Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 13:53:40
|
|
|
|
Inigo
|
tinky - miran je!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 14:08:37
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo tinky - miran je!!! Pa če Lejla ne bo jezna, naj povem, da ima pri 22. tednih tak trebuh, k sem ga jaz imela preden sem šla rodit Je pa full lepa nosečka. Miran je pa car, mislim da je v koraku z Laro od populis
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 17:00:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 17:37:27
|
|
|
|
lili3
|
Hej, midva sva nazaj iz srečanja, Aljaž je že omagal in spi. Bilo je lušno, edino škoda da nismo imele več časa in priložnosti za čvek. Lepo vas je bilo spoznati. Sandrine bo pa dala slike gor, pa mislim da je tudi Umpa nekaj slikala z mobitelom.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 17:39:12
|
|
|
|
lili3
|
Almera, bogi Bor. Kdaj pa je bil cepljen? Da vidim, kdaj lahko pričakujemo reakcijo na cepljenje.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 18:01:57
|
|
|
|
ksenci
|
hej, hej! dans sm kr bolš kot včeri sam ko sm na prevezu vidla, kaj so mi nardil s prstom-čist je razmesarjen, zateku, zašit skup kr neki. se tolažim, da že vejo kaj delajo IZVIRNO SPOROČILO: Inigo joooooooooj, tk mi je bed, ko se bote celjanke spet dobile, mene pa speeeeeeeeeeeeeet ne bo. pa mam avto. ampak se morm učit. mam jutr izpit, ki že zdj vem da ga ne bom nardila imam pa v pondelk čas. zadnji dan pred vrtcem. se dobimo takrat še enkrat? ful bi blo fajn... jz bi tud šla v pondelk na kavo dajmo se dobit no, rečmo da ste mele dans generalko no, in poročajte kdo je koga? da niso nakonc tamalčki mamice nalamal ej tud jz mam v 5. mesecu tak trebuh kot sm ga imela pri Aljažu v 8. joj, v 9. bom kot trodelna omara
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 18:06:05
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Daaaaaaaaaan! No, pa imamo tudi mi reakcijo na cepljenje - že včeraj je bil topel, danes pa tudi ni ta prav. Sicer ima vročino le 37,2, ampak ni ta prav. Tako sem že ob 2 priletela domov, malček itak že ta tretjič danes spi, jaz sem pa pridno za službo delala, zdaj pa malo sporstitve. Pa ugotovila sem, da nimam nič za kosilo - bom mojega kar v Azzurja poslala Majuška - mi bomo za vikend v Bovcu, tako da se ti ne morm pridružit na kavici Malček že 2 uri spi - res ga nekaj daje, revček moj bogi no mi smo pa pikasti ... je tudi reakcija. Lili, reakcija pride nekje 10-14 dni po cepljenju Almera, fuuuul škoda za soboto
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 18:19:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 18:44:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 18:50:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 19:16:43
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jz bi tud šla v pondelk na kavouser posted image user posted image user posted image dajmo se dobit no, rečmo da ste mele dans generalkouser posted image jaz lahko pridem, če bi bilo isti čas. pa če ni dežja. še katera? men paše-kdaj ob 14h ste mele uro? če pa bo slučajn slab vreme pa jz skočim po tebe
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 19:19:31
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa te so bolj spontane, pri sandrine smo se pa potrudile in se nabrale skupaj... drgač niso bli pr mir in jih niste mogle skup slikat, a ne sandrine- kako pa se je Tjan spremenil, pravi dec je že
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 19:58:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, sem utrujena kot pes. Služba, nato smo šle k sodelavki, jaz seveda po eni uri domov in na sestanek za Staša v vrtec. Tik preden sem šla, sva opazila na Ani velikanske izpuščaje, akr malo izbočene, nekje pa koprivnico. Sem klicala v ZD, so svetovali Claritin in če ne bo bolje, nujno k P. Ok, sem šla po eni uri s sestanka, izpuščaji so malce uplahnili, ampak sva se vseeno šli pokazat. Ok, alergija na nekaj. Claritin do nadaljnega, žlico in pol, poleg tega je tam morala pojesti 16 mg tableto Medrol-a, jutri in pojutrišnjem pa še po pol. Ali ima katera izkušnje kako je s temi tableti? Nanka mi je že rekla, da je to premočna doza. Grr, kako jaz sovražim nadomestne P. Medrol je npr. jemal moj pokojni svak. Mojega moža je kar zvilo, ko je slišal za Medrol. Prebrala vas bom zvečer, ko deca popadajo ajat. Upam, da ste zdravi!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 20:24:05
