|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:16:03   
lemavrica
Nosečnost nebi smela biti izgovor za pretirano prehranjevanje, sploh z junk food-om. Potem pa so ženske vse depresivne ko po porodu še 2 leti ne spravijo dol vseh odvečnih kg.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:16:18   
Oceania
Ne katipi, ne mešaj jabolk in hrušk. Neurejenost in debelost nista neposredno povezani. Po tem kar si si povedala o sebi pa lahko rečem le, če se dobro počutiš v svoji koži te podpiram. Če pa misliš da moraš shujšat je pa potrebna disciplina, miganje in urejena prehrana. Za to ti po mojem mnenju ob tvojem natrpanem urniku zmanjkuje časa.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:19:03   
nadya
Jaz se s člankom delno strinjam. Predvsem v tem, da veliko žensk pozabi nase ko imajo otroke. Vsi ti izgovori, kot pomanjkanje časa in podobno....Za vsako stvar se najde čas, če si ga le vzameš. In sem mnenja, da mama, ki naredi nekaj za sebe (šport in ostale aktivnosti, zdrava hrana, skrb za videz- in s tem ne mislim visokih pet in rdeče šminkeuser posted image ) daje boljši zgled otroku. V Ameriki je že vsak drugi otrok predebel. Hitra hrana, pomanjkanje aktivnost, poležavanje pred tv, računalniške igrice......in sigurno si otroci niso sami krivi. Žal je za moje pojme to posledica tako imenovanih  lenih staršev. Pa tukej ne govorimo o bolezenski debelosti, da ne bo kakšne pomote.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:23:59   
katipi
Moram biti urejena, ker želim biti, pa tudi delam z ljudmi. Ko nisem v učilnici (ki je tudi moja pisarna), sem z otroki, vsakemu posebej se je potrebno posvetiti, potem so tu pa še gospodinjska opravila, kuhanje in vse kar zraven paše, in zvečer sem izmučena. Prosti čas je samo takrat, ko se odločimo, da se bomo skupaj kam odpeljali, na kakšen izlet, na kopanje...Je pa res, da takole, vsake toliko časa, pokukam na RR forum in kakšno rečem. Saj nisem jezna nate ga. Novakova, še zdaleč ne, user posted image samo rada bi, da veš, da me takšni članki in posploševanja res razjezijo.

(odgovor članu ga. Novakova)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:26:20   
Pikec
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sama menim da je kar precej resnice v članku...pri debelosti gre vedno za eno vrsto lenobe, pa če vam je prav al pa ne...najlažje je jamrat ne morem shujšat, sam od vode se redim, nimam časa...itd. kaj konkretno naredit je pa že težje. in za shujšat je treba konkretno pristopit k stvari. za to je pa potrebna volja.




sori k se direkt  nate navezujem..... ampak si povzela mnenje večine user posted image

A pa kdaj katera pomisli, da je višek kg mogoče posledica kakih bolezenskih sprememb (bolezni ščitnice, hormonska neravnovesja in podobno), na zunaj morda neopaznih ampak še kako prisotnih.

Ma mi gre na živce tako posploševanje: preveč kg=lenoba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:29:34   
Raho
Meni pa se zdi, da so lahko tudi močnejše mamice zelo urejene, le če se potrudijo. In najlažje je posploševanje, da so mamice, ki so debele lene ali pa da so se prenažirale med nosečnostjo.
Jaz se nisem prenažirala, pa sem se zaradi abnormalnega delovanja ščitnice v nosečnosti zredila za 35 kg. Celo v bolnišnici sem bila na opazovanju, ker mi nihče ni verjel, da ne jem, ampak da se enostavno redim. Potim pa mi je za finale še med porodom počila trebušna mišica in ker nihče ni ugotovil, se mi je med drugo nosečnostjo naredil pod njo pruh. Tako, da poleg tega, da sem debela, imam še trebuh.
Sicer imam danes 20 kg manj kot takrat, ampak še vedno sem daleč od cilja, še vedno moram kupovati hlače 42. Pa sem cele dneve v akciji. V dvodelne kopalke pa se zaradi povešenega trebuha (počena mišica je pač naredila svoje, po tistem pa še pruh zaradi obremenitve) ne bom dala več nikoli. In nisem ne lena, ne zanemarjena pa tudi s čipsom in sladoledom se ne rpenažiram ali pa s kakšno koli drugo hrano. Gre mi pa na kozlanje, ko berem take in drugačne komentarje, da so tiste mamice, ki so močnejše, zanemarjene in lene in delati primerjavo, kakšne so damice pri dvajsetih in kakšne so mamice pri tridesetih.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:31:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: oka

seveda. sej se strinjam. sam mislim da je med debelimo bolj mali procent takih. so pa, to pa ja.

pač shujšat je velik korak in premik v lajfu. ki zahteva disciplino, odrekanja in žezno voljo. ljudje smo pa bolj kot ne lenuhi, ne maramo drastičnih spremeb itd. ok. sam ne govor da se sam od vode rediš pol, pa da se ne da.


