Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 17:22:32
|
|
|
|
claud
|
Aja...mi smo pojedli piščančka v korenčkovi omaki....uspešno kosilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 17:46:00
|
|
|
|
Balonchy
|
Joooooj, jst upam, da majchy ne bo jezna k kr tko lepim seznamčke... ma ji hočem sam mal olajšat delo, k pride z morja, da ji ne bo treba iskat za nazaj podatkov in popravljat... No, mi smo bli v gozdu na hladu... Ko se je zbudil je spil eno flašo čaja in smo pičili... Full je blo fajn... naju je peljal moj oče, zdaj smo pa nazaj.. Matic je na lepotnem spancu, jaz pa kje drugje kot na RR-ju Ko se zbudi bo verjetn cuznu pol flaše mleka + piškotke, pol pa gasa dalje na giro... Upam, da se mal shadi zuni Tamika - nisem pekla torte... Nimam pojma kako bi se torte lotila Pečem rada, sam torte pa ne znam... Morda se bom opogumila nardit tisto "od Kolumbice"... Enkrat k bom velika...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 17:59:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mi smo zdaj se mal mlecne kasice pojedli...pol zvecer bo se mleko in spat...vceraj sem mu prvic dala se malo mlecne kasice v mleko in mu je bilo vsec...a se kira to prakticira??? Že od 4. meseca.... kako žličko dobi... jaz pa nisem vedla za to varianto...pa mi je mami skoz govorila ,da so oni tko delal...a to naj bi jih bolj nasitilo al zredilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 18:00:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Aja...mi smo pojedli piščančka v korenčkovi omaki....uspešno kosilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 18:14:37
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Aja...mi smo pojedli piščančka v korenčkovi omaki....uspešno kosilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 19:41:01
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO a ze devate skutice in jogurte???Katere pa??? đ jaz,...sam jz itak uvajam že od 4 meseca ja moj sam vn vrže kšn velik kos sadja,..tud u obsgartnu so bli,..je vse vn spluval,..riž in tud mal večji piškot pa komot prežveč,...pa še nima nobenga zobka sadnih jogurtov mu ne dam,..mu raj sadno kašico zmešam v navadni jogurt,..itak mam še ful zalog claud jz sm že sprašvala za čarobni dan,..pa me vsi ignorirajo,..mi gremo dominik je končno ugotovil za kaj je ogledalo na igralnem centru,..za poljubljanje aja pa že gre nazaj in naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 20:09:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mi smo zdaj se mal mlecne kasice pojedli...pol zvecer bo se mleko in spat...vceraj sem mu prvic dala se malo mlecne kasice v mleko in mu je bilo vsec...a se kira to prakticira??? Že od 4. meseca.... kako žličko dobi... jaz pa nisem vedla za to varianto...pa mi je mami skoz govorila ,da so oni tko delal...a to naj bi jih bolj nasitilo al zredilo Mah ne vem, po moje bolj nasitilo, zredilo pa ne, ker je tud bolj pr ta suhih. Ti mu daj kar žličko not, pa probi če teče... Jaz mam cucelj od Aventa 3, pa kar gre....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 21:03:09
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ojla punce, nespecnezi se javljamo Ja mi tudi damo zlicko kasice v mleko zvecer al pa vcasih tudi sam kasico dobi in potem podojim za zejo. Odvisno kolk je lacna. Ce je full, potem ni sans da caka na zlicko. Danes smo prvic jedli jabolko in ji je vsec. Po mojem je bolj sadni tip, ker pri zelenjavi se sam paci in ven pljuva. Kako ve zmiksate hrano, da ni kosckov noter? Jaz prakticiram vilico in sito in potem skozi sito muckam. Pa pride super, sam dolgo traja in bi raje kaksno drugo varijanto nasla. Nasa ceprav ima ze zobke, mislim da ne ve zakaj so in jih ima samo za lepo videt in grist mamico.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:08:40
|
|
|
|
Balonchy
|
Kaj je pa tuki ena tišina???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:10:10
|
|
|
|
Balonchy
|
MARIBORČANKE POZOR!!! Spoštovani V zahvalo za vaše zaupanje, smo posebej za Vas v sodelovanju s otroško trgovino "VILINČEK" iz Maribora, pripravili aktualno, vročo ponudbo za vaše malčke in malčice. In sicer: Ob otvoritvi Nove otroške trgovine Vilinček, PE Mercator center Pobrežje, Maribor, vam podarijo promocijski darilni bon za 15€. Bone si brezplačno zagotovite s klikom na spodnji link in jih prejmete po pošti. Link do darilnih bonov: www.priporocamo.info/vilincek Ponudbo je exclusivno za društvo Varna prihodnost pripravila otroška trgovina "Vilinček". Veliko užitkov v naši družbi še naprej vam želimo; kolektiv "Varna prihodnost" p.s. pošljite tale mail še ostalim mamicam, ki jih poznate p.p.s. še več trenutnih ugodnosti za vas in vaše malčke na www.varnaprihodnost.org ___________________________
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:24:30
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Aja...mi smo pojedli piščančka v korenčkovi omaki....uspešno kosilo čestitike.-.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:28:12
|
|
|
|
boma2
|
dober večer... prosila bi, če katera ve če je kaj narobe moj ima pri obeh očesih na zunanji strani trapalnice, kot bi mu not rastle a je to normalno Čist v kotičku notr... A je to normalno pa tako rastejo trapalnice ali se moram pomatrati da jih ven dobim, očitno ga do zdaj ne motijo? Upam,da nisem preveč trapasto napisala... prosim POMOČ.. :) hvala.. :) pakiram pridem nazaj.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:40:28
|
|
|
|
boma2
|
ojla... mamice... :) A mi lahko poveste, a da katera od vas kdaj kuhano zelenjavo kupljeno? Hipp ali pa frutkove kašiče? lp
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:48:31
