|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
2.9.2009 9:38:31   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Punci sta že v šoli oz. vrtcu, midva z Gregorjem pa čakava na 9. uro, da greva ponovit vajo.

Spanje: na srečo je danes "samo" eno uro bedel, vstajal, tečnaril,...

saj bo šlouser posted image user posted image user posted image Samo ne pred njim pokazat,da ti je hudo.jaz se se v avtu user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.9.2009 9:40:12   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A še to punce, dajte javit datume pregledov za 18 mesecevuser posted image

Gregor ga ima 17.12.

Mi dobimo po pošti,enkrat novembra

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.9.2009 9:41:20   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sem vam pa hotela še nekaj povedat...user posted image

Lahko pa pogledate same...imam nekaj novega v tickerju...user posted image

In seveda moram kr direkt tukaj povedat, ker že predolgo čakam... končno sem povedala domačim in sedaj tudi vam.

Moja Taja bo dobila družbo!!!

In jaz njena mami sem pojedla nekaj zarečenega kruha skupaj s tajinim atijem...user posted image user posted image user posted image

Srečka user posted image sem že 13 tednov, in tako kot mislim da Tally imam rok 8.3. Evo pa sem povedala, upam, da boste vesele z menoj in da mi popoldne držite pesti...imamo Nuhalno.user posted image

user posted image user posted image user posted image Želim ti nosečnost brez problemov ter zdravo malo štručko veselja

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.9.2009 11:01:01   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image user posted image ticker laže, sem že 5 kg below target weightuser posted image  Sedaj imam toliko kot sem si želelauser posted image

in to je ? 55 ?

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Sedaj končno "samo vzdržujem" težo. Če bo šlo pa še kaj dol, je pa tudi dobrodošlouser posted image user posted image user posted image

po moje si zdej taprava mačka, če boš pa še naprej zgubljala boš pa presuha..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.9.2009 11:01:13   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image user posted image ticker laže, sem že 5 kg below target weightuser posted image  Sedaj imam toliko kot sem si želelauser posted image

in to je ? 55 ?

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Sedaj končno "samo vzdržujem" težo. Če bo šlo pa še kaj dol, je pa tudi dobrodošlouser posted image user posted image user posted image

sedaj si že mene prehitelauser posted image user posted image user posted image

mene tudiuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.9.2009 11:03:20   
Estrella*

in to je ? 55 ?

Ojejuser posted image user posted image user posted image  jana a veš, da se vedno spomnim nate ko se vagam. Gruntam, če bi šla do tvoje želene težeuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.9.2009 11:07:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

punce, zanima me vaše mnenje.
s user posted image  iščeva prostor za civilno in cerkveno poroko. imava že ožji izbor, pa ne znama skombinirat. user posted image
user posted image  bo prišel iz slov. konjic po mene v vitanje. večerjo in žurko bova ziher imela v Snežni dvorani Hotela Planja na rogli. tu vmes pa se ne moreva odločit.
cerkveno poroko bi rada imela v cerkvici na rogli, ki jo trenutno še gradijo. vodja projekta sicer pravi, da bo do maja končana, vprašanje pa je, če bo do takrat že posvečena. če cerkvena poroka tu še ne bo možna, imava v mislih cerkev sv.kunigunde na gorenju pri zrečah, ki je tudi zelo lepa, obnovljena, okolica urejena, s prekrasnim razgledom v dolino...
za civilno pa se odločujeva med Gostiščem Smogavc na gorenju pri zrečah in Hotelom Dobrava v Zrečah (terme zreče). bila sva že pri smogavcu, kjer sva se pogovarjala za civilno poroko s pogostitvijo (šampanjec, malo prigrizkov, sadja) in bi naju prišlo okrog 700eur, kar se nama zdi malo veliko. res pa je, da nisem vprašala, če lahko prineseva svoj šampanjec, ker bi se verjetno stroški že s tem precej znižali. v terme pa še nisva šla vprašat, greva naslednji teden, me pa župan prepričuje v to varianto, ker baje zelo dobro poskrbijo za stilsko ureditev prostora.
ma, komplicirava! user posted image  
kaj ve misite? katera varianta vam je všeč?

