|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
31.8.2009 11:59:51   
tulpek
A ne da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo kako naj js to dopovem podnajemniku user posted image user posted image user posted image . Upam, da se mi bo popoldne uspelo spravit na makadam.

Sem pa ugotovila, da sem zadnje dni vsak večer tako zmatrana, da razmišljam samo o tem, da res ne smem it rodit, dokler se malo ne naspim...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
31.8.2009 12:01:30   
Anonimen
mah ta makedam nič ne pomaga,ga mam več kot dovolj okol bajte k ni asfalta pa mi nič ne nucauser posted image bo treba res na traktoruser posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
31.8.2009 12:01:38   
baby blue
Hmmm ne vem kako bi mu dopovedala... user posted image user posted image Očitno uživa in se mu ne mudi nikamor user posted image Si je vzel čas user posted image user posted image Nikoli ne veš kdaj te bo zvilo...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
31.8.2009 12:03:02   
tažana
Samo čvekate! Da bi šla pa kera rodit pa ne! user posted image

No jaz sem ravno kar dobila klic, da 7.9 začnem z materinsko šolo user posted image . in vse skupaj traja do 15-ega. Bomo videli kaj bom dočakala user posted image . Upam da počakam vsaj prva dva (porod in dihanje). user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
31.8.2009 12:07:29   
anitka7
ojla sonosečke!

Berem vas že od začetka,no zdaj sem se pa vam le pridružila....

za seznam,če ga katera še ureja.....stara sem 31 let,to je moja tretja nosečnost,drugi otrok (doma imamo že fanta starga 3,5 let,Nik mu je ime).....kaj pričakujemo ne vem,se pustimo presenetit. PDP imam 22.9.,rodila bom v lj,če me kje drugje kaj ne preseneti user posted image . Za dojenčka nimam še nič pripravljeno tko kot vse ostale,me n i blo nič doma mesec in pol,sem bla skoz na morju,v Ankaranu,kjer mislim da sem vidla škorpijončico (taka bl drobna rdečelasa nosečka? ).
Upam da je še kaj prostora za čvek med septemberskimi nosečkami...user posted image

Pa čestitke že vsem mamicam k so že rodile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3505
31.8.2009 12:09:39   
sontschica
jaz sem tut ugotovila, da nič ne pomaga pospešit poroda - ne user posted image , ne hoja po stopnicah, ne pospravljanje, drgnjenje na vseh 4ih, ne masiranje bradavičk, noben makadam...dokler se gospodič/ična ne odloči, da pride na svet, se je škoda karkoli matrat user posted image user posted image  

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
31.8.2009 12:10:42   
ja.lo09
Da se še jaz javim. Sem še vedno v enem kosu, sicer pa imam še časa najmanj tri tedne. Se mi še nikamor ne mudi.
Je pa veselje spremljati dogodke in vse štručke, ki se kar veselo vrstijo.
Čestitke vsem mamicam in atijemuser posted image user posted image user posted image

Sama sem po moji oceni še kar v dobri formi, boli me le križ in kolki. Ko hodim sem hujša kot račka. Trebuh je ogromen in se je poveznil in v zadnjem tednu sem dobila nove prijateljice za vse življenje......STRIJE!!!!
Jutri imam ctg, v petek pa pregled, bomo videli kaj bodo rekli.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
31.8.2009 12:10:56   
sontschica
dobrodošla anitkauser posted image ... vedno je dovolj prostora za nove (stare) nosečkeuser posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
31.8.2009 12:18:18   
baby blue
anitka dobrodošla med nami user posted image user posted image

Ja mamo trmaste otročke in dokler se sami ne odločijo da bodo prišli v ta svet jim nič ne moremo user posted image ... Pustimo jim čas pa naj nas presenetijo...

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
31.8.2009 12:26:55   
tulpek
Pozdravljena Anitka!

Baby Blue, mene moj user posted image ne more več presenetit user posted image user posted image user posted image .

Ja.lo09, js sem čez rok in me noče nič bolet, razen če me user posted image brcne v rebra ali kam drugam. Pred 3 tedni sem bila pa v najboljši formi tudi kondicijsko in energijsko user posted image user posted image . Energija zadnje dni peša... mogoče pa to na kaj namiguje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3510
31.8.2009 12:33:46   
BBP
Ojla souser posted image ,

še malo pa štartamo v september. user posted image user posted image user posted image

Najprej čestike vsem, ki ste postale mamice. user posted image user posted image user posted image  

Saj bomo tudi ostale prisopihale za vami. No, zunanji obrat je za mano, a na žalost neuspešno. Naša mala žverca je z ritko trdno zasidrana v medenici in ne razmišlja o kakšni drugi pozi. Mi bomo očitno šli z ritko naprej. Danes sem imela še en CTG. Zaenkrat je vse ok, za vzorec je narisalo dva popadka, ampak to še nič ne pomeni. Ponoči me je sicer na vsake toliko časa nekaj zvijalo, ampak ne dovolj, da bi se čisto zbudila. user posted image  Predvidevam, da ko bo šlo zares, spanje ne bo opcija. Drugače pa je vse ostalo isto, naslednji pregled pa je že v petek, 4. 9.
Moj sicer pravi, da bomo šli v petek že kar rodit, meni se pa ne mudi še tako. Do 18. imam še čas. user posted image  Sploh pa si ne predstavljam, kako bo to z ritko naprej sploh zgledalo. Ko bi vsaj izgledalo tako kot pri eni od avgustovk, ki je tudi rodila z ritko naprej. Ah, pobožne želje.

