Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:46:53
|
|
|
|
miklarom
|
kimsy - pa kje si se ti izgubla , sem te že ošteno pogrešala jaz sem vredu , pa ti kako si? ja morfo imam naslednji petek, jest sem tudi prepričana da bo , sam bom vseeno vprašala, k me ferbec matra če sem trofla a.jrad - kako si mi gigi1 - pa kje si zlato sonce moje
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 15:35:11
|
|
|
|
ledenka
|
še nič novega? jaz pa sem takoooo hitela domov
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 16:45:10
|
|
|
|
a.jrad1
|
Hoj Miklarom; evo mene iz službe že pred dobro uro, sem malo zadremal od te vročine; drugače delam 4 ure, 4 ure sem na bolniškem že od 08-06-2009 zaradi tistih izcedkov; sedaj mi pa kar moja g piše potrdila za podaljševanje 4-urne bolniške; glih sem danes dobila podaljšanje za cel september! Hvala bogu imam dobro službo, še boljšo šefico-mojo sestro, tako da lahko sam izbiram kdaj hodim delat tiste štiri ure. Pa ti, miklarom ,si tudi na bolniški ? Jaz tudi že komaj čakam morfo, da izvemo spol :)
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 16:46:35
|
|
|
|
Sempervivum
|
Mikla, hvala za kavico! Ne moreš spat, ali si pač bolj zgodnja ptica? IZVIRNO SPOROČILO: obayifo prsli v p,ctg pokazou popadke,odprta 3cm in ostanem not Bravo Obi Naj se nadaljuje v tem tempu A že kar dihat začnemo IZVIRNO SPOROČILO: ledenka še nič novega? jaz pa sem takoooo hitela domov Ja, jaz sem že tudi čist nestrpna, je bil RR nekaj časa OFF, pa sem bila že čist živčna, če sem kaj zamudila
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 16:48:50
|
|
|
|
gigi1
|
Reby, Obi kaj dogaja???? Dihaaam Mikla srce tukaj . Malo že utrujena od dihanja. kako je šele našim Reby in Obi.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 17:09:17
|
|
|
|
lučka 25
|
Reby in obi, jaz že kar diham.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 17:21:05
|
|
|
|
miklarom
|
a.jrad - no ti pa imaš kar fajn šefico, a k'r sestra ti je šefica, pol pa res nimaš nobenega problema. Super da so ti podaljšali bolniško, men pa steče 8.9. pol pa spet na komisijo. Zdej sem imela podaljšano na dva meseca, tak da tudi nimam nobenega problema. Ti ka tebi že kaj fejst brca? Semper - ja jaz ne morem spat odkar sem doma na bolniški , vstajam že ob 6.00, prej ko sem pa še delala bi pa spala pa nisem mogla gigi1 - oho lej jo no si se mal pokazala . tud meni je vroče pa ne sam od dikhanja tudi od te peklenske vročine, ti povem da komaj čakam da je zima, da bo bolj hladno, jaz poletje maram samo tistih 14.dni ko grema na morje, drgač ga pa ne maram ja res so boge naši Reby in Obi, v tej vročini še dodatno trpita pri dihanju
< Sporočilo je popravil miklarom -- 28.8.2009 17:22:40 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 17:59:23
|
|
|
|
zarja1
|
Reby mislim nate...drži se
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 21:17:19
|
|
|
|
obayifo
|
Obi sporoča da imamo fanta Eneja, velikega 52cm, težkega 3890g. Zelo sva vesela, da je s fantom vse v redu,mamica se počuti dobro, več bo povedala obi ko pride domov. LP
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 21:46:08
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo Obi sporoča da imamo fanta Eneja, velikega 52cm, težkega 3890g. Zelo sva vesela, da je s fantom vse v redu,mamica se počuti dobro, več bo povedala obi ko pride domov. LP Ja bravo!!!!!!!!!!!!! Č*E*S*T*I*TK*E!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 21:49:33
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo Obi sporoča da imamo fanta Eneja, velikega 52cm, težkega 3890g. Zelo sva vesela, da je s fantom vse v redu,mamica se počuti dobro, več bo povedala obi ko pride domov. LP ooooo, obika!!!! iskrene čestitke za sinkota eneja, pa ste ga le dočakali!!!! velik fante!!! se*, me se zdi, da z zamudo, a isto tak iskreno: čestitke za tvojo Zarjo!!! je prava lepotička!!! kak je z rebico? še dihamo al sam lovimo sapo? dajmo reby, da ga končno pocartaš, fanta komotnega!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 21:50:18
