Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 17:56:27
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nikjer nobene. KOKICA, prideš kmalu nazaj? No, Nika je danes probala rižolino, pa spet ni bla neki ful navdušena... Zgleda, da bo treba pri njej res počas. Sem pa misla, da bi ji najprej uvedla mlečni obrok za zvečer, zato sem ji dala rižolino. Jutri bova spet probali. Drugače pa, tu je vroče in komaj čakam, da se gremo v morje ohladit. trinity, si že sprobala voziček? Danes je že moj bil navdušen nad našim. Je moji mami tak navdušeno govoril, da kak je fajn voziček. Najaa sprobala, sprobala fajni je ful, sej moj je zdaj tud navdušen prej pa ni hotel slišat o tem, da ga kupim ah ti moški, kdo bi jih razumel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 17:58:03
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV VALENTIN OD KOKICE! vse naj naj in veselo plavanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 17:59:56
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 novica dneva, naša Tiana se je pa danes prvič na previjalni mizi obrnila čisto sama iz hrbta na trebušček, že cel teden je poskušala, danes pa ji je uspelo in je potem to kar 4x ponovila, preden sem jo uspela previt za obrat, ampak toliko kot se sedaj veseliš ti bo ratalo nadležno. ko jo boš morala pri vsakem previjanju 6x obrnit . Taj se že kar nekaj časa obrača na previjalni, ga položiš na previjalno pa obrat. mu snameš pleničko pa obrat, mu obriše rito pa obrat, mu daš novo pleničko pa obrat.... samo res več ko znajo otroci, bolj pazi moramo na njih in več dela je z njimi. Steffi, se čist strinjam s tabo, samo je pa tak fajn ko otroček neki novega pogrunta in hiti v razvoju za ostalimi saj veš ponosne mamice
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 18:30:09
|
|
|
|
felix7
|
evo, Najaa, kot obljubljeno, slike muck, mojih zadnjih izdelkov in še majica, ki jo bo moj dragi moral nositi na svoji žurki za 30 let pa še tablica za mojo mami:
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 19:21:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Felix... kapo dol !! FULL lepo. Vi imate ta wikend čago a ne? Vse naj naj B.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 19:25:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trezika.. se vidi da ste uživali. Super Kje pa ste to bili? v Banovcih ooo si bila na mojih konci, pa saj ti si tudi s tam nekje? kako je kaj v Banovcih? A so tudi take gužve? Kaj pa pokriti bazen? jap...sem dokaj blizu doma meni je v Banovcih ful všeč.... sploh ni blo pretirane gužve... z Marušo sva se tako samo notri kopala ker je zunaj za njo malo premrzla voda...notri pa je ful fajn voda in je uživala še pa še
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 19:44:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce, danes sem dobila DM babybonus in je bon za prihranek za Milupa Milumil2 in Aptamil 2 , če ga katera potrebuje ? Ji ga z veseljem odstopim, ker ga mi ne potrebujemo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 19:53:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV VALENTIN OD KOKICE! vse najboljše mali uživač na morju Bravo , se mi zdi da ima že pol leta ali se motim? maš prav, Steffi ima že pol tortice in čestitke, seveda! Pardon. Ima 6 mesecev, ja. Čas kar prehitro teče...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 19:55:05
|
|
|
|
Najaa
|
Felix FUUUUL lepe mucke! In super majica in tablica tudi. Zelo lepo delaš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 19:56:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, danes sem dobila DM babybonus in je bon za prihranek za Milupa Milumil2 in Aptamil 2 , če ga katera potrebuje ? Ji ga z veseljem odstopim, ker ga mi ne potrebujemo. Jaz ne rabim, sem pa hotla komentirat, da v to drugo izdajo pa niso dali nič kaj tako zelo uporabnega. Nekaj hrane že, drugače pa ful enih krem. Bom kasneje napisal, kaj vse ne rabim, pa z veseljem odstopim kateri, če rabi. Zdaj me pa Tija že priganja, da gremo ven na muziko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 20:29:47
|
|
|
|
trezika
|
jutri pa na Koroško lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 20:59:48
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Felix FUUUUL lepe mucke! In super majica in tablica tudi. Zelo lepo delaš! se podpišem pod tole, ful lepi izdelki zdaj pa vem zakaj nimaš časa za FB
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 21:00:59
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika jutri pa na Koroško lep vikend vsem o trezika pol greste pa v moje konce kam jo pičite?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 21:04:29
|
|
|
|
trinity22
|
drage moje čvekice, mi šibamo danes ponoči na morje lepo se imejte in veliko se smejte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 21:20:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
trinity -uživajte maksimalno in srečno pot domov
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 21:22:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čestitke Valentinu ,ziher je šel čokoladn spat . trezika - lepe slike uživantov
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 21:27:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - nekaj ti moram povedat Anže je danes ponoči samo enkrat jedel ,upam ,da danes vajo ponovi. . Bom ,pa danes mu probala samo čaj šibat ponoči ,upam ,da ne bo pol vsako uro lačn .Ima tak trd akec,pa je različno od zelenjave do sadja,pa sladke kamilice mu kuham,pa še vedno tako težko.Bom ga probala ponoči okol prenest,da bo spil več čaja ,pa upam ,da bo stvar bolj mehka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 21:30:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix7 - o tvojih izdelkih nebi izgubljala besed, so zakon
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 21:33:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage moje sama s seboj ,pa ne bom imela pogovorov.Nekam čudne ste mi zadnje čase,kaj ste vse na dopustih al kaj?Edini čas ko ga mam za sebe ,pa še to moram sama s sabo debatirat .Nč lahko noč vam želim.Pa še mojega ni ,da bi si lahko kaj začela.Eh.......................
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 21:35:53
|
|
|
|
pocka
|
trinity - še tu vam zaželim čimbolj uživaški dopust felix - bravo, fuuul lepo si tole naredila, kaj mucki so iz fimo mase?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 22:00:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trinity -uživajte maksimalno in srečno pot domov Se pridružujem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 22:00:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - nekaj ti moram povedat Anže je danes ponoči samo enkrat jedel ,upam ,da danes vajo ponovi. . Bom ,pa danes mu probala samo čaj šibat ponoči ,upam ,da ne bo pol vsako uro lačn .Ima tak trd akec,pa je različno od zelenjave do sadja,pa sladke kamilice mu kuham,pa še vedno tako težko.Bom ga probala ponoči okol prenest,da bo spil več čaja ,pa upam ,da bo stvar bolj mehka Z vsako tako nočjo si bližje kavi na obali!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 22:15:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Felix FUUUUL lepe mucke! In super majica in tablica tudi. Zelo lepo delaš! se podpišem pod tole, ful lepi izdelki zdaj pa vem zakaj nimaš časa za FB od kje pa tebi ideja, da nimam časa za FB? a me ni povsod polno?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 22:15:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix7 - o tvojih izdelkih nebi izgubljala besed, so zakon hvala, super mami sem vidla, da imaš spet svoj stari avatar a te nostalgija daje?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 28.8.2009 22:15:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka trinity - še tu vam zaželim čimbolj uživaški dopust felix - bravo, fuuul lepo si tole naredila, kaj mucki so iz fimo mase? ja, iz fimo mase, ti "dovolim", da si sposodiš idejo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
vrednost idejenada56Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?manj kot 100 eur (
20%)
od 100 do 250 eur (
7%)
od 250 do 500 eur (
20%)
več kot 500 eur (
53%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!