|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
1.9.2009 18:58:14   
gigi1
Ahoj

Mišmišu hvala za pirček je ravno sedel user posted image  Seznamček je pa 1. liga user posted image

Bibek ja, boš mogla še mal časa češpljco kazat na UZjih user posted image . se na začetku čez bušija še nič ne vidi.

Hope draga tebe je pa tako lepo videt user posted image . Upam, da se kmalu dobiva na pijački user posted image

Kimsy helou kako ste? Kako je dragi? Pa ti?

Zarjica kako si mi danes?

Loremi bučka kaj boljš?

Agui je padel prvi snif? Si kaj zadeta? user posted image

Lana super za krasen pregled user posted image  user posted image  user posted image . Ja lakota je pa hudič user posted image  user posted image
Pija pomoje zdej marmeladko kuha user posted image

lep dan še naprej

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.9.2009 19:45:27   
bozza
Punce moje, jaz sem že čisto obupana. Moje M še vedno ni. Tri dni nazaj se je malo nakazala, pa poniknila. Seveda sem šla zjutraj k dr. po napotke, pa sva se zmenila, da suprefact zmanjšam na 1x dnevno ali celo 2x na dva dni (od prejšnje doze 2x na dan), pa upala sva, da se ulije, da bi se lahko začela špikati, naj bi začela jutri zjutraj, zdaj pa še nič. Do kdaj naj še čakam? A naj povsem ukinem suprefact in čakam, da pride M?

Nimam pojma, kaj bi bilo lahko narobe. Mislite, da je to lahko od silnega pričakovanja? Kaj mi svetujete? Naj se grem spet zjutraj pokazat?

Hvala vam za vso podporo. Jaz vas redno berem in navijam za vsako posebej, a me gotovo razumete, da nimam posebne energije, da bi se kaj dosti oglašala, saj nimam še nobene dobre novice.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.9.2009 19:56:27   
gigi1
Bozza draga user posted image . Žal mi je, da se ti to dogaja. Ja, verjetno je res psiha. Pojdi jutri do G in se malo pogovori z njim. Morda bi bilo res bolje, da prekineta postopek in greš naslednji mesec. To ti bolj svetujem zaradi psihe. Se mi zdi, da te je tole z M čisto preveč znerviralo in  to ni dobro za potek postopka. Verjetno bo M prišla takoj, ko se odločite kako naprej. Vso srečo draga user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.9.2009 20:58:36   
Reby
Helou babike, pujsa Pepa is back z malim škratom user posted image
Upam, da bom imela se kaj časa javit, zdej se morm v glavnem vsaj probat mal naspat, čeprav na obroke.
Še ena slikica našega lumpa.

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.9.2009 21:01:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Upam, da bom imela se kaj časa javit, zdej se morm v glavnem vsaj probat mal naspat, čeprav na obroke.

user posted image

....tole bo mal težjeuser posted image ....o lepotec maliuser posted image .....lepo da ste že doma......

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.9.2009 21:06:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarjica kako si mi danes?

mah Gigi kaj pa vem. Včeraj sem malo user posted image kr nekaj brezveze, pol mi je blo že vse skupaj tolk smešnouser posted image sploh ko sem prešnofala vsak predal po bajti v upanju da le najdem še eno škatlo...user posted image user posted image user posted image .
Dans pa sem vse odpisala na off in se prepričala da kaj bo pa bo.  Saj kaj drugega mi ne preostane, a ne? Al so že iznašli kakšno posebno zeleno flaško? Ha Mišmiš, ti je kaj prišlo na uho?user posted image
Pujsa Pepi imaš prečudovitega sinka. Čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.9.2009 21:08:06   
zarja1
Gloria in Nik helov vidva. Lubčka obema.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.9.2009 21:53:34   
spelka12
zarčiiii - drugje te ne ulovim, zato ti bom tuki en cmok pripopala. MWWWWWWWAAAAAA. Tko mal za lepši dan.

