|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
26.8.2009 9:48:10   
setag
Pozdravljene aprilčice!
Najprej imam vprašanje za TINTIN in sicer me zanima, katera ginekologinja v Kranju ima licenco za opravljanje meritev nuhalne svetline??

ChiPITA, glede prisotnosti moža na UZ pregledih bi ti pa rada rekla le to, da je pri nas v Kranju samoumevno, da je mož prisoten na takšnem pregledu, četudi je pregled že v petem tednu. Moj ginekolog je enkrat rekel ( v šestem tednu): ja , kje pa je vaš mož, sem rekla, zunaj, on pa : ja noter naj pride!!!
Ravno včeraj sem imela prvi UZ pregled (sem v osmem tednu), pa me ni pregledal moj ginekolog, partner je bil z mano in ga je gospa sestra prijazno opozorila, kam naj se usede, da bo bolje videl na ekran....
Tako pač je, to, da je mož s tabo na pregledu, naj res ne bi bilo nekaj, za kar moraš dobiti dovoljenje od ginekologa.

CLOE, tebi sem hotela reči pa le eno: Kakorkoli se stvari obrnejo, glej nanje predvsem realno in ne se pustiti, da te prevzame kako samopomilovanje. Spontani splav, kot sem že rekla, sem imela lansko leto konec osmega tedna in sem šla v devetem tednu na čiščenje. Da bi potrebovala ne vem koliko časa za žalovanje, oprostite tudi vse ostale, nisem , ker mi je bilo pač jasno, da je nekaj bilo narobe z zarodkom in ga je telo nekako odstranilo.
Povem vam, da življenje prinese resnične izgube, spontani splav v sedmem-osmem tednu enostavno ne sme pustiti velikih brazgotin, stvari je treba gledati realno in brez nekih enormnih čustev in je treba optimistično zakorakati naprej.
Kakorkoli, naj se vam vsem izteče kot si želite, to je moja prva misel, optimizem pa velja ohraniti, karkoli že prinesejo bodoči dnevi in tedni.

Srečno!!

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 501
26.8.2009 10:04:17   
Claire2010
uau kak seznamček user posted image  

Chi_Pita, meni manjka user posted image  samo to prosim, da dodaš...

Aja pa še to: nefretiti je treba odstranit iz seznamčka user posted image

< Sporočilo je popravil Claire2010 -- 26.8.2009 10:10:06 >

(odgovor članu setag)
Neposredna povezava do sporočila: 502
26.8.2009 10:07:10   
Claire2010
IZVIRNO SPOROČILO: setag

Povem vam, da življenje prinese resnične izgube, spontani splav v sedmem-osmem tednu enostavno ne sme pustiti velikih brazgotin, stvari je treba gledati realno in brez nekih enormnih čustev in je treba optimistično zakorakati naprej.

Tudi meni se zdi tako! Pa zelo lepo napisano! 

(odgovor članu setag)
Neposredna povezava do sporočila: 503
26.8.2009 10:09:53   
katy83
hej, punce!

no, pa so se očitno pri meni tud začele slabosti. Vlečem se kot megla, slabo mi je. Naslednji teden imam izpit , pa sploh ne vem kak se naj učim, če pa se komaj pokonci držim. user posted image user posted image user posted image

no, sem vas prišla samo malo pogledat, lepo se imejte, lp, Katy

Chloe, hudo mi je zateuser posted image , drži se, pa pridi nas kaj pogledat. Pa ena  user posted image zate.

