|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
28.8.2009 21:48:33   
polari
Mene bo tudi vsak čas pobralouser posted image .....vse imam na stežaj odprto, pa nič, z mene teče...pa sem pravkar bla pod tušem....

Moj user posted image že spi, ker zjutraj dela, jaz pa pred polnočjo sploh ne mislim na spanje....ob taki vročini ni šans da zaspim....joj, upam, da bo jutri res kaj ohladitev...user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
28.8.2009 21:57:08   
klaja
Tanik boma pa skupaj lepo čakali na konec septembra, kaj veš mogoče celo začetek oktobrauser posted image (upam da ne).

Tudi tiste bomo počasi postale tečne, ki pričakujemo 3, vsaj jaz postajam!

Cukr07 čestitke ob tvojem prazniku!

Jaz imam danes tudi preveč energije, sem par sten prebelila, ker sem jih imela pobarvane na temno rdečo in so me pričele živcirat, pa sem morala it 3x preko, ker bi se drugače videlo, ampak imam še kar energije, samo sem se odločila da grem raje počasi spat, ker je jutri nov dan za kake podvige.

Erdebeere pri nas je tudi tečnoba na višku pri otrocih, popoldan sploh nočeta spat, samo nekaj natikata, veni mi vsake toliko uideta, da potem laufam za njima (sicer bolj v počasnem posnetku), kregata se za vsako malenkost, ....

Binči to pa so že lepe mere!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
28.8.2009 21:59:04   
Lubenička
Pupček...posluši mene in bety...vsaj pokliči v P...k me skrbi...in sporoči, kaj so ti rekli. 

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
28.8.2009 22:01:47   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

Pupček...posluši mene in bety...vsaj pokliči v P...k me skrbi...in sporoči, kaj so ti rekli. 

se podpišem, sveže krvi ne sme biti!

Neposredna povezava do sporočila: 3254
28.8.2009 22:07:18   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Pupček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj že imaš rok? Aha, 4.9. Imaš srečo... tiste ki ste 1 teden do njega spuščamo naprej, ostalih ne user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image . sam jaz ne bi še šla, bi tudi do 30.8 počakala user posted image .

Bety, izcedek ni več krvav (oz. obarvan) , če bo kaj več krvi pa takoj šibam v P. možno, da se mi je le začel luščit čep, ampak tega ni bilo tok velik (sam na papirju, ko sem se obrisala).

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
28.8.2009 22:37:40   
polari
Upam, da me bodo zjutraj čakale kake prijetne novičke......user posted image user posted image ...lahko noč..user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
28.8.2009 22:53:21   
baby blue
Lahko noč punce... Lepe sanje in mirno noč...

Jutri pa naj nas le katera preseneti s super lepo novičko o tem da smo dobili novega državljana oziroma državljanko user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
28.8.2009 22:53:43   
Lubenička
Punce men je preveč dolgčas... user posted image
Moj user posted image spet cele dneve dela...spet bom cel vikend sama user posted image Kr ne vem, kaj bi sama s seboj.
Gremo rodit...madona!! user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
28.8.2009 22:55:07   
Pupček
tako, sem poklicala v P... ne grem še rodit user posted image user posted image user posted image .

če bi bile krvavitve kot pri M, bi se morala it pokazat, glede na to da je le obarvan izcedek pa ni panike.

glede bolečin v ledvenem delu, dokler niso konstantno na 5 min mi ni treba v P.

bolečine imam še vedno, sam dvomim da gre za popadke, me bolj skrbi da imam spet kak pesek v ledvicah.

punce, hvala za skrb user posted image .

no, zdej grem pa spat. verjetno bom vsako uro na wc-ju kontrolirala barvo izcedka in količino morebitne krvi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
28.8.2009 23:12:54   
Lubenička
Nočko...vsem, ki se odpravljate spat user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
29.8.2009 0:16:37   
Lubenička
Punce, a ve ste si napisale porodni načrt? Jst si ne predstavljam, kako bi to zgledal in sploh ne vem, kaj naj napišm... Moj user posted image me pa skos sprašuje, če sm ga že napisala (očitno je nan njihovem tečaju, babica to zelo poudarila). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3261
29.8.2009 7:25:29   
kepica
Dobro jutro punce