Joj, nobene od teh lokacij žal ne poznam user posted image Odločita se po občutku, itak bo kjerkoli že fino, glavno je vzdušje user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.9.2009 11:07:48   
špelin@

Dober dan!

Jaz sem se že user posted image .S Tilnom sva bila eno urco skupaj,potem sem pa šla in ga grem iskat po kosilu.Mi je pa dal lupčka in pomahaluser posted image .So bili ravno na terasi in je bil že na svojem motorčkuuser posted image ,tako da mogoče ne bo hudo.Tudi vzgojiteljica se mu je že prikupila,saj ji je že dal roko,ko so šli na teraso.
Je pa vzgojiteljica od Nejca zrihtala,da bo Nejc jedel skupaj s Tilnom,da gresta potem skupaj domovuser posted image

Sedaj se grem pa zapoditi v delo,da ne bom razmišljala,kako je v vrtcu

Ma, Tilen je junak, njemu res ne bo hudega user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.9.2009 11:09:03   
tilči
Kako pa Gregi?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.9.2009 11:10:28   
tilči
Ali boste nezgodno zavarovali svoje otročke? Jaz ju bom,ker se bodo začele poškodbeuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.9.2009 11:16:21   
jana81

in to je ? 55 ?

Ojejuser posted image user posted image user posted image  jana a veš, da se vedno spomnim nate ko se vagam. Gruntam, če bi šla do tvoje želene težeuser posted image

ej a verjameš da si mi postala motivacija, da sem začela pazit da ne požrem vsake sladkarije in sem se vpisala nazaj na aerobiko..
ker res želim na 53,čaprav zaenkrat mi je cilj 55..to kar si dosegla pa ti, je pa itak nemogoče je mogoče !!
user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.9.2009 11:17:18   
jana81

Ali boste nezgodno zavarovali svoje otročke? Jaz ju bom,ker se bodo začele poškodbeuser posted image

ja sigurno, ne vem sicer če že sedaj, mislim pa je pa po user posted image  že nezgodno zavarovan

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.9.2009 11:24:03   
špelin@

Dobro jutro user posted image

Punci sta že v šoli oz. vrtcu, midva z Gregorjem pa čakava na 9. uro, da greva ponovit vajo.

Spanje: na srečo je danes "samo" eno uro bedel, vstajal, tečnaril,...

saj bo šlouser posted image user posted image user posted image Samo ne pred njim pokazat,da ti je hudo.jaz se se v avtu user posted image

Saj meni sploh ni hudo (še user posted image ), njemu je pa precej težko.

Moti me edino to, da se novincema (no, ta drugega fantka je pom. vzg. danes vzela v naročje in se šla z njim diči-diči-diča) vzgojiteljica in pom. vzg. skoraj ne posvetita. Gregorja se še nista dotaknili, vzgojiteljica ga je v teh 2 dneh 1x ogovorila, pom. vzgojiteljica pa 2x... Ne vem, mogoče se zanašata, da smo starši zato tam, da otroka urejamo, da mu gremo umit roke (drugim jih umivata onidve), mu dajemo navodila, ma ne vem, no... Se mi zdi, da ga se ju mora malo navaditi. Ju bom jutri prosila, da mu namenita malo pozornosti - mogoče podata kakšno igračo, ga data onidve sedet na stolček, mu kaj rečeta,...

Kako je s tem uvajanjem drugje? Koliko se vzgojiteljice sploh posvečajo otrokom, posebej novim prišlekom??

Aja, ko se je uvajala mala pika, sta se ji obe ful posvečali, skoraj preveč user posted image No, hočem reči, da se je počutila tam zaželjeno.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.9.2009 11:25:02 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.9.2009 11:25:24   
špelin@

Vse 3 imam ves čas nezgodno zavarovane, Gregorja od julija letos.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.9.2009 11:30:37   
jana81

Kako je s tem uvajanjem drugje? Koliko se vzgojiteljice sploh posvečajo otrokom, posebej novim prišlekom??