(odgovor članu setag)
Neposredna povezava do sporočila: 504
26.8.2009 10:10:00   
neka_noč
Živjo punce!

kai1
drži se! Želim ti veliko moči. user posted image

Claire - v bistvu ne vem kaj naj ti rečem, morda pa le ni vse tako črno, upaj, ne obupaj prehitro, vseeno pa bodi "pripravljena" na najhujše. Vem, to čakanje ubija.  user posted image
V katerem tednu pa sploh si? Namreč, pravijo da se vsak dan nosečniški hormon podvoji, a meni se je v treh dneh šele podvojil - 14.08. je bil 36.280, 17.08. pa 71.107,8   . Takrat naj bi bila noseča dobrih 7 tednov. Za ta čas (tednov) je normalno vse od 20.000 navzgor. Obstaja neka tabela, ki jo je imela G na urgenci in je po njej, glede na velikost ploda, videla koliko naj bi bila noseča in vrednosti beta Hch-ja.
Upam, da sem ti kaj pomagala. Držim pesti, da bo vse ok.  user posted image

Hvala za uvrstitev na tabelo.    user posted image      Manjkajoči podatki; gre za mojo tretjo nosečnost, eno abrazijo (Mola, ki ni združljiva z življenjem in je plod "požrlo" nekje v 5/6 tednu) in imam že enega sončka, starega pet let. PDP po mojih izračunih je 09.04.2010  - po NS še točno povem. user posted image

Počutje obupno. Stalno user posted image , hrana se mi absolutno obrača. To minuto bi morda jedla to, drugo minuto ono, ko pa dobim željeno pred nos in usta, se mi dvigne... Tudi bruhala sem že. Slabosti so čez cel dan, v valovih. Enkrat kot da ni nič, drugič popolnoma user posted image .  So intenzivnejše kot pri prvi nosečnosti. V trgovino ne smem, ker je vse user posted image . Hladilnik je skorajda prazen....user posted image Sladkih zadev ne smem videti , ker je user posted image .
Utrujenost je , pa je spet ni. Ali sem čez cel dan ok in zvečer padem dol, sicer pa je "moja" ura 15.45 moja stalnica ko moram počivati. 
Sem pa kljub vsemu vesela za vse te, sicer normalne nosečniške tegobe, ker tako vsaj vem, da je vse ok. Prsi počasi nehujejo tako zelo boleti... A vzhajajo, vzhajajo.... user posted image

Kako ste kaj ostale?

Vsem pošiljam šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 505
26.8.2009 10:14:04   
tintin
Setag: dr. Rantova v porodnišnici!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 506
26.8.2009 10:20:04   
Chi_Pita

user posted image   APRILSKE NOSEČKE 201O user posted image

user posted image  

2.4.2010
user posted image jasna                     32let,                    2.user posted image        1 user posted image           NP 01.09.
user posted image Clarie2010              27let,         LJ        1.user posted image        0 user posted image           NP 03.09.  user posted image
user posted image  sasa7                                                                              NP 24.09.

3.4.2010
user posted image testianka                                          4.user posted image           user posted image           NP 17.09.
user posted image mamika25                                          2.user posted image        1 user posted image          NP 23.09.

4.4.2010
user posted image Nohtek10               24let    gorenjska  1.user posted image          0 user posted image          NP 02.09.
user posted image Chi_Pita                 24let    obala        1.user posted image          0 user posted image           NP 22.09.  user posted image

5.4.2010
user posted image 26AnejaA                                         1.user posted image           0 user posted image

6.4.2010
user posted image Chloe                   29let     Celje        2.user posted image           1 user posted image   

7.4.2010
user posted image mokca                   31let        LJ         2.user posted image          1 user posted image   NP ? user posted image NS 23.09.

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka   26let    gorenjska   2.user posted image          1 user posted image          NP ?  user posted image  

09.04.2010
user posted image mausi                  40let    gorenjska   5.user posted image            2 user posted image          NP 08.09
user posted image azaleja                40let       LJ          2.user posted image           1 user posted image          NP 27.08.
user posted image setag                  34let     Kranj        4.user posted image            3 user posted image          NP 25.08.

user posted image neka_noč                        LJ         3.user posted image            1 user posted image          NP ?  user posted image

10.4 2010
user posted image ela24                 24let                     2.user posted image             0 user posted image  

12.04.2010
user posted image Venera              34let       MB          2.user posted image            1 user posted image  

13.4.2010
user posted image majas                                           2.user posted image             1 user posted image           NP 02.09.
user posted image Getreal             23let    primorska   1.user posted image             0 user posted image  

14.04.2010
user posted image roža03                                           3.user posted image             2 user posted image  
user posted image gugy                26let                                                          NP 09.09.

