draja
|
Pozdravljene! Najprej iskrene čestitke Škorpijončici za malo princesko in seveda vsem septembrskim mamicam! Pa navijamo za Veselko!!! Drugače pa se spet nekaj časa nisem javila, ker me je pregled v LJ porodnišnici prejšnji teden čisto zamoril. Doživela sem namreč izredno neprijazen, surov in nestrokoven odnos, tako da sem rabila kar nekaj časa, da sem dojela, da je to sploh možno. Pa odnos sam me še ne bi toliko motil, če me ne bi morilo, da se je zdravnica, brez da bi tudi mene kaj pogledala (imela sem le izredno kratek UZ otročička) odločila, da moram imeti obvezno še en CR in da ga bodo opravili kar nekaj dni pred rokom. Če bi mi podala kakšen medicinski razlog za to odločitev bi jo seveda brez problema sprejela, tako pa sem potem doma sama "preštudirala" kako je z drugim porodom, če je bil prvič carski rez in se pač sprijaznila, da glede na to, da je posteljica že precej zrela in zaradi prvega CR ne smem dobit nič za sprožitev poroda, da je pač najbolje, da se ne čaka predolgo. Pa res ne vem ali je bilo to tako težko povedati med pregledom, ne pa da moram sama doma iskati odgovore in opravičila za njihovo odločitev. Poleg tega zdravnica med UZ in kasneje "posvetom" z menoj ni debatirala o ničemer drugem kot o tem, da zakaj hudiča sem prvič rodila v PO in kako so tam "zasrali",... brez da bi imela pred seboj kakršnokoli inf. o tem kako je prvi porod sploh potekal! KAR PA NITI SLUČAJNO NI RES! Tukaj v LJ imajo očitno hude probleme s PO (seveda ne vsi). Moj me je hotel takoj peljat v PO po drugo mnenje,pa sem rekla, da če sem se odločila za LJ bom pač tukaj rodila in jim zaupala. Verjamem, da vsi nimajo takega odnosa! Pa še to me je spravilo v slabo voljo, da so v LJ P obiski dovoljeni le očetom, torej tudi starejšim otrokm ne . Pojma nimam, kako bom zdržala brez moje punčke,ker po CR si pač še toliko dlje notri. Tko da vam prav zavidam, ko čakate na prve znake poroda in analizirate razne izcedke in bolečine. Jaz bi tudi!!! Prvič sem dala vsaj nekaj ur umetnih popdakov čez, tokrat pa še tega ne bo . Ampak na koncu je važno seveda le to, da dobim v roke zdravega otročička!!! Tko da jaz bom tudi prehitevala, sam ne bit hude name, ker bi raje čakala na naravni porod do roka ali pa tudi še čez .
|