|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 19:45:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
26.8.2009 19:51:32   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ja.
superca!!!! jaz bom malo čez 14 uro. šle bova pa okoli 16, da bo lepo spala v avtu nazaj grede.

super, tudi meni paše. okol 2 bova štartala, pol se bomo pa že počakale. nama pa super paše do 4, ker sem potem z mamo naprej zmenjena.

ksenci imaš slučajno lekadol plus c? tistega 100% lahko vzameš, lekadol pa tudi verjetno, upam da katera bolj ve

če bo moja noga kaj bolš se vam tud jz prdružim, sam skor ne vrjamem touser posted image še jutr sporočim

Neposredna povezava do sporočila: 2127
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 19:57:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
26.8.2009 20:25:14   
metuljcek321
Evening, ladies!

Na sebi imam turban, pred sabo skledico z ananasom in melono ter komp ... malčica spi, možek že mal pripravlja stvari za na morje ... fajn, je, ni kajuser posted image

Ve?

Tamaučki?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
26.8.2009 20:27:29   
metuljcek321

ko smo že pri kilah:

ps. sej vem da je nagravžno videt, sam drugače ne morem pokazat razlike user posted image

KLIKNI NA SLIKO
user posted image

Vau, vau, vau!

Čestitke za odličen napredek - pa to se že ORNK vidi razlika - trebuh, roke, hrbet - yes, yes, yes, Umpa, dobro si ti to zastavila! Keep up the good work.

Pa ful bolj rjava si na D slikci - hi, hi. Kdaj si se pa slikala? Kolk časa je preteklo med before-after fotko?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2130
26.8.2009 20:28:38   
metuljcek321

HAHA, hvala! veš kakšna motivacija mi je to za naprej. a veš, da je tudi mene presenetila razlika, sem res mislila, da se nič ne vidi, pa so slike pokazale drugače. user posted image

pa itak ti kamera baje doda še nekaj kg - morda je isto tud s fotkičem - hi, hi.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2131
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 20:30:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
26.8.2009 20:36:26   
lili3

mojcek cel dan že razmišljam... me je strah, da bosta lukca jutri živa in aljaž prebutala. namreč je ful nežna duša. user posted image

Aljaž še ni nobenga udaril, tak da njega se ni treba bat, je ful dobrovoljček. Glede Žive je pa mene zdaj tudi malo strah.user posted image Nič, 2 fanta jo bosta pa menda že ukrotila, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2133
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 20:41:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
26.8.2009 20:43:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Evening, ladies!

Na sebi imam turban, pred sabo skledico z ananasom in melono ter komp ... malčica spi, možek že mal pripravlja stvari za na morje ... fajn, je, ni kajuser posted image

Ve?

Tamaučki?

na sebi imam turban, pred sabo pa komp in čikuser posted image

Really?

user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2135
26.8.2009 20:44:13   
metuljcek321
3jemi, ni blema, pridte na poljubček - any timeuser posted image

Tinky, saj bo, saj bo. Počasi se daleč pride. Umap ti je dobro prevedla - sedi, 5.

Poljska, Bolgarija - naše julijke grejo v svetuser posted image  Bravo, mamice!

populis, dobr je potegnila Lara s spanjem - kako je pa zdaj? Ima kaj viška energije? Naša je danes SPET spala samo eno uro in še majčken v CELEM dnevu. Jp, punca odraščauser posted image  Ampak jo tko zdeluje pop., da je joj prejoj - danes je spet mrknila na gugalnici, potem jo je pa pes zbudil, ko je zalajal. A ona se ne da: spet akcija naprej, potem po kopanju pa samo še dol pade. Popije mleko, se obrne na bok in že drnjoha ...

flower - za nogico omeni P. Je to že od prej ali na novo? Kako pa koža?

user posted image  user posted image  user posted image  - Celjanke gredo v Pomarančko - kako dobro ime lokala (I guess) ... mejte se, punce, pa dobr se načvekajte še za nas.

ksenči, držim pesti, da je bil to zadnji poseg na tvoji nogi. Saj veš: "V trejte gre rado." Aja, kdaj bodo pa izvidi? Kolk časa je že minilo? We've been keeping our fingers crossed for you and the little one, you know.

nanka, ubogica tvoja mala - kako je zdaj? Ji je vročina kaj padla? Si jo kaj ohlajala? Misliš, da je res od cepljenja? Je še kakšen drug znak - pikice/izpuščaji ipd.? Jaz bi kar klicala dežurnega in vprašala - zihr je zihr. Srečno!!!