15.4.2010
user posted image inch                29let        MB          1.user posted image             0 user posted image  
user posted image nadka30                                         2.user posted image             1 user posted image           NP 01.09.
user posted image ema tiara                                     5.user posted image             4 user posted image

17.04.2010
user posted image Aanchy            28let                       1.user posted image              0user posted image  

18.4.2010
user posted image mojca976                                       1.user posted image             0 user posted image         NP 28.08.

19.4.2010:
user posted image čebelca25

20.04.2010
user posted image NATAŠA35          34let  Stahovica      4.user posted image             3 user posted image         NP 02.09.

user posted image mandarinaJ                                   1.user posted image              0 user posted image
user posted image jana-k                                           3.user posted image              1 user posted image
user posted image katy83               25let      MB          1.user posted image              0 user posted image   

21.4.2010
user posted image Di_Di               26let   Obala       1.user posted image              0 user posted image

22.4.2010
user posted image barvar               28let    Ptuj           2.user posted image              0 user posted image

user posted image tintin                                           3.user posted image              1 user posted image        NP 02.09.
user posted image maja1985           24let      CE           2.user posted image              1 user posted image         NP 15.09.

24.4.2010
user posted image soncek              25let                     2.user posted image                           NP 16.09.

25.4.2010
user posted image tropical                                         3.user posted image              1user posted image        NP 14.09. 
user posted image neli2010             27let                     3.user posted image             0user posted image

user posted image country             26let                     2.user posted image                         NP 05.09.

26.4.2010
user posted image memole                                                                         PP 23.9.09
user posted image nizy                                               4.user posted image             3 user posted image

27.4.2010
user posted image nincy             18let  Nova Gorica   1.user posted image            0 user posted image           NP16.09.
user posted image rujčica           29let     Kras            1.user posted image           0 user posted image

XX.4.2010
user posted image nejanejc        31let    Kranj                             1 user posted image      NP 31.08.
user posted image cebeli                                                              1 user posted image     NP 11.09.

aprilčic nas je 45   !!!  user posted image user posted image user posted image

Aha, zdaj pa prosim, da dodate svoje podatke ... sem opazila, da jih manjka kar dosti ... user posted image Pa še jaz sem po vsej verjetnosti kar nekaj podatkov pozabila dopisati user posted image

?.user posted image pomeni, kolikokrat ste/smo bile noseče, ? user posted image pa koliko otrok ŽE imate ... Nekatere ste pri prvi nosečnosti, pa imate napisano 1 user posted image ... Imam prav?

Mogoče sem preveč zakomplicirala, problem je v tem, da imam čas user posted image user posted image user posted image

Imam pa problemček ... ne vem kako spremenit pisavo? Help user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 507
26.8.2009 10:33:10   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: setag

ChiPITA, glede prisotnosti moža na UZ pregledih bi ti pa rada rekla le to, da je pri nas v Kranju samoumevno, da je mož prisoten na takšnem pregledu, četudi je pregled že v petem tednu.

Oi, ne vem zakaj je pri nas v Izoli to "nezaželjeno" ... ne vem kako naj se drugače izrazim ... Že ko sem hodila samo na redne preglede, je bilo tam dosti nosečnic, pa nikoli nisem videla partnerjev zraven. Res ne vem ... Če ji ne bi rekla, da pride naslednjič dragi z mano, bi bila 100% da je lahko zraven ... ko pa je odgovorila, da lahko pride šele v 20. tednu, ko bomo gledali oz. opazovali ne vem točno kaj sem ostala šokirana oz. razočarana. user posted image

Pa zelo lepo si napisala al boljše rečeno zelo resnično tisto glede SS ...

