špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN kak smo kaj? evo jaz pridno delam in se mi je zaluštalo malo sem poškilit . naj vam povem, da smo bili v petek ponoč na pediat., je miška neki težko začela dihat, valda je imela spet vročino okrog 40, zato sem kar dež. zdravnika poklicala, in smo jo neslo pokazat, so ji v našem zd. domu zmerili stim. in je imela 91 , in valda nas je poslala takoj na pedia., tam pa ne boste verjela prišli smo okrog 1h in moja miška se je začela tkoj igrat in razgrajat po bolnici, kot da ne bi bilo sredi noči , tam so ji ponovni izmerili stim. in je imela 96 , tako da očitno ni bilo nobenih problemov z dihanjem, samo mami se je ustrašila , smo jo morali potem uspavat, ker v budnem stanju je ni bilo mogoče pregledat - se je tako drla, da je polovico bolnice prebudila , potem ko je končnoooooo zaspala, jo je pediater pregledal od glave do pete, in je bilo vse OK . Drugače pa, a ste že bile v tej novi pedat. bolnici, fulll je vse lepooooooooo , tako prijetno okolje, pa osebje je tako prijazno , res name so naredili super vtis-pa vse veste da se to malokrat zgodi , večkrat obratno. no od pon. smo že v vrtcu in smo zdravi ampak ponoči ne spimo skoraj nič , celo noč jokanje in premetavanje, še tadnja štirica ji rine ven in mislim, da jo mora kar konkretno matrat . Sem tam pediatra vprašala, kaj narediti, da bo moj otrok končno ponoči spal, je rekel če je otrok zdrav, naj ga preselim v njegovo sobico, in dam lubčka za lahko noč, v dosegu rok mu dam flaško čaja, in grem. Tudi če bo jokala naj jo pustim jao kak naj to naredim.... tako, zdaj pa grem prebrat kaj novega tu Ojej Če bi jaz naredila na modro obarvan način, bi imela hitro policijo in CSD za vratom, ker bi Gregor tulil cele noči Vau, kakšno lepo št. postov imam: 12121 Drugače pa ne vem, ali bi se smejala ali jokala: dopoldne sem imela na obisku Telekomovca, ker nam spet vse skupaj "ven meče", in mi je odžrl celo dopoldne, nasvinjal po stanovanju s koščki tanke bakrene žičke (kakšna je.ba je bila to 100% odstranit, se niti posesat ne da, je treba na kolena in z baterijo svetit po tleh, da vse pobereš - majhen pes in stikljivi Gregor vse vtakneta v kljun ) in plastičnimi ovojčki od žic, za nameček mi je pa s pisalne mize še odnesel dokument za vrtec (za Gregca), ki ga moram jutri nesti k zdravniku. Sem ga klicala in mi bo zadevo jutri vrnil, upam, da ni vrgel stran Bom pa spet celo dopoldne lahko visela doma in ga čakala...................
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 25.8.2009 16:33:33 >
|