|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 9:15:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
30.8.2009 9:58:57   
rebeka84
punce jaz grem na morje! papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 102
30.8.2009 10:05:28   
TAMIKA3
DAN.
vas mal za nazaj preberem user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 103
30.8.2009 10:34:45   
simonakr
Jutro punce!
Rebeka fajn se mej!

Naša je dons spala do 8.00! user posted image user posted image Jutr bo pa ziher že ob 6.00 pokonc - glavo grem stavt! user posted image

No grem obest cunje - še vedno nism končala z žehto iz morja user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 104
30.8.2009 10:39:53   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

DIAMANTINI VSE NAJBOLJŠE ZA RD!!!!
user posted image

od nas tudi

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 105
30.8.2009 10:40:25   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

punce jaz grem na morje! papa

uuuuužiiiiiiiiiiiivaaaaaaaaaaajteeeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 106
30.8.2009 10:41:45   
Čebel@
dan!

deja.......full lušten avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mihailo......hvala za pohvaleuser posted image ....super za klimouser posted image user posted image user posted image
katjuša........lepe torbeuser posted image user posted image user posted image user posted image ......si tvojmu že postregla juhicouser posted image .....paličnega imam jaz podobnega,samo od kenwood-a in sem full zadovoljna z njimuser posted image user posted image user posted image
surf.......joj grozauser posted image ........veliko user posted image inuser posted image za vaju obe......moja sedi med hranjenjem na žlico,v stolčku,ko pa je po flaški je pa v naročju.......pri nas še nisva na jogurtih in skutkah
timy......bomo dali na seznamuser posted image
balonchy........če imaš željo,ti z veseljem prepustim sezname.....meni se bo drug mesec začela šola in ne bom imela toliko časa za rr
rebeka........uroš je prov cortkanuser posted image .......uživajte na morjuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 107
30.8.2009 10:42:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

od nas tudi

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 108
30.8.2009 10:46:15   
Katjusa
majchy mislim, da bom sama prišla po kužeka..... sem povedala sestriču pa je reku da zdej začne delat in da ne bo časa..... no sej sem ti povedala oni pač ne grejo kam..... tko da se bomo zmenle kdaj bom lahko prišla... bom vidla kako bo zdej z uvajanjem florjana.....
juhice mu pa še nisem postregla bom donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
paličnega sme pa pol dobla tegale ker onega niso mel tam na zalogi http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/kuhinjski-aparati/mesalniki/369991-bosch-msm6500-palicni-mesalnik pač nima metlce pa ni baterijski.... so mel tud neke druge sam mi ni všeč če je pri nožih kaka luknja al pa preveč robov ker je tam pol težko ven sčistit tako, da mi je blo pri tem bosshovem najboljše narejeno

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 30.8.2009 10:48:22 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 109
30.8.2009 10:50:30   
Čebel@
katjuša........pridete magari naslednji vikend na sokec(ali pa pivouser posted image )

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 110
30.8.2009 10:50:40   
BarbaraGS
mlea kaksne kapljice to?

surf nasa sedi v stolcku med hranjenjem, sam imam stolcek nastiman malo bolj nazaj. Skutic in jogurtov se ne jemo, ker se komaj uvajamo v GH in smo na sadju.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 111
30.8.2009 10:53:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša........pridete magari naslednji vikend na sokec(ali pa pivouser posted image )

moj se strinjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dan ti še javimuser posted image user posted image user posted image user posted image en dan gremo nekam na obisk k se nismo vidli že 2 leti en dan pridmo pa k vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 112
30.8.2009 10:55:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

moj se strinjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dan ti še javimuser posted image user posted image user posted image user posted image en dan gremo nekam na obisk k se nismo vidli že 2 leti en dan pridmo pa k vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 113
30.8.2009 10:58:58   
Čebel@
katjuša.......na mail mi pošli pripomoček-me moj priganja(je firbčenuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 114
30.8.2009 11:00:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

mlea kaksne kapljice to?