Ej, kako pa je bilo na pregledu, sej si ga imela včeraj al ne?

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu setag)
Neposredna povezava do sporočila: 508
26.8.2009 10:51:30   
nizy
oj,

še moji podatki :starost 30let , gorenjska,...sm pa klicala za pregled , pa mojega G ta teden ni , tako , da bom probala naslednji teden ,...

ste pa že pridne ful poročate ,....jaz imam premalo časa , berem vas pa redno , no zdaj se pripravljam na šiht , ... se beremo zvečer ,...

< Sporočilo je popravil nizy -- 26.8.2009 10:52:44 >

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 509
26.8.2009 11:06:53   
Anonimen
No aprilčice da se vam še jaz pridružim. V soboto sem naredila test, včeraj sem ila pri G, sem v 7 tednu, tako da je PDP 10.4.2010. Mi je pa stalno slabo. Ali vam kaj pomaga proti slabosti?

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
26.8.2009 11:27:14   
neka_noč
Meni žal nič ne pomaga proti slabosti oz. bi bila tudi sama vesela kakega nasveta. Slabost ni le jutranja, ko svetujejo, da takoj na tešče poješ košček piškota oz. prepečenca. Jaz hrane ne smem videti. Le s težavo kaj spravim v usta. Največkrat pa je to prepečenec. Mi je G predpisala svečke za v rito, a nisem vzela še nobene, ker raje trpim do zadnjega kot pa vase karkoli vnašam - četudi v rit. 
Zaenkrat kljub vsemu še zmorem nekako zdržat.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
26.8.2009 12:13:02   
tintin
Meni pomaga samo tista hrana, ki mi trenutno zapaše...mi potem odloži slabost za nekaj časa...
ne bom niti govorila, da to ponavadi niso zdrave stvari....user posted image
Danes mi je noro zapasal McChicken sendvič...isto je bilo že v prvi nosečnosti (mogoče bo spet fantek?)...prej slabo kot strela, zdej sem pa blažena...ampak že čutim slabost...nažalost nič ne pomaga več kot 15 min......

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 512
26.8.2009 12:39:44   
neka_noč
Tintin mogoče bo pa res fantek...user posted image   Ko sem bila noseča s sinom mi je tudi dišala sama nezdrava hrana...user posted image   Zdaj pa mi nekako občutek pravi, da bo punčka - ker bi jedla, sicer nič, a ko mi karkoli pač že zapaše, je to npr. grahova omaka s krompirjem, ali pa špinača, melona, breskev, ...  Pri sinu sem si želela  samo cvrtje - še danes pravim, da je "zrasel" (v trebuhu) na pohanem siru in pizzah, ter sladoledu. user posted image

Kakorkoli, le da bodo user posted image   zdravi!

Pozdravček vsem.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 513
26.8.2009 12:45:15   
tintin
Haha, saj pri meni tekom nosečnosti ni bilo tako hudo...ampak na začetku (prve tri mesece) sem tešila slabosti z junkom. In zdaj prav tako....včeraj pica, danes mcdonalds...ampak da vsaj kaj pojem je to boljše kot nič. Pijem pa samo vodo in metin čaj....
Ko so slabosti minile sem v prvi nosečnosti pa jedla ful zdravouser posted image sadje, solatke....Tako da mogoče pa res bo user posted image , no saj branila se ga ne biuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 514
26.8.2009 13:23:31   
neka_noč
Te čisto razumem. user posted image  

Tudi sama se ne bi/ne bom branila še enega user posted image user posted image - samo da bo zdrav user posted image ! Želim si, da bi zmogla kaj bolj normalno (beri redno) jesti, četudi junk food. Po drugi strani pa vem, da se bomo še pritoževale nad količinami hrane, ki jih še bomo "konzumirale"!  user posted image  user posted image   

