|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
1.9.2009 8:20:34   
Mala_princeska
Dobro jutro.

Zame je čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še dobro da je šla Nina v vrtec in da je moj dragi tako zlat, da je ponoči vstajal ko se je Manca zbudila, da sva se enkrat podojili in da je spala naprej in da pride prej iz službe da me pelje k zobozdravniku.
Namreč strašno me boli zob, norela sem od bolečine celo noč user posted image user posted image user posted image , gre za zob ki je že 2 meseca odprt, ker ne prideš na vrsto pri zobarju(sem sicer 8.9. naročena), pa še na dopustu je moja zobarca, zoba zdravit mi sploh še ni začela (ko mi ga je nazadnje ščistila sem bila še noseča).In ker dela tudi privat (sicer je v ZD), si lahko privošči (po besedah osebe na informacijah v ZD) da nima odzivnika user posted image user posted image user posted image in potem hodiš na vrata gledat kdaj dela user posted image user posted image user posted image . Včeraj popoldne me niso hoteli vzet in hb sem dobila cifro od druge zobarce, ki je tud privat in na koncesijo, tud na kartico- ona me je pa poklicala nazaj in danes se 100% prepišem k njej in ji tud plačam sam da mi ga zrihta. Začne pa šele ob 12h tak da še nekaj uric bo trpljenja, verjetno imam polno gnoja notri user posted image user posted image user posted image . Ma to današnje zdravstvo, ko ga nujno rabiš čakaš in čakaš.....nazadnje bom pa še ob zob user posted image , ko sem pa moji težila pa je rekla da če me boli mi ga mora itak nadomestni sčistit.

Malo sem zabluzila in se spihala nad zobarji v Nm, oprostite....

Cukr si še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - danes je 1.9. in ti damo dovoljenje za rojevanje user posted image user posted image ,
Melody bo pa zihr na moj RD rodila - 27.9. user posted image user posted image user posted image

Ja in pozdravljene vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
1.9.2009 8:50:15   
Anonimen
Princeska, upam, da čimprej zrihtaš zobek. Jst se pa tut moram dans naročit, mi je med to nosečnostjo nastal kr neki škode po ustih user posted image  Grem pa kr samoplačniško, da mi vse zrihta v čim krajšem času, ker če me moja naročuje na tri mesce ni delo nikol dokončano.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4052
1.9.2009 8:57:06   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

živjo punce!!

tuki ena nova nosečka iz Novega mestauser posted image  PDP imam nekje na začetku aprila naslednjega leta, točno še ne vem...
22.9. imam prvi pregled pri dr. Klaričevi...

lepo se imejte vse pa upam, da mi boste znale odgovorit še na kakšno vprašanje, ker jih bom imela verjetn kar nekajuser posted image

papa, alenka

DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
1.9.2009 8:58:50   
Alex01
princesi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi bolečina čimprej minila user posted image user posted image user posted image

Zdaj se bomo pa počasi odpravili proti šoli. Naš Alex vstopa v tretji razredm midva z Nejčkom ga bova pa pospremila.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
1.9.2009 8:58:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Princeska, upam, da čimprej zrihtaš zobek. Jst se pa tut moram dans naročit, mi je med to nosečnostjo nastal kr neki škode po ustih user posted image  Grem pa kr samoplačniško, da mi vse zrihta v čim krajšem času, ker če me moja naročuje na tri mesce ni delo nikol dokončano.

Hvala user posted image user posted image user posted image .
Ja saj bolje da plačaš(plačamo) samo se nam - vsaj meni tako zamalo zdi da plačujemo vse možne prispevke za zdravstvo - pri plači, pa še dodatno cca.25 Eur na mesec in potem nič od nič in čakanja user posted image user posted image user posted image - a je to podobno socialni državi? user posted image user posted image Ma brezveze se razkurjat, malo me luna daje user posted image user posted image ,upam da zrihtam ker sem čist nervozna, vroče mi je.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
1.9.2009 9:01:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

princesi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi bolečina čimprej minila user posted image user posted image user posted image

Zdaj se bomo pa počasi odpravili proti šoli. Naš Alex vstopa v tretji razredm midva z Nejčkom ga bova pa pospremila.

user posted image user posted image user posted image za Alexa, je že velik fant - super....

Vsem, ki imate že šoloobveznike želim en lep dan user posted image user posted image user posted image , lepo jih pospremiteuser posted image user posted image user posted image .