surf nasa sedi v stolcku med hranjenjem, sam imam stolcek nastiman malo bolj nazaj. Skutic in jogurtov se ne jemo, ker se komaj uvajamo v GH in smo na sadju.

mi imamo benjamina kr v lesenem stolčku.... in tako uživa sam da je za mizo z nami in mu nadrobim kruheka pa se ukvarja s pincetnim prijemomuser posted image user posted image user posted image
jogurt smo že poskusli skuto pa ne.... so nam pa rekli pri P da jo nej kr zečnemo jestuser posted image
user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 115
30.8.2009 11:00:36   
Katjusa

katjuša.......na mail mi pošli pripomoček-me moj priganja(je firbčenuser posted image )

dobiš sam da ga poiščem drgač ti pa mojga slikamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 116
30.8.2009 11:02:43   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

od nas tudi

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tud od nas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 117
30.8.2009 11:05:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dobiš sam da ga poiščem drgač ti pa mojga slikamuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 11:27:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
30.8.2009 14:43:00   
Katjusa
Evo koslilo pripravljeno in čaka, da se florjan zbudi, da bomo skupaj jedli.... sem nardila 1. v življenju krompirjev golaž namesto hrenovk sem uporabla svinjsko meso.... Upam, da bo dobro diši prav superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 120
30.8.2009 18:16:08   
črticaa
evo mi smo že dom a sčudežnega dne

mam ene par res hudih slikc,..bom zvečer gor dala,....
na konc smo se spet počl,..standart

evo adrian gre danes domov-v tržičuser posted image  al pauser posted image ,...odvisn na kaj pomislmuser posted image user posted image user posted image

katjuša jz ne maram čez ljubel vozt,...tisti ovinki mi niso všeč,..pa še nočm jit sama,...med vikendam k ma pa moj čas, je pa vse zaprto
bom u leclercu pogledala,..sam morm 10ga čakat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 121
30.8.2009 19:32:58   
črticaa
no ja sj je bil tud mal čudežnuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo uradno lahko dobiva črvičke,...smo pršli dam ,sm ga dala k men na pojstlo,..in VOLA,....sm ga že lovila

drgač pa vidm da ste  dons vse mal na okoli

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 122
30.8.2009 19:33:53   
Ajvy
oi...bli smo v Volčjem potoku....bilo je fenomenalno...tako fenomenalno ,da grem zdej spat, ker sem utrujena

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 123
30.8.2009 19:55:00   
Urša08
ojla

Mi smo končno normalno spali user posted image user posted image user posted image upam da bo trajalouser posted image .

Midva z možekom sva imela pa dons dan zase, uvau prvič od kar imamo Žigca. Nejca sta že včerej mojedva vzela za čez vikend, dons sva pa še Žigca dala v varstvo (tašči in tastu) in šla v hribe - na Vrtačo user posted image user posted image user posted image kok je pasal, norouser posted image . Jaz sem si nafilala baterijeuser posted image .

Žiga je bil priden. Nejc je pa turbo užival, kaj ne če sta ga pa peljala včeraj na Čuke, pa tortico je dobil, pa na igrala, in popoldan še na trampolin. Dons pa dopoldan v mostec in popoldan še na Zbilje. V glavnem smo vsi 4 uživali user posted image

Sedaj še eno rundo cunj obesim, Nejcu dam večerjo in grem na kavč.

lep večer in nočko polno spanja

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 124
30.8.2009 20:30:35   
Katjusa
Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje in za vajin danuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo, da sta uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj je pa tak mrazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za uporabnice Mirene
terida

Koliko časa vam je po vstavitvi mazala Mirena?

Nič. (59%)

Manj kot en mesec. (13%)

Več kot en mesec in manj kot tri mesece. (7%)

Več kot tri mesece. (22%)

Število vseh glasov: 46

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!