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 515
26.8.2009 13:27:58   
NATAŠA35
jaz pa na srečo nimam teh težav s slabostmi, ampak ne morem jest veliko...najem se le toliko, da sem sita, kar pomeni, da sem potem kmalu lačnauser posted image , najraje bi jedla, samo zdrave stvari - sadje (lubenice), solatke, malo manj pa ostalo, čeprav mi zapaše tudi kaka druga hrana...opazila sem, da ne jem več toliko sladkega - sem nora na nutello, tako da je še cela, pa opažam, da sem kar zaprta, tako da se bom prisilila, da pojem kako žlico, ker me čokolada odpira...

okus po železu je zginil, malo tudi napetost v prsih, čeprav na dotik še vedno bolijo...če bi še ta zaspanost minila, bi bilo vse ok...

še en teden do pregleda, komaj čakamuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 516
26.8.2009 13:42:03   
setag
ChiPita,
hvala za vprašanje,
včeraj na pregledu je bilo krasno, ker je ginekolog potrdil nosečnost in živ plodek.
Zdaj pa veselo novim tednom naprej.

Kar pa se tiče seznamčka, če imaš čas in se ti da malo z njim poigrati, ga lahko skopiraš v word in po želji spreminjaš pisavo, itd..., potem pa skopiraš nazaj v ringarajino sporočilce

Uživajte...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 517
26.8.2009 15:00:31   
neka_noč
Tudi jaz sem zaprta in to zelo. Prvi prvi nosečnosti tega ni bilo, je pa res, da sem takrat uživala Multi vlakna, ki jih sedaj ne zmorem.
Ima katera izkušnje z Laxobion-om (sinbiotik)? Sem nekje prebrala in razmišljam, da bi ga kupila... user posted image

(odgovor članu setag)
Neposredna povezava do sporočila: 518
26.8.2009 15:14:48   
country
hojla!
Pri zaprtosti meni pomaga zjutraj pomarančni sok. Že prej sem pravzaprav iskala rešitev za to in jo končno našla. Pa še vedno funkcionira.
Drugače pa mi je občasno slabo, najhuje pa je, da sem tako utrujena. Zjutraj se pa zbujam še pred tamalo, namesto da bi takrat spala. Oh, bo že. Prej sem spila 2 al pa 3 kofete če je blo treba, zdej jih pa ravno ne upam. Komaj pričakam tistega enega po kosilu, brez katerega bi po mojem kar umrla.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 519
26.8.2009 15:25:03   
tropical

user posted image   APRILSKE NOSEČKE 201O user posted image

user posted image  

2.4.2010
user posted image jasna                     32let,                    2.user posted image   1 user posted image           NP 01.09.
user posted image Clarie2010              27let,         LJ        1.user posted image    0 user posted image           NP 03.09.
user posted image  sasa7                                                                          NP 24.09.

3.4.2010
user posted image testianka                                          4.user posted image       user posted image           NP 17.09.
user posted image mamika25                                          2.user posted image    1 user posted image          NP 23.09.

4.4.2010
user posted image Nohtek10               24let    gorenjska  1.user posted image     0 user posted image          NP 02.09.
user posted image Chi_Pita                 24let    obala        1.user posted image      0 user posted image           NP 22.09.  user posted image

5.4.2010
user posted image 26AnejaA                                         1.user posted image      0 user posted image

6.4.2010
user posted image Chloe                   29let     Celje        2.user posted image      1 user posted image   

7.4.2010
user posted image mokca                   31let        LJ         2.user posted image      1 user posted image          NP ?  user posted image   NS 23.09.