|
|
|
|
ksenci
|
neboglasnica-nimam izkušenj s temi tabletami. ravnaj se po občutku, če se ti zdi preveč, daj raje majn. Aljaž je dans zaspal že ob 19h, kr je preskoču popoldanski spanec. ga zdaj kr pogosto, enostavno se igra v postlci pol ure, pol pa pokonci in ven. ne vem zakaj se pa ponoči zbuja že 14 dni. se kr začne jokat in vstane, mu dam vodo in dudo, ampak včasih ne pomaga in ga moram vzet k nama. upam, da to obdobje mine kmalu. grem en film pogledat in pol v upanju da se bolš naspim kot včeri ajat!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 20:33:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 20:40:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 21:04:07
|
|
|
|
nanka
|
Almera, najina dva sta bila cepljena isti dan, a ne? Naša je imela vročino 4 dni, danes zjutraj se je zbudila brez, je pa vsa pikasta. Prvi dan je imela vročino do 38, drugi in tretji dan 38,5, četri dan pa 39.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 21:06:43
|
|
|
|
lili3
|
Sem prej pozabila napisati ja, da je bla Živa ful pridna in da ni nobenega pretepla. Sicer pa tako kot je Umpa napisala, smo bolj letale vsaka za svojim, se niso kaj igrali skupaj. Jaz zaenkrat še nimam nič določenega za ponedeljek, tak da tudi lahko pridem, da še spoznam Ksenci in Inigo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 21:14:47
|
|
|
|
Majuska
|
Celjanke, luštne slikce so! Nanka, upam da čim prej ozdravite ... tole je pa kar zoprno, a ne Neboglasnica, Medrola ne poznam, ampak Claritine je pa precej vsesplošen pri alergijah, a ne? Meni so ga celo pri noricah predpisali ... Kje pa je mami Metuljčkova, a so že odpeketali v morske kraje? Evo uspelo mi je dokaj na hitro uspavati malega ... danes je prvič večerjal KM s kruhom, prej sem vedno kašice delala. Je pomlatil ko tavelik, čez pa še nekaj mleka spil - mislim da že pančka, čeprav še ni povsem spal, ko sem šla iz spalnice. Evo samo še jutri delam ... pol pa počitnice ... madona, te sem si pa ornk zaslužila
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 21:15:58
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Sem prej pozabila napisati ja, da je bla Živa ful pridna in da ni nobenega pretepla. Sicer pa tako kot je Umpa napisala, smo bolj letale vsaka za svojim, se niso kaj igrali skupaj. Jaz zaenkrat še nimam nič določenega za ponedeljek, tak da tudi lahko pridem, da še spoznam Ksenci in Inigo. jeeeeeeeeeeej! zdaj še pa držmo pesti, da boš naš ata še tolk bogi, da ne bo šel v službo, da mava avto. ma... če ne pridema pa z busico!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 21:28:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 21:31:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 21:32:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
Čer! Eto, spakirala za morje, tako da ju3 po službi takoj pičimo. Peljemo nazaj tudi počitniško prikolico --> he, he, gremo se gužvat na AC za vse revčke, ki jih muči reakcija na cepljenje. Naj hitro, hitro mine!!! Berem, da jih ima kar precej reakcijo - ti, šment, ti! spanje - aha, tudi našo frajlico je danes 2x zmanjkalo - je bil že čas Je blo pa spet 34 stopinj - OMG. Ampak boljš to kot minus 20. srečanje Celjank in malčkov - we want slikce, da vidimo, kdo je koga . Aaaa, jih že vidim ... help, kateri 2 mamici sta na fotki nr. 1? otročke je pa že Almera uspešno razvozlala, vidim. Sem jih šla prav nazaj pogledat in pokombinirat ime k obrazu A Živa si je že izbrala svojega najljubšega mičnega gospodiča? vitki som - ne boš verjela, populis, tud pri nas je bil danes (se strinjam, odlična riba je to, pa še brez koščic, kar se meni izredno dopade ). Pa kar riž zraven & ogromna skleda domačega paradajza, paprike & kumar - ouje, bejbi, ful dobro. Za Medrol še nisem slišala. Upam, da fleki izginejo asap - uboga Ana - le kaj ji škodi? Aleksander, tko se to dela (je). In jupi za počitnice oz. dopust ... blagor - jaz bi tud
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 21:35:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Kje pa je mami Metuljčkova, a so že odpeketali v morske kraje? mama Butterfly je zaenkrat še doma, čez 17 ur pa že na poti proti morskim krajem ... to mi deli ... wiiiiii ... upam, da bo v soboto neko normalno vreme ... grem čekirat vremensko ... be back
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 21:40:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?