|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
27.8.2009 10:46:50   
Anonimen
nč grem južno kuhat

uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
27.8.2009 10:49:51   
Anonimen
midve sva nazaj s potepanja, malo smo se slikale in tako (je na FB)...zadj pa malo pospravima, pa zviznema tašči na kosilouser posted image . Mejte se, pa pazite na svojo zelenjavo user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
27.8.2009 10:50:43   
ledenka
sem za srečanje, Tivoli je zame super lokacija user posted image samo ne prezgodaj, prosim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
27.8.2009 10:56:02   
petra a
petra-včeraj je bilo 10 dni kar je jemal antibiotik, zdaj morava nehati, ampak ni še čisto dobro, bom zdaj ene dva dni čistila samo z fiziološko, pol pa če ne bo dobro greva nazaj na metelkovo, samo kaj ko naše dohtarce ni je pa goluhova za katero veš kako mnenje imam o njej, ali veš če dela Cvjetičaninova

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
27.8.2009 11:03:11   
mani2
Dan

Vidim da pridno čvekate in pa kmetujete. Imate pa res polne roke dela user posted image . Mi smo včeraj se šli malo kopat v Terme olimje. Bilo je perfektno. Oba otroka sta neverjetno uživala. Markota sem celo prepričala da je bil nekaj časa brez rokavčkov. Je plaval ko kamen user posted image . Maria pa je lepo uživala v obroču in bila cela presrečna. Smo pa bili potem vsi tako prijetno utrujeni.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 805
27.8.2009 11:03:58   
petrazg
Petra a  - V ponedeljek, ko sem jst peljala Anžeta je delala Cvjetičaninova, v nedeljo je dežural pa en doktor od drugod. Goluhove pa še nisem spoznala... Pokliči katera dela, pa ga pelji na tisto smeno kjer bo C.
A si videla, da se majčice 07 dobimo v nedeljo?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 806
27.8.2009 11:07:49   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz sm v hoferju zadnjič vzela tri trenirke za oba...so ble po 6.99€ in za v vrtec so dobre.
Drugač majo pa v takko na rudniku zelo lepe trenirke za kos 7€..jaz grem v torek user posted image user posted image

v kiku majo baje tud kr pocen stvari :)

moram it mal naokol pogledat :)

v kiku mi nč ne potegne pa še to da dam prvič oprat trenirko hlače in vse zategne...pocen roba pol je pa tko...tm ne kupim nč več!

blue fajn pleskaj...se slišmo

mani jaz sm te dodala na fb user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.8.2009 11:10:53   
mani2
user posted image

Evo našo princesko ko plava

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 808
27.8.2009 11:14:51   
mani2
Dudica sem te potrdila na fb

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.8.2009 11:17:44   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Dudica sem te potrdila na fb

user posted image
iiii kakšna plavalka...je dober ta oboč a ne...jaz mam rdečega za maja in oranžnega za večjega...super stvar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 810
27.8.2009 11:25:06   
lake
Midve sva tud s sprehoda, pa trgovine, zdej je pa spet sitna, jo bom kr pustila da se mal dere, ker lačna očitno ni. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.8.2009 11:25:59   
petra a
petra-sem videla, samo ne vem ali gremo v Piran za vikend, če bomo doma bomo pa skor sigurno šli v tivoli

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.8.2009 11:32:09   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Punce, eno vprašanje... Tiste , ki jemljete Cerazette tabletke proti zanositvi, kako je s krvavitvijo??? Meni tole ni niti najmanj všeč... prvi mesec sem jo imela 2x, v drugem mesecu 1x vmes, potem ko bi mogla bit je ni bilo...... Sem klicala g, kaj je zdaj to, pa je rekel, da je to običajno pri teh tabletkah... da enkrat je, drugič pa ne... Halo??? In kako naj potem jst bom 100%, da nismo kaj ušpičili vmes???

