Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 18:58:14
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Mišmišu hvala za pirček je ravno sedel Seznamček je pa 1. liga Bibek ja, boš mogla še mal časa češpljco kazat na UZjih . se na začetku čez bušija še nič ne vidi. Hope draga tebe je pa tako lepo videt . Upam, da se kmalu dobiva na pijački Kimsy helou kako ste? Kako je dragi? Pa ti? Zarjica kako si mi danes? Loremi bučka kaj boljš? Agui je padel prvi snif? Si kaj zadeta? Lana super za krasen pregled . Ja lakota je pa hudič Pija pomoje zdej marmeladko kuha lep dan še naprej
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 19:45:27
|
|
|
|
bozza
|
Punce moje, jaz sem že čisto obupana. Moje M še vedno ni. Tri dni nazaj se je malo nakazala, pa poniknila. Seveda sem šla zjutraj k dr. po napotke, pa sva se zmenila, da suprefact zmanjšam na 1x dnevno ali celo 2x na dva dni (od prejšnje doze 2x na dan), pa upala sva, da se ulije, da bi se lahko začela špikati, naj bi začela jutri zjutraj, zdaj pa še nič. Do kdaj naj še čakam? A naj povsem ukinem suprefact in čakam, da pride M? Nimam pojma, kaj bi bilo lahko narobe. Mislite, da je to lahko od silnega pričakovanja? Kaj mi svetujete? Naj se grem spet zjutraj pokazat? Hvala vam za vso podporo. Jaz vas redno berem in navijam za vsako posebej, a me gotovo razumete, da nimam posebne energije, da bi se kaj dosti oglašala, saj nimam še nobene dobre novice.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 19:56:27
|
|
|
|
gigi1
|
Bozza draga . Žal mi je, da se ti to dogaja. Ja, verjetno je res psiha. Pojdi jutri do G in se malo pogovori z njim. Morda bi bilo res bolje, da prekineta postopek in greš naslednji mesec. To ti bolj svetujem zaradi psihe. Se mi zdi, da te je tole z M čisto preveč znerviralo in to ni dobro za potek postopka. Verjetno bo M prišla takoj, ko se odločite kako naprej. Vso srečo draga
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 20:58:36
|
|
|
|
Reby
|
Helou babike, pujsa Pepa is back z malim škratom Upam, da bom imela se kaj časa javit, zdej se morm v glavnem vsaj probat mal naspat, čeprav na obroke. Še ena slikica našega lumpa.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 21:01:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Helou babike, pujsa Pepa is back z malim škratom Upam, da bom imela se kaj časa javit, zdej se morm v glavnem vsaj probat mal naspat, čeprav na obroke. Še ena slikica našega lumpa. ....tole bo mal težje ....o lepotec mali .....lepo da ste že doma......
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 21:06:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarjica kako si mi danes? mah Gigi kaj pa vem. Včeraj sem malo kr nekaj brezveze, pol mi je blo že vse skupaj tolk smešno sploh ko sem prešnofala vsak predal po bajti v upanju da le najdem še eno škatlo... . Dans pa sem vse odpisala na off in se prepričala da kaj bo pa bo. Saj kaj drugega mi ne preostane, a ne? Al so že iznašli kakšno posebno zeleno flaško? Ha Mišmiš, ti je kaj prišlo na uho? Pujsa Pepi imaš prečudovitega sinka. Čestitke!!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 21:08:06
|
|
|
|
zarja1
|
Gloria in Nik helov vidva. Lubčka obema.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 21:53:34
|
|
|
|
spelka12
|
zarčiiii - drugje te ne ulovim, zato ti bom tuki en cmok pripopala. MWWWWWWWAAAAAA. Tko mal za lepši dan. reby tko kot pravijo, IVF-jevčki so najlepši otroci na svetu, tvoj je to samo še potrdil.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 22:25:24
|
|
|
|
dysan
|
mismis- hvala za tak hitro izstrelitev na seznamček in kot pravi aqua- res se je lepo videt gor, še lepše bo pa mal nižje roza obarvano, pa naj čimprej pridemo do tam... kimsy - živio pupika,ja sm preklopila na višjo frekvenco(IVF), da končno pridem do tega zakladka. Ti pa že pri morfologiji... iiii suuuper, kok čas beži..., in počutje dobro, brcike že čutiš,ne?