Almera, topli kraji - kaj konkretnega je pa namignil? Any good? Sem prepričana, da ja. Huraaaaa. Kaj boš pa v Bolgariji počela? Imate kakšen seminar? Kako potuješ?

beseda NE - ponavljamo, utrjujemo & upam, da se bo nekega dne gospodične prijelouser posted image  Saj veste: "Practice makes perfect."

neboglasnica - aha, tud naša najprej ni hotla jest pri nikomer drugem razen pri nama, potem pa se je postopoma odločila, da ji lahko tudi drugi dajo - ampak vsakega posebej mora sprejet, da je dovolj usposobljen za to pomembno opravilouser posted image  Dedi ji je dal zadnjič v roke reklame, da jih je trančirala in pokala frise zraven, hkrati pa odpirala usta in pojedla vse po spisku in še več. No, čez nekaj dni je distraktor odmaknil & je jedla normalno. En mal traja, potem pa je. Enako je bilo pri tašči, v vrctu predvidevam, da bo enak scenarij. Poročaj, kako bo Staš (vidim, da ima Živa enake finte). Kako služba? levinja, kako si pa ti? zimskalexC'mon, šolnice/vrtičkarice, mal na raport, pliiz, vas I miss you all.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2136
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 20:49:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2137
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 20:49:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2138
26.8.2009 20:51:14   
lili3
Metuljček, ja Pomaranča je lokal, imajo tudi za jest. Drugače jih je pa več po Sloveniji, imajo verigo lokalov.

Neposredna povezava do sporočila: 2139
26.8.2009 20:53:42   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljčica;nima nič viška energije, ob 17 30 sva se peljali do Bora in Almere v peskovnik, pa mi je v avtu mrknila v 5 minutah, nazaj grede je pa skoraj spet mrknila pa sem jo animirala do garaže.Doma sem jo stuširala in nahranila sedaj jo pa oči uspava, je že skoraj zaspala pa jo je neki zmotilo.user posted image

Moj je šel danes že tretjič nazaj gor, ko pride do dnevne sobe, se začne jok in mora nazaj gor.

Neposredna povezava do sporočila: 2140
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 20:56:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2141
26.8.2009 21:07:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Evening, ladies!

Ve?

Tamaučki?

sladoled v roki, tipkam samo z eno roko ... obupala pri uspavanju ... zdaj očka probava... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2142
26.8.2009 21:09:56   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljčica;nima nič viška energije, ob 17 30 sva se peljali do Bora in Almere v peskovnik, pa mi je v avtu mrknila v 5 minutah, nazaj grede je pa skoraj spet mrknila pa sem jo animirala do garaže.Doma sem jo stuširala in nahranila sedaj jo pa oči uspava, je že skoraj zaspala pa jo je neki zmotilo.user posted image

Aha, to je bil torej ta play date - sta se imela malčka fajn? Pa mamici? Sta se načvekali, nasmejali, zabavali? Sigurno je blo fino, I'm sure of it.

Upam, da kmalu mrkne, čebelica mala.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2143
26.8.2009 21:11:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Metuljček, ja Pomaranča je lokal, imajo tudi za jest. Drugače jih je pa več po Sloveniji, imajo verigo lokalov.

user posted image

KLIKNI

Res simpatično ime, mi je všeč. Mejte se tomorrow!

(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
26.8.2009 21:16:47   
neboglasnica
Evo, kaj dela pop obiranje? Možek pomiva po tleh, medtem ko jaz kuham. Ne resno, mene tako taca boli, pravzaprav ta neoperirani noht, da tudi počepnit ne morem, ker s tem sprožim pritisk na palec in je joj.

Ksenci: to pot počivaj, da se noht umiri in zaceli. user posted image user posted image

Nanka: user posted image user posted image za malčico

Umpa: well done, sem ti fovš.

Neposredna povezava do sporočila: 2145
26.8.2009 21:28:05   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jz sm mogla vzet lekadol, kr ni več za vzdržat, pa ne pomaga nevem kakuser posted image so mi rekl, da ga komot lahk vzamem. zdaj pa ne vem če lahk še pol enga, če ne bom mogla spat? a je katera jemala lekadol med nosečnostjo?

jaz...sam morš 3 litre tekočine spit v tistem dnevu

moja mala spi!! jst sem pa sesuta..sem poklicala kolegico da mi je prišla pazit kali, da sem šla jst po štarcunah kupit darila za žlahto kamor grem v beograd...otroke sem obkljukala...kaj naj pa njej in možu kupim???

o marija! jz komi kak liter pa pol. a to za en lekadol?

Neposredna povezava do sporočila: 2146
26.8.2009 21:31:43   
ksenci
popiz.. dobivam! nikol me še ni tak bolela noga. mislim da mi tud mal zateka. ne morm pa bit pr mir in ležat in se pridem mal zamotit na računalnik!

metuljček- izvide pričakujem v roku tedna dni. komi čakam in sm skor preveč prepričana da so super.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 21:32:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
26.8.2009 21:35:00   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Evo, kaj dela pop obiranje?

Misliš to, kar mislim jaz?

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 21:38:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?