Aja, ko se je uvajala mala pika, sta se ji obe ful posvečali, skoraj preveč user posted image No, hočem reči, da se je počutila tam zaželjeno.

v Nejčevi skupini so vsi novinci, in ravno zato smo bili ta dva dni razdeljeni v 2 skupini, da sta se lahko posvetili vsem in jih spoznali,kolikor je v dveh dneh mogoče.. čeprav rokice umivamo starši, skodelice držimo starši, previjajo pa one, razen če želiš sam.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.9.2009 11:31:08   
jana81

kje pa , pri kateri zavarovalnici?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.9.2009 11:33:28   
Estrella*

jaz imam oba v sklopu zavarovanja hiše in se vsakoletno obnovi. To pa zato, ker dobim še dodaten popust na zavarovanje hišeuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.9.2009 11:36:51   
Estrella*

in to je ? 55 ?

ej a verjameš da si mi postala motivacija, da sem začela pazit da ne požrem vsake sladkarije in sem se vpisala nazaj na aerobiko..
ker res želim na 53,čaprav zaenkrat mi je cilj 55..to kar si dosegla pa ti, je pa itak nemogoče je mogoče !!
user posted image

saj se da, če imaš res željo. Tud jaz ne morem verjet, da mi je v 7 mesecih uspelo skinit 35kg. Je pa res, da je bilo prej lažje zgubljat kg, kot sedaj grameuser posted image  Ampak na daljši rok nam bo uspelo, če le ne bomo preveč "grešile"user posted image
Sem pa zadovoljna, da sem prišla na težo pred obema user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.9.2009 11:48:12   
špelin@

v Nejčevi skupini so vsi novinci, in ravno zato smo bili ta dva dni razdeljeni v 2 skupini, da sta se lahko posvetili vsem in jih spoznali,kolikor je v dveh dneh mogoče.. čeprav rokice umivamo starši, skodelice držimo starši, previjajo pa one, razen če želiš sam.

Bom opisala Gregorjevo uro in pol v vrtcu: prideva, se z vzg. pozdravimo. Pozdravimo pomeni, da se pozdravimo me 3, Gregorja noben ne "šmirgla". Mali stoji sredi igralnice, gleda naokoli in začne "nabirati". Vzg. stojita sredi igralnice in nekaterim otrokom podajata igrače. Mu po nekaj minutah čakanja porinem v roke en tovornjak, in ga ene 10 minut drajsa po tleh, vmes malo cmiha, hodi k meni ipd. Dobijo flaške, Gregor jo flikne po tleh in se dere. Jo poberem, mu še 1x ponudim, malo potegne in jo nesem na pladenj. Medtem vzgojiteljica s 4 otročki, ki se sami zberejo okrog nje, zlaga lončke, pom. vzg. pa se igra dičidičidiča s 3 otroki (od tega z 1 novincem). Ostali bluzijo naokoli, ena punčka nonstop joka (nje nihče sploh ne povoha, pa brez zamere!). Gregor ima tovornjaka dovolj, se začne jokat (od dolgčasa, toliko ga že poznam!) stoji in gleda vzgojiteljico. Ona ga pogleda, pogleda mene in se igra z omenjenimi 4 naprej. Ga niti ne povabi, pokliče k sebi oz. k igri. Počakam par minut - ker G. ne neha jokat, mu podam plastičen krožnik in se pomiri. Potem rečejo, da gremo ven na teraso. Tam otroci dobijo žoge, tovornjake, revije,... G. se igra s tovornjakom, malo z žogo, malo zdolgočaseno gleda naokoli in cmiha. Jaz stojim v kotu in ga vsake toliko grem malo zamotit, ker se mi smili, ko bi rad samo malo pozornosti, a ga noben od odraslih ne "šljivi". Pa da bi mu vsaj kaj rekli user posted image Vmes še 1x ponudita flaške, če otrok ne priteče ponjo sam, je pač ne dobi. Potem rečeta, da gremo noter in umit roke. Tiste, ki ne gredo sami od sebe v umivalnico, posamezno pokličeta, jaz čakam v igralnici. Gregorja pustita na terasi, ker ni šel za njimi. Jaz notri čakam. Potem imajo vsi umite roke in pom. vzg. lupi sadje. Vzg. otrokom reče, naj posedejo po blazinah in jim deli sadje. G. pokličem s terase, ga peljem umit roke in ga posedem na blazino. Vzg. mu da jabolko. Mali lepo sedi z drugimi in je. Potem stopim do vzg. in vprašam, kakšen je plan za jutri.

