|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
28.8.2009 10:46:53   
miklarom
kimsy - pa kje si se ti izgublauser posted image , sem te že ošteno pogrešala  jaz sem vredu , pa ti kako si? ja morfo imam naslednji petek, jest sem tudi prepričana da bouser posted image , sam bom vseeno vprašala, k me ferbec matra če sem troflauser posted image

a.jrad - kako si mi

gigi1 - pa kje si zlato sonce mojeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
28.8.2009 15:35:11   
ledenka
še nič novega? user posted image jaz pa sem takoooo hitela domov user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
28.8.2009 16:45:10   
a.jrad1
Hoj Miklarom;

evo mene iz službe že pred dobro uro, sem malo zadremal od te vročine; drugače delam 4 ure, 4 ure sem na bolniškem že od 08-06-2009 zaradi tistih izcedkov; sedaj mi pa kar moja g piše potrdila za podaljševanje 4-urne bolniške; glih sem danes dobila podaljšanje za cel september! Hvala bogu imam dobro službo, še boljšo šefico-mojo sestro, tako da lahko sam izbiram kdaj hodim delat tiste štiri ure.

Pa ti, miklarom ,si tudi na bolniški ?

Jaz tudi že komaj čakam morfo, da izvemo spol :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
28.8.2009 16:46:35   
Sempervivum
Mikla, hvala za kavico! Ne moreš spat, ali si pač bolj zgodnja ptica?

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

prsli v p,ctg pokazou popadke,odprta 3cm in ostanem not

Bravo Obi user posted image Naj se nadaljuje v tem tempu user posted image A že kar dihat začnemo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

še nič novega? user posted image jaz pa sem takoooo hitela domov user posted image

Ja, jaz sem že tudi čist nestrpna, je bil RR nekaj časa OFF, pa sem bila že čist živčna, če sem kaj zamudila user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
28.8.2009 16:48:50   
gigi1
Reby, Obi kaj dogaja????

Dihaaam user posted image  user posted image  user posted image

Mikla srce tukaj user posted image . Malo že utrujena od dihanja. kako je šele našim Reby in Obi.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
28.8.2009 17:09:17   
lučka 25
Reby in obi, jaz že kar diham.user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
28.8.2009 17:21:05   
miklarom
a.jrad - no ti pa imaš kar fajn šefico, a k'r sestra ti je šefica, pol pa res nimaš nobenega problema. Super da so ti podaljšali bolniško, men pa steče 8.9. pol pa spet na komisijo. Zdej sem imela podaljšano na dva meseca, tak da tudi nimam nobenega problema. Ti ka tebi že kaj fejst brca?

Semper - ja jaz ne morem spat odkar sem doma na bolniški , vstajam že ob 6.00, prej ko sem pa še delala bi pa spala pa nisem moglauser posted image

gigi1 - oho lej jo no si se mal pokazalauser posted image . tud meni je vroče pa ne sam od dikhanja tudi od te peklenske vročine, ti povem da komaj čakam da je zima, da bo bolj hladno, jaz poletje maram samo tistih 14.dni ko grema na morje, drgač ga pa ne maramuser posted image
ja res so boge naši Reby in Obi, v tej vročini še dodatno trpita pri dihanjuuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 28.8.2009 17:22:40 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
28.8.2009 17:59:23   
zarja1
Reby mislim nate...drži seuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
28.8.2009 21:17:19   
obayifo
Obi sporoča da imamo fanta Eneja, velikega 52cm, težkega 3890g. Zelo sva vesela, da je s fantom vse v redu,mamica se počuti dobro, več bo povedala obi ko pride domov.

LP

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
28.8.2009 21:46:08   
Sempervivum
user posted image

Obi sporoča da imamo fanta Eneja, velikega 52cm, težkega 3890g. Zelo sva vesela, da je s fantom vse v redu,mamica se počuti dobro, več bo povedala obi ko pride domov.

LP

Ja bravo!!!!!!!!!!!!! user posted image

user posted image user posted image Č*E*S*T*I*TK*E! user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
28.8.2009 21:49:33   
nokes

LP

ooooo, obika!!!! iskrene čestitke za sinkota eneja, pa ste ga le dočakali!!!!user posted image user posted image user posted image  velik fante!!!

se*, me se zdi, da z zamudo, a isto tak iskreno: čestitke za tvojo Zarjo!!! je prava lepotička!!!user posted image

kak je z rebico? še dihamo al sam lovimo sapo? dajmo reby, da ga končno pocartaš, fanta komotnega!!!user posted image

nokes

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
28.8.2009 21:50:18   
sonček33
Obi čestitko za dečkota. Lepo se imejte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
28.8.2009 22:18:28   
lučka 25

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČEEEESTITAAAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj se pa le cartajte, pa vse dobro vam želim.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
28.8.2009 22:31:58   
gloria

LP

čestitke user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
28.8.2009 22:33:15   
gloria
Reby srce dej nam že tega lepotca ven....držim pesti user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
28.8.2009 22:53:42   
oktavija

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
28.8.2009 23:39:29   
Kruce Fiks

Obi sporoča da imamo fanta Eneja

Pišuka! To ti je brzina! Sej še dihat nisem uspel! Pa Rebyko po levi prehitela in dedeca na RR prijavla...user posted image
Čestitke!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 28.8.2009 23:41:46 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
29.8.2009 6:41:46   
miklarom
dobro jutro!

user posted image

pa en čajček

user posted image  

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
29.8.2009 6:48:11   
miklarom
Obi - ČESTITKE ZA VAŠEGA KORENJAKAuser posted image user posted image user posted image

Naša boga revica Reby pa doživlaj takole, mi je pravkar poslala SMS:

Pred dvema urama ji je odtekla vsa voda, popadke ima svinjske, je šla v porodno sobo pa so jo poslali nazav v sobo, ker še ni dost odprta. Muči se že 13.ur, pa še bo tgrajalo.

mislimuser posted image , pa kaj to delajo z njo  v Celju, pa to niso normalni, ne v em zakaj je oni ne odprejo do konca na silo , da lahko rodi, v Trbovljah to vse naredijo, in new čakajo tak dolgo, pa saj to je ja ne3varna tako za njo kot za otroka, halooooooooouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
29.8.2009 7:00:25   
arneja
Ej, pa grozljivo, kaj se Reby dogaja user posted image . Zakaj jim ne zateži, da ji dajo umetne popadke? Revica drobčkana. Reby, držim pesti, da te sinko čimprej neha mučiti in ven pokuka user posted image .

Obika
, čestitka za Enejčka. Mi smo tudi najprej mislili imeti Enejo, potem Arnejo, zdaj je pa že toliko vode vmes preteklo, da imamo že čisto tretje ime v mislih user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
29.8.2009 8:17:48   
Kruce Fiks
Pa ne vem kaj je silla v CE!user posted image , Ok no sej so tud tam v šolo hodil bodo že porihtal!
Kaj čmo pol dihat al kaj??

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
29.8.2009 8:38:53   
hedviga
OBI!!!!!!!!!! Super!!! Brzina vrlina!!! Bravooooooooo, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

PS da sem še mal sluzasta: ma, se spomnim naše Obi ko sem jo brala na MON-u, revček naš žalostna je bila.Pa lej jo zdej!!!!!!!!!!!!!!! Upanje nikol ne sme umret!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
29.8.2009 8:51:17   
hedviga
Reby, drži se, zdaj bo vsak cajt!!!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
29.8.2009 9:36:43   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke tut z moje strani  user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
29.8.2009 9:37:39   
lana70
Reby, bogica, drži se, mislim nate!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?