Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 21:40:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
bolezni in psiha - sigurno je povezano - meni je luskavica na nohtih prvič ven udarila po spontanem splavu, potem zatišje, po porodu pa bum že spet - sem se tolk preeskirala med nosečnostjo, ker me je bilo na smrt strah, da bi šlo kaj narobe, da se je moralo nekje pokazat Muči me pa vprašanje, kaj je zdaj narobe, ker se mi je stanje ful poslabšalo - pa se ne sekiram, v šolo sem šla nazaj z veseljem, mala je cuker, doma alles ok ... hm, le kaj mi manjka? Any ideas? Pa kako naj si te smotane nohte poacjtam????? Help, ladies!
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 21:42:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
Naša duracelka ... ko ne gre več po dveh, preklopi na pogon na vse 4: Iiii ... remember us?:
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 21:43:12
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Evo, kaj dela pop obiranje? Misliš to, kar mislim jaz? JAP. Kam si pa vse otroke dala? Ta veliki dve h kolegici, malega pa spat. Včasih paše malo miru in da nimam med obiranjem ušesa kot slonček Jumbo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 21:45:08
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 bolezni in psiha - sigurno je povezano - meni je luskavica na nohtih prvič ven udarila po spontanem splavu, potem zatišje, po porodu pa bum že spet - sem se tolk preeskirala med nosečnostjo, ker me je bilo na smrt strah, da bi šlo kaj narobe, da se je moralo nekje pokazat Muči me pa vprašanje, kaj je zdaj narobe, ker se mi je stanje ful poslabšalo - pa se ne sekiram, v šolo sem šla nazaj z veseljem, mala je cuker, doma alles ok ... hm, le kaj mi manjka? Any ideas? Pa kako naj si te smotane nohte poacjtam????? Help, ladies! Sem bolj slaba svetovalka kaj narediti. Meni psiha pušča posledice na kg, ker ko sem v stiski - jem. Se pač vidi. In padem v nek začaran krog: stiska - hrana - nato nezadovoljstvo z lastno podobo - stiska - hrana... Ok, ok, neham moriti. Upam, da boš tole speljala tako kot je treba, po tvoje - z optimizmom in nasmehom.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 21:48:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 21:48:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 21:49:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Upam, da boš tole speljala tako kot je treba, po tvoje - z optimizmom in nasmehom. Thanks za lepe želje! I truly hope so. PS: Dobr si to rešila z otroci, moram rečt. Pridna, mami.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 21:50:39
|
|
|
|
lili3
|
Almera, te čist razumem glede potovanj. Jaz delam v komerciali in naš šef tudi ful forsira ta potovanja do kupcev in sejme, čeprav se meni včasih zdi, da sem čist brezveze zraven.Pa če hočem it zvečer prej spat, je pa to katastrofa. Fajn je da greš do kupcev, da se spoznate v živo, pa mogoče potem kakšen obisk na leto, več pa se meni za moj položaj ne zdi potrebno. Pri nama z mojim je še problem, ker tudi moj potuje okrog, tak da ne vem kak bo, če bova mogla kam iti istočasno.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 21:51:43
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 bolezni in psiha - sigurno je povezano - meni je luskavica na nohtih prvič ven udarila po spontanem splavu, potem zatišje, po porodu pa bum že spet - sem se tolk preeskirala med nosečnostjo, ker me je bilo na smrt strah, da bi šlo kaj narobe, da se je moralo nekje pokazat Muči me pa vprašanje, kaj je zdaj narobe, ker se mi je stanje ful poslabšalo - pa se ne sekiram, v šolo sem šla nazaj z veseljem, mala je cuker, doma alles ok ... hm, le kaj mi manjka? Any ideas? Pa kako naj si te smotane nohte poacjtam????? Help, ladies! Sem bolj slaba svetovalka kaj narediti. Meni psiha pušča posledice na kg, ker ko sem v stiski - jem. Se pač vidi. In padem v nek začaran krog: stiska - hrana - nato nezadovoljstvo z lastno podobo - stiska - hrana... Ok, ok, neham moriti. Upam, da boš tole speljala tako kot je treba, po tvoje - z optimizmom in nasmehom. pr men je isto, če kaj ne gre kot je ok jem! npr. dans do enih 5h popoldan sm skoz mlela, dokler res nism mogla dat več nč v sebe. pa se tega zavedam pa še kr počnem zanimivo nekateri pa če imajo probleme nimajo apetita in celo shujšajo, jz pa se lahkl v tednu če gre kaj narobe zredim za 3 kg. ja, vem bolano!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 21:55:20