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dober večer... prosila bi, če katera ve če je kaj narobe moj ima pri obeh očesih na zunanji strani trapalnice, kot bi mu not rastle a je to normalno Čist v kotičku notr... A je to normalno pa tako rastejo trapalnice ali se moram pomatrati da jih ven dobim, očitno ga do zdaj ne motijo? Upam,da nisem preveč trapasto napisala... prosim POMOČ.. :) hvala.. :) pakiram pridem nazaj.. :) Če ima tvoj malček Entropium (uvihanje trepalnic) enakomerno čez celo veko, je dobro, da pediatru to omeniš. Lahko pride do fizičnih poškodb roženice in veznice. Če je pa to samo v kotičkih, ni tako "hudo". Terapija močnega Entropiuma je ponavadi kirurška. Če ima pa Trihiazo (normalno izraščene trepalnice - naravnost, ki se samo na koncu vihajo navznoter) potem se mehansko obrne trepalnico navzven oz. se jo z epilacijo odstrani. Stvar ni tako enostavna, zato le omeni pediatru naj te pošlje k oftalmologu na pregled. Sprečno!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:51:04
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ojla... mamice... :) A mi lahko poveste, a da katera od vas kdaj kuhano zelenjavo kupljeno? Hipp ali pa frutkove kašiče? lp Nisem še nikoli. Zelenjavo vedno skuham svežo doma. Sem pa dala Hipp-ove in Frutkove sadne za pokusit.. Je šlo bolj na trdo dol, ma je šlo Se mi zdi, da če včasih kam greš ni nič narobe če kak Futek malčki zmlatijo (da se ne komplicira z lončki, termosi, ipd.).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:54:56
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dober večer... prosila bi, če katera ve če je kaj narobe moj ima pri obeh očesih na zunanji strani trapalnice, kot bi mu not rastle a je to normalno Čist v kotičku notr... A je to normalno pa tako rastejo trapalnice ali se moram pomatrati da jih ven dobim, očitno ga do zdaj ne motijo? Upam,da nisem preveč trapasto napisala... prosim POMOČ.. :) hvala.. :) pakiram pridem nazaj.. :) Če ima tvoj malček Entropium (uvihanje trepalnic) enakomerno čez celo veko, je dobro, da pediatru to omeniš. Lahko pride do fizičnih poškodb roženice in veznice. Če je pa to samo v kotičkih, ni tako "hudo". Terapija močnega Entropiuma je ponavadi kirurška. Če ima pa Trihiazo (normalno izraščene trepalnice - naravnost, ki se samo na koncu vihajo navznoter) potem se mehansko obrne trepalnico navzven oz. se jo z epilacijo odstrani. Stvar ni tako enostavna, zato le omeni pediatru naj te pošlje k oftalmologu na pregled. Sprečno! hvala... bom omenila.. :) upam, da ne bo prepozno če bom to naredila po morju? no bom vidla če mi bo jutri zneslo.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:55:48
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ojla... mamice... :) A mi lahko poveste, a da katera od vas kdaj kuhano zelenjavo kupljeno? Hipp ali pa frutkove kašiče? lp Nisem še nikoli. Zelenjavo vedno skuham svežo doma. Sem pa dala Hipp-ove in Frutkove sadne za pokusit.. Je šlo bolj na trdo dol, ma je šlo Se mi zdi, da če včasih kam greš ni nič narobe če kak Futek malčki zmlatijo (da se ne komplicira z lončki, termosi, ipd.). sej jaz tudi ne sam vprašam, ker rabim za en dan da ne kuham pa da on tudi poje... :) kej zelenjavo in sadje.. no sej bomo vidli..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:56:29
|
|
|
|
brkn83
|
punce tiste ki jim dajete mlečne kašice za jest, katere pa imate ??? Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu. Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 22:59:33
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 punce tiste ki jim dajete mlečne kašice za jest, katere pa imate ??? Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu. Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden. za izpit... kašico mlečno pa dajem od Milupe riževa žitna kašica brez glutena... :) in se dela z nadaljevalnim mlekom...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 23:06:36
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 punce tiste ki jim dajete mlečne kašice za jest, katere pa imate ??? Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu. Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden. PIFLARKA!!! Čestitke brkn... Res si pridna...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 23:08:53
|
|
|
|
brkn83
|
Zdej pa se js počasi odpravljam spati. Sem nek nahod dobila. Boma - hvala za odgovor. Bom jo šla kupit in da vidim, če mu bo všeč.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 23:09:41
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 punce tiste ki jim dajete mlečne kašice za jest, katere pa imate ??? Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu. Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden. PIFLARKA!!! Čestitke brkn... Res si pridna... ej nisem mislila, da bo takšna ocena. Se je pa splačalo dva dni mal dlje bedeti.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 23:13:32
|
|
|
|
boma2
|
v glavnem mamice noččččččččččččka full ste danes zgoovrne... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 23:14:04
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 punce tiste ki jim dajete mlečne kašice za jest, katere pa imate ??? Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu. Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden. PIFLARKA!!! Čestitke brkn... Res si pridna... ej nisem mislila, da bo takšna ocena. Se je pa splačalo dva dni mal dlje bedeti. Piflarka si pa konc!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 23:15:20
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 v glavnem mamice noččččččččččččka full ste danes zgoovrne... :) Nočko.. Sej grem jst tut... Ta glavne čvekulje so na morju, pomožne se pa stiskajo dons al kaj??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?