|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 14:35:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
26.8.2009 14:38:56   
neboglasnica
Berem, berem...pa ne dohajam. Matr ste naklofale, spet.

Mali pri nas pa štrajka tako, da ne je pri njej.

toplice: ja mi smo ponavadi za jesenske počitnice hodili v Moravske toplice (zadnja tri leta), letos pa ne bomo, ker bomo 01.11. stali na pokopališču. Je pa gneča, ni kaj, vsako leto jo je več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
26.8.2009 15:45:35   
Inigo
celjanarke - djte mi rečt kera je taka fajn restavracija oziroma gostilna v Celju? pa da je dalj časa odprta. tk vsaj do 22ih. s prjatlco grema praznovat njen RD, je rekla da bi šle nekam na večerjo in v Velenju itak nč ni, sam rekle Cele, pa ne vema kam bi šle. predlogi, bitte!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
26.8.2009 15:57:50   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

lili in umpa - jutri lahko uletim. kosilo im nekje okoili 13 ure, mogoče par minut kasneje, potem pa v avto in sem nekje ob 14 uri ali malo čez lahko na lokaciji.
in ja, seveda lahko džungla.

naša noč je bila skozlana, ampak je vse moj poštimal! user posted image  sem lahko spala.

Ok, meni jutri ustreza. Aljaž ponavadi spi do kakšnih pol dveh, se najeva, pa prideva. A se dobimo v Pomaranči?

Neposredna povezava do sporočila: 2104
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 16:01:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.8.2009 16:02:22   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

celjanarke - djte mi rečt kera je taka fajn restavracija oziroma gostilna v Celju? pa da je dalj časa odprta. tk vsaj do 22ih. s prjatlco grema praznovat njen RD, je rekla da bi šle nekam na večerjo in v Velenju itak nč ni, sam rekle Cele, pa ne vema kam bi šle. predlogi, bitte!

Inigo, imaš Picikato, Asado, danes se na novo odpre pizzeria in špageteria Koper v centru mesta. Je kupil in prenovil to restavracijo, ta ki ima hotel Evropa, ne vem pa do kdaj bo odprta. Puccini je tudi v centru mesta. Meni je tudi zlo všeč restavracija Carraro pri Mercator centru, poudarek imajo bolj na srbski kuhinji, imajo pa tudi ostalo (ribe, zrezke, špagete, solate). Pa včasih imajo tudi muziko v živo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
26.8.2009 16:05:31   
lili3
Jaz sem pa danes prvič pekla filane paprike s krompirjem in je ratalo. Jih imam ful rada, nisem jih pa še delala. Drugače pa imamo mi ta teden, teden paprike.user posted image Včeraj obične filane, danes s krompirjem..., mi je mama dala ful paprike in jo moram ponucat.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
26.8.2009 16:07:57   
ksenci
noga me boli kot pras.icauser posted image user posted image user posted image user posted image
dans sem spet rezala zanohtnco- že 3jič! in imam 2 šiva, proti bolečinam pa samo sendviče in čokolado, ampak sem mojga zdaj poslala po sladoleduser posted image tolažim se da to pa je zdaj zadnjč!
grem vas zdaj mal prebrat, da pozabim na bolečino.
bolš da me ne vidte kak sem parirana za računalnikom in mi noga visi v lufftuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2108
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 16:19:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
26.8.2009 16:39:05   
nanka
punce pomoč,
tamala je bila prejšnji torek cepljena, v nedeljo zvečer je dobila vročino 38. Danes ji je vročina narasla na 39 in sploh ne pade. Dajem ji calpol, vročina pade, ko calpol popusti spet naraste. Prejle je imela 39. a se kaj spomnite kako dolgo tale vročina traje? Natka jo ima zdaj že tretji dan, pediatrinja seveda ne dela, dela pa jutri popoldne nadomestna pediatrijnja.

Majuška, Aleksander je imel visoko vročino, kako dolgo je trajala? Cel teden ali manj?

Neposredna povezava do sporočila: 2110
26.8.2009 16:41:37   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Jaz sem pa danes prvič pekla filane paprike s krompirjem in je ratalo. Jih imam ful rada, nisem jih pa še delala. Drugače pa imamo mi ta teden, teden paprike.user posted image Včeraj obične filane, danes s krompirjem..., mi je mama dala ful paprike in jo moram ponucat.

Jaz naredim vsako leto, ko je paprike in paradajza v izobilju, džuveč in ga dam v skrinjo za zimo.

