Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:16:57
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo pod igralno mam eno veliko blazino al pa te penaste puzlr. Dej Mihailo naštimej kake blazine, te puzle naokoli in bo brez problema na tleh. Men je p. rekla naj bo čim več na tleh, se pa tud Žiga znajde sred dnevne kdaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:27:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo pod igralno mam eno veliko blazino al pa te penaste puzlr. Dej Mihailo naštimej kake blazine, te puzle naokoli in bo brez problema na tleh. Men je p. rekla naj bo čim več na tleh, se pa tud Žiga znajde sred dnevne kdaj ja sej ze skoz hocem vas vprasat kaj daste spodaj da se e udarijo(ker mihailo butne z glavo ob tla) in bi se full udaril ,ce ni res kaj spodaj...kje kupite te puzle v bc?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:28:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
men je tut p rekla naj bo cim ven na ravni povrsini,tko da sem ga imela najvec v posteljici sam ker se ze premika mu ni dost in pol pride do roba in joka ker ne more naprej...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:30:35
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo te puzzle dobiš skoraj povsod od merkatorja, špara, baby centra, pikapolonica,...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:32:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
a tole je dovolj mehko'?http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162066
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:42:43
|
|
|
|
Urša08
|
ja to so te puzzle, potem maš pa več vrst, abecedo, številke, živali,..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:50:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ja to so te puzzle, potem maš pa več vrst, abecedo, številke, živali,.. in na tem ce bo glavo zabil v tla ne bo mocno bolelo...hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:50:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Joooooj, jst upam, da majchy ne bo jezna k kr tko lepim seznamčke... ma ji hočem sam mal olajšat delo, k pride z morja, da ji ne bo treba iskat za nazaj podatkov in popravljat... No, mi smo bli v gozdu na hladu... Ko se je zbudil je spil eno flašo čaja in smo pičili... Full je blo fajn... naju je peljal moj oče, zdaj smo pa nazaj.. Matic je na lepotnem spancu, jaz pa kje drugje kot na RR-ju Ko se zbudi bo verjetn cuznu pol flaše mleka + piškotke, pol pa gasa dalje na giro... Upam, da se mal shadi zuni Tamika - nisem pekla torte... Nimam pojma kako bi se torte lotila Pečem rada, sam torte pa ne znam... Morda se bom opogumila nardit tisto "od Kolumbice"... Enkrat k bom velika... dan. vaja dela mojstra, če mojster dela vajo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:50:42
|
|
|
|
claud
|
Jutro! No mi smo se dons ponoč samo 2x zbudil...ma sm še kr ko zombi..... Črtica super za čudeže mihailo-priporočam da ne kupuješ puzlov za na tla v bc-ju, ker pod 20 ojro ne boš pršla-pa maš ene 8 al 10 kosov.... v mercatorju jih maš po 6 ojro...10 kosov........jst sm vzela 2 paketa številk in enega z živalcami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:53:35
|
|
|
|
lilcha
|
Ojla ! Da se na hitro javim in sporočim kako smo opravili včeraj na sistematskem pregledu. MERE : 8180g, 66.9 cm Napreduje lepo, cepljeni smo bili, prejšnji dan smo dali še kri in vodo in jo moram pohvaliti, da se ni nič jokala ko so ji jemali kri, polulala se je pa tud lepo v tisto vrečko, ki sem ji jo namestila gor. U glavnem jst sm tko ponosna na njo - lubico mojo malo. Izvidi so bli vsi o.k. Naslednji sistematski imamo 25.11. Drgač sm pa jst učeri pomoje sam od sekirancije k gremo k zdravniku, pa k smo mogl kri dajat pa to, kr neki zbolela. u grlu mam tak k da bi bla angina, pa sm se za dons popoldan kr naročila pr svoji zdravnici, če bo treba kak antibiotik, sam mi je ful bedno ga vzet, ker dojim in se že skoz izogibam vsem tabletam. Najbolj mi pa mori to, k gremo v soboto na dopust ( Pag - Šimuni - mobilna hiška), pa nebi bla rada neki bolana. No upam, da ni nič hujšega in da bomo laho vseeno uživali. Kupila sva ji tudi Fredov obroč, pa me zanima, a ste vse ki ste ble na morju že dale svoje bejbije cele v vodo npr. v obroču? Fajn bodte vse, itak ste CARICE.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:53:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo pod igralno mam eno veliko blazino al pa te penaste puzlr. Dej Mihailo naštimej kake blazine, te puzle naokoli in bo brez problema na tleh. Men je p. rekla naj bo čim več na tleh, se pa tud Žiga znajde sred dnevne kdaj ja sej ze skoz hocem vas vprasat kaj daste spodaj da se e udarijo(ker mihailo butne z glavo ob tla) in bi se full udaril ,ce ni res kaj spodaj...kje kupite te puzle v bc? Najcenejše imaš v Mercatorju..... Vprašaj Clau če so ok!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:54:15
