|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
31.8.2009 21:28:51   
TODI
Pozdravljene!!

To pač moram deliti z vami:

Ju3 imamo pri nas trojni "dan D". Svit gre prvič v vrtec, Loti praznuje 3. rojstni dan in Domen prvič prestopi prag " velike hiše".  Še dobro da imam z urami vse usklajenouser posted image .

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
31.8.2009 21:30:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

a misliš, da bo po obisku pedikerke prst okuser posted image aha vidim, da greš pol rezat, ja!

Ja, včasih mi ga je morala na dva tedna rezat, sedaj pa cca. na slaba dva meseca. Ampak danes je še posebej hudo, ker sem spet predolgo čakala. Grr, mi kar buta v valovih, ker sem prej obtežila prst. Sem opazila, da imam prav spremenjeno, deformirano hojo, ker pazim, da ne stopim s celo težo na prst. BZ.

Nočka, draga dekleta,

user posted image

P.S.: Draga Populis, uspešen in prijeten prvi delovni dan po dolgem času...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 21:32:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2878
31.8.2009 21:36:22   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Umpa - pa poleg festivala v praženem krompirju, bo v Prekmurju svetovno prvenstvo v oranjuuser posted image user posted image user posted image  Po Valu202 je že cel teden reklama

pa ne se hecat! kaj vse si ne vmislijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
31.8.2009 21:36:54   
metuljcek321
Evo, pleničke podpisane in pripravljene, da odidejo v vrtec z malčico, plastična posoda za malico tudi spakirana, prav tako sveža oblačilca, balerinkice, ... ni, da ni. Naša vrtičkarica že skoraj eno uro spi lepotni spanec, ju3 pa akcija.

Prvi dan vrtca - uf, uf, precej vznemirljivo (je tud ati majčkeno živčen - hi, hi).

Za vse vrtičkarje in nasploh pazeče se otročke: vse lepo, dobro in nepozabno želim:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
31.8.2009 21:37:49   
ksenci
grem jz dragega pocartat, ga bo itak vsak čas zmankal, je bil dans tak priden je celo popoldan drva delal, da bomo pozimi na toplemuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
31.8.2009 21:39:26   
ksenci
in seveda srečno jutri vsem malčkom, šolarčkem, mamicam in atijemuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 21:44:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
31.8.2009 21:45:21   
24julij
metuljcek ja mati zacnejo cez en mesec z sluzbo...kmalu bo,kmalu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 21:47:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
31.8.2009 21:49:17   
24julij
takle mail pa jst dobim....mal za nasmejatuser posted image user posted image user posted image
1. Dvignite pokrov od školjke in vlijte pol skodelice šampona za živali.
2. Vzemite mačko v naročje in jo božajte, medtem, ko se počasi premikate proti kopalnici.
3. V primernem trenutku vrzite mačko v školjko in zaprite pokrov. Po potrebi stopite na pokrov od školjke.
4. Mačka bo sedaj samodejno pričela s čistilnim postopkom in ustvarila primerno količino pene. Naj vas glasovi iz školjke ne motijo.
5. Sedaj večkrat potegnite vodo, da sprožite "Power-Wash" postopek, kateremu bo sledilo splakovanje.
6. V kolikor stojite na pokrovu od školjke, poprosite nekoga, da odpre izhodna vrata. Prepričajte se, da se med školjko in vrati nihče ne nahaja.
7. Iz varne razdalje, po možnosti od zadaj, odprite pokrov od školjke. Zaradi izredne hitrosti se bo kožuh mačke takoj posušil.
8. Školjka in mačka sta higienično čista!

To sporočilo je sponzoriralo Društvo za zaščito WC račk!

Neposredna povezava do sporočila: 2886
31.8.2009 21:51:40   
metuljcek321

RUMENO, RUMENO, RUMENO ...

Aurora, na Sardiniji morda srečaš ex-Spajsico Geri Halliwell z bogatim ljubčkom in hčerkico: KLIKNI

Gwen Stefani & sinček Kingston sta si omislila matching haircuts: KLIKNI    potem pa so jo z družino mahnili še na plažo: KLIKNI

Britney Spears spet izgleda precej bolje, s sinčkoma si je ogledala predstavo na Broadwayu - Shreka: KLIKNI

Megan Fox bo morala plačati kazen za napačno parkiranje ... ni čudnega, da ni mogla kje drugje pustiti jeklenega konjička - čekirajte, kaj je "lisička" obula!: KLIKNI

Angie & Shiloh sta zapravljali v Ajacciu - kolk je mali zrastla - vau - in Angelina shujšala - nezdravo: KLIKNI

Rachel Bilson & Hayden Christensen sta še vedno skupaj ... pridna golobčka - bravo: KLIKNI

Jessica Alba - pobarvana na blond, okumrana, a še vedno dovolj fit, da poleg snemanja dveh filmov preživi še nekaj časa s hčerkico Honor - ouje, another superwoman: KLIKNI