|
|
|
|
ksenci
|
iščem kakšno ugodno ponudbo za 3dni na jadranu, vrjetno kr polpenzion- pravi lubek, da to pa si še lahk letus privoščmo če bo vse ok, se gremo namočit še za 3 dni v prvi polovici septembra. upam, da bo vreme še ok
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 21:55:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
To je res interesantno, kako se vsak, ko ima nek problem, zateče k neki stvari. Tako smo narejeni, a ne? Ah, ja, čudni stvori smo mi
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 21:57:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 21:58:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 To je res interesantno, kako se vsak, ko ima nek problem, zateče k neki stvari. Tako smo narejeni, a ne? Ah, ja, čudni stvori smo mi Pa še nekaj počnem: vsem vse pojamram, da še oni nosijo del mojega bremena. Meni je lažje, . Tisti, ki pa poslušajo, pa lahko to mirno preslišijo, pa kaj. Mašina je ena muha primaruha vztrajna, ves čas brenči okoli mene. Njami, omaka za testenine skuhana in če bom še dolgo pokonci, jo bom snedla.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:00:36
|
|
|
|
ksenci
|
neboglasnica- kako pa so zdaj tvoji nohti? a so pridni, nč ne nagajajo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:00:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
kupila karte za Riverdance, kap me je zadela, ko sem plačevala, ampak greva z dragim, tako da bo luštno.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:02:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci neboglasnica- kako pa so zdaj tvoji nohti? a so pridni, nč ne nagajajo Preberi dva, tri poste zgoraj. Operirani da kar mir, boli ob vremenskih spremembah ali ob dotiku. To je sedaj v japankah. Kako bo v čevljih, še ne vem. Tisti lump, ki čaka na operacijo in ga poskušam reševati z obiski pri pedikerki, pa je po dveh mesecih spet pripravljen na obisk.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:03:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica 1. Pa še nekaj počnem: vsem vse pojamram, da še oni nosijo del mojega bremena. Meni je lažje, . Tisti, ki pa poslušajo, pa lahko to mirno preslišijo, pa kaj. 2. Mašina je ena muha primaruha vztrajna, ves čas brenči okoli mene. Njami, omaka za testenine skuhana in če bom še dolgo pokonci, jo bom snedla. Ad 1: Not a bad idea. Ad 2: Le pazi, da ti muha ne snede rakamončkov !
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 22:03:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:04:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Ad 2: Le pazi, da ti muha ne snede rakamončkov ! Samo preko mojega oz. njenega trupla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 22:05:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:05:58
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica kupila karte za Riverdance, kap me je zadela, ko sem plačevala, ampak greva z dragim, tako da bo luštno. Super, po mojem bosta skrajno uživala Iz tvojih ust v božja ušesa. : a veš, da je danes trajal aktiv OPB kar od 09.00 do 12.40 ure? Za popenit, kako so ene lesene. . Jaz imam pa nekam lepljivo tipkovnico, očitno je Staš igral igrice na compu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 22:08:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:08:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
Jah, nič, nekam počasne ste danes s tipkanjem, grem še malce Ben Hura pogledat (ž-milijontič) in nato ajat. Nočka,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 22:09:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:09:58
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: ksenci neboglasnica- kako pa so zdaj tvoji nohti? a so pridni, nč ne nagajajo Preberi dva, tri poste zgoraj. Operirani da kar mir, boli ob vremenskih spremembah ali ob dotiku. To je sedaj v japankah. Kako bo v čevljih, še ne vem. Tisti lump, ki čaka na operacijo in ga poskušam reševati z obiski pri pedikerki, pa je po dveh mesecih spet pripravljen na obisk. tak mali nedolžni nohteki, pa ne morš vrjet kake probleme in bolečine delajo mene je kr strah kako bo jeseni, ko bo treba kaj druga razn natikač obut
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?