|
|
|
|
claud
|
brkn čestitam za 10ko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:55:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo pod igralno mam eno veliko blazino al pa te penaste puzlr. Dej Mihailo naštimej kake blazine, te puzle naokoli in bo brez problema na tleh. Men je p. rekla naj bo čim več na tleh, se pa tud Žiga znajde sred dnevne kdaj ja sej ze skoz hocem vas vprasat kaj daste spodaj da se e udarijo(ker mihailo butne z glavo ob tla) in bi se full udaril ,ce ni res kaj spodaj...kje kupite te puzle v bc? Najcenejše imaš v Mercatorju..... Vprašaj Clau če so ok!! Sm že hotla napisat da si mi jih ti našla, pa bi pol preveč telepatsko izpadlo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:56:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO men je tut p rekla naj bo cim ven na ravni povrsini,tko da sem ga imela najvec v posteljici sam ker se ze premika mu ni dost in pol pride do roba in joka ker ne more naprej... bogi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:57:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo pod igralno mam eno veliko blazino al pa te penaste puzlr. Dej Mihailo naštimej kake blazine, te puzle naokoli in bo brez problema na tleh. Men je p. rekla naj bo čim več na tleh, se pa tud Žiga znajde sred dnevne kdaj ja sej ze skoz hocem vas vprasat kaj daste spodaj da se e udarijo(ker mihailo butne z glavo ob tla) in bi se full udaril ,ce ni res kaj spodaj...kje kupite te puzle v bc? Najcenejše imaš v Mercatorju..... Vprašaj Clau če so ok!! Sm že hotla napisat da si mi jih ti našla, pa bi pol preveč telepatsko izpadlo... Sem šele pol vidla, da si napaisala.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:58:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 punce tiste ki jim dajete mlečne kašice za jest, katere pa imate ??? Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu. Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 8:58:54
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea hvala za zajtrk Superca za tok dolg lepotni spanec glede hujšanja pa ne vem kam misliš hujšat sej si čist suha Ja, hvala Ma se me kile držijo kot prlimane, sem shujšala takrat do 66, zdaj se pa nikamor več ne premakne.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:01:42
|
|
|
|
claud
|
Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico.... Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikverc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:03:11
|
|
|
|
claud
|
Mlea jst bi z veseljem šla na 60, pa gre še kr na dol tko da sm že na 54 .........se sprašujem do kam še lahko gre
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:06:14
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, sem hotela ze zjutraj nekaj napisat pa kavico skuhat, pa mi je internet nekaj zastekal, tako da sedaj drugi poskus! brkn cestitke za izpit mlea moja dieta trenutno ni najbolj za pohvalit, shujsala sem nekaj cez 5 kg, zdaj pa kar nekaj gresim....drzim pesti da ti cimprej rata dobit dol zeljene kg!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:13:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ja to so te puzzle, potem maš pa več vrst, abecedo, številke, živali,.. MI IMAMO DVE ABECEDI, PA STA PREMALI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:24:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico.... Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikverc To še ni kobacanje, to je bolj ODRIVANJE....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:27:39
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico.... Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikverc To še ni kobacanje, to je bolj ODRIVANJE.... no hvala, to besedo sm iskala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:27:46
|
|
|
|
Urša08
|
Claud super za Larisso, zdej jo boš pa kmalu po stanovanju lovila Vesnozaver saj bo šlo še dol boš vidla, sam obupat ne
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?