Ja je manjši procent, seveda. Ampak ravno zaradi takih stereotipov je prizadet tudi tisti procent. Zato pa pravim, da ne gre kar tako posploševati, ker nikoli ne veš koga lahko na tak način čisto po krivici prizadaneš. Ker verjemi mi, to je ena velika muka in če potem poslušaš še namigovanja o lenobi in zanemarjenosti. Ni lepo in tudi pripomore k zmanjšanju volje.





laj, tist procent, ki ma težave, ne bo prizadet on namigovanju o lenobi. tist procent tko ve, kako je na stvari. in da ko bo stvar zaključena, bo drugače. (če bo). prizadeti so tisti, ki v seb vejo da je v tem resnica - sej veš, če mački stopiš na rep.....

pa da ne bo pomote - men je vseeno kak je kdo, tud ne stremim za stereotipi, kok morjo bit ženske suhe. če ma ena 10, 15 kg preveč, pa če se vseen fajn počuti, če je srečna, ma pošlihtan lajf, nima bolezenskih težav, ne vidim čist nobene potrebe po hujšanju. zakaj? če je zadovoljna?

sam v večini primerov pa ni tko, ženske s preveč kg so nezadovoljne, nesrečne, nesamozavestne, to vpliva na njihovo življenje, na spolnost, na zvezo....v tem primeru se mi pa zdi nedopustno, da se nič ne naredi in se samo jamra. ker tud če traja 5 let, da shujšaš - kaj pa je to proti 30. al kolk jih je ša pač do konca....30. nesrečnih, zagrenjenih, zafrustriranih...

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:38:47   
katipi
Ulla80, ko berem tvoja razmišljanja, si ne morem kaj, da ne bi pomislila, da imaš ti kar nekaj proti močnejšim na splošno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:45:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katipi

Ulla80, ko berem tvoja razmišljanja, si ne morem kaj, da ne bi pomislila, da imaš ti kar nekaj proti močnejšim na splošno...user posted image


to pa ni glih moj problem....dejstvo pa je, da nimam. če bi mela, bi povedla. al maš mogoč občutek, da neb upalauser posted image

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:48:58   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80




laj, tist procent, ki ma težave, ne bo prizadet on namigovanju o lenobi. tist procent tko ve, kako je na stvari. in da ko bo stvar zaključena, bo drugače. (če bo). prizadeti so tisti, ki v seb vejo da je v tem resnica - sej veš, če mački stopiš na rep.....



To pa ne bo držalo. Jaz sem preveč suha . Zredit se ne morem in sem pač koščena.  ponavadi na kakšnih srečanjih poslušam zakaj hujšam, da ni dobro, da bi morala it k zdravniku, da imam težave, da sem anoreksična ipd....še tu gor sem spraševala če se naj zagovarjam al naj bom tiho....sam si mislim...pa ko te je.be, za sebe skrbi, ko ima ponavadi 20kg preveč.

Men so všeč okrogle mamice, ko držijo pri sebi otročke....jim je fajn udobnouser posted image ...moja hčera pa se pri meni komaj namesti in pravi, da jo tiščimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:49:02   
oka
aj, tist procent, ki ma težave, ne bo prizadet on namigovanju o lenobi. tist procent tko ve, kako je na stvari. in da ko bo stvar zaključena, bo drugače. (če bo). prizadeti so tisti, ki v seb vejo da je v tem resnica - sej veš, če mački stopiš na rep..... Ja seveda. A veš koliko samozavesti je potrebno, da greš preko tega, da se znebiš občutka, da te obsojajo z leno zanemarjenko, ko zagledajo obilno postavo? Ni dovolj, da samo veš kaj je na stvari in v kategorijo pašeš. Ko bi bilo tako enostavno, pa ni. Prej bi rekla da se fučka tistim, ki so močnejši zaradi lenobe (na zdaj tudi jaz posplošujem). Jaz vem, da se mi je in to pošteno. Po prvem porodu sem imela še vedno ogromno kil viška. In glej ga zlomka nisem se počutila ne debelo, ne zanemarjeno. Čisto druga pesem, pa je pri osebah, ki jih poznam in imajo iz zdravstvenih težav več kilogramov. Tam pa je muka, saj se zavedajo, da karkoli bojo naredile, jim ne bo pomagalo. Dodaj še obsojanje in posploševanje in dobiš kaj? Samozavesti gotovo ne.

