5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia V članku je malo resnice, čeprav ni lepo napisan in je res brez dlake na jeziku. Dejstvo je, da se veliko žensk, ko dobijo stalnega partnerja in sploh ko rodijo, zapusti. Ali je to povečanje kg, ali je frizura, ali razvlečene obleke itd. Jaz taka, kot veliko slovencev ne bi morala biti, pa tudi nisem manekenka. Ampak sem samokritična, gledam, kaj pojem, koliko se gibam, grem k frizerju, na depilacijo, uporabljam deodorante in parfume in se naličim, ko grem kam ven. In mi je grozno, ko pogledam naokoli, kako se pa ne samo ženske, tudi moški, izredno zapustijo in so grdo rečeni zavaljeni. In za to so sami krivi. In res je, da je veliko od teh, ki imajo preveliko težo, posledično bolj lenih oz. ne zmorejo določenih aktivnosti. Ne urejam se pa zaradi moža, ampak zaradi sebe. Ker se tako bolje počutim. In jaz se dobro počutim v svoji koži, ki ima priporočene kilograme. Če se kdo super počuti z 10kg in več, potem pa tudi v redu. Če se naličim le, ko grem ven, potem se za druge in ne za sebe! za sebe pomeni meni to, da se kdaj že zjutraj 'uredim' ali pa naličim, pa lahko nanese, da sem cel dan doma. IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 moje mnenje je, da mamica, ki par mesecev po porodu hodi naokoli vsa zrihtana, nasminkana in lepa, prevec casa posveca sebi. To je pa enaka neumnost kot je napisana v tem članku. Jaz porabim max. 10min da sem zrihtana. Se strinjam! Vsa zrihtana, ne pomeni, da hodi v petkah in nališpana kot da gre v dikoteto ob vozičku. Jaz se počutim urejeno ali v trenirki ali v kavbojkah izpred nosečnosti, brez petk itd.