|
|
|
|
sonček33
|
Obi čestitko za dečkota. Lepo se imejte.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 22:18:28
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo Obi sporoča da imamo fanta Eneja, velikega 52cm, težkega 3890g. Zelo sva vesela, da je s fantom vse v redu,mamica se počuti dobro, več bo povedala obi ko pride domov. LP ČEEEESTITAAAM!!! Zdaj se pa le cartajte, pa vse dobro vam želim.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 22:31:58
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo Obi sporoča da imamo fanta Eneja, velikega 52cm, težkega 3890g. Zelo sva vesela, da je s fantom vse v redu,mamica se počuti dobro, več bo povedala obi ko pride domov. LP čestitke
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 22:33:15
|
|
|
|
gloria
|
Reby srce dej nam že tega lepotca ven....držim pesti
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 23:39:29
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo Obi sporoča da imamo fanta Eneja Pišuka! To ti je brzina! Sej še dihat nisem uspel! Pa Rebyko po levi prehitela in dedeca na RR prijavla... Čestitke!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 28.8.2009 23:41:46 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.8.2009 6:41:46
|
|
|
|
miklarom
|
dobro jutro! pa en čajček
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.8.2009 6:48:11
|
|
|
|
miklarom
|
Obi - ČESTITKE ZA VAŠEGA KORENJAKA Naša boga revica Reby pa doživlaj takole, mi je pravkar poslala SMS: Pred dvema urama ji je odtekla vsa voda, popadke ima svinjske, je šla v porodno sobo pa so jo poslali nazav v sobo, ker še ni dost odprta. Muči se že 13.ur, pa še bo tgrajalo. mislim , pa kaj to delajo z njo v Celju, pa to niso normalni, ne v em zakaj je oni ne odprejo do konca na silo , da lahko rodi, v Trbovljah to vse naredijo, in new čakajo tak dolgo, pa saj to je ja ne3varna tako za njo kot za otroka, halooooooooo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.8.2009 7:00:25
|
|
|
|
arneja
|
Ej, pa grozljivo, kaj se Reby dogaja . Zakaj jim ne zateži, da ji dajo umetne popadke? Revica drobčkana. Reby, držim pesti, da te sinko čimprej neha mučiti in ven pokuka . Obika, čestitka za Enejčka. Mi smo tudi najprej mislili imeti Enejo, potem Arnejo, zdaj je pa že toliko vode vmes preteklo, da imamo že čisto tretje ime v mislih .
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.8.2009 8:17:48
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Pa ne vem kaj je silla v CE! , Ok no sej so tud tam v šolo hodil bodo že porihtal! Kaj čmo pol dihat al kaj??
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.8.2009 8:38:53
|
|
|
|
hedviga
|
OBI!!!!!!!!!! Super!!! Brzina vrlina!!! Bravooooooooo, čestitke!!! PS da sem še mal sluzasta: ma, se spomnim naše Obi ko sem jo brala na MON-u, revček naš žalostna je bila.Pa lej jo zdej!!!!!!!!!!!!!!! Upanje nikol ne sme umret!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.8.2009 8:51:17
|
|
|
|
hedviga
|
Reby, drži se, zdaj bo vsak cajt!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.8.2009 9:36:43
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: obayifo Obi sporoča da imamo fanta Eneja, velikega 52cm, težkega 3890g. Zelo sva vesela, da je s fantom vse v redu,mamica se počuti dobro, več bo povedala obi ko pride domov. LP ISKRENE ČESTITKE!!!! čestitke tut z moje strani
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.8.2009 9:37:39
|
|
|
|
lana70
|
Reby, bogica, drži se, mislim nate!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?