pa da ne bo pomote - men je vseeno kak je kdo, tud ne stremim za stereotipi, kok morjo bit ženske suhe. če ma ena 10, 15 kg preveč, pa če se vseen fajn počuti, če je srečna, ma pošlihtan lajf, nima bolezenskih težav, ne vidim čist nobene potrebe po hujšanju. zakaj? če je zadovoljna?

sam v večini primerov pa ni tko, ženske s preveč kg so nezadovoljne, nesrečne, nesamozavestne, to vpliva na njihovo življenje, na spolnost, na zvezo....v tem primeru se mi pa zdi nedopustno, da se nič ne naredi in se samo jamra. ker tud če traja 5 let, da shujšaš - kaj pa je to proti 30. al kolk jih je ša pač do konca....30. nesrečnih, zagrenjenih, zafrustriranih...

Mislim, da je potrebno še marsikaj drugega kot višek koligramov za nezadovoljstvo. V detajle se ne bi spuščala ampak jaz sem bila ravno tako srečna in zadovoljna z odvečnimi kilogrami, kot sem danes, ko me je kar konkretno manj.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:50:03   
tinkamarinka


laj, tist procent, ki ma težave, ne bo prizadet on namigovanju o lenobi. tist procent tko ve, kako je na stvari. in da ko bo stvar zaključena, bo drugače. (če bo). prizadeti so tisti, ki v seb vejo da je v tem resnica - sej veš, če mački stopiš na rep.....


Ne vem s koliko ljudmi, ki imajo probleme zaradi zdravja in so zato po trenutnih družbenih normah "manj sprejemljivi" pogovarjala, da lahko trdiš nekaj takega. A misliš, da neprimerne opazke okolice in neodobravanje manj boli, če ne moreš ničesar storiti? Mogoče takrat, ko človek sprejme situacijo (nekateri je ne morejo nikoli). Pa to ni mišljeno samo na debele, ampak tudi take, ki imajo probleme z ravnotežjem, pa so označeni za pijance in podobno. Vsi ti ljudje so ožigosani in grde pripombe in seveda očitajoči pogledi vedno bolijo.

Pa ne osebno jemat

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 11:59:59   
Anonimen
sam si mislim...pa ko te je.be, za sebe skrbi, ko ima ponavadi 20kg preveč.


no vidišuser posted image glih tko si misli ena, k ma odvečne kg zaradi določenih razlogov in ve, da ne more bit drgačeuser posted image

tista ki jih pač samo ima viška, pa je navadno globoko prizadeta...

oka sej se strinjam s tabo v bistvu...mogoče lenoba res ni najbolj posrečena izbira besede, vedno je skupek večih dejavnikov....in jaz govorim o tistih, ki res nič ne naredijo, samo jamrajo in so vsake pol ure v hladilniku. pa sej če prebereš še enkrat...dejstvo je, da odvečni kilogrami prinašajo večini nezadovoljstvo, zato se me zdi glih dopustno, da se okoli tega nič ne naredi, v kolker seveda ni vmes kakih zdravstvenih dejavnikov.
in tud to je res, da nisi samo kg krivi za ne-srečo, sam o tem se že tko napisala.

pa to kdo je bolj ali manj len je tud trda...jst morm shujšat 5 kg, ti -recimouser posted image - pa 15...nobena se ne zmiga, a si bolj lena ti, ker imaš tud več dela, jst pa sem malo manj lena, ker ga mam manj....al sem mogoč jaz bolj lena, ker se mi še za tisto malo ne ljubi zmigatuser posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 12:15:29   
oka
oka sej se strinjam s tabo v bistvu...mogoče lenoba res ni najbolj posrečena izbira besede, vedno je skupek večih dejavnikov....in jaz govorim o tistih, ki res nič ne naredijo, samo jamrajo in so vsake pol ure v hladilniku. pa sej če prebereš še enkrat...dejstvo je, da odvečni kilogrami prinašajo večini nezadovoljstvo, zato se me zdi glih dopustno, da se okoli tega nič ne naredi, v kolker seveda ni vmes kakih zdravstvenih dejavnikov.
in tud to je res, da nisi samo kg krivi za ne-srečo, sam o tem se že tko napisala.