reby tko kot pravijo, IVF-jevčki so najlepši otroci na svetu, tvoj je to samo še potrdil.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.9.2009 22:25:24   
dysan
mismis- hvala za tak hitro izstrelitev na seznamček in kot pravi aqua- res se je lepo videt gor, še lepše bo pa mal nižje roza obarvano, user posted image pa naj čimprej pridemo do tam...
kimsy - živio pupika,ja sm preklopila na višjo frekvenco(IVF), da končno pridem do tega zakladka. Ti pa že pri morfologiji... iiii suuuper, kok čas beži..., in počutje dobro, brcike že čutiš,ne? user posted image

< Sporočilo je popravil dysan -- 1.9.2009 22:26:50 >

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.9.2009 22:29:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Gloria in Nik helov vidva. Lubčka obema.user posted image user posted image user posted image

...o najbolj kjut medvedek lupčka nazaj user posted image ...kak si mi tiuser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.9.2009 22:37:28   
Rakica_80
Lana70, hehe, ma prav si me prekašalauser posted image user posted image user posted image user posted image pazi se ,prihajam k vam, potem mi nebo zadosti dva komadauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mali mišek kouca, naj naj, se pravi, da je mami sitauser posted image
Hope2, ciao, kako si kej? Mi smo še vedno tu in se borimouser posted image
Bozza,...ne skrbi, tudi meni je 14 dni zamujala, ko sem se špikala, tako da mislim, da se to rado zgodi...počaki in ne skrbi nič ni narobeuser posted image
Reby...wiiiiiiiiiiiiiiiiii, tamali je res pravi cuker, ful ti je podobenuser posted image  Že sedaj je pravi osvajačuser posted image
Noooočuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.9.2009 23:36:18   
bit

user posted image

wiiiii....kako je lep.....
čestitke.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
2.9.2009 6:55:12   
bit
bitka se je začela....user posted image user posted image

Reševke smo zgodnje Dobro jutro..user posted image user posted image

UZ endometrji 7,5

v torek 9.9. greva po otroka v Postojno....user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
2.9.2009 7:09:44   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
2.9.2009 7:10:42   
Naska
DOBRO JUTROOOuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
2.9.2009 7:25:27   
loremi
Reby, super da sta doma in sej veš, IVF otročki so itak najlepši, pravi cukerček je no user posted image ! Jaz ti želim, da bi se lahko čimbolj odpočila!

Gigi, še kr nagaja buča neki, dans sicer mal manj, ampak čutim pa user posted image , eh. Pa tvoj zobek?

Hope2, hvala za lepe želje!

Bozza, tu ti pa ne znam svetovat, ampak suprefact zna povzročit zamudo menstruacije, upam, da pride čimprej no!

Bebiii, kdaj potem začneš s sendviči user posted image , ja to je tist ta boljš user posted image !

Bit, navijamo za torek user posted image !

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
2.9.2009 7:26:52   
Hope2

Dobro jutro vsem user posted image

Gigi evo, čakam na tvoj klicuser posted image . Zadnjič nisi upala poujčkat lovrota, zdaj ti bo pa že pobegnuuser posted image

Bebiii sam da vam ni tle tolk luštno, da sploh nočete kam drugamuser posted image , ampak verjemi, da je drugje še bolj luštno, tak da spakirajte čimprej kufre in hajd v hribčke user posted image user posted image user posted image user posted image

Reby čestitkeuser posted image , res so iVF/ICSI otročki najlepšiuser posted image , lušen pobičuser posted image .

Mam pa občutek da tile naši zdravniki znajo samo pobiče miksatuser posted image , al pa je za to krivo pivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.9.2009 7:34:51   
biba007

Dobro jutro, pupike moje. Pri nas šli lutat, pa bi vam poslala v strokovni komentar eno fotkico - če bi BibaBond seveda vedel, kako se limauser posted image ... Akhem, Loremi, ti zihr znaš, a?

