nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos no od pon. smo že v vrtcu in smo zdravi ampak ponoči ne spimo skoraj nič , celo noč jokanje in premetavanje, še tadnja štirica ji rine ven in mislim, da jo mora kar konkretno matrat . Sem tam pediatra vprašala, kaj narediti, da bo moj otrok končno ponoči spal, je rekel če je otrok zdrav, naj ga preselim v njegovo sobico, in dam lubčka za lahko noč, v dosegu rok mu dam flaško čaja, in grem. Tudi če bo jokala naj jo pustim jao kak naj to naredim.... Tudi nam štirke rinejo ven in spimo na obroke, pa kaj čem, saj je boga pikica Drugače pa mi je sramota od zdravnika, ko predlaga kaj takega , ostalo še razumem, ampak da bi jo namensko pustila jokat, pa mi je obup. Ziher obstaja 100 drugih načinov, pri nekaterih pa ne zaleže noben, dokler pač niso dovolj stari. Tudi jaz si želim, da bi spali celo noč, ampak za nobeno ceno, moj kapric, spanec...je ne bi mogla pustit jokat , raje ne spim, kot pa to dopustim. NO to je pač moj pogled na to, ker sem še vsako stvar, ki sem jo želela doseč pri Nii tudi dosegla, vendar postopoma, z občutkom in brez stresa zame in zanjo.