< Sporočilo je popravil dysan -- 1.9.2009 22:26:50 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 22:29:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Gloria in Nik helov vidva. Lubčka obema. ...o najbolj kjut medvedek lupčka nazaj ...kak si mi ti
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 22:37:28
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lana70, hehe, ma prav si me prekašala pazi se ,prihajam k vam, potem mi nebo zadosti dva komada Mali mišek kouca, naj naj, se pravi, da je mami sita Hope2, ciao, kako si kej? Mi smo še vedno tu in se borimo Bozza,...ne skrbi, tudi meni je 14 dni zamujala, ko sem se špikala, tako da mislim, da se to rado zgodi...počaki in ne skrbi nič ni narobe Reby...wiiiiiiiiiiiiiiiiii, tamali je res pravi cuker, ful ti je podoben Že sedaj je pravi osvajač Nooooč
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 1.9.2009 23:36:18
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Helou babike, pujsa Pepa is back z malim škratom Upam, da bom imela se kaj časa javit, zdej se morm v glavnem vsaj probat mal naspat, čeprav na obroke. Še ena slikica našega lumpa. wiiiii....kako je lep..... čestitke.....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 6:55:12
|
|
|
|
bit
|
bitka se je začela.... Reševke smo zgodnje Dobro jutro.. UZ endometrji 7,5 v torek 9.9. greva po otroka v Postojno....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 7:09:44
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 7:10:42
|
|
|
|
Naska
|
DOBRO JUTROOO
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 7:25:27
|
|
|
|
loremi
|
Reby, super da sta doma in sej veš, IVF otročki so itak najlepši, pravi cukerček je no ! Jaz ti želim, da bi se lahko čimbolj odpočila! Gigi, še kr nagaja buča neki, dans sicer mal manj, ampak čutim pa , eh. Pa tvoj zobek? Hope2, hvala za lepe želje! Bozza, tu ti pa ne znam svetovat, ampak suprefact zna povzročit zamudo menstruacije, upam, da pride čimprej no! Bebiii, kdaj potem začneš s sendviči , ja to je tist ta boljš ! Bit, navijamo za torek ! Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 7:26:52
|
|
|
|
Hope2
|
Dobro jutro vsem Gigi evo, čakam na tvoj klic . Zadnjič nisi upala poujčkat lovrota, zdaj ti bo pa že pobegnu Bebiii sam da vam ni tle tolk luštno, da sploh nočete kam drugam , ampak verjemi, da je drugje še bolj luštno, tak da spakirajte čimprej kufre in hajd v hribčke Reby čestitke , res so iVF/ICSI otročki najlepši , lušen pobič . Mam pa občutek da tile naši zdravniki znajo samo pobiče miksat , al pa je za to krivo pivo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 7:34:51
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike moje. Pri nas šli lutat, pa bi vam poslala v strokovni komentar eno fotkico - če bi BibaBond seveda vedel, kako se lima ... Akhem, Loremi, ti zihr znaš, a? A, pa seveda, hvala za kofico
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 7:36:19
|
|
|
|
metuljci
|
dobro jutro! Reby kak je luštkan. Sem se pa zdej nasmejala, ko ste rekle, da so IVF otroci najlepši Bit držim pesti za torek. Punce, mene pa danes nekaj boli v spodnjem trebušnem predelu, pa neke krče mam - nekaj takega ko krči pri menstri. Kaj bi to blo? Špikam se pa z Diphereline in Gonalom.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 7:42:17
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci dobro jutro! Reby kak je luštkan. Sem se pa zdej nasmejala, ko ste rekle, da so IVF otroci najlepši Bit držim pesti za torek. Punce, mene pa danes nekaj boli v spodnjem trebušnem predelu, pa neke krče mam - nekaj takega ko krči pri menstri. Kaj bi to blo? Špikam se pa z Diphereline in Gonalom. Če ni hujšega, bi rekla, da glancaš foliklčke ...kateri dan v ciklusu pa si? A se ti je buši že kaj napihnil?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 7:45:33
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Helou babike, pujsa Pepa is back z malim škratom Upam, da bom imela se kaj časa javit, zdej se morm v glavnem vsaj probat mal naspat, čeprav na obroke. Še ena slikica našega lumpa. Rebika, lubek moj, za pohrustat je
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 7:46:49
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Dobro jutro, pupike moje. Pri nas šli lutat, pa bi vam poslala v strokovni komentar eno fotkico - če bi BibaBond seveda vedel, kako se lima ... Akhem, Loremi, ti zihr znaš, a? A, pa seveda, hvala za kofico Ooooo Biba je spet lulala, to je treba videt! Lahko se prijaviš na portal http://www.shrani.si/ in najprej tam shraniš sliko pa potem link preneseš sem na forum, ali pa slikico naložiš na stran http://imageshack.us/, tu pa mislim da ti potem ponudi več linkov, izbereš tistega, ki je za forume. Upam, da bo tole kej pomagal, drugače pa help punce s še boljšimi predlogi, mormo vidt črtico ! Metuljci, tole pa zna bit reakcija na zdravila, ki se lahko še mal ojača, foliklčke vališ počas . To nej bi blo to no, se mi zdi, "stranski učinek".
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 7:55:07
|
|
|
|
metuljci
|
danes je 6. dan ciklusa. z gonalom se špikam od petka. joj punce me spravlate v smeh dans. loremi se mi zdi, da sem zasledila, da imaš probleme z glavoboli. jaz sem tud ena izmed nesrečnic, ki se bojuje s to nadlogo. s katerimi zdravili ali pa načini jih preženeš? se mi zdi, da sem jaz na moja zdravila proti migreni ratala že kar imuna. kaj bomo pa delale ko bomo noseče in nas obišče migrenca?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 8:01:23
|
|
|
|
loremi
|
Metuljci, ja res me pogosto matrajo glavoboli in s tem vprašanjem se pa tud jaz ubadam, kako bo v času nosečnosti (upajmo na najboljš, a ne), vse kar lahk vzameš, je lekadol, pa v prvih mesecih nalgesin menda , to je pa pri migrenah včasih kot bi vzel bonbonček . Odvisno od moči glavobola, če še ni tko močno, probam z nalgesinom, ko je močnejš pa Caffetin, Aspirin migran ali pa Imigram (tega pa predpiše nevrolog, se izdaja samo na recept), samo tega je treba vzet takoj, ko začutiš, da se bo spet začel, je pa problem, če se že zbudiš s tko močnim, takrat je za tega prepozno in pol kr Caffetin vzamem. Katere pa ti jemlješ?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 8:07:18
|
|
|
|
biba007
|
Loremi, superca, hvala. Evo, pupike moje, zdaj pa strokovno mnenje. Tole sta fotki od ponedeljka (31.8.) in od danes (2.9.). Ne da bi ravno hotela hotela prehitro prejudicirat, ampak bi rekla, da gre v pravo smer, kaj
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?