.9. če me luna ne vrže... Sam glede na CTG ni ne duha ne sluha o tem user posted image user posted image

Sem pa full vesela za kepico user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
3.9.2009 10:17:57   
chebelica21
Oj punce,...

Čestitke vsem mamicam. in pa Jasmina upaj na najboljše,...

Včeraj sem bila na pregledu, vse ok,... Razen G se je čudila nad mojim ogromnim trebuhom, me je kar žogica poimenovala, ko me je videla,... user posted image user posted image user posted image

user posted image je težek 3100 g, naslednji pregled 11.9, kilogrami pa -1, tako, da ponovem +18.
Spanje pa tudi meni več ne leži, se zbujam ponoči od 5 naprej pa glih toliko, da spim,... Verjetno luna vpliva,...

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 3.9.2009 10:19:59 >

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
3.9.2009 10:19:41   
bony
Kepica čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image .

Meni se je pa spanje v zadnjem tednu in pol končno popravilo, saj eno leto nisem skoraj nič spala... zdej pa hmm nisem skoraj nič zbujena .. ufff ja nikoli  mi ni prav user posted image user posted image user posted image

Lakota pa napada tudi mene, če sem prve mesece jedla kot vrabček, seda jem kot koš za smeti (vse po vrsti v ogromnih količinah) hvala bogu da imam napade lakote le 2-3 krat na teden drugače bi me že razneselo user posted image

Držim pesti za vse tiste ki že nsetrpno pičakujete ... saj si predstavljam da je vsak dan čez katastrofalno dolg user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?