|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
28.8.2009 17:56:27   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nikjer nobene.  KOKICA, prideš kmalu nazaj? user posted image user posted image user posted image

No, Nika je danes probala rižolino, pa spet ni bla neki ful navdušena... Zgleda, da bo treba pri njej res počas. Sem pa misla, da bi ji najprej uvedla mlečni obrok za zvečer, zato sem ji dala rižolino. Jutri bova spet probali.
Drugače pa, tu je vroče in komaj čakam, da se gremo v morje ohladit. user posted image

trinity, si že sprobala voziček?
Danes je že moj bil navdušen nad našim. Je moji mami tak navdušeno govoril, da kak je fajn voziček. user posted image

Najaa sprobala, sprobalauser posted image  fajni je ful, sej moj je zdaj tud navdušen prej pa ni hotel slišat o tem, da ga kupimuser posted image  ah ti moški, kdo bi jih razumeluser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
28.8.2009 17:58:03   
trinity22

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV VALENTIN OD KOKICE!user posted image user posted image user posted image

vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in veselo plavanjeuser posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
28.8.2009 17:59:56   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

novica dneva, naša Tiana se je pa danes prvič na previjalni mizi obrnila čisto sama iz hrbta na trebušček, že cel teden je poskušala, danes pa ji je uspelo in je potem to kar 4x ponovila, preden sem jo uspela prevituser posted image

user posted image user posted image user posted image za obrat, ampak toliko kot se sedaj veseliš ti bo ratalo nadležno. ko jo boš morala pri vsakem previjanju 6x obrnit user posted image user posted image user posted image .
Taj se že kar nekaj časa obrača na previjalni, ga položiš na previjalno pa obrat. mu snameš pleničko pa obrat, mu obriše rito pa obrat, mu daš novo pleničko pa obrat.... samo res več ko znajo otroci, bolj pazi moramo na njih in več dela je z njimi.

Steffi, se čist strinjam s tabo, samo je pa tak fajn ko otroček neki novega pogrunta in hiti v razvoju za ostalimiuser posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš ponosne mamiceuser posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
28.8.2009 18:30:09   
felix7
evo, Najaa, kot obljubljeno, slike muck, mojih zadnjih izdelkov user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

in še majica, ki jo bo moj dragi moral nositi na svoji žurki za 30 let user posted image

user posted image

pa še tablica za mojo mami:

user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
28.8.2009 19:21:49   
tasa_m
Felix... user posted image user posted image user posted image kapo dol !! FULL lepo. Vi imate ta wikend čago a ne? Vse naj naj B. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
28.8.2009 19:25:55   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Trezika.. se vidi da ste uživali. Super user posted image user posted image user posted image Kje pa ste to bili? 

v Banovcih

ooo si bila na mojih konci, pa saj ti si tudi s tam nekje? kako je kaj v Banovcih? A so tudi take gužve? Kaj pa pokriti bazen?

jap...sem dokaj blizu doma user posted image meni je v Banovcih ful všeč.... sploh ni blo pretirane gužve... z Marušo sva se tako samo notri kopala ker je zunaj za njo malo premrzla voda...notri pa je ful fajn voda in je uživala še pa še user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
28.8.2009 19:44:16   
tasa_m
Punce, danes sem dobila DM babybonus in je bon za prihranek za Milupa Milumil2 in Aptamil 2 , če ga katera potrebuje ? Ji ga z veseljem odstopim, ker ga mi ne potrebujemo.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
28.8.2009 19:53:34   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV VALENTIN OD KOKICE!user posted image user posted image user posted image
vse najboljše mali uživač na morju  user posted image user posted image user posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image , se mi zdi da ima že pol leta ali se motim?

maš prav, Steffi user posted image  ima že pol tortice user posted image  in čestitke, seveda!

Pardon. Ima 6 mesecev, ja. user posted image
Čas kar prehitro teče...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
28.8.2009 19:55:05   
Najaa
Felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image FUUUUL lepe mucke! In super majica in tablica tudi. Zelo lepo delaš!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
28.8.2009 19:56:28   
Najaa

Punce, danes sem dobila DM babybonus in je bon za prihranek za Milupa Milumil2 in Aptamil 2 , če ga katera potrebuje ? Ji ga z veseljem odstopim, ker ga mi ne potrebujemo.