A, pa seveda, hvala za koficouser posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.9.2009 7:36:19   
metuljci
dobro jutro!

Reby kak je luštkan. Sem se pa zdej nasmejala, ko ste rekle, da so IVF otroci najlepši user posted image

Bit držim pesti za torek.

Punce, mene pa danes nekaj boli v spodnjem trebušnem predelu, pa neke krče mam - nekaj takega ko krči pri menstri. Kaj bi to blo? Špikam se pa z Diphereline in Gonalom.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.9.2009 7:42:17   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

dobro jutro!

Reby kak je luštkan. Sem se pa zdej nasmejala, ko ste rekle, da so IVF otroci najlepši user posted image

Bit držim pesti za torek.

Punce, mene pa danes nekaj boli v spodnjem trebušnem predelu, pa neke krče mam - nekaj takega ko krči pri menstri. Kaj bi to blo? Špikam se pa z Diphereline in Gonalom.

Če ni hujšega, bi rekla, da glancaš foliklčkeuser posted image user posted image user posted image ...kateri dan v ciklusu pa si? A se ti je buši že kaj napihnil?

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.9.2009 7:45:33   
biba007

user posted image

Rebika, lubek moj, za pohrustat jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.9.2009 7:46:49   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Dobro jutro, pupike moje. Pri nas šli lutat, pa bi vam poslala v strokovni komentar eno fotkico - če bi BibaBond seveda vedel, kako se limauser posted image ... Akhem, Loremi, ti zihr znaš, a?

A, pa seveda, hvala za koficouser posted image

Ooooo Biba je spet lulala, to je treba videt!

Lahko se prijaviš na portal http://www.shrani.si/ in najprej tam shraniš sliko pa potem link preneseš sem na forum, ali pa slikico naložiš na stran http://imageshack.us/, tu pa mislim da ti potem ponudi več linkov, izbereš tistega, ki je za forume.
Upam, da bo tole kej pomagal, drugače pa help punce s še boljšimi predlogi, mormo vidt črtico user posted image !

Metuljci, tole pa zna bit reakcija na zdravila, ki se lahko še mal ojača, foliklčke vališ počas user posted image . To nej bi blo to no, se mi zdi, "stranski učinek".

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.9.2009 7:55:07   
metuljci
danes je 6. dan ciklusa. z gonalom se špikam od petka. joj punce me spravlate v smeh dans. user posted image

loremi se mi zdi, da sem zasledila, da imaš probleme z glavoboli. jaz sem tud ena izmed nesrečnic, ki se bojuje s to nadlogo. s katerimi zdravili ali pa načini jih preženeš? se mi zdi, da sem jaz na moja zdravila proti migreni ratala že kar imuna. kaj bomo pa delale ko bomo noseče in nas obišče migrenca? user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
2.9.2009 8:01:23   
loremi
Metuljci, ja res me pogosto matrajo glavoboli in s tem vprašanjem se pa tud jaz ubadam, kako bo v času nosečnosti (upajmo na najboljš, a ne), vse kar lahk vzameš, je lekadol, pa v prvih mesecih nalgesin menda user posted image , to je pa pri migrenah včasih kot bi vzel bonbonček user posted image .
Odvisno od moči glavobola, če še ni tko močno, probam z nalgesinom, ko je močnejš pa Caffetin, Aspirin migran ali pa Imigram (tega pa predpiše nevrolog, se izdaja samo na recept), samo tega je treba vzet takoj, ko začutiš, da se bo spet začel, je pa problem, če se že zbudiš s tko močnim, takrat je za tega prepozno in pol kr Caffetin vzamem. Katere pa ti jemlješ?

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
2.9.2009 8:07:18   
biba007
Loremi, superca, hvala.

Evo, pupike moje, zdaj pa strokovno mnenje. Tole sta fotki od ponedeljka (31.8.) in od danes (2.9.). Ne da bi ravno hotela hotela prehitro prejudicirat, ampak bi rekla, da gre v pravo smer, kaj user posted image

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?