|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
25.8.2009 17:22:32   
claud
Aja...mi smo pojedli piščančka v korenčkovi omaki....uspešno kosilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
25.8.2009 17:46:00   
Balonchy
Joooooj, jst upam, da majchy ne bo jezna k kr tko lepim seznamčke... ma ji hočem sam mal olajšat delo, k pride z morja, da ji ne bo treba iskat za nazaj podatkov in popravljat... user posted image  user posted image

No, mi smo bli v gozdu na hladu... Ko se je zbudil je spil eno flašo čaja in smo pičili... user posted image user posted image user posted image
Full je blo fajn... naju je peljal moj oče, zdaj smo pa nazaj.. Matic je na lepotnem spancu, jaz pa kje drugje kot na RR-ju user posted image

Ko se zbudi bo verjetn cuznu pol flaše mleka + piškotke, pol pa gasa dalje na giro... Upam, da se mal shadi zuni user posted image  user posted image

Tamika - nisem pekla torte... Nimam pojma kako bi se torte lotila user posted image  Pečem rada, sam torte pa ne znam... Morda se bom opogumila nardit tisto "od Kolumbice"... user posted image  Enkrat k bom velika... user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
25.8.2009 17:59:59   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mi smo zdaj se mal mlecne kasice pojedli...pol zvecer bo se mleko in spat...vceraj sem mu prvic dala se malo mlecne kasice v mleko in mu je bilo vsec...a se kira to prakticira???

Že od 4. meseca....user posted image user posted image  kako žličko dobi...

jaz pa nisem vedla za to varianto...pa mi je mami skoz govorila ,da so oni tko delal...a to naj bi jih bolj nasitilo al zredilo user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
25.8.2009 18:00:17   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Aja...mi smo pojedli piščančka v korenčkovi omaki....uspešno kosilouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
25.8.2009 18:14:37   
Balonchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
25.8.2009 19:41:01   
črticaa

user posted image user posted image user posted image user posted image a ze devate skutice in jogurte???Katere pa???
đ

jaz,...sam jz itak uvajam že od 4 meseca

ja moj sam vn vrže kšn velik kos sadja,..tud u obsgartnu so bli,..je vse vn spluval,..riž in tud mal večji piškot pa komot prežveč,...pa še nima nobenga zobka
sadnih jogurtov mu ne dam,..mu raj sadno kašico zmešam v navadni jogurt,..itak mam še ful zalog

claud jz sm že sprašvala za čarobni dan,..pa me vsi ignorirajo,..mi gremouser posted image user posted image user posted image

dominik je končno ugotovil za kaj je ogledalo na igralnem centru,..za poljubljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa že gre nazaj in naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
25.8.2009 20:09:13   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Mi smo zdaj se mal mlecne kasice pojedli...pol zvecer bo se mleko in spat...vceraj sem mu prvic dala se malo mlecne kasice v mleko in mu je bilo vsec...a se kira to prakticira???

Že od 4. meseca....user posted image user posted image  kako žličko dobi...

jaz pa nisem vedla za to varianto...pa mi je mami skoz govorila ,da so oni tko delal...a to naj bi jih bolj nasitilo al zredilo user posted image

Mah ne vem, po moje bolj nasitilo, zredilo pa ne, ker je tud bolj pr ta suhih.user posted image user posted image user posted image  Ti mu daj kar žličko not, pa probi če teče... Jaz mam cucelj od Aventa 3, pa kar gre....

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
25.8.2009 21:03:09   
BarbaraGS
Ojla punce, nespecnezi se javljamo user posted image

Ja mi tudi damo zlicko kasice v mleko zvecer al pa vcasih tudi sam kasico dobi in potem podojim za zejo. Odvisno kolk je lacna. Ce je full, potem ni sans da caka na zlicko.
Danes smo prvic jedli jabolko in ji je vsec. Po mojem je bolj sadni tip, ker pri zelenjavi se sam paci in ven pljuva.

Kako ve zmiksate hrano, da ni kosckov noter? Jaz prakticiram vilico in sito in potem skozi sito muckam. Pa pride super, sam dolgo traja in bi raje kaksno drugo varijanto nasla. Nasa ceprav ima ze zobke, mislim da ne ve zakaj so in jih ima samo za lepo videt in grist mamico. user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
25.8.2009 22:08:40   
Balonchy
Kaj je pa tuki ena tišina???

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
25.8.2009 22:10:10   
Balonchy

MARIBORČANKE POZOR!!!

Spoštovani
V zahvalo za vaše zaupanje, smo posebej za Vas v sodelovanju s otroško trgovino "VILINČEK"  iz Maribora, pripravili aktualno, vročo ponudbo za vaše malčke in malčice.
In sicer:
Ob otvoritvi Nove otroške trgovine Vilinček, PE Mercator center Pobrežje, Maribor, vam podarijo promocijski darilni bon za 15€.
Bone si brezplačno zagotovite s klikom na spodnji link in jih prejmete po pošti.
Link do darilnih bonov:  www.priporocamo.info/vilincek
Ponudbo je exclusivno za društvo Varna prihodnost pripravila otroška trgovina "Vilinček".
Veliko užitkov v naši družbi še naprej vam želimo;
kolektiv "Varna prihodnost"
p.s. pošljite tale mail še ostalim mamicam, ki jih poznate
p.p.s. še več trenutnih ugodnosti za vas in vaše malčke na www.varnaprihodnost.org