Meni tu nekaj manjka - človeški stik.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.9.2009 11:50:04   
špelin@

kje pa , pri kateri zavarovalnici?

Pri Triglavu.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.9.2009 11:52:07   
špelin@
Aja, na uvajanje v vrtcu sem hotela še dodati, da je bilo pri mali piki tako, da sta vzg. ob njenem prihodu vedno rekli otrokom: "Glejte, P je tudi prišla.", jo povabili v igralnico, jo objeli, kakšno rekli ter jo povabili k igri. Potem sta se spet posvetili vsem skupaj.

Pa še to, da ne boste mislile, da ždim tam kot en neviden predmet user posted image Vmes se igram tudi z drugimi otroki, crkljam punčko, ki hodi k meni v naročje, sem nasmejana, se pogovarjam z drugo mamico (ona je bolj konkretna in malega kar porine k vzg.), neverbalno komuniciram (z očmi) z vzg, ker pač nočem hodim čvekat vanju, ne bi rada motila rutine.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.9.2009 11:58:02 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.9.2009 12:01:19   
Anonimen
dan

ČVEKICEuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
2.9.2009 12:03:59   
Anonimen
user posted image +

Aja, na uvajanje v vrtcu sem hotela še dodati, da je bilo pri mali piki tako, da sta vzg. ob njenem prihodu vedno rekli otrokom: "Glejte, P je tudi prišla.", jo povabili v igralnico, jo objeli, kakšno rekli ter jo povabili k igri. Potem sta se spet posvetili vsem skupaj.

Pa še to, da ne boste mislile, da ždim tam kot en neviden predmet user posted image Vmes se igram tudi z drugimi otroki, crkljam punčko, ki hodi k meni v naročje, sem nasmejana, se pogovarjam z drugo mamico (ona je bolj konkretna in malega kar porine k vzg.), neverbalno komuniciram (z očmi) z vzg, ker pač nočem hodim čvekat vanju, ne bi rada motila rutine.

Pa še kako mi je to znanouser posted image user posted image , jaz se do zdaj že 3X klicala ravnateljicouser posted image  čeprav pri nas so obe super vzg. in pom.vz., samo pri nas so zjutraj neke čudne babe tam, otrok sploh ne poznajo, kakor praviš niti malo neke toplineuser posted image

mene imajo že itak za tečno mamo, samo se sploh ne postim motituser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
2.9.2009 12:08:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Midva sva iz vrtca.user posted image Tilen se je lepo vklopil,bo pa hudo,ko ga bom zapustila.Sem šla samo v garderobo po pulover,pa je že roke stegval in hotel jokati.user posted image
Danes sva bila ves čas skupaj,jutri ga bom pa že malo pustila in šla po kosilu iskat.Je pa danes že viden napredek pri spanju,saj je zaenkrat še zbujen,tako da se bo hitro navadil po kosilu hodit spat samo eno rundo šeuser posted image user posted image
V četrtek ga bom pa peljala ob 10.30,malo bom z njim,potem pa letim v službo,ker imam ob 12.varstvo pri deluuser posted image Tako da bo moral po sili razmer že tam spati.Ma,prej se navadi,bolje bo.Sem pa v službi prosila,če lahko po predavanju kar nadaljujem s službo,da ne bom še 1x hodila in so mi odobrili.No,popoldne zvem dokončno

Tilči kako te razumemuser posted image user posted image user posted image No meni je bilo danes že precej lažje, saj ni bilo več toliko joka. Ga je ati peljal, bil pri zajtrku z njim nato pa ga je prišel iskat po kosilu. Je pa moj sonček postal bolj ješč odkar je v vrtcuuser posted image user posted image Pa danes je po dolgem času čez dan spal 2 uri in pol v kosuuser posted image user posted image user posted image .

