|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 31.8.2009 20:49:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
O, hruška, hey-hoj iz Belgrade-a! Good to see you got there safely. Zdaj pa le fino uštimaj reči. Ja, jaz sem dala 4 jurčke za gor in dol, nosila 3 leta (!) - sem se vedno v šoli hecala, da smo zdaj - z zvezdicami na zobeh - v klasu same zvezde populis - ni lepšega, ko otrok steče k tebi, se ti privije v objem in ti z največjim nasmehom tega planeta pokaže, kako te je pogrešal/kako rad te ima. Naj bo še naprej tako!!!! Nam se pa topijo srčki od sreče ... Otroški dodatek - no comment - shit. 24julij, nahrbtnika nimamo, sedež za na kolo smo pa nabavili v BC-ju - splača se spremljati akcije, so kar fajn znižani. Btw: kdaj gredo mati back to work? Umpa, lovely pics - vidi se, da ste se imele fino (again ). Almera, 20 minut as in "20 minut v celem dnevu"? Vau, to pa ima energije mali. Ju3 pa kar v pesek, ja. netki, mommy, kje si? Kaj dogaja? Kako otroci? Lara & RA - bravo, čez 3 leta spet. Zakaj sta v bistvu šli? Vem, da si že ene parkrat napisala, pa mi je ušlo (again ). Thanks in advance. novinarski članki - strašno, da se ppiše takole nepreverjeno - mora boleti vpletene, si mislim. Ko že ravno omenjamo tematiko z grobovi: izvedela sem, da je med vikendom umrla soseda, ki se je 8 let borila z rakom - za seboj pustila 2 hčeri in moža, mlajša stara 17 let ... srhljivo, grozljivo! Druga novica dneva je pa čist v drugo smer: prijateljica je sporočila, da se s fantom septembra poročita. Jupiiii! Tko kot 3jemi - same nove žen(k)e. Bo pa potekalo v ožjem družinskem krogu, tako da si bomo oči pasli kasneje na fotkicah ... tkole je, ja, žalostne in vesele novice - rollercoaster življenja. ksenči, kako tvoji fantje - mož, Aljaž in malček? Berem, da je pestro zaradi zob - ti, ti, Mr. Tooth, hitro na plano!!!
|