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
25.8.2009 22:24:30   
boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitike.-.. :)

boma2 :)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
25.8.2009 22:28:12   
boma2

dober večer...

prosila bi, če katera ve če je kaj narobe moj user posted image ima pri obeh očesih na zunanji strani trapalnice, kot bi mu not rastle a je to normalno Čist v kotičku notr... A je to normalno pa tako rastejo trapalnice ali se moram pomatrati da jih ven dobim, očitno ga do zdaj ne motijo?
Upam,da nisem preveč trapasto napisala... prosim POMOČ.. :) hvala.. :)

pakiram pridem nazaj.. :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
25.8.2009 22:40:28   
boma2

ojla... mamice... :)

A mi lahko poveste, a da katera od vas kdaj kuhano zelenjavo kupljeno? Hipp ali pa frutkove kašiče?

lp

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
25.8.2009 22:48:31   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dober večer...

prosila bi, če katera ve če je kaj narobe moj user posted image ima pri obeh očesih na zunanji strani trapalnice, kot bi mu not rastle a je to normalno Čist v kotičku notr... A je to normalno pa tako rastejo trapalnice ali se moram pomatrati da jih ven dobim, očitno ga do zdaj ne motijo?

Če ima tvoj malček Entropium (uvihanje trepalnic) enakomerno čez celo veko, je dobro, da pediatru to omeniš. Lahko pride do fizičnih poškodb roženice in veznice. Če je pa to samo v kotičkih, ni tako "hudo". Terapija močnega Entropiuma je ponavadi kirurška.

Če ima pa Trihiazo (normalno izraščene trepalnice - naravnost, ki se samo na koncu vihajo navznoter) potem se mehansko obrne trepalnico navzven oz. se jo z epilacijo odstrani.

Stvar ni tako enostavna, zato le omeni pediatru naj te pošlje k oftalmologu na pregled.
Sprečno! user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
25.8.2009 22:51:04   
Balonchy

A mi lahko poveste, a da katera od vas kdaj kuhano zelenjavo kupljeno? Hipp ali pa frutkove kašiče?

lp

Nisem še nikoli. Zelenjavo vedno skuham svežo doma.
Sem pa dala Hipp-ove in Frutkove sadne za pokusit.. Je šlo bolj na trdo dol, ma je šlo user posted image
Se mi zdi, da če včasih kam greš ni nič narobe če kak Futek malčki zmlatijo (da se ne komplicira z lončki, termosi, ipd.).

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
25.8.2009 22:54:56   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

dober večer...

Če ima tvoj malček Entropium (uvihanje trepalnic) enakomerno čez celo veko, je dobro, da pediatru to omeniš. Lahko pride do fizičnih poškodb roženice in veznice. Če je pa to samo v kotičkih, ni tako "hudo". Terapija močnega Entropiuma je ponavadi kirurška.

Če ima pa Trihiazo (normalno izraščene trepalnice - naravnost, ki se samo na koncu vihajo navznoter) potem se mehansko obrne trepalnico navzven oz. se jo z epilacijo odstrani.

Stvar ni tako enostavna, zato le omeni pediatru naj te pošlje k oftalmologu na pregled.
Sprečno! user posted image

hvala... bom omenila.. :) upam, da ne bo prepozno če bom to naredila po morju?

no bom vidla če mi bo jutri zneslo.. :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
25.8.2009 22:55:48   
boma2

lp

Nisem še nikoli. Zelenjavo vedno skuham svežo doma.
Sem pa dala Hipp-ove in Frutkove sadne za pokusit.. Je šlo bolj na trdo dol, ma je šlo user posted image
Se mi zdi, da če včasih kam greš ni nič narobe če kak Futek malčki zmlatijo (da se ne komplicira z lončki, termosi, ipd.).

sej jaz tudi ne sam vprašam, ker rabim za en dan da ne kuham pa da on tudi poje... :) kej zelenjavo in sadje.. no sej bomo vidli..

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
25.8.2009 22:56:29   
brkn83
punce tiste ki jim dajete mlečne kašice za jest, katere pa imate ???

Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu.

Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
25.8.2009 22:59:33   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu.

Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit...

kašico mlečno pa dajem od Milupe  riževa žitna kašica brez glutena... :) in se dela z nadaljevalnim mlekom...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
25.8.2009 23:06:36   
Balonchy

PIFLARKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke brkn... Res si pridna... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
25.8.2009 23:08:53   
brkn83
Zdej pa se js počasi odpravljam spati. Sem nek nahod dobila.

Boma - hvala za odgovor. Bom jo šla kupit in da vidim, če mu bo všeč.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
25.8.2009 23:09:41   
brkn83

PIFLARKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke brkn... Res si pridna... user posted image user posted image user posted image

ej nisem mislila, da bo takšna ocena. Se je pa splačalo dva dni mal dlje bedeti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
25.8.2009 23:13:32   
boma2

v glavnem mamice noččččččččččččkauser posted image user posted image user posted image

full ste danes zgoovrne... :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
25.8.2009 23:14:04   
Balonchy

ej nisem mislila, da bo takšna ocena. Se je pa splačalo dva dni mal dlje bedeti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piflarka si pa konc!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
25.8.2009 23:15:20   
Balonchy

v glavnem mamice noččččččččččččkauser posted image user posted image user posted image

full ste danes zgoovrne... :)

Nočko..

Sej grem jst tut...
Ta glavne čvekulje so na morju, pomožne se pa stiskajo dons al kaj??

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?