Pa imamo spet eno v Puser posted image

Pupcek je ob 1:50 sporočila:
Odtekla mi je voda. Sva v P. Držite pesti. Pupček

Dajmo Pupčekuser posted image user posted image user posted image Upam, da se že crkljateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3262
29.8.2009 7:30:38   
Bety11
user posted image user posted image Porodni načrtuser posted image user posted image

Dvakrat me zažgečka po križi in rečem, to je to.....Grem v P, me zrihtajo in pri pregledu ugotovijo, da sem že tako odprta, da je treba samo potisniti....Potisnem enkrat, pride glavica....Vdihnem in potisnem drugič, se rodi cel otrok....user posted image ....in tako ugotovim, da sem rodila, pa čisto enostavno....

user posted image user posted image ..No, to je moj porodni načrt....user posted image user posted image ....Če se pa ne izide, pa bom tisto babico iz materinske šole za vrat...hi hi hi

joooojj....user posted image user posted image user posted image user posted image ...Vse ameriške gluposti so pobrali ti naši zdravstveni delavci.....

Jutro...Gledam v nebo in čakam črne oblake, da bo začelo padati, treskati.....

Novih nosečk ni....zaenkrat.....

Želim lep začetek vikenda.....

Lubenička.....Jaz sem tudi sama že 8 mesecev.....Moj vedno ima neke poti....Jaz pa kot v zaporu.....Še TV je brezveze.....Potem pa buljim v strop in čistim možgane.....

Klaja....Ti pa si nekaj posebnega. Kepica je pridnica, ma ti si pa čez vsa povprečja....Zeeelo si pridna!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3263
29.8.2009 7:32:55   
Bety11
Pupček bo dobila po riti......Prvo neučakanost, potem pa sedi doma in čaka nekaj.user posted image .....Tisti izcedki niso bili čep.....No....samo, da se je vse skupaj lepo izteklo....

Držim pesti!!!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
29.8.2009 7:34:32   
veselka
jutro,

ne vem zakaj se vsako jutro zbudim tako zgodaj user posted image ni šans da bi spala do 8ih, 9ih.

učer sem šla že sama sebi prou na živce. če imam vklopljeno klimo, kašjlam (suh zrak), če je nimam teče od mene, ne najdem več udobnega položaja za ležat, od sedenja mi noge otečejo, vrh glave imam že te zabuhlosti od zastjanja vode, na živce mi gre vse to silno lulanje non stop ... user posted image user posted image user posted image

upam, da danes ne bo tako vroče, čeprav dvomim, da bo v našem kotlu kaka sprememba. bi mi pa ful pasal vsaj mal dežja.

binči čestitke za krepkega fantiča user posted image user posted image user posted image

jaz pa še 2 dni do PDP user posted image . tolk že komi čakam, da vidim in k sebi stisnem svojo rožico.
učer sem mal gledala, kako je z oblačili za dojenje... ker ne bom skos samo doma, ampak bo treba podojit tudi kje na javnem mestu, pa že razmišljam, da si bom sama zašila kako majico user posted image ker kar prodajajo je drago in grdo.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3265
29.8.2009 7:35:41   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Dobro jutro punce

Pa imamo spet eno v Puser posted image

Pupcek je ob 1:50 sporočila:
Odtekla mi je voda. Sva v P. Držite pesti. Pupček

Dajmo Pupčekuser posted image user posted image user posted image Upam, da se že crkljateuser posted image

pupček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da je že mimo in cartaš

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
29.8.2009 7:57:03   
polari
Dobro jutro!!!user posted image

Moja želja se je uresničila! Pupček, upam, da je vse okej in že za tabo.....in da že cartate user posted image user posted image user posted image

Noči so zmerom iste, hodimo okoli, ne moremo spat.....in tudi zdaj ni dežja od nikod videt....ojej...user posted image

Porodni načrt: v nekaterih knjigah sem to prebrala, ja....pa se mi ne zdi potrebno....saj ne želim nič posebnega, pa saj mam usta pa jezik, da jim kaj povem....

