Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 13:44:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz pa razmišljam, da bi še vseeno danes skočila na fitnes, ker se bo jutri ali pa v čet. teta vlila in ne bom za nikamor. Samo bi šla pa čimprej. ja..marta saj s tetko se tud da telovadit..... jaz lahko grem takoj ko moj domov pride.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 13:45:23
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar...ti pa se odloči kako in kaj in javi,če greš....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 13:46:42
|
|
|
|
marta82
|
Mene prva dva dni tako boli, da komaj iz postelje vstanem, ne da bi telovadila. Pa še zdaj zardi dojenja ne smem nobenih tablet vzet, tak da... Kdaj pa naj bi tvoj prišel domov?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 13:55:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mene prva dva dni tako boli, da komaj iz postelje vstanem, ne da bi telovadila. Pa še zdaj zardi dojenja ne smem nobenih tablet vzet, tak da... Kdaj pa naj bi tvoj prišel domov? a res meni pa pomaga telovadba... ja nevem,ti javim,takoj ko grem lahko....saj če bi se prej zmenle za ob taki uri nebi bil blem....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 13:56:29
|
|
|
|
arabela*
|
grem zdaj gor na sladoled...pot pa ti javim ....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 14:02:54
|
|
|
|
marta82
|
Te pa bom jaz šla čez kakšne pol ure od doma pa ti pridi za mano.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 14:09:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Te pa bom jaz šla čez kakšne pol ure od doma pa ti pridi za mano. dvomim da moj pred pol peto sploh doma....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 14:31:45
|
|
|
|
marta82
|
Aja. Te pa je mani danes prepozno. Bom pač danes samevala tam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 15:06:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...ti pa se odloči kako in kaj in javi,če greš.... Za mene tak veš.Jaz bi šla,brez problema,samo ne morem,ker nimam benza.Sem že včeraj ful tvegala,da na cesti ostanem.Drugače pa ni problema pri meni.Aja,pa otroke do tašče spravit.To pa je tudi vse.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 15:18:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za mene tak veš.Jaz bi šla,brez problema,samo ne morem,ker nimam benza.Sem že včeraj ful tvegala,da na cesti ostanem.Drugače pa ni problema pri meni.Aja,pa otroke do tašče spravit.To pa je tudi vse. jaz nimam lupinice za saša,da bi ga peljala..pa niti ne placa,ker sta zadaj dva zica....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 15:48:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za mene tak veš.Jaz bi šla,brez problema,samo ne morem,ker nimam benza.Sem že včeraj ful tvegala,da na cesti ostanem.Drugače pa ni problema pri meni.Aja,pa otroke do tašče spravit.To pa je tudi vse. jaz nimam lupinice za saša,da bi ga peljala..pa niti ne placa,ker sta zadaj dva zica.... Ni panike,ga lahko dam v sedež,ga jaz tudi v sedežu vozim.Maksa pa itak.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 15:51:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za mene tak veš.Jaz bi šla,brez problema,samo ne morem,ker nimam benza.Sem že včeraj ful tvegala,da na cesti ostanem.Drugače pa ni problema pri meni.Aja,pa otroke do tašče spravit.To pa je tudi vse. jaz nimam lupinice za saša,da bi ga peljala..pa niti ne placa,ker sta zadaj dva zica.... Ni panike,ga lahko dam v sedež,ga jaz tudi v sedežu vozim.Maksa pa itak. ja kak pa za nazaj?? bi jih kar dol pripeljala,da bi bile čimprej?? sicer pa mojega še zdaj ni.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 15:53:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za mene tak veš.Jaz bi šla,brez problema,samo ne morem,ker nimam benza.Sem že včeraj ful tvegala,da na cesti ostanem.Drugače pa ni problema pri meni.Aja,pa otroke do tašče spravit.To pa je tudi vse. jaz nimam lupinice za saša,da bi ga peljala..pa niti ne placa,ker sta zadaj dva zica.... Ni panike,ga lahko dam v sedež,ga jaz tudi v sedežu vozim.Maksa pa itak. ja kak pa za nazaj?? bi jih kar dol pripeljala,da bi bile čimprej?? sicer pa mojega še zdaj ni..... Ja,ko bi šle iz fitnesa,jaz pokličem,da so kr perajt,pa samo dol pridejo in lahko grema dalje.Jaz bi tak šla okoli 5-h.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 15:56:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mene prva dva dni tako boli, da komaj iz postelje vstanem, ne da bi telovadila. Pa še zdaj zardi dojenja ne smem nobenih tablet vzet, tak da... Kdaj pa naj bi tvoj prišel domov? uh, to je tudi meni znano. Prva dva dni sem kot povožena..sama sebi se smilim pa sprašujem, zakaj ravno mene tak boli in ne tiste ta druge (ponavadi, privoščim tisti, katere videt ne morem --packa jaz, saj vem). IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a res meni pa pomaga telovadba... ja, tudi meni zadnje čase je začelo to pomagat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 15:56:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lea pa gre zdaj v šolo. in kaj pravi? IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A pa je že v vrtcu... ji je bilo fajn za prvič?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 15:56:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Po dolgem času se spet malo javljam.. lepo, lepo...ki se pa skrivaš pa čez dan se potepamo okoli, zvečer pa je moj na rač. si je neko igrco dol potegno in je celi v njej. Tak da naj ima..jaz sem več ali manj pri pospravljanju kuh.elementov. Vsak dane enega pa bo kuhna OK.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 15:57:00
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...ko zvem,kdaj moj pride ti javim,ker je reko da bo malo pozn...upam da bo ob petih,da bi lahko šle......javim....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 16:02:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lea pa gre zdaj v šolo. in kaj pravi? Ja,super je,novega sošolca so dobili.Ju3 zares štartajo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 16:03:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...ko zvem,kdaj moj pride ti javim,ker je reko da bo malo pozn...upam da bo ob petih,da bi lahko šle......javim.... Ok,jaz sem taščo že tudi obvestila,tak da ni panike.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 16:15:55
|
|
|
|
arabela*
|
matcar..grem se pripravit,pa ti tud se počasi...ko grem od doma te pokličem...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 16:21:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar..grem se pripravit,pa ti tud se počasi...ko grem od doma te pokličem... Ok.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 19:05:49
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Saraya,hvala še enkrat,nikol pozabla Zdaj pa je šou moj z Maksom k tastu,sta se s kolesom peljala.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:15:39
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:16:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,hvala še enkrat,nikol pozabla malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.9.2009 20:38:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Čer!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......