Sempervivum
|
Kako ste kaj na prvi šolski dan? Reby, Tomi je natanko tak, kot si si ga želela, je res Luškan, da je kaj! Upam, da ste našli en umirjen ritem in da vse laufa, kot je treba! Goldy, ti si pa zdej že taka maherica, da ti limaš slikce za druge ... Pohvaljena Si nam polepšala dan A zdej po novem ti na polno dojiš? Jaz imam v spominu, da ste kar precej dodajali A je končno zalaufalo? Ja super, ni kaj! Sonček, mi smo kar v redu. Občasno je kakšna krizica, ampak v splošnem smo OK. Klemen je super in ni tisti, ki bi povzročal krizice Ta teden imamo pediatra in upam, da bo vse OK. Dojenje nam laufa, malo ga matra prebava, mu dajem kapljice, pa občasno malo čajčka. Kruce, super kufe, sam s cigaretom me malo preskušaš Jaz sem sedaj (ko sem videla Tomija ) pripravljena na akcijo Tako da ... samo javi, pa začnem Oktavija, je doma vse pripravljeno za prihod novega člana A veš, če bo zamujal (kot je zadnje čase v navadi ), si moraš kaj še pustiti, sicer ti bo dolgčas Jaz sem pa danes prvi dan brezposelna Moram zdej za tamalega zavarovanje uredit, pa menda so mi na SCD zrihtali osnovno zavarovanje , k so take počasnele, da jim ni para. Najboljše, da jih kar pokličem in preverim Pozdravčka vsem!
|