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
29.8.2009 7:59:03   
Tanik
Dobro jutro,

veselka nisi edina ki zgodaj vstaja, jaz tudi ne morem spat. zvečer mi je vroče,ponoči lulam,zjutraj pa zgodaj vstanem. edino do računalnika ne pridem hitro,ker je treba vse živali porihtat, kavico spijem potem pa počasi do računalnika. no zdaj že cote perem.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Tanik boma pa skupaj lepo čakali na konec septembra, kaj veš mogoče celo začetek oktobrauser posted image (upam da ne).

kje je še konec septembra. no če bodo ohladitve, bom zdržala. torej hočem ohladitve user posted image .pa ne hecaj se z oktobrom.

je res da imam jaz rok 29.9. po zadnji M,po merah tamalga pa 30.9., na seznamu imam drugače napisan,ker je to še od začetka k je en program zračunal..

pupček upam da že cartaš pa da je vse OK

porodni načrt, nimam ga. edin o dihanju sem prebrala, kako bo pa v praksi pa še ne vem user posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 29.8.2009 8:01:08 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
29.8.2009 8:14:06   
majra
Pupček, srečno user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
29.8.2009 8:25:15   
kepica
A je Tulpek kaj zvilo, ker je še ni tukajuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
29.8.2009 8:47:55   
veselka
O, js sm pa zdele imela dva močnejša vodena izcedka, mam še trenerko mokro. ko bi vsaj to kej blo user posted image

grem zdej pod tuš. tud nogice je treba spet obrit, ker bodo drugače v tetovaži kmal planike rastle user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
29.8.2009 8:56:41   
Erdbeere
Go go pupček...samo naj bo hitro in zdravo user posted image user posted image user posted image

Matr mene pa danes tako glava boli, sem se že z glavobolom zbudila...spala sem pa k ubita.

NIč šibam hitr mal stanovanje pospravit potem imam pa namen vsaj v eni sobi stiropor položit, mogoče mi p acelo uspe...user posted image pa vseskozi brca pa se preteguje, iz enga zaspanca je ratal pravi razgrajač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
29.8.2009 8:59:54   
sontschica
dobro jutro

spet ena v P user posted image user posted image neverjetno...to je zdej ratalo kot kakšna napeta kriminalkauser posted image user posted image katera je naslednja?

pupček upam, da že cartašuser posted image

veselka
držim pesti, da je to to user posted image . ko te cel dan ni blo na RR, sem že mislila, da se je uresničla moja napoved in da te je že kej zašraufal.

porodnega načrta jaz nimam, vem pa samo to, da sem ful proti vakumskemu porodu (če se kej zalomi) in jim bom to tut povedala. naj mi raje prej naredijo carski rez, če ne bo šlo.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
29.8.2009 9:01:39   
sontschica
tut jaz že čakam ta dež...upam da se niso ti vremenarji spet zmotli in bo cel dan žgalouser posted image

aja, mene je včeri tut začel neki šraufat zvečer, ampak sem pol po 1 uri zaspala - tako, da so bli očitno samo lažni popadki.user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
29.8.2009 9:03:13   
kepica
Jaz sem tudi danes super spalauser posted image Ampak sem zgodaj vstala, ker sem bila že ob 6.30 zbujena.
Sedaj si pa čajček kuham-malinove listeuser posted image Zraven pospravljam, mali je pa že ven letel, ker se oblači in bo verjetno kmalu dežuser posted image
Pa binči sem LX telegram poslalauser posted image Mi je bilo tako v veselje. Se spomnim še od prvič, ko sem bila v P, kako je bilo fino, ko je poštar vsak dan prinesel cel kup telegramovuser posted image
Ja, pa nestrpno čakam kakšen sms od Pupček. Držim pesti, da je že mimo.

Aja, porodnega načrta pa nimam. Se mi zdi to čisto brez veze. Se raje na licu mesta zmenim. Če se pa slučajno en bi mogla, bom pa imela moža s sabouser posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 29.8.2009 9:04:37 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?