|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
2.9.2009 11:52:44   
Urša08
in kaj boste dobrega mel za kosilo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 576
2.9.2009 11:53:39   
Katjusa
oj babuške mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image jst vas mam tok radauser posted image user posted image user posted image

florjana sem prej peljala v vrtec vzojiteljica naju je takoj pozdravla imela sme še benjamina polek in je še njega pozdravla pa florjana vprašala, če je to njegov bratec in kako mu je ime.... v glavnem je florjana pripravla, da ji je celo to povedal.... potem je dal beniju in meni lupčka in šel not.....
čez slabi 2 uri sme ga šla iskat je takoj prletel k meni in ko sme ga vprašala kako je je reku vredu in začel razlagat kaj vse so delal ..... v glavnem sem srečna, da se on dobro počuti....
je pa rekla, da je bil nekaj časa prestrašen in je samo gledal ker so drugi jokal pa sem rekla, da to pa vedno tako ko kdo joka je čist trd in gleda kaj je narobe..... drugače pa je bil priden in se lepo vključeval v skupino.....

ju3 ga bo pa ati peljal jst ga grem pa po kosilu in pred počitkom iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image

so pa imele kr dela z dvojčki jih sploh niso smele dat iz rokuser posted image user posted image user posted image sta ful jokala.... sreči joma je mamica pustila tud voziček tak da so rekle da ju tako roke bolijo in da ju bosta mal odložlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

z benjaminom sma šla pa v trgovino sem mu kupla nekaj bodijev z dolgim rokavom ker mu ni nič prav sme vzela kr številko 86 itak se bo v sušilcu tok skrčnal kot da bi blo 74user posted image kar bo ravno prav....

zdej grem pa za benija kosilo delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

majchy a v zoo ste bli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 577
2.9.2009 11:54:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

za nas ne vem,ker tašča kuhauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 578
2.9.2009 11:56:33   
claud
Dan!

user posted image Naša nočka tud posranauser posted image
Ma me sploh več ne gane...

Katjuša, urša-mi smo tud dobil evrčkeuser posted image .......socialna je dala, kao za socialno ogrožene...pač če je dohodek na člana nekje okol 300-400....ne vem točnega zneska no.....
Sm šla učer na bankomat...vidim ful dobro stanje...pojma nism mela od kje....pa grem na banko in mi je un stric pol povedu da je od neke pomoči....in je pol ppovedu da je ravno po tv-ju slišu za to in mi vse razložuuser posted image user posted image user posted image
Tko da hb vsaj nekajuser posted image

surf.....mil mi pošlji na zs....sm vidla da bi rada neki melauser posted image

majchy za seznamček prosim ne pozabi na pingvinčka pri 5,5mescih

Elizabeti vse naj naj ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 579
2.9.2009 11:57:14   
Čebel@
katjuša.......sem res full vesela za vas glede vrtcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image ........ja smo šli v ZOO ker sva midva za božič dobila karti in sva že takrat rekla da ko bom rodila da bomo šli-pa še lepo vreme je bilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 580
2.9.2009 11:59:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

sem si zapisalauser posted image user posted image user posted image boste itak mogle preverit seznam,ker bo ziher kaj manjkalouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 581
2.9.2009 12:00:07   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sem si zapisalauser posted image user posted image user posted image boste itak mogle preverit seznam,ker bo ziher kaj manjkalouser posted image

Ni panike....si zeloooo pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 582
2.9.2009 12:01:56   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Ni panike....si zeloooo pridnauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image ........bi bila bolj pridna če bi pospravljala,ne pa tukaj viselauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 583
2.9.2009 12:08:48   
SURF

Pri Žigu nč ne pali. Na rokah uspavat potem ga položiš pade v jok skor vedno in če maš slab dan lahko to pol ure delašuser posted image in men se več ne da. Histeričnega joka pa tud nočem poslušatuser posted image mah

Urša te popolnoma razumem,tudi js sem jo nosila po rokah,pa sem obupala...sedaj se uležem zraven,zaspi ko je res čist aut,zaspi tudi v vozičku,ali pa na zizi.....zvečer se vedno uležem zraven,ko zaspi jo preložim...pridejo pa dnevi ko ne more,noče zaspat...in ta histeričen jok...in potem poskusim vse...tak da na koncu sem še js čist paffff...
Kaj misliš,kako jih navadit ,da sami zaspijo v posteljici,od začetka je Patricija zaspala sama,samo dudo sem ji včasih mogla dati...potem pa kot bi odrezal imam sedaj to sranje...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 584
2.9.2009 12:09:39   
Urša08
majchy za kosilo bom nardila pečen krompir, zelenjavco, pa mesni sir, solata, pa goveja juhica mi je še ostala. Za Žigca pa krompirček + kolerabica.

