Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:11:23
|
|
|
|
rovar_ka
|
žblj
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:11:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:12:46
|
|
|
|
ksenci
|
sandrine- fajn fotke! sm že včeri opazla kako se je Tjan spremenil, pa dans Aljaža vidim, je čist drug
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:13:06
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa če ne druga, te bo kak komar povohaluser posted image še tisti letijo stran bom naše k tebi poslala, če želiš takšno super družbo, jih imamo za izvoz še dobro, da imam mreže na oknih, drugač bi nas že zdavnaj požrli
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:18:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:21:50
|
|
|
|
lili3
|
Umpa, si zgleda zjutraj spregledala moje vprašanje o piknik placu v CE. Se mi zdi, da si ti 1x pisala, da poznaš en fajn plac. No, če si bila ti, mi prosim povej. A dragega čakaš?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:22:38
|
|
|
|
lili3
|
Sandrine, fajn fotke.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:22:44
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ksenci: kateri prst si ti to pot operirala? Iste kot prej ali katere druge? Mene sedaj palec matra, še počepniti ne morem, ker tako boli. Če ne bi bil prvi september pred vrati in bi si mož lahko prosto vzel, bi šla takoj rezat. Prst je ves rdeč, otekel. ta tretjič palec na desni nogi 1. so mi cel noht potegnal dol, kr je bilo ful vneto-mareca mislim da je blo to 2. sm bla prejšnji mesec- se mi je na 3/4 zraslem novem nohtu zopet začelo gnojiti na desni strani nohta- in so mi odščipnili malo nohta vstran in tisto vneto 3. pa je zdaj, ko so mi prerezali neboleč prst in s cvirnom neko čudo sešil skup- kao definitivna oskrba-so šli do korenine nohta- zgleda katastrofalno. kr mal dvomim, da bo pol mir šive mi bodo odstranli čez cca 10 dni- sam dans mam ful zateku prst ka pa vem je mogoč normaln, me pa je mal strah kr mam zdaj 2 dni prevez v dežurni in bo prst vidla moja zdravnica šele v ponedeljek.
< Sporočilo je popravil ksenci -- 28.8.2009 21:23:00 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:23:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:24:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:28:53
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine januar 2009- Tjan in Aljaž (Ksenči) - že malo več dinamike sm mojga zdaj vprašala če pozna tega otroka, pa je reku, da ga prvič vid
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:30:10
|
|
|
|
lili3
|
Aha, ja vem kje je Migo5, ta proti Dobrni pa se zdaj ne spomnim. Se zelo redko tam vozim, tak da ne poznam tak. Ti kr dragega naga počak, veš kak bo vesel.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:31:53
|
|
|
|
lili3
|
Ksenci, ja Aljaž še na tej sliki ni bil pri frizerju, pa se ne spomni več kak je zgledal prej.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:33:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ksenci: kateri prst si ti to pot operirala? Iste kot prej ali katere druge? Mene sedaj palec matra, še počepniti ne morem, ker tako boli. Če ne bi bil prvi september pred vrati in bi si mož lahko prosto vzel, bi šla takoj rezat. Prst je ves rdeč, otekel. ta tretjič palec na desni nogi 1. so mi cel noht potegnal dol, kr je bilo ful vneto-mareca mislim da je blo to 2. sm bla prejšnji mesec- se mi je na 3/4 zraslem novem nohtu zopet začelo gnojiti na desni strani nohta- in so mi odščipnili malo nohta vstran in tisto vneto 3. pa je zdaj, ko so mi prerezali neboleč prst in s cvirnom neko čudo sešil skup- kao definitivna oskrba-so šli do korenine nohta- zgleda katastrofalno. kr mal dvomim, da bo pol mir šive mi bodo odstranli čez cca 10 dni- sam dans mam ful zateku prst ka pa vem je mogoč normaln, me pa je mal strah kr mam zdaj 2 dni prevez v dežurni in bo prst vidla moja zdravnica šele v ponedeljek. No, meni je ta drugič zdravnica v sprejemni rekla, da mi bodo takrat samo odprli in sanirali gnoj, datum prave operacije pa je določila za konec aprila. Pa se je en star kirurg odločil, da bo naredil kar vse. Stari se je malce zmotil. Mi je zanesel gnoj v globino, tako da se mi je vse skupaj celilo olala časa. Mislim pa, da je odstranil vse akr je moral. Res pa je tudi meni šival kar veliko, čeprav je bil to sredinec. Po mojem bo zdaj to to pri tebi, držim pesti!! Jaz semimela preveze na tri do štiri dni, pa ves čas sem morala polivati s fiziološko - tako mi je rekla moja osebna zdravnica, kirurgi pa, da naj pustim pri miru. Pa bodi pameten .