Ja, sej sem že študirala, če bi še kaj takšnega naredila. Hvala za idejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2111
26.8.2009 16:42:55   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

noga me boli kot pras.icauser posted image user posted image user posted image user posted image
dans sem spet rezala zanohtnco- že 3jič! in imam 2 šiva, proti bolečinam pa samo sendviče in čokolado, ampak sem mojga zdaj poslala po sladoleduser posted image tolažim se da to pa je zdaj zadnjč!
grem vas zdaj mal prebrat, da pozabim na bolečino.
bolš da me ne vidte kak sem parirana za računalnikom in mi noga visi v lufftuser posted image

Joj, Ksenci, teb pa tale tvoj prst ne da miru, a? No, vsaj sredstva proti bolečinam imaš dobra.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 16:43:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 17:02:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2114
26.8.2009 17:19:30   
ksenci
berem, berem, pa nikol konca

mojcek- od moje sestre tamala- 3m starejša od aljaža- ona tud samo tepe vse po vrsti, največkrat pa aljaža in jo takrat sestra najbolj krrega. pa prav ve da ne sme. sma se ravno včeraj pogovarjale s sestro, da jo zdaj ne bo več kregala, ampak samo pogledala in v miru rekla ne sme, kr mala že to dela, samo da vzbudi pozornost. po eni strani je prav posrečena, udari, in že pol boža in lubčka

hrana- trkam! je kr lepo in tud skor vse.

spanje- Aljaž še ni bil cepljen in ga že teden dni sračka s spanjem- se kr brezveze zbuja, stoka premetuje

pritisk
- jz sm že zdaj 2x na ginek. pregledu mela fejst zvišanga 140/85, doma pa si ga mirim in jeskoz 120/70
umpa- pr men pa grejo slikce kontra

ostalo ne vem več komentirat, kr boli ko in grem v postlo.

Neposredna povezava do sporočila: 2115
26.8.2009 17:21:36   
ksenci
kam pa so vsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 17:41:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 17:48:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
26.8.2009 18:38:00   
ksenci
jz sm mogla vzet lekadol, kr ni več za vzdržat, pa ne pomaga nevem kakuser posted image so mi rekl, da ga komot lahk vzamem. zdaj pa ne vem če lahk še pol enga, če ne bom mogla spat? a je katera jemala lekadol med nosečnostjo?

Neposredna povezava do sporočila: 2119
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 18:41:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2120
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 18:42:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2121
26.8.2009 19:05:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jz sm mogla vzet lekadol, kr ni več za vzdržat, pa ne pomaga nevem kakuser posted image so mi rekl, da ga komot lahk vzamem. zdaj pa ne vem če lahk še pol enga, če ne bom mogla spat? a je katera jemala lekadol med nosečnostjo?

Ksenči, lekadol lahko vzameš, pri prehladu pa le sinupret in mislim, da sirup prospan. Druga zdravila se pa odsvetuje.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
26.8.2009 19:07:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

punce pomoč,
tamala je bila prejšnji torek cepljena, v nedeljo zvečer je dobila vročino 38. Danes ji je vročina narasla na 39 in sploh ne pade. Dajem ji calpol, vročina pade, ko calpol popusti spet naraste. Prejle je imela 39. a se kaj spomnite kako dolgo tale vročina traje? Natka jo ima zdaj že tretji dan, pediatrinja seveda ne dela, dela pa jutri popoldne nadomestna pediatrijnja.

Majuška, Aleksander je imel visoko vročino, kako dolgo je trajala? Cel teden ali manj?

Nanka, pri nas smo imeli menda virus, je dohtarca rekla, da sigurno ni bila reakcija za cepivo. Trajalo je dobre 3 dni, zadnjo noč je imel še 40 C, čez dan je bil pa že dober. tudi pri nas je bil Calpol skoz v igri, pri hudi vročini pa še obkladki.

Vam želim čimprejšnje okrevanje user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
26.8.2009 19:10:43   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

majuska - se ti kej z alternativo ukvarjaš? vedno, ko berem tvoje poste, mam občutek, da te fuuuul zanimajo te zadeve.

hmmmmm, s čim sem se izdala? user posted image

jap, me & alternativa se že nekaj časa spogledujeva user posted image

ja ne vem.. tko velikokrat napišeš, kaj vse naravno je dobro za kako bolezen... pa ko si govorila o strahovih v nosečnosti - naših, da ne bo pomote - da ti si pa se pozitivno naravnala... pač čuti se. kul.

Samo da je kul user posted image   ma jaz sem vedno za naravno ... ponavadi se tudi zdravilom izogibam in raje sežem po čajčkih, če ni ravno nujno. Dejstvo je, da vse bolezni izhajajo iz psihe in da premalo naredimo v tej smeri, uradna medicina pa zdravi posledice, vzrokov pa ne.

Pozitiven pa kar moraš biti v današnjih časih ... sicer te potegne dol - govorim iz izkušenj, sem dala že veliko padcev skozi. Ko bi ljudje vedeli, koliko škode si naredimo s strahovi, fobijami ipd., bi se najbrž začeli drugače obnašati user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2124
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 19:16:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?