pa to kdo je bolj ali manj len je tud trda...jst morm shujšat 5 kg, ti -recimouser posted image - pa 15...nobena se ne zmiga, a si bolj lena ti, ker imaš tud več dela, jst pa sem malo manj lena, ker ga mam manj....al sem mogoč jaz bolj lena, ker se mi še za tisto malo ne ljubi zmigatuser posted image


Saj v določenih točkah se tudi jaz strinjam s teboj. Sploh, ko vidim človeka, ki je hamburger zraven pa pije dietno kokakolo, ker običajna rediuser posted image . Ja so tudi taki primerki. Pa kaj čem? Zaradi tega posploševati? Ne, raje ne.

Hm 15 kg? Ne toliko pa neuser posted image . Mogoče 5. Katera je bolj lena? Po mojem ti, ker bi se po tvojem mogla zmigatuser posted image . Jaz se po svoji logiki ne rabim, ker sem s postavo zadovoljna in jo samo vzdržujem (hec, da ne boš huda). Je pa res, da na srečo pašem v tisti procent, ki ga ni zagrabila predstava o idealih in ki za srečo v življenju ne potrebuje neke hudo dobre postave in v nulo spedenanega izgleda.

< Sporočilo je popravil oka -- 26.8.2009 12:19:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 12:16:04   
katipi
to pa ni glih moj problem....dejstvo pa je, da nimam. če bi mela, bi povedla. al maš mogoč občutek, da neb upalauser posted image


Upala bi pa si, ja, dlake na jeziku pa nimaš.user posted image Samo ne vem, če je to vedno dobra lastnost...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 12:27:15   
Anonimen
Hm 15 kg? Ne toliko pa neuser posted image . Mogoče 5. Katera je bolj lena? Po mojem ti, ker bi se po tvojem mogla zmigatuser posted image . Jaz se po svoji logiki ne rabim, ker sem s postavo zadovoljna in jo samo vzdržujem (hec, da ne boš huda). Je pa res, da na srečo pašem v tisti procent, ki ga ni zagrabila predstava o idealih in ki za srečo v življenju ne potrebuje neke hudo dobre postave in v nulo spedenanega izgleda.


no pol sma približno glih nekjeuser posted image

in če bo mene kdaj motil moj vamp, bom pač kak un trebušnjak nardila, al kar je že treba....user posted image recimo....

Upala bi pa si, ja, dlake na jeziku pa nimaš.user posted image Samo ne vem, če je to vedno dobra lastnost...


jst tud nisem ziheruser posted image sam se bolj k ja kot k ne nagibamuser posted image user posted image

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 15:46:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 20:13:18   
Anonimen
Jaz sem debela.
Pa sem hodila po 3 x na teden na hrib (ca 2 uri gor in dol), pa ni nič pomagalo. Verjetno sem posledično več pojedla.
Sem pa govorila s trokovnjakinjo za prehrano in je znanstveno dokazano, da eni prebavijo hrano mimogrede in jim gre vse ven, nekateri pa dobesedno posrkajo vase, kar pojedo in se nam takoj nabere (zaradi encimov).
Ljudje smo si različni.
Je pa res tako, kot je G. Novakova napisala, na morju vidiš pretežno "malo zanemarjene" mamice, ali pa mlade frklje s sanjsko postavo. No res pa je, da ima tudi kakšna mamica zelo lepo postavo ampak mislim, da je to bolj nagnjenost k temu.
Meni so večkrat govorili, ej ko boš imela otroka, pa ko boš šla v službo, pa ko bo otrok shodil itd... bo kar samo dol letel. Na to sem pa res jezna, na take bedastoče....nekatere kolegice so res zgubile, nekatere se pa verjetno spozabimo, pa več preležimo, pa požrešnost in tako naprej....A ni bolje, da mi rečejo, ej odkar imaš otroka, si se pa dotalno polenila, a sploh še kaj migaš?
Sem se pa spomnila, da sem v mladosti zelo fizično delala (njiva, hlev, gozd, zidanje), bila sem doma na kmetiji, pa sem bila vseeno okrogla. Ja, ja lenoba, to bo to.