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka   26let    gorenjska   2.user posted image       1 user posted image          NP ?  user posted image  

09.04.2010
user posted image mausi                  40let    gorenjska   5.user posted image       2 user posted image          NP 08.09
user posted image azaleja                40let       LJ          2.user posted image       1 user posted image          NP 27.08.
user posted image setag                  34let     Kranj        4.user posted image       3 user posted image          NP 25.08.

user posted image neka_noč                                    2.user posted image      1 user posted image           NP ?  user posted image

10.4 2010
user posted image ela24                 24let                     2.user posted image       0 user posted image  

12.04.2010
user posted image Venera              34let       MB          2.user posted image       1 user posted image  

13.4.2010
user posted image majas                                           2.user posted image        1 user posted image           NP 02.09.
user posted image Getreal             23let    primorska   1.user posted image        0 user posted image  

14.04.2010
user posted image roža03                                           3.user posted image        2 user posted image  
user posted image gugy                26let                                                      NP 09.09.

15.4.2010
user posted image inch                29let        MB          1.user posted image         0 user posted image  
user posted image nadka30                                         2.user posted image        1 user posted image           NP 01.09.
user posted image ema tiara                                     5.user posted image       4 user posted image

17.04.2010
user posted image Aanchy            28let                       1.user posted image        0user posted image  

18.4.2010
user posted image mojca976                                       1.user posted image       0 user posted image         NP 28.08.

19.4.2010:
user posted image nefretiti                                        4.user posted image         1user posted image          NP 27.08.
user posted image čebelca25

20.04.2010
user posted image NATAŠA35          34let  Stahovica      4.user posted image        3 user posted image         NP 02.09.

user posted image mandarinaJ                                   1.user posted image         0 user posted image
user posted image jana-k                                           3.user posted image        1 user posted image
user posted image katy83               25let      MB          1.user posted image         0 user posted image   

21.4.2010
user posted image Di_Di               26let   Obala       1.user posted image        0 user posted image

22.4.2010
user posted image barvar               28let    Ptuj           2.user posted image      0 user posted image

user posted image tintin                                           3.user posted image      1 user posted image        NP 02.09.
user posted image maja1985           24let      CE           2.user posted image      1 user posted image         NP 15.09.

24.4.2010
user posted image soncek              25let                     2.user posted image                     NP 16.09.

25.4.2010
user posted image tropical                                         3.user posted image        1user posted image        NP 14.09. 
user posted image neli2010             27let                     3.user posted image        0user posted image

user posted image country             26let                     2.user posted image                         NP 05.09.

26.4.2010
user posted image memole                                                                         PP 23.9.09
user posted image nizy                                               4.user posted image       3 user posted image

27.4.2010
user posted image nincy             18let  Nova Gorica               1 user posted image           NP16.09.
user posted image rujčica           29let     Kras            1.user posted image     0 user posted image

XX.4.2010
user posted image nejanejc        31let    Kranj                       1 user posted image      NP 31.08.
user posted image cebeli                                                         1 user posted image    NP 11.09.

aprilčic nas je 46   !!!  user posted image user posted image user posted image

Aha, zdaj pa prosim, da dodate svoje podatke ... sem opazila, da jih manjka kar dosti ... user posted image Pa še jaz sem po vsej verjetnosti kar nekaj podatkov pozabila dopisati user posted image

?.user posted image pomeni, kolikokrat ste/smo bile noseče,
? user posted image pa koliko otrok ŽE imate ... Nekatere ste pri prvi nosečnosti, pa imate napisano 1 user posted image ... Imam prav?

< Sporočilo je popravil tropical -- 26.8.2009 15:44:07 >

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 520
26.8.2009 15:46:30   
ljupka
No se vam tudi jaz pridružujem,čeprav tudi še ne vem PDP,ker imam pregled 8.9.Po zadnji menstruaciji naj bi to bilo 12.4.Cikluse imam zelo neredne,tako da vam še sporočim!
Stara sem 30 let moja tretja user posted image ,tako,da doma imam 2user posted image !