Grem zdaj nekaj za na krožnik dat pripravit, potem pa pridem preverit, če imamo še kakšnega novega člana.

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3511
31.8.2009 12:39:45   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Škorpijončica čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

Kaj pa je to sedaj, septemberke so postale avgustovkeuser posted image ?

Avgustovke bomo pa postale septembrke user posted image user posted image user posted image .

zato pa čvekaš tukaj user posted image user posted image

Tulpek, samo lahko bi imeli v Celjski P. enega dohterja, ki bi pregledoval samo "zamudnice", drugi bi pa imel nujne primere čez ...aja, za to je pa treba že koga malo več plačat ...joj kok jaz nič ne študiramuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
31.8.2009 12:46:18   
kepica
Hojla punceuser posted image

Evo mene s pregleda. Ampak najprej vesela novička:

Ob 9:55 nama je življenje polepšala Aurora, velika 54 cm in celih 4100g težka. Kljub težkemu porodu, smo vsi zdravi in presrečni. Veselka

Čestitke veselka za princeskouser posted image user posted image user posted image Pa ste jo le dočakaliuser posted image Veliko crkljanja vam želimuser posted image

Pa še poročilo s pregleda. Plodovnica je mlečna, odprta dobra 2 cm. Naslednji pregled imam v sredo, če se prej kaj ne zgodi.

Sem pa videla tudi fantka od binči. Joj, kakšen cortek. Vam povem, da je pravi lepotec.user posted image Ima tko lepe črne laske. Komaj čakam, da stisnem svojega v naročjeuser posted image

Sedaj pa letim jest in malo počit, če bo slučajno kaj akcije danes. Me že od amnioskopije nekaj ščipljeuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
31.8.2009 12:53:52   
_melody_
Veselka čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
31.8.2009 12:54:23   
Anonimen
veselka čestitke za pravo puncouser posted image user posted image madonca 4 kile to pa vrjamem da je bilo težko jauser posted image bravo mamiuser posted image
pa madonca sama lepa imena dajete otročkom zato ste bile tok skrivnostne a?user posted image

nč grem risat naprej k pridem vsake tok cajta počekirat,sam vam povem je hudič tole skakanje po stolu gor pa dol aja PA NIČ NE POMAGAuser posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
31.8.2009 12:55:30   
sontschica
veselka iskrene čestitke za Auroro. to je pa kar konkretna punca user posted image user posted image

kepica user posted image user posted image za uspešen pregled.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
31.8.2009 12:57:28   
polari
Veselka, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem prišla s pregleda, prvič sem bla na CTGju, pa tak nič ne razumem, nič nekih ekstremnih krivulj.....očitno še vse mirno....vaginalni pregled, vse okej, sicer sem dobla še svečke canesten, to sem tak pričakovala...da se še hitro pozdravim.....UZ vse okej, še vedno je glavica spodaj, obseg glavice super, ni prevelik....v glavnem, vse okej.

Naslednji pregled: 7.9.

Pa odločla sem se, da ne bom nič prehitevala, čeprav sem htela kar ta vikend it rodit....bomo lepo počakali, malemu user posted image se očitno sploh nikamor ne mudi, pa ga ne bomo nič priganjali...ko bo, bo....saj vas je še dosti pred mano.....user posted image
Naj me preseneti....user posted image

Danes sem si še jaz pico privoščila...sem si jo malo pustila za popoldan.....grem pa zdaj malo vodoravno....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
31.8.2009 12:59:19   
draja
Pozdravljene!

Najprej iskrene čestitke Škorpijončici za malo princesko in seveda vsem septembrskim mamicam! user posted image user posted image user posted image
Pa navijamo za Veselko!!!

