Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:40:14
|
|
|
|
marta82
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:40:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Čer!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:41:11
|
|
|
|
marta82
|
Sta se natelovadili? Jaz sem danes ful pridno delala, sem bila večino časa skoraj sama pa je imela ona trenerka čas in mi je malo vaje kazala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:43:19
|
|
|
|
arabela*
|
Ja...tud midve sva bile pridne....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:43:28
|
|
|
|
matcar
|
Marta,kaj si šla sama na fitnes al si si premislila pol?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:44:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sta se natelovadili? Jaz sem danes ful pridno delala, sem bila večino časa skoraj sama pa je imela ona trenerka čas in mi je malo vaje kazala. Ja,si me prehitela.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:44:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja...tud midve sva bile pridne.... Samo prekratko je blo danes.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:45:58
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sta se natelovadili? Jaz sem danes ful pridno delala, sem bila večino časa skoraj sama pa je imela ona trenerka čas in mi je malo vaje kazala. Ja,si me prehitela. Jap sem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:47:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sta se natelovadili? Jaz sem danes ful pridno delala, sem bila večino časa skoraj sama pa je imela ona trenerka čas in mi je malo vaje kazala. Ja,si me prehitela. Jap sem. Bi blo tudi za mene kaj?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:47:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja...tud midve sva bile pridne.... Samo prekratko je blo danes. Koliko časa sta pa bile?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:49:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja...tud midve sva bile pridne.... Samo prekratko je blo danes. Koliko časa sta pa bile? Slabo uro,Saraya ni več časa mela danes.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:56:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sta se natelovadili? Jaz sem danes ful pridno delala, sem bila večino časa skoraj sama pa je imela ona trenerka čas in mi je malo vaje kazala. Ja,si me prehitela. Jap sem. Bi blo tudi za mene kaj? Mislim da ja. Ti drugič pokažem. Za roke in noge smo tak že delale, pokazala je pa še dve fajn za trebuh in eno za hrbet. Pa na začetku vsaj 20 min do pol ure kardio (orbitrek, tek,...) in na koncu še malo. Pa zdaj na začetku za vsako mišično skupino po kakšno vajo 3-4 serije po 12-15 ponovitev, čez kakšne 3 tedne do 1 mesec si pa vsakič zbereš za kaj boš delala vaje (enkrat za noge, enkrat za trebuh itd) in narediš po 3 vaje pa čimveč kardio. Takšna navodila sem dobila, da se porabi največ kalorij in "topijo" maščobe. Aja pa normalno je, da takoj ne shujšaš, lahko še kakšno kilo pridobiš na začetku, ker so mišice, ki jih pridobivaš težje od maščobe, ki jo zgubljaš. Na teži se začne poznat kasneje. Mislim da je to to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:56:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja...tud midve sva bile pridne.... Samo prekratko je blo danes. Koliko časa sta pa bile? Slabo uro,Saraya ni več časa mela danes. Boljše kot nič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:59:52
|
|
|
|
elevitka
|
Nebo tnx za odgovor... ostale tak ne berejo moje poste
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:01:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sta se natelovadili? Jaz sem danes ful pridno delala, sem bila večino časa skoraj sama pa je imela ona trenerka čas in mi je malo vaje kazala. Ja,si me prehitela. Jap sem. Bi blo tudi za mene kaj? Mislim da ja. Ti drugič pokažem. Za roke in noge smo tak že delale, pokazala je pa še dve fajn za trebuh in eno za hrbet. Pa na začetku vsaj 20 min do pol ure kardio (orbitrek, tek,...) in na koncu še malo. Pa zdaj na začetku za vsako mišično skupino po kakšno vajo 3-4 serije po 12-15 ponovitev, čez kakšne 3 tedne do 1 mesec si pa vsakič zbereš za kaj boš delala vaje (enkrat za noge, enkrat za trebuh itd) in narediš po 3 vaje pa čimveč kardio. Takšna navodila sem dobila, da se porabi največ kalorij in "topijo" maščobe. Aja pa normalno je, da takoj ne shujšaš, lahko še kakšno kilo pridobiš na začetku, ker so mišice, ki jih pridobivaš težje od maščobe, ki jo zgubljaš. Na teži se začne poznat kasneje. Mislim da je to to. Tak je meni rekla,ja.Je pa mi logično,da ne moreš shujšat v dveh dneh.Meni je šlo dol po treh tednih ravno 1 kg.aj bo,bomo že zmogle dol kile spravit,pa ploski trebuh dobit.Jaz sem danes tudi laufala,mi je blo ful fajn.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:02:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nebo tnx za odgovor... ostale tak ne berejo moje poste Zakaj pa jih ne bi brale?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:03:24
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sta se natelovadili? Jaz sem danes ful pridno delala, sem bila večino časa skoraj sama pa je imela ona trenerka čas in mi je malo vaje kazala. Ja,si me prehitela. Jap sem. Bi blo tudi za mene kaj? Mislim da ja. Ti drugič pokažem. Za roke in noge smo tak že delale, pokazala je pa še dve fajn za trebuh in eno za hrbet. Pa na začetku vsaj 20 min do pol ure kardio (orbitrek, tek,...) in na koncu še malo. Pa zdaj na začetku za vsako mišično skupino po kakšno vajo 3-4 serije po 12-15 ponovitev, čez kakšne 3 tedne do 1 mesec si pa vsakič zbereš za kaj boš delala vaje (enkrat za noge, enkrat za trebuh itd) in narediš po 3 vaje pa čimveč kardio. Takšna navodila sem dobila, da se porabi največ kalorij in "topijo" maščobe. Aja pa normalno je, da takoj ne shujšaš, lahko še kakšno kilo pridobiš na začetku, ker so mišice, ki jih pridobivaš težje od maščobe, ki jo zgubljaš. Na teži se začne poznat kasneje. Mislim da je to to. Tak je meni rekla,ja.Je pa mi logično,da ne moreš shujšat v dveh dneh.Meni je šlo dol po treh tednih ravno 1 kg.aj bo,bomo že zmogle dol kile spravit,pa ploski trebuh dobit.Jaz sem danes tudi laufala,mi je blo ful fajn. Ja saj to sem ti mislila povedat, da verjetno ti bo šlo zdaj hitreje dol...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:03:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nebo tnx za odgovor... ostale tak ne berejo moje poste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:05:19
|
|
|
|
arabela*
|
Ja...meni pa je pobralo celulit...od teh par obiskov fitnesa....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:05:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nebo tnx za odgovor... ostale tak ne berejo moje poste
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:07:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja...meni pa je pobralo celulit...od teh par obiskov fitnesa.... Srečnica!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:07:39
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka,če ti bo kaj pomagalo.Meni je Saš pri enem mesecu pojedel 120 ml.Zdaj,pri 5-h mesecih pa poje 180 ml.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:07:48
|
|
|
|
arabela*
|
jaz vas zapuščam.............. grem pred tv.......nočka....................
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:08:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nebo tnx za odgovor... ostale tak ne berejo moje poste Zakaj pa jih ne bi brale? pač predvidevam ker mi je edina odgovorila ... hec punce no ... ve kr debatirajte
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 21:09:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja...meni pa je pobralo celulit...od teh par obiskov fitnesa.... Srečnica! Jaz pa sem še nisem utegnila tako podrobno pogledat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......