Ellen Pompeo je imela baby shower, ki ga je v svoji hiši priredila (in vodila) soigralka iz Talentov v belem, Katherine Heigl: KLIKNI    KLIKNI     KLIKNI

Jennifer Garner & Ashton Kutcher snemata romantično komedijo Valentine's Day ... o, se že veselim: KLIKNI

Še ena skoraj-mamica: Sarah Michelle Gellar (ex Buffy, izganjalka vampirjev), ki jo maha na kosilo: KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 21:56:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2888
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 21:57:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2889
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 21:58:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:03:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2891
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:05:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2892
31.8.2009 22:10:03   
metuljcek321
neboglasnica, Todi - berem, da je pestro. Držta se, mamici, pa eno ornk dozo energije in organizacijskih sposobnosti vama želim. Happy 3rd b'day želim Loti!

ksenči, vidim, da znaš ti dobro poštimat tvoje fante - bravo, punca!

gr, ksenči - dio, mio, pa kaj pa je to z vajinimi nohti? Bruh, no. Naj se pocajtajo, zacelijo in zafunkcionirajo kot se spodobi.

Almera, a mali padalec že spi? I hope so ....

populis, hvala za ponovno razlago - rame so bile torej tiste packe, ki so nagajale. Ma, sam, da je vse OK. Ne, malice ne bo nosila sabo, notri v embalažo bodo dali popoldansko - bom še poročala, ko bom vedela kaj več (maybe, da jo prinese domov, če je tam ne poje do konca - mislim, da je sth like that). Kako si kaj ti? Kdaj jutri začneš? Kako dolgo boš tam?

Sarah je bila rahlo kaskaderska v tistih špičakih, I totally agree!

flower & Almera, pri nas je treba prinesti pleničke, robčkov za ritko pa ne. Res je to odvisno od vrtca do vrtca.

Ojej, 24julij, to bo pa res kar hitro naokoli. Kje bo Lara? Boš koristila 4/5/6/7-urni delovnik?

Društvo za zaščito WC račk - hi, hi. Je pa kar kruta fora/štorija, morate priznat. Btw: otrokom v četrtem razredu, ki so šli na WC, je razredničarka vedno rekla, da so WC račke (tudi med sabo so si tko rekli) - kolk sem se nasmejala, k sem to prvič slišala, ejuser posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
31.8.2009 22:11:12   
metuljcek321
Za ljubiteljice Gerarda Butlerja, ki še vedno snema z Jennifer Aniston, btw, se z njo objema, poljublja, ima prav ornk fino-fajn: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2894
31.8.2009 22:12:03   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Nič ne čvekate, ...

Kako to misliš? Jaz sem naspidirana do koncauser posted image  user posted image  user posted image  Pojedla pol ananasa, zdaj pa gas po tipkah ... si še tu?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2895
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:16:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2896
31.8.2009 22:19:24   
glugluglu
oj,

rebeca WB,

še enkrat vsem hvala za čestitke za 20. RDuser posted image

neboglasnica naš Mark je tudi šel Šolo v naravi danes, v Savudrijo, so pa takoj sporočili, da so ok prišli.

Nina ima pa tako polno torbo za 3. razred kot, da bi tudi ona šla Šolo v naraviuser posted image , mislim res no pretiravajo z vsem tem.

Jutri pa vrtec prvi dan, pri nas uvaja Mitja.

Todi
vi boste imeli jutri pa res pestro.

VSEm želim jutri lep dan, uspešno uvajanje v vrtce,uspešen dan prvega šolskega dne,......

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
31.8.2009 23:14:24   
lex
HAJ HELOW
TOLK DA VAM VSEM, KI GRESTE V ŠOLO, VRTEC, SLUŽBO .................. ZAŽELIM ČIM USPEŠNEJŠO VRNITEV

moj prvi dan je bil danes in sem prišla domov crknjena samo za na kavč, pa nas je ati zvlekel do slovenj gradca (je neso gsm na popravilo), pa jaz sem še šla par stvari iskat- sem dobila novo polico za nad računalnik (prostorska stiska in nimam kam dat knjig,.............)user posted image user posted image user posted image  pa še par kjut stvari za vrtec sem si kupla (za igralnico), da je prostor bolj domač. Nič veliko le par stvari, košaric in podobnih prčkarij.

Sedaj pa sledil lepotilni spanec in potem jutri pride moja skupinca nadebudnih malčkov palčkov in komaj čakam!!!!!!!

metuljčica kaj je s to posodo za malico? vse ostalo mi je jasno, tole pa ne user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
31.8.2009 23:40:31   
lili3
Čer,

jaz pa sem likala do zdaj. user posted image

V glavnem, popoldne smo se imele fajn, celo malo več smo uspele počvekati kot zadnjič. Upam, da spet kmalu ponovimo, mogoče v malo večjem številu. Ja, Umpo, pa res nismo nič slikale.

Populis, srečno jutri v novi službi in pa vsem ostalim, ki peljete otročke v vrtec in šolo prav tako.

Metuljček,, super za spet malo rumenih novičk.

Lahko noč.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 23:54:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......