Drugače pa se spet nekaj časa nisem javila, ker me je pregled v LJ porodnišnici prejšnji teden čisto zamoril. Doživela sem namreč izredno neprijazen, surov in nestrokoven odnos, tako da sem rabila kar nekaj časa, da sem dojela, da je to sploh možno. Pa odnos sam me še ne bi toliko motil, če me ne bi morilo, da se je zdravnica, brez da bi tudi mene kaj pogledala (imela sem le izredno kratek UZ otročička) odločila, da moram imeti obvezno še en CR in da ga bodo opravili kar nekaj dni pred rokom. Če bi mi podala kakšen medicinski razlog za to odločitev bi jo seveda brez problema sprejela, tako pa sem potem doma sama "preštudirala" kako je z drugim porodom, če je bil prvič carski rez in se pač sprijaznila, da glede na to, da je posteljica že precej zrela in zaradi prvega CR ne smem dobit nič za sprožitev poroda, da je pač najbolje, da se ne čaka predolgo. Pa res ne vem ali je bilo to tako težko povedati med pregledom, ne pa da moram sama doma iskati odgovore in opravičila za njihovo odločitev. Poleg tega zdravnica med UZ in kasneje "posvetom" z menoj ni debatirala o ničemer drugem kot o tem, da zakaj hudiča sem prvič rodila v PO in kako so tam "zasrali",... brez da bi imela pred seboj kakršnokoli inf. o tem kako je prvi porod sploh potekal! KAR PA NITI SLUČAJNO NI RES! Tukaj v LJ imajo očitno hude probleme s PO (seveda ne vsi).

Moj me je hotel takoj peljat v PO po drugo mnenje,pa sem rekla, da če sem se odločila za LJ bom pač tukaj rodila in jim zaupala. Verjamem, da vsi nimajo takega odnosa!

Pa še to me je spravilo v slabo voljo, da so v LJ P obiski dovoljeni le očetom, torej tudi starejšim otrokm neuser posted image user posted image . Pojma nimam, kako bom zdržala brez moje punčke,ker po CR si pač še toliko dlje notri.

Tko da vam prav zavidam, ko čakate na prve znake poroda in analizirate razne izcedke in bolečine. Jaz bi tudi!!! Prvič sem dala vsaj nekaj ur umetnih popdakov čez, tokrat pa še tega ne bouser posted image . Ampak na koncu je važno seveda le to, da dobim v roke zdravega otročička!!!

Tko da jaz bom tudi prehitevala, sam ne bit hude name, ker bi raje čakala na naravni porod do roka ali pa tudi še čezuser posted image .

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
31.8.2009 13:00:38   
barika
Veselka, čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, če lahko tole na glas povem, ampak jaz imam pa občutek, da bom menstruacijo dobila, pa skoz sem na wc-ju. Sam res ne bi rada pla jutri rodit, ker smo prvega (no pa tudi, če bo nič hudega, pa malemu še morema čevlje kupit, da ga ne bo zeblo).user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
31.8.2009 13:00:56   
draja

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Ob 9:55 nama je življenje polepšala Aurora, velika 54 cm in celih 4100g težka. Kljub težkemu porodu, smo vsi zdravi in presrečni. Veselka

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Veselka za Auroro!!!!

Sem tolk dolg prejšnji post pisala, da sem vse zamudilauser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
31.8.2009 13:03:19   
klaja
Sonček Lara šivanje imam bolj za hobi, ker hitro kaj zafušamuser posted image . Saj zaves ni problem zašit (če ni kaj zakompliciranega), samo jaz ponavadi rada vmes še ene 3x sprobam, če je ok ali ne.

Anitka7 dobrodošla med nami! Prijetno čvekanje!

Veselka čestitke za veliko princesko!!! Ti si pa sedaj spoči od poroda!

Pospešitev poroda: moji tašči je pomagalo, da je belila stene, pa je že šla ponoči proti porodnišniciuser posted image , ampak meni to nič ne pomaga.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
31.8.2009 13:03:55   
kepica
Čestitke tudi Škorpijončici za malo princeskouser posted image user posted image user posted image Danes pa spet dogajauser posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
31.8.2009 13:17:03   
Erdbeere
Ja ampak res dogaja,

veselka čestitke za Auroro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni trenutno od tistega nočnega žura vse mirno, tako da kar čakam, imam pa za popoldan še velik planov, tako, da če me ponoči zagrabi bo ravno prav user posted image user posted image Grem pa zdaj kosilo pripravit, da potem samo hitro dokončam, vmes bom pa stiropor polagala...mogoče bo pa klečanje na vseh štirih kaj pomagalo user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
31.8.2009 13:20:06   
cukr07
Škorpijončica in Veselka čestitke za vajini princeski! user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
31.8.2009 13:21:34   
aromaja
DRAJA jaz bi šla po drugo mnenje in bi želela obrazložitev. Tvoj otrok je, tvoje telo in imaš pravico vedeti zakaj MORAŠ spet imeti CR? Če bi imela doma obrtnike, ki bi se sami pri sebi odločli, da to pa MORAJO tko narediti, pa tebi to ne bi bilo všeč, bi verjetno želela oz. zahtevala pojasnilo. Ne biti do same sebe tko mačehovska in se tko prepustiti na milost in nemilost medicini in slepo zaupati. ZAHTEVAJ informacije in pojasnila. Ne se pustit, prosim!!!!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?