Meni je G rekel da s temi tabletkami nimam M. Od začetka pa da se lahko pojavijo krvavitve ampak naj bi se po dveh šlatlicah poštimalo. Mene so ful napihnile in še vedno imam trebuh ko nosečnica. Razmišljam, da bi nehala jemat.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 813
27.8.2009 11:32:35   
BarbyD

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pol pa vredu sm se že vstrašla. Očitno je tud pri Taji počas konec z ležalnikom. No , ampak Barby bi pa tud nas lahko povabla da bi zapile njen stanovanje user posted image user posted image , kaj pravš Barby?

user posted image  user posted image  sej prišlo nas bo tok k jih boš povabila x 2 (naši user posted image ).. ampak za njih nč skrbet pa kuhat pa nabavljat pijače,.. bomo mele vse sabo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaooo par minut ne pogledam pa so že tri nove strani user posted image a mate ve pomočnike doma da ste lah tolk pridne tuki gor user posted image user posted image user posted image

drugač pa ve kr pridte v Kranj bomo zapile stanovanje, sam glede na trenutno finančno stanje boste kakšn sok za razredčit dobile user posted image user posted image user posted image heheh

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.8.2009 11:47:22   
Dudica1
hehe...tud sok bo ok user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.8.2009 11:52:36   
lake
Ni panike, kupi sok, mi bomo pa vodko sabo prnesle, pa bomo mele juice vodko user posted image user posted image . Ne nimamo pomočnikov, naši otroci o ful pridni. user posted image
A ste opazle da smo aprilčice prehitele točno za en del, smo pa res čveke.

Kdo bi razumel te otroke, najprej mi flaši ven pljuva, čez pet minut je pa pojedla 120ml. Zdej je pa čist zakomirala, tok velik mi še nikol ni pojedla v enem obroku.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 816
27.8.2009 11:55:45   
Dudica1
lake kako ti ni še nikol pojedla 120ml...po kok ti pa popije??

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.8.2009 11:57:05   
maja1488
o kravca bo kmalu za molžo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.8.2009 11:58:42   
BarbyD
hehehe user posted image no pol pa ve vodko prneste sam pol bomo pa res kakšne pomočnike rable za otroke merkatuser posted image user posted image user posted image

sej mojedva sta tud zlo pridna sam prat pa pospravljat pa še ne znatauser posted image user posted image hihi
no sej ko bo stanovanje čist fertik ne bom mela tok za pucat skoz user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 819
27.8.2009 12:05:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

o kravca bo kmalu za molžo.

tud jaz sm molzla pa nahranla sm jih...zdej bo pa že kmal kej zrastuser posted image
grem si jaz neki za jest narest...po paradižnik grem na njivo pa bo kosilo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.8.2009 12:15:09   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

midve sva nazaj s potepanja, malo smo se slikale in tako (je na FB)...zadj pa malo pospravima, pa zviznema tašči na kosilouser posted image . Mejte se, pa pazite na svojo zelenjavo user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

rezultat barvanja samo par kapljic barve na nogi in nekaj po hlačah user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
sem za srečanje, Tivoli je zame super lokacija user posted image samo ne prezgodaj, prosim user posted image

men bi ustrezal okrog 9 ali 10h k še ni vročine.. k Gaja je ne mara.. jz pa še manj

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

user posted image  
Evo našo princesko ko plava

user posted image  user posted image  user posted image  jz si mrm tud ta obroč kupt... od kere do kere starosti pa velja

IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD
jaooo par minut ne pogledam pa so že tri nove strani user posted image a mate ve pomočnike doma da ste lah tolk pridne tuki gor user posted image user posted image user posted image

drugač pa ve kr pridte v Kranj bomo zapile stanovanje, sam glede na trenutno finančno stanje boste kakšn sok za razredčit dobile user posted image user posted image user posted image heheh

ne, smo brez pomočnikov, samo mamo zlate otroke user posted image  user posted image  
za stanovanje pa ni panike.. bomo že prnesle plato pira pa kakšne čevape zraven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.8.2009 12:16:58   
Blueeyes
grem si jaz neki za jest narest...po paradižnik grem na njivo pa bo kosilo

jz sm si tud prej nabrala.. pa še kumare, papriko in bučke,... si bom nardila eno omako zraven riža, pa zeleno solato (valda tud z vrta - kakšna farmerka bi pa bla če je ne bi mela user posted image )

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.8.2009 12:17:53   
Leela
dudi- čestitke Maju za 4. mesec. Uuuu kolk gre hiter. Še malo pa bomo mineštrce kuhal.

Jaz pa danes dobim nov pralno-sušilni stroj. Sem ga na netu kupila, pa še tastarga odpelejo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.8.2009 12:17:59   
Blueeyes
olive ti glih podim vrane s kmetije user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.8.2009 12:19:19   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dudi- čestitke Maju za 4. mesec. Uuuu kolk gre hiter. Še malo pa bomo mineštrce kuhal.

Jaz pa danes dobim nov pralno-sušilni stroj. Sem ga na netu kupila, pa še tastarga odpelejo.

uuuu, čestitke user posted image  user posted image  

super Leela za pralno-sušilni stroj... držimo pesti da bo deloval user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?