Pa user posted image za eno korist od države - da staršem prvošolčkom pripada prost dan (ki se ne všteje v dopust), včeraj prvič slišala.user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
1.9.2009 9:08:37   
Anonimen
jutro

debata o zobih...no comment...še v življenju nisem imela normalnega zobarja...zdaj mam pa zobe da bog pomagaj. Strašno si želim it k enmu pa me nikjer ne vzamejo...grrr...kaka ideja..in se strinjam, princeska....socialna državauser posted image

Živa dremlje. Sva misle it ven...pa mi kar ni...nekaj mi je slabo, pa kao da se mi vrti...čist sem adijo. Mogoč mal kasnej...ker morava it po AM in po peglo na servis-itak da mam že drugo tačas....eh...

Hehe...končno mi en 1. september ni treba v šolo...uh...user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
1.9.2009 9:31:29   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

živjo punce!!

tuki ena nova nosečka iz Novega mestauser posted image  PDP imam nekje na začetku aprila naslednjega leta, točno še ne vem...
22.9. imam prvi pregled pri dr. Klaričevi...

lepo se imejte vse pa upam, da mi boste znale odgovorit še na kakšno vprašanje, ker jih bom imela verjetn kar nekajuser posted image

papa, alenka

willkomenuser posted image

DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
1.9.2009 9:33:11   
kaminek
jst se pa morm pohvalt, da imam res tolk fajnga zobarja, da ga ne zamenjam za noben denar. pa čeprav se morm vozt skor eno uro v eno smer, da pridem do njega, ampak ni problem, ker je res pravi zobo rihtačuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
1.9.2009 9:47:53   
Anonimen
kam pa to hodiš kaminek če lahko vprašam?

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4060
1.9.2009 12:43:02   
Alex01
Jaz sem tut ful zadovoljna s svojim zobarjem. Dr. Barlič v Brežicah. Super. Prej je delal oče, zdaj pa sin. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
1.9.2009 13:31:51   
cukr07
Ko prebiram tole vašo debato o zobarjih in težavah z zobmi, sem prav srečna da jaz do sedaj nisem imela kakšnih posebnih težav. Pa tudi s svojim zobarjem sem zaenkrat čist zadovoljna.

Jaz sem še zmeraj v enem kosu in brez kakršnih koli znakov, ki bi kazali na akcijo. user posted image tako brca, da imam namesto okroglega kar kvadraten trebuh. user posted image Moj user posted image me zafrkava, da bom rodila v soboto, ker je v petek luna in bo ta vplivala na našega user posted image , da bo pokukal na svet. No ja bomo videli, če bo kaj na tem.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
1.9.2009 15:59:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Ko prebiram tole vašo debato o zobarjih in težavah z zobmi, sem prav srečna da jaz do sedaj nisem imela kakšnih posebnih težav. Pa tudi s svojim zobarjem sem zaenkrat čist zadovoljna.

Jaz sem še zmeraj v enem kosu in brez kakršnih koli znakov, ki bi kazali na akcijo. user posted image tako brca, da imam namesto okroglega kar kvadraten trebuh. user posted image Moj user posted image me zafrkava, da bom rodila v soboto, ker je v petek luna in bo ta vplivala na našega user posted image , da bo pokukal na svet. No ja bomo videli, če bo kaj na tem.

Ja cukr, ne bit preveč skeptična glede te lune. Jst sm bla tut pametna, da polna luna ni noben bau-bau, pa se mi je maščevala in me na hitr v P spravla. Dopoldne sm se tukej na forumu pritoževala, da je luna čist nesposobna, zvečer sm pa v P šibala, zjutrej pa rodila user posted image .

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
1.9.2009 16:21:25   
čebelica01
hej dame , kako kaj ? za nazaj sem bolj malo čitala . evo mene predčasno doma, ker so mojega dragega nucali na šihtu . klinc jih gleda .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
1.9.2009 16:45:22   
Mateja4
wiiiiw čebelica is backuser posted image user posted image user posted image user posted image   DOBRODOŠLA nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
1.9.2009 16:58:49   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

wiiiiw čebelica is backuser posted image user posted image user posted image user posted image   DOBRODOŠLA nazajuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
1.9.2009 17:39:09   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

kam pa to hodiš kaminek če lahko vprašam?

v sevnico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
1.9.2009 17:50:09   
_melody_
Melody bo pa zihr na moj RD rodila - 27.9. user posted image user posted image user posted image

Princesi ne se hecat, tale bi bla pa že pedolga zameuser posted image . Jst ne bi tak dolgo čakala!