Jaz ne rabim, sem pa hotla komentirat, da v to drugo izdajo pa niso dali nič kaj tako zelo uporabnega. Nekaj hrane že, drugače pa ful enih krem. user posted image Bom kasneje napisal, kaj vse ne rabim, pa z veseljem odstopim kateri, če rabi.

Zdaj me pa Tija že priganja, da gremo ven na muziko. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
28.8.2009 20:29:47   
trezika
jutri pa na Koroško 

lep vikend vsem

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
28.8.2009 20:59:48   
trinity22

Felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image FUUUUL lepe mucke! In super majica in tablica tudi. Zelo lepo delaš!

se podpišem pod tole, ful lepi izdelkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa vem zakaj nimaš časa za FBuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
28.8.2009 21:00:59   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

jutri pa na Koroško 

lep vikend vsem

o trezika pol greste pa v moje konceuser posted image  kam jo pičite?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
28.8.2009 21:04:29   
trinity22
drage moje čvekice, mi šibamo danes ponoči na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in veliko se smejteuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
28.8.2009 21:20:47   
PERSIDA
trinity -uživajte maksimalno in srečno pot domov

Neposredna povezava do sporočila: 2965
28.8.2009 21:22:25   
PERSIDA
Čestitke Valentinu ,ziher je šel čokoladn spatuser posted image .
trezika - lepe slike uživantovuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
28.8.2009 21:27:40   
PERSIDA
Najaa - nekaj ti moram povedat Anže je danes ponoči samo enkrat jedeluser posted image ,upam ,da danes vajo ponovi.user posted image .
Bom ,pa danes mu probala samo čaj šibat ponoči ,upam ,da ne bo pol vsako uro lačnuser posted image .Ima tak trd akec,pa je različno od zelenjave do sadja,pa sladke kamilice mu kuham,pa še vedno tako težko.Bom ga probala ponoči okol prenest,da bo spil več čaja ,pa upam ,da bo stvar bolj mehkauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
28.8.2009 21:30:08   
PERSIDA
felix7 - o tvojih izdelkih nebi izgubljala besed, so zakonuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
28.8.2009 21:33:30   
PERSIDA
Drage moje sama s seboj ,pa ne bom imela pogovorov.Nekam čudne ste mi zadnje čase,kaj ste vse na dopustih al kaj?Edini čas ko ga mam za sebe ,pa še to moram sama s sabo debatiratuser posted image .Nč lahko noč vam želim.Pa še mojega ni ,da bi si lahko kaj začela.Eh....................... 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
28.8.2009 21:35:53   
pocka
trinity - še tu vam zaželim čimbolj uživaški dopustuser posted image

felix - bravo, fuuul lepo si tole naredila, kaj mucki so iz fimo mase?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
28.8.2009 22:00:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

trinity -uživajte maksimalno in srečno pot domov

Se pridružujem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
28.8.2009 22:00:37   
Najaa

Najaa - nekaj ti moram povedat Anže je danes ponoči samo enkrat jedeluser posted image ,upam ,da danes vajo ponovi.user posted image .
Bom ,pa danes mu probala samo čaj šibat ponoči ,upam ,da ne bo pol vsako uro lačnuser posted image .Ima tak trd akec,pa je različno od zelenjave do sadja,pa sladke kamilice mu kuham,pa še vedno tako težko.Bom ga probala ponoči okol prenest,da bo spil več čaja ,pa upam ,da bo stvar bolj mehkauser posted image

Z vsako tako nočjo si bližje kavi na obali! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
28.8.2009 22:15:21   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

se podpišem pod tole, ful lepi izdelkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa vem zakaj nimaš časa za FBuser posted image

od kje pa tebi ideja, da nimam časa za FB? user posted image a me ni povsod polno? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
28.8.2009 22:15:23   
felix7

felix7 - o tvojih izdelkih nebi izgubljala besed, so zakonuser posted image

hvala, super mami user posted image sem vidla, da imaš spet svoj stari avatar user posted image a te nostalgija daje? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
28.8.2009 22:15:26   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

trinity - še tu vam zaželim čimbolj uživaški dopustuser posted image

felix - bravo, fuuul lepo si tole naredila, kaj mucki so iz fimo mase?

ja, iz fimo mase, ti "dovolim", da si sposodiš idejo user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (20%)

od 100 do 250 eur (7%)

od 250 do 500 eur (20%)

več kot 500 eur (53%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!