|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
2.9.2009 8:11:54   
dysan
Dobro jutro vse skupaj!!
oo biba tu je pa prekrasno videt, in definitivno gre v pravo smer...
ISKRENE ČESTITKE IN UŽIVAJ V VSAKEM DNEVU POSEBEJ

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
2.9.2009 8:12:49   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Ne da bi ravno hotela hotela prehitro prejudicirat, ampak bi rekla, da gre v pravo smer, kaj

Jaz tud tako mislim, jeeeeeeeeej Biba čestitke, superca user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
2.9.2009 8:14:38   
gigi1
Dobro jutro

Bibek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  v najpravejšo smer gre user posted image  user posted image  user posted image . ČESTITAAAAAAAAM user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Reby jooooj kak cuker user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Metuljči jp frnikolce rastejo in vedno večja gužva bo v spodnjem štuku user posted image . Dober znak user posted image user posted image user posted image

Hope ga bom pa lovila user posted image

Loremi, metuljči nič ne razmišljajta kako bo z glavoboli v nosečnosti. Večina nosečnic se odlično počuti in take nadloge zaradi hormonov sreče izginejo user posted image  user posted image  user posted image

Zarči user posted image  če še niso odkrili čudežne zelene flaške, jo bo pa RR možganski tust z Mišmišo na čelu user posted image  user posted image

Kako ste špikerke, trepetalke, čakalke, nosečke, mamice?

Vsem lep lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 2.9.2009 8:16:07 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
2.9.2009 8:20:47   
zup2
Dobro jutro!

Biba tole se men zdi, da gre čisto v pravo smer! Super user posted image

Reby ima pa tak luškanega sinčkauser posted image . Iskrene čestitke!

Jaz pa čakam jutrišnji dan, da grem po moje otročke. Upam, da se jih je čimveč oplodilo in da se lepo razvijajo. Me pa danes malo bolj boli tam spodaj, kot meje po punkciji. Bom morala še malo bolj počivati in ne preveč okrog špancirat user posted image .

Želim vam lep dan,

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
2.9.2009 8:28:54   
metuljci
biba  to je po moje to user posted image čestitke user posted image

loremi jaz mam nalgesin in zomig za takrat ko sem že na pol v nezavesti user posted image nalgesin mam ponavad kar 275, ker se mi ne da it k zdravnici samo po en recept, ker mi itak napiše samo 1 ali 2 škatlice 550. sem pa opazila, da mi nalgesin več nič ne pomaga niti pri malem glavobolu, kater se itak prelevi v groznega, če ga prej ne "ubijem". aspirina glih ne prenesem, ker bruham po njem. bom pa mogoče probala s temi ko maš ti: caffetin in imigram. to dvoje se dobi brez recepta?

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
2.9.2009 8:37:30   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Loremi, metuljči nič ne razmišljajta kako bo z glavoboli v nosečnosti. Večina nosečnic se odlično počuti in take nadloge zaradi hormonov sreče izginejo user posted image

Kako bi rekla, iz tvojih ust v najine glave user posted image . Upam, da bo res tako. je blo pa zanimivo, zdej kosem blapač nosečka, glava me je tud bolela no, ampak se je še zobobol pojavil, so mi takoj rekl ... u ja so že klasične težave prisotne, o bože mili user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: metuljci
loremi jaz mam nalgesin in zomig za takrat ko sem že na pol v nezavesti user posted image nalgesin mam ponavad kar 275, ker se mi ne da it k zdravnici samo po en recept, ker mi itak napiše samo 1 ali 2 škatlice 550. sem pa opazila, da mi nalgesin več nič ne pomaga niti pri malem glavobolu, kater se itak prelevi v groznega, če ga prej ne "ubijem". aspirina glih ne prenesem, ker bruham po njem. bom pa mogoče probala s temi ko maš ti: caffetin in imigram. to dvoje se dobi brez recepta?

Zomiga pa jaz ne poznam (to je brez recepta?), važn da pomaga. Ja, nalgesin je čist odvisn, včas mal prime, včas pa čisto nič user posted image . Apirin je rad delikaten ja, sem mela tud jst obdobje, ko mi je blo slabo po njem, nekateri so tud taki, da mene čist vržejo (prebava, slabosti - predvsem po aspirinu plus C), tale mi pa še nekak gre. Caffetin se dobi brez recepta. Imigram pa ne, ker te tablete so pa kontrolirana poraba s strani zdravnikov, predpiše pa jih nevrolog, je treba najprej do tja prit.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
2.9.2009 8:40:27   
dysan
metuljci, loremi - kot je že rekla gigi, v času nosečnosti migrena čist zgine, jaz sm imela nekje čist na začetku nosečnosti samo enkrat napad in potem nič več, tega sm pa zdravila čist naravno-mokr obkladek na čelo in popolna tema in tišina , pa verjemite, da je pomagalo. Drogač sm pa imela napade kr pogosro 1-2 tedensko.