katjuša super za vrtec user posted image

claud naj bo današnja nočka boljša user posted image Glede tega dodatka so pa pomoje gledal posameznike in ne družine ker drugač jaz ne bi dobla user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 585
2.9.2009 12:09:47   
Onasiss

Jaz imam itak dietni menu... zrezek in solata ter sadje, zvečer pa kuhana šunka....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 586
2.9.2009 12:10:55   
Urša08
surf tud jaz se to sprašujemuser posted image Tudi pri nas je na začetku sam zaspal zdej pa nočeuser posted image pojma nimam kaj narest, nisem pa pristaš jokauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 587
2.9.2009 12:11:35   
Urša08
mlea ko neham dojit mi napišeš svojo dietouser posted image Povej a kavo lahko spiješ?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 588
2.9.2009 12:11:49   
Čebel@

majchy za kosilo bom nardila pečen krompir, zelenjavco, pa mesni sir, solata, pa goveja juhica mi je še ostala. Za Žigca pa krompirček + kolerabica.

mmmmmmmmmmmmm bose imeli dobro kosilouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 589
2.9.2009 12:12:28   
Čebel@

surf tud jaz se to sprašujemuser posted image Tudi pri nas je na začetku sam zaspal zdej pa nočeuser posted image pojma nimam kaj narest, nisem pa pristaš jokauser posted image
mogoče(upam) je samo fazauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 590
2.9.2009 12:12:46   
Onasiss

mlea ko neham dojit mi napišeš svojo dietouser posted image Povej a kavo lahko spiješ?

Ja, itak je vsako jutro kava brez mleka in samo z natrenom. To je tista dieta iz kliničnega. user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 591
2.9.2009 12:13:30   
Onasiss
Aja, po dieti začneš vse jesti normalno in se te kile držijo vsaj 3 leta.....user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 592
2.9.2009 12:16:25   
Urša08
kok časa pa traja dieta? a kava brez mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 593
2.9.2009 12:17:40   
claud

claud naj bo današnja nočka boljša user posted image Glede tega dodatka so pa pomoje gledal posameznike in ne družine ker drugač jaz ne bi dobla user posted image

Kako to misliš?
Sj na socialni ste družina a ne?

Ker če bi šlo za posameznika sm jst le navaden študent in ne bi od sociale nč dobilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 594
2.9.2009 12:19:39   
Onasiss

kok časa pa traja dieta? a kava brez mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Traja 14 dni. Ja kava je brez mleka.....user posted image user posted image  Saj se navadiš.... user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 595
2.9.2009 12:19:46   
Čebel@

Kako to misliš?
Sj na socialni ste družina a ne?

Ker če bi šlo za posameznika sm jst le navaden študent in ne bi od sociale nč dobilauser posted image
urša je poročena........moram jaz tudi malo počikirat na bankomatuser posted image
urša.......a si ti zaposlena?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.9.2009 12:23:59   
Urša08
Claud jaz sem poročena in moj ma preveliko plačo da bi karkoli dobili. Sem bla pa študentka in prejemam ta starševski dodatek ki je 190e. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 597
2.9.2009 12:25:26   
Katjusa
jst nimam pojma zakaj sem dobla bo pa vsekakor zelo prav prišlo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo pa za kosilo pomfri (me je moj naprosu, da nardim domačega) zelena solata s krompirčkom in eni taki piščančki medaljoni al kaj so v obliki dinozavrov.... (tud to je mor reku, da se mu lušta) jst sem sam za solato dala predlog pol je pa on našteluser posted image user posted image user posted image user posted image za benija imam pa od včeraj zelenjavo in od danes še mal sadja on bom vidla kaj bo hotu bo pa dobi najbrž vsakega malouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 598
2.9.2009 12:25:44   
Urša08
majchy ne nisem zaposlena, sem ravno diplomirala med Žigovo nosečnostjo user posted image Zato sem pa mislila da so na posameznikove prihodke gledali

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 599
2.9.2009 12:26:15   
Onasiss
Tole pomoč so dobile vse, ki ne prejemajo porodniško ampak starševsko nadomestilo al kako se že reče. Tite, ki niso bile pred porodniško zaposlene celih 12 mesecev. Vsaj mislim, da je tako.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (75%)

Zadovoljna. (0%)

Niti zadovoljna niti nezadovoljna. (0%)

Razočarana. (25%)

Zelo razočarana. (0%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!