Moram vam povedat kakšna srečka nosečka sem jaz kot nerodauser posted image . Od moža tamala me je prosla, da bi ji za prvi šolski dan lase zlikala in sem se zjutri vstala, da gremo veselo na delo. Pa smo se kr na postli naštimale. In jaz vklopim likalnik, ga položim na rob postle in se vsedem. In ja, vsedla sem se direkt na vrooooč likalnik. Z ritjo direkt. In mam po celi riti dve špure, cel likalnikuser posted image user posted image user posted image . Peklo ko tristo kosmatih. Je rekel moj, da se mi bojo v porodnišnici režale kaj sem to delala...Dobro, da imam aljaska gel, ki ful pomaga in hladi.user posted image Ka nisem štor??

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
2.9.2009 9:06:04   
Alex01
Dober dan user posted image .
Mal pospravim, potem pa Nejca v voziček, pa user posted image okrog Regrče vasi user posted image

Melody - se zgodi user posted image

Dajmo septemberke user posted image user posted image user posted image , že precej časa ni bilo nobenega user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 2.9.2009 9:07:24 >

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
2.9.2009 9:27:02   
Anonimen
Alex - tut tebi dober dan user posted image

Čebeli - no, pa le ne boste šprical šolo user posted image

Princeska - a so zrihtal zob?

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4070
2.9.2009 9:35:00   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Princeska - a so zrihtal zob?

Dobro jutro vsem.

Cukr in Melody samo da bi čimprej cartali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
mi smo se pa non stop zafrkavali da bo na atijev RD, potem je bilo pa res......user posted image user posted image user posted image

Ne zobčka mi še niso zrihtali do konca, danes ob 12h bom spet po ZD laufala user posted image okoli nadomestne zobarce, pol bomo pa videli kaj bo.Ma sem se vsaj naspala, žaba se je ob 18h najedla in ni potrebovala nič do 2h zjutraj, je že ob 20h zaspala - rekorderka user posted image user posted image user posted image ,
je ne budim ker vidim da ima taka polna lička in menda otroci v spanju rastejo user posted image user posted image .

Ajde vsem lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
2.9.2009 19:59:10   
čebelica01
ne nismo šprical šolo , na žalost. je biv pa zlo lep dopust , vreme krasno morje še bolj, otroci pridni res super dopust no

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
2.9.2009 20:38:28   
vaney
Živjo.

Pa sem vas našlauser posted image Tukaj še ena Dolenjka oz. Belokranjka, kakor se vzame. Živela sem v Novem mestu, zdaj pa sem že 5 let v Beli Krajini. Imam čudovitega 19-mesečnega sončka Anžeta, pričakujemo pa tudi že drugo bebiko februarja 2010. Trenutno sem na bolniški, ker so me prejšnji teden zvili neki krči, ampak upam, da čimprej mine, ker se meni čisto nič ne da ležat doma, mi je bolj všeč dnevni tempouser posted image

Toliko zaenkrat...če katero še kaj zanima, pa naj vprašauser posted image

jaknik, midve se pa poznava, neuser posted image vsaj po imenih tvojih treh sončkov mislim, da si pravauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
2.9.2009 21:28:33   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Živjo.

Pa sem vas našlauser posted image Tukaj še ena Dolenjka oz. Belokranjka, kakor se vzame. Živela sem v Novem mestu, zdaj pa sem že 5 let v Beli Krajini. Imam čudovitega 19-mesečnega sončka Anžeta, pričakujemo pa tudi že drugo bebiko februarja 2010. Trenutno sem na bolniški, ker so me prejšnji teden zvili neki krči, ampak upam, da čimprej mine, ker se meni čisto nič ne da ležat doma, mi je bolj všeč dnevni tempouser posted image

Toliko zaenkrat...če katero še kaj zanima, pa naj vprašauser posted image

jaknik, midve se pa poznava, neuser posted image vsaj po imenih tvojih treh sončkov mislim, da si pravauser posted image

DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
2.9.2009 21:37:47   
ljupka
Joj punce men je tko slabo da komaj živim ,ne vem kaj naj.Vsak dan bruham in to čez cel dan!Tako hudo ni bilo pri nobeni nosečnosti do sedaj.(to je 3)
Pa ful me trebuh boli,hudo!No drug teden 8.9.grem svoji G svojemu angelu,da mi pove da je vse ok!Opčasno se pojavijo izcetki pa me zanima zakaj!
No vsaj razlog je dober za to vse ,samo april je še daleč!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......