|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 13:08:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
   RE: Oktobrčki 2006-5
26.8.2009 16:54:29   
frrrr
ne vem o katerem četrtku govorite... men oba ustrezata. tut ponedeljek, torek, sreda user posted image

psaša - upam, da je viroza mimo in se ne vrne nazaj. pa želim ti eno fajn prespano noč!

piškot - vaša noč je bla pa tut adijo pamet. upam, da bo današnja boljša in boste spali kot polhi...

Remy - fajn uštimajta za poroko... in pustita se presenetit z user posted image paše takšen oddih od službe user posted image sicer še ne govorim iz prakse no, ampak bom pa kmau user posted image

*lina* - js tut zaradi praktičnosti doma bla pr Jaši raje v lj kot v prikoli na morju. če je možek zraven, je ok. sama s taščo bi verjetno šlo, samo je pa težje njej kaj rečt kaj hočem in bla bla... vglavnem ni mi za neko prilagajanje. bolj u izi sami shendlamo vse. vrtec bo pa čist ok, Tristan je velik in pogumen fant!

lu - super, da ste se znebili uši. pa fajn, da Maja uživa v ustvarjalni delavnici.

letos se mi pa zdi, da je na tem oktobru kr pestro... polno nekih porok in rojstev... mi je tk čudno, da je že avgust pri koncu, pol pa pogledam mau nazaj, je pa orng dogajalo user posted image

js mam fraj, ker sta babica in tamau šla na šolsko igrišče s poganjalcem. sta hotela s kolesom, pa sem ju komi prepričala, da je brez čelade nevarno. no, še sreča, da mali obožuje svoj rdeči poganjalec. sem ugotovila, da mu gre žabica pri plavanju zarad tega poganjalca. v knjigi plavanje dojenčkov je namreč pisalo, da otroci s hojo pozabijo na sonožni odriv, če tega ne vadijo. in menda potrebujejo kr nekaj časa, da lahko to ponovno osvojijo. torej je to eno fajn igralo user posted image
grem zdej pred hišo v senčko... me čaka naslonjač... sem prišla lulat domov, pa sem vmes še mau na rr pokukala user posted image

lep dan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
26.8.2009 17:38:59   
*anč*
oj!

vam pokažem mojo žabico user posted image .

user posted image

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
26.8.2009 17:56:46   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koliko lask !!!!user posted image user posted image  krasna punčka !!!!!!

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
26.8.2009 17:57:59   
Anonimen
frrrrrr - še malo pa se bodo začeli rojstni dnevi naših žverc !!!

kaj jim boste kupovale ? kje ga boste prirejale ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
26.8.2009 18:16:39   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

grrrh.

nasa danasnja noc:
ana se zbudi ob 22h, 23h, 00h, potem jamra do cca 2h, 2:15 pride martin, ne more zaspat do 4h, me brca, sprasuje vse zivo... ko zaspi, cez kaksno uro zapoje ana. martin se zacne jokat ker se ana joka, ana se noce dojit, ne vemo kaj ji je, martin se joka, gre k atiju, tam mu ni vsec, pride nazaj, nekako uspemo zaspat. ob 7h je martin up and ready to run ... gremo na obcino oddat vlogo za znizano placilo vrtca.

ojoj, boga mama! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
26.8.2009 18:27:03   
Lu
anč cute, cute...user posted image user posted image user posted image

KUKI a nočeš kart prodat. Ma te ne dobim nigdje user posted image user posted image Skratka sporoči mi za kdaj jih imaš in cena? Gre ena kolegica v Anglijo. Mogoče ji datum ustreza.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
26.8.2009 19:29:12   
piskot
uau, anc vasa je pa se bolj lasata kot je bila nasa. fajn decva zgleda, prou lepa.

cetrtek ali torek, ta cetrtek lahko, torek in naslednji cetrtek ne, samo kot sem ze rekla, ne mene upostevat, bom preskocila eno rundo.

lu evo me ....