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
2.9.2009 8:42:19   
metuljci
Zomig je men tud predpisal nevrolog. Morajo bit pa user posted image drage, ker so v škatlici samo 3 tabletke. A zobobol tud? user posted image Zdej ste me pa prestrašle user posted image Še to se mi manjka user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
2.9.2009 8:42:26   
mismis

AKTUALNO  

Sreda, 02.09.
bit - UZ

Četrtek, 03.09.
BEBIII - prevzem zdravil
zup2 - ET

Petek, 04.09.
Diana79 - posvet
metuljci - UZ
dysan  - prevzem zdravil

Sreda, 09.09.
vrtnica.m - sestra Milica
Bit - ETZ

Petek, 11.09.
db - UZ

Petek, 25.09.
paddy - UZ
palcica_ - posvet dr. D

OBJEMČKI 

user posted image   palcica_    user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

matejka78 greje user posted image  test 02.09.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš. začetek 07.09.)
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač, razgovor 13.08.)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • metuljci (ICSI, MB, dr. Reljič)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 01.10.)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                    14                               5                         35,7 %  
julij                         4                               1                             25    %  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

user posted image NOVE NOSEČKE SEPTEMBERuser posted image   

user posted image   Vitaebella (PO)

user posted image  BibaTolstojBond (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.9.2009 8:43:04 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
2.9.2009 8:43:41   
mismis
Dobro jutro, se pozna, da imam v službi veliko dela, popoldne se pa faksiram (beri učenje za izpit), ker me je takoj manj gor....

Loremi, hvala za kavice, se mi zdi, da kar uspešno nadomeščaš Reby.

Reby, saj nimam več kaj reči, ko je že vse povedano. Mali Tomi je Car, upam da mi bo čimprej uspelo najti kakšno frej popoldne, da priletim do tebe in ga malo poujčkam user posted image user posted image  A si se kaj naspala?

Aqua, je prav špika oz. prvi snif uspešno padla. Kdaj imaš pa zdaj UZ?

Gloria, hvala za lepe želje, me vse tudi upamo, da nam bo čimprej uspelo, da pridemo do takšnih lepih princev, kot je tvoj.
BibaTolstojBond, ma čestitke  user posted image user posted image  za  dve rdeči črtici, sta pravi in gresta v pravo smer user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo in zdravo nosečnost brez slabosti, pa upam da se nam na naslednjem srečanju pridružiš.

Kimsy, saj veš kako je po dopustih, čaka te ena mala gora nepodelanih stvari, pa še vse tekoče, ampak bo že. Ne da se mismis, kako si ti. Je tvoj dragi sedaj v redu?

o Hope nas je prišla pogledati, kako lepo. Vidim, da mali razbojnik lepo napreduje. Sem ti kar malo fovš user posted image user posted image

Lana70, super za uspešen pregled, praviš lakota, ja to je huda reč. Upam, da si pustila kakšen sendvič še za BEBIII user posted image user posted image

Bozza, res ne vem, kaj tebe tale user posted image  heca. A si probala z rdečim vinčkom? Sporoči, kaj bodo strici zdravniki danes povedali.

Zarja in Žiži, čudežno zeleno flaško??? A je moja malenkost kaj spregledala? Mislim, vidim da Zarja neke škatlice išče po bajti, ampak kakor jaz vem je Heineken v stekleniškah oz. piksnah? Nč jasn, se mi zdi, da čisto preveč študiram, bo treba kmal kakšen odklop narediti

Špelka, kako je kaj Špelinček, zdaj pa tudi vi že sitno brojite kajne? Še dober mesec pa bo.

Dysan, verjamem da se je lepo videti na seznamčku, ko se pa pojaviš na spodnjem delu je pa sploh čudovit občutek. Držim pestke, da boš čimprej tam

Bit, že akcija, a nimaš več nobenega UZ, ti je kar določil, da imate ET v sredo. No saj prav, do takrat se bo še endometrij kaj zadebelil.

metuljci, krči lahko pomenijo tudi, da folikelčki rastejo, če te bo pa full bolelo, pa kar omeni tetki, ki ti bo v petek delala UZ.

zup2, seveda bo, samo verjeti moraš v to, jutri te bodo počakali najleši zarodki, ma tokrat ma da rata

Lep pozdrav vsem skupaj, grem delati, da bomo zaslužili za kruh in pasje brikete user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
2.9.2009 9:10:19   
lana70
OOOOOO Biba!!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa to je tooooooooo, čestitke!!! Tako je prav, držim pesti, da vse počasi pridete za mano in v to sploh ne dvomim, pri takšnih borkah, kapo dol!!! Biba, user posted image user posted image joop, to je to.....

Bit, držim pesti, da bodo deca pridno počakala na mamico in očija, da jih odpeljeta domov user posted image user posted image user posted image .

