Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 8:17:29
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla 3jeMi ... kako ti mene nasmeješ že zjutraj
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 8:20:50
|
|
|
|
3jeMi
|
za fejst bodočega šefa... če pa ne bo, ga boš pa že v red spravila, a ne.... IZVIRNO SPOROČILO: populis zajtrk;jaz ji dam na kruhu kaj mlečenga namazanega ali pa kr čokolino ker ponavad nimam cajta preveč za razmišljat, je treba takoj jest, čeprav ne prav veliko . ... samo, da se je... pri nas je pa tako... ama ama takoj, potem malo afne gunca... potem ko se le malo namatramo in dol spravimo