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
26.8.2009 19:32:19   
piskot
pa sej te se hecajo ... aaa, se prodat jih ne morem. sprememba imena vsakega potnika me pride 63 eur. za **** no. pol lohk karte za cuka prodam user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
26.8.2009 19:57:42   
pikapolona2
anč.....kaj je lepa......lepa lepa lepa....jst bi jo kar povohat prišla user posted image

piškot...morte it! Vse bo OK! Se mi je zdelo da nekaj komplicirajo okoli spremebe imenauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
26.8.2009 20:25:11   
Anonimen
anč- ful je luškana!

no za firbčne sem nov tikerček dodalauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 20:41:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
26.8.2009 20:47:14   
Anonimen
ej piškot - nehi komplicirat in PEJT v LONDON !!!

Neposredna povezava do sporočila: 4438
26.8.2009 21:08:01   
pikapolona2
jst lahko tud jutri :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
26.8.2009 21:23:59   
borovnicka
jest tud jutri lohkuser posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 4440
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 21:37:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu borovnicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 21:40:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4442
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 21:42:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4443
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 21:43:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4444
26.8.2009 22:01:35   
pikapolona2
RD...kmalu bo tu ja. Mi bomo zopet praznovali v družinskem krogu...nekih blaznih žurk za otroke še ne mislim delat. Jst vedno kej posebnega skuham.....pa za torto še mora gospodična povedat kakšno obliko bi rada..enkrat je žoga...drugič avto.....tik pred zdajci bo povedala!...joj 3 bo že stara mala mišuser posted image

Jst tudi o kakšnih čeveljcih oziroma škorenjcih razmišljam za RD...pa kak kombinezon za zimo.
Od babi dobi dojenčka...smo letos na morju pozabili Špelo na plaži, pa sedaj vsak dan sprašuje za njo.......tako da dobi novega...iščem pa črnčka, ker ima veliko vprašanja o njihuser posted image user posted image

Danes smo imeli sestanek v vrtcu...moram rečt da sta mi bili obe vzgojiteljica in pomočnica zelo simpatični. Ampak blazno komplicirajo glede uvajanja....najprej pol ure...pa potem eno uro (skupaj s starši)...šele drug teden prespatuser posted image user posted image jst sem jo mislila pustit prvi dan do spanja....naslednji dan, pa če bi bilo vse OK bi že spala tam..... ampak ona se res sploh ne boji vrtca....pa na obisku v vrtcu sva že tudi bile parkrat....prav komaj čaka da gre..... bom videla no.
Jo je pa že danes en fantek kar odrival in porival....sam je na napačno štartaluser posted image user posted image ...ga je kar nazaj in se mu ni pustilauser posted image user posted image ...čeprav, ko jo je pa hotel z bagerjem po glavi sem pa vmes stopila. Pol je pa skoz za njo hodil in ji hotel vzet dojenčka, ki ga je našla v igralnici.
Aja pa mi smo se danes jokali ko smo morali domov....ker ona bi še ostala in se igrala z dojenčkom????user posted image user posted image user posted image

Med vikendom pa upam da nama uspe it v kino.......v Planetu Tuš je en fajn film....pa je moja sestra bo pri nas in bova imela varuško.

Čau.....se vidimo potem jutri? Kdaj in kje?

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 26.8.2009 22:05:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 4445
26.8.2009 22:08:53   
piskot
ooo, zgleda da grem jutri ven.

pikapolona !? a nisi ravno ti rekla da jutr ne mores?

Neposredna povezava do sporočila: 4446
26.8.2009 22:10:57   
pikapolona2
jaaaaaa piškot...pa sem bila danes tako pridna...da mi je ostalo še samo ene 5 strani...pa še to take nezahtevne...te bom pa že jutri pred večerjico poštimala :-)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 22:11:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 22:12:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4449
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 22:12:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?