(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 20:52:26   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: ga. Novakova

Mi smo bili nekaj dni na slovenski obali. Med sončenjem sem opazovala ljudi na plaži in moram reči, da sem videla samo dve kategoriji, če smem tako reči, žensk. Eno so bile mlade punce, težko rečem, koliko stare, v vsakem primeru pa mlade, ki so bile suhe in z lepimi postavami. Drugo pa so bile mame, kar sem videla po tem, ker so imele ob sebi svoje otroke, in prav nobena od njih ni imela postave, primerljive s prvimi. Tudi sama nimam popolne postave, o tem ni dvoma, vendar sem se zamislila. Za članek mi je grozen način, na katerega je napisan, vendar se mi zdi, da je nekaj resnice v njem.


Veš, EMŠO vseeno tudi dela svoje.....in pri 40 letih imeti postavo dvajsetletnice je kar malo sanjaško....no, vsaka čast Madonni, vendar ženska preživi 8 ur na dan v fitnesu....pa slike precej "obdelajo" preden pridejo v javnost.....

Kar se pa Zinke in članka tiče pa je precej nerodno zapisan, če ne že kar neumno.....vendar kolumnist je itak lahko vsak.....



(odgovor članu ga. Novakova)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 21:46:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Je pa res tako, kot je G. Novakova napisala, na morju vidiš pretežno "malo zanemarjene" mamice, ali pa mlade frklje s sanjsko postavo.


Logicno.
V glavni sezoni tiste z zdravo pametjo in zdravo postavjo ne hodijo guzve na plazo delat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 21:52:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: oka

Je pa res, da na srečo pašem v tisti procent, ki ga ni zagrabila predstava o idealih in ki za srečo v življenju ne potrebuje neke hudo dobre postave in v nulo spedenanega izgleda.


Taksen ideal kupujejo najstnice pri sedemnajstih, ne pa kao zrela zenska, ki je rodila otroka.

Meni je ideal (se vedno) zdravo telo v katerem se dobro pocutim in v katerem me nic ne boli. Ne potrebujem tehtnice, nimam TV, da bi mi prodajala te gluposti o ideali, imam pa ogledalo in to mi je dovolj.

In brez da se tehtam in brez da gledam glupe idealne reklame...vem, da vsaka zenska zelo dobro ve, kdaj je prestopila tisto mejo med posledicami let, porodov in podnebnih sprememb ter lastno zanemarjenostjo, ki v zelo veliko primerih pomeni tudi to, da zmece vase, kar ji pride pod roke. Vedno ne, v prevec primerih pa ja.

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 22:06:37   
oka
Taksen ideal kupujejo najstnice pri sedemnajstih, ne pa kao zrela zenska, ki je rodila otroka.


Ja pa jade, kar misli si. Zakaj pa potem vse tiste plastične operacije, drage shujševalne kure...? No vse sicer ni lovljenje ideala, je tudi npr. strah pred staranjem in podobna navlaka, vse pa se začne in konča pri podobi idealne ženske, ki pa jo kupujejo tudi zrele mame. Drugače bi lepotna industrija že zdavnaj propadla.

< Sporočilo je popravil oka -- 26.8.2009 22:11:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 22:09:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: oka

Taksen ideal kupujejo najstnice pri sedemnajstih, ne pa kao zrela zenska, ki je rodila otroka.


Ja pa jade, to pa ti misliš. Zakaj pa potem vse tiste plastične operacije, drage shujševalne kure...? No vse sicer ni lovljenje ideala, je tudi npr. strah pred staranjem in podobna navlaka, vse pa se začne in konča pri podobi idealne ženske, ki pa jo kupujejo tudi zrele mame. Drugače bi lepotna industrija že zdavnaj propadla.



In zakaj to nosite v glavi? Zakaj kupujete?

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 22:17:45   
oka
In zakaj to nosite v glavi? Zakaj kupujete?


Pa saj jaz tega ne nosim v glavi, še manj pa kupujem, zato pa pravim, da spadam v tisti srečni procent, ki se ne obremenjuje. Če pogledaš mojo omarico v kopalnici je v njej: zobna ščetka, zobna pasta, deodorant, šampon za lase, gel za tuširanje, milo za obraz in krema, ki ji je verjetno že potekel rok uporabeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Se strinjate s tem
26.8.2009 22:19:30   
krtek 1
Ga.Novakova pa res zna naredit prave debate.user posted image S člankom se tudi jaz delno strinjam,ker izgovor za debelost nista nosečnost in porod.Meni je po dveh nosečnostih ostalo predvsem malo trebuha in povešene prsi,ampak pilates dela čudeže.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?