Meni gre sicer težko z jezika, ampak predvidevam, da bo imel Gregi kar težave, ko ga bom pustila v vrtcu... Moja mala jokica user posted image Se je pa čisto samotarsko igral, vozil je en tovornjaček, vmes malo prelagal posodice ("kuhal" user posted image ), pridno je poglodal košček jabolčka, ki mu ga je vzgojiteljica dala, ampak ves ostali čas je tiščal vame...

user posted image , cartek mali

oh punce kako vas razumemuser posted image user posted image  to je bilo zame res orng naporno obdobje, bo Estrella povedala, ko sem prvič AT pustila za 15 min, sem  jo klicala in celih 15 min jokala na telefonuuser posted image

vsi se navadijo, tudi vaši sonči bodo kmalu veseli vrtca, jaz ko grem po mojo malo, mi pomaha in reče mama in to je to, jo hočem vzeti in začne jokatuser posted image , tudi zjtraj ko ji želim dati poslovilnega poljubčka mi ga glih tako BTW da in že leti ....user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
2.9.2009 12:12:28   
kasso

Bom opisala Gregorjevo uro in pol v vrtcu: prideva, se z vzg. pozdravimo. Pozdravimo pomeni, da se pozdravimo me 3, Gregorja noben ne "šmirgla". Mali stoji sredi igralnice, gleda naokoli in začne "nabirati". Vzg. stojita sredi igralnice in nekaterim otrokom podajata igrače. Mu po nekaj minutah čakanja porinem v roke en tovornjak, in ga ene 10 minut drajsa po tleh, vmes malo cmiha, hodi k meni ipd. Dobijo flaške, Gregor jo flikne po tleh in se dere. Jo poberem, mu še 1x ponudim, malo potegne in jo nesem na pladenj. Medtem vzgojiteljica s 4 otročki, ki se sami zberejo okrog nje, zlaga lončke, pom. vzg. pa se igra dičidičidiča s 3 otroki (od tega z 1 novincem). Ostali bluzijo naokoli, ena punčka nonstop joka (nje nihče sploh ne povoha, pa brez zamere!). Gregor ima tovornjaka dovolj, se začne jokat (od dolgčasa, toliko ga že poznam!) stoji in gleda vzgojiteljico. Ona ga pogleda, pogleda mene in se igra z omenjenimi 4 naprej. Ga niti ne povabi, pokliče k sebi oz. k igri. Počakam par minut - ker G. ne neha jokat, mu podam plastičen krožnik in se pomiri. Potem rečejo, da gremo ven na teraso. Tam otroci dobijo žoge, tovornjake, revije,... G. se igra s tovornjakom, malo z žogo, malo zdolgočaseno gleda naokoli in cmiha. Jaz stojim v kotu in ga vsake toliko grem malo zamotit, ker se mi smili, ko bi rad samo malo pozornosti, a ga noben od odraslih ne "šljivi". Pa da bi mu vsaj kaj rekli user posted image Vmes še 1x ponudita flaške, če otrok ne priteče ponjo sam, je pač ne dobi. Potem rečeta, da gremo noter in umit roke. Tiste, ki ne gredo sami od sebe v umivalnico, posamezno pokličeta, jaz čakam v igralnici. Gregorja pustita na terasi, ker ni šel za njimi. Jaz notri čakam. Potem imajo vsi umite roke in pom. vzg. lupi sadje. Vzg. otrokom reče, naj posedejo po blazinah in jim deli sadje. G. pokličem s terase, ga peljem umit roke in ga posedem na blazino. Vzg. mu da jabolko. Mali lepo sedi z drugimi in je. Potem stopim do vzg. in vprašam, kakšen je plan za jutri.

Meni tu nekaj manjka - človeški stik.

o kriza, jaz takim vzgojiteljicam ne vem, če bi otroka zaupala user posted image . Mogoče se pa tako obnašajo, ker računajo nate, da boš ti zamotila G, če si že tam user posted image
Jaz sicer nisem nikoli bila z mojima v igralnici, ampak le ko sem ju oddala sem videla, da so ju lepo toplo sprejeli in ogovorili. Petjo še pretirano, ker je lansko leto vsakič sama najprej letela v naročje eni spremljevalki otroka s posebnimi potrebami (vsem je rekla, da je to njena najboljša prijateljica), letos pa je ni več, ker je ta fant odšel v drugo skupino.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?