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:35:55
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Ksenci, ja Aljaž še na tej sliki ni bil pri frizerju, pa se ne spomni več kak je zgledal prej. ja pa tud v obraz je čist spremenjen- ful bol buckast je bil
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:37:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:38:01
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Ksenci, ja Aljaž še na tej sliki ni bil pri frizerju, pa se ne spomni več kak je zgledal prej. ja pa tud v obraz je čist spremenjen- ful bol buckast je bil Ja, res se spreminjajo. Jaz sem glih dala razvit nekaj slik od Aljaža od rojstva pa do zdaj in se opazi razlika. Pa včasih je bil tud tak čupast kot tvoj Aljaž, mi je bil prav hecen.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:38:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:38:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:40:38
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: tims Moji otroc še kr bluzijo . Sem pa vse pospravla, zdej pa res sam še otroke popedenat do konca. Neboglasnica, ne ni mi povedu. Sem ga zdele vprašala, pa je bil njegov odgovor:"Upsi, pozabu!" me zanima, kaj bi on rekel, če bi ti rekla upsi pozabla, ko bi mu vampe pozabla prinest hec hec . Nimam pojma, verjamem pa, da bi bil surlast tam ene tri mesce Nina je zaspala, Tim pa še ne. Mater majo te otroc energije. Jest sem se pa komi dvignila s pojstle k je Nina zaspala. Mi gremo pa jutri na kosilo. Tašča praznuje roj. dan, pa nas je povabla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:40:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 21:40:59
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ksenci: kateri prst si ti to pot operirala? Iste kot prej ali katere druge? Mene sedaj palec matra, še počepniti ne morem, ker tako boli. Če ne bi bil prvi september pred vrati in bi si mož lahko prosto vzel, bi šla takoj rezat. Prst je ves rdeč, otekel. ta tretjič palec na desni nogi 1. so mi cel noht potegnal dol, kr je bilo ful vneto-mareca mislim da je blo to 2. sm bla prejšnji mesec- se mi je na 3/4 zraslem novem nohtu zopet začelo gnojiti na desni strani nohta- in so mi odščipnili malo nohta vstran in tisto vneto 3. pa je zdaj, ko so mi prerezali neboleč prst in s cvirnom neko čudo sešil skup- kao definitivna oskrba-so šli do korenine nohta- zgleda katastrofalno. kr mal dvomim, da bo pol mir šive mi bodo odstranli čez cca 10 dni- sam dans mam ful zateku prst ka pa vem je mogoč normaln, me pa je mal strah kr mam zdaj 2 dni prevez v dežurni in bo prst vidla moja zdravnica šele v ponedeljek. No, meni je ta drugič zdravnica v sprejemni rekla, da mi bodo takrat samo odprli in sanirali gnoj, datum prave operacije pa je določila za konec aprila. Pa se je en star kirurg odločil, da bo naredil kar vse. Stari se je malce zmotil. Mi je zanesel gnoj v globino, tako da se mi je vse skupaj celilo olala časa. Mislim pa, da je odstranil vse akr je moral. Res pa je tudi meni šival kar veliko, čeprav je bil to sredinec. Po mojem bo zdaj to to pri tebi, držim pesti!! Jaz semimela preveze na tri do štiri dni, pa ves čas sem morala polivati s fiziološko - tako mi je rekla moja osebna zdravnica, kirurgi pa, da naj pustim pri miru. Pa bodi pameten . meni so vsi rekl da ne polivat, kr tak pride hitrej do vnetja! jz mam preveze vsak dan in še sama si zihr 1x na dan previjem! je rekla dr. da je to fajn in tak hitrej celi. pa ful paše če si malo zluftam, sm si pa zdajle hladila s hladno tekočo vodo, kr mam zateku prst in mi je pasal. mislim, da ne more bit tu kaj narobe, sej šive po porodu si tud tak hladimo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:41:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:43:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 21:43:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?