BEBIII, a gor imajo tut šoferske??? user posted image
Dysan, dobrodošla med težko kategorijo user posted image user posted image

in Reby, sem vesela, da si spet med nami, z enim cute cukrom, kako si?

in vsem en lep dan, seveda.....user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
2.9.2009 9:40:22   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Metuljci, ja res me pogosto matrajo glavoboli in s tem vprašanjem se pa tud jaz ubadam, kako bo v času nosečnosti (upajmo na najboljš, a ne), vse kar lahk vzameš, je lekadol, pa v prvih mesecih nalgesin menda user posted image , to je pa pri migrenah včasih kot bi vzel bonbonček user posted image .
Odvisno od moči glavobola, če še ni tko močno, probam z nalgesinom, ko je močnejš pa Caffetin, Aspirin migran ali pa Imigram (tega pa predpiše nevrolog, se izdaja samo na recept), samo tega je treba vzet takoj, ko začutiš, da se bo spet začel, je pa problem, če se že zbudiš s tko močnim, takrat je za tega prepozno in pol kr Caffetin vzamem. Katere pa ti jemlješ?

Upam, da boš te sreče kot jaz. Pred nosečnostjo grozni glavoboli vsake par dni, v nosečnosti pa le 2 glavobola in še pol 2 med dojenjem. Čudežuser posted image . Evo po dojenju pa spet katastrofa, se mi že meša. Jaz sem takoj vzela lekadol, nisem nič oklevala in čakala, da bi se razvilo v kaj hujšega. Če ni takoj primu, sem še enga vzela. In čez 6 ur lahko še 1. Ne smeš jih več kot 3 na dan. Pa v temno sobo in tišina. Pasalo mi je tudi, če sem čez lakadol spila vročo juho, pol mi je primlo, kot da bi me uspavaluser posted image . Mož pa mi je pomasiral vrat, da so se sprostile mišice in zalaufala kri v glavo. Nič se sekirat vnaprej, mogoče boš še presenečenauser posted image

Miš miš, kar bodi fauš, se boš vsaj prej nalezlauser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
2.9.2009 9:57:13   
lana70
Krucek sporoča:

Alo, alo! Dobili dozo za popadke in odhajamo v porodno....

zdej pa punce dihaaaaaat....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
2.9.2009 10:04:12   
Anonimen
Jutro.

reby, joj, kakšnega cukra imaš!!!!! Lepotec mali!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bit, super endometrij!! Lepo sprejmi user posted image v torek!!

biba, pa to je to!!!! ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo, kruce.. dihamo!!!

Lep dan vsem!!

(odgovor članu biba007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
2.9.2009 11:20:23   
Rakica_80
Daaaaaaaan, kaj vse tukaj jaz vidim.....user posted image
Biba007 iskrene čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana70, v LJ nimajo šoferskegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image takega imajo samo na posebnih črpalkahuser posted image
Krucek.....dihamo, dihamo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Loremi, ja jutri bom že enega zmazalauser posted image
Matejka78, kakšna je situacija????Upam, da je beta visokauser posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 2.9.2009 11:21:27 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
2.9.2009 11:23:56   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Loremi, superca, hvala.

Evo, pupike moje, zdaj pa strokovno mnenje. Tole sta fotki od ponedeljka (31.8.) in od danes (2.9.). Ne da bi ravno hotela hotela prehitro prejudicirat, ampak bi rekla, da gre v pravo smer, kaj user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke, draga biba user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
2.9.2009 11:24:54   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Krucek sporoča:

Alo, alo! Dobili dozo za popadke in odhajamo v porodno....

zdej pa punce dihaaaaaat....user posted image user posted image user posted image

dihamoooooooo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
2.9.2009 11:29:49   
pikovit
Dan,

ufff vidim,da se tu dogaja na polno.Prav je tako user posted image

Reby še tu čestitke.Res je lep pob.
Biba bravo za plusekuser posted image user posted image user posted image .
Mismis je zopet pridna.Kot vedno.
Kruce diham tudi jaz z vama.
Hope en lep pozdravuser posted image
Aqua en uspešen štart ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem novim eno lepo dobrodošlico,vsem starim pa en lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
2.9.2009 11:39:14   
a.jrad1
Biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to je to!  Veliko sreče še za naprej!

Kruce z vami pa dihamo!

lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
2.9.2009 12:15:27   
arneja
Bibončica, nič takega, česar ne bi že včeraj vedeli, nisi povedala user posted image . In ko dovoliš, slovesno prevzamem štafeto user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
2.9.2009 12:17:37   
arneja
Krucek, bom tudi jaz pomagala dihat user posted image . Ti se pa kar alive javljaj.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
2.9.2009 12:19:04   
sonček33
Kruce, dihamo.

Biba ja kakšna novica! Jupi!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
2.9.2009 12:24:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lana70, v LJ nimajo šoferskegauser posted image [image]

pol pa kr k men zavit........bom jst enga prštimala user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
2.9.2009 13:16:22   
lana70
Krucek javlja v živo iz postojnske porodnišnice:

Odprti 8 cm popadki na 2 min

user posted image user posted image user posted image  madona krucek, pa to ste v finišu!!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.9.2009 13:35:55   
Rakica_80
oooo Krucek, kako ti to lepo sporočaš, jupi, mali že sigurno kuka venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dejmooo, dejmooo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zup2, lepo sprejmi otročke, mogoče se vidimouser posted image
Lana70,...bom zavila jaz k tebi jaaaaaa, ima da mi pripraviš taprave šoferskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?