Zaradi izcetkov sem na bolniški!Ful mi je slabo čez cel dan in pritisk imam zelo nizek,zato se mi skoz vrti!

Vse bom preživela samo da bo z našo pikico vse v redu!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 521
26.8.2009 17:28:19   
nincy29
hey hey aprilčice
kako ste kaj
moram povedat da se počutim supr(na srečo nič slabosti še) edino utrujena sem fuul
pa hm..eno stvar bi skos jedla...kisle kumarice...še najblš so tiste od merkatorja...haha
pa ne sam kumarice..tudi sok..mmm kako je to fino..hihi

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
26.8.2009 17:55:50   
Nohtek10
Hej souser posted image !

Najprej eno velikouser posted image za vse user posted image . Punce, vse se zgodi z razlogom in samo čas bo pokazal, da je bilo tako najbolje. Si pa predstavljam, da mora biti zelo boleče. Čas bo zacelil rane. Predvsem se pogovarjate, ne držite tega v sebi, ker si stem samo še bolj škodite.

Za vse tiste, ki še niste videle srčka, pa čim manj živčnega čakanja... saj se bo pokazal naslednji teden.

Jaz pa imam eno vprašanje. Danes me že cel dan špika pod popkom, kot bi mi nekdo zabadal iglo v trebuh. Ali ima katera podobne občutke in mogoče ve, kaj je to? Res da imam danes tudi neke prebavne težave in me šika lahko tudi zaradi tega, ali pač? Samo bojim se da ni z mojo pikico kaj narobe? Nasvet, prosim.

drugače se tudi sicer počutim obupno, skoraj vsak dan bruham, slabo mi je cel dan, velikokrat zadržim bruhanje, sicer bi šla še večkrat, utrujena sem , križ me boli, pa me ni še nikoli v življenju, glavobol, vrtoglavice, za povrhu pa sem fasala še neko nožnično vnetje, tako da se res ne morem pohvalit s počutjem.

ali ste ostale vse na delovnem mestu, ali je katera že na bolniški?

Bodite v cvetju!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 523
26.8.2009 19:14:26   
Anonimen
Nohtek10 glede špikanja ti nažalost ne znam pomagati. Upam, da katera druga ve kaj o tem. Glede slabosti te pa popolnoma razumem, sem sama na istem. Po cele dneve in noči mi je slabo, skoz visim na wc-ju in bruham. Tako, da sem že cel teden na bolniški, ker se nikamor nisem sposobna premaknit. Če vstanem iz kavča ali postelje se mi takoj pojavi poleg slabosti še vrtoglavica in samo razmišljam kako bom padla skupaj.

nexa_noč ja tudi meni prepečenec zjutraj prav nič ne pomaga. In še zdej nisem odkrila kaj bi mi pomagalo. Kaj čmo, bomo mogle tud to preživet, samo da bo z našimi srčki vse ok.

(odgovor članu Nohtek10)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
26.8.2009 19:17:38   
ljupka
Jaz sem na bolniški,ker sem imela izcetke in kakor praviš slabost in še povrh znižan pritisk danes 80/50,skos se mi vrti!Sam sem mogla fajn prosit,ker moja G je bila na dopustu nadomestna se pa sploh ni zanimala za moje prejšnje nosečnosti!Prvič sem rodila pri 36 tednu in me je potem takoj dala tudi drugič na bolniško,ket mi je ležala čist nisko in sem bila celo nosečnost  otprta za 2 cm in smo prilezli do 37 tedna!Vem pa da sedaj teško sama komisija odobri bolniško!No bomo videli ,kako bo ,jaz ne morem več delat tako kakor do sedaj,sem FD in je dreba teško delat in tega več ne zmorem,a lažjega delavnega mesta zame ni,mi je že majster rekel!To je šele prvi teden bomo videli kako bo naprej,ko bo na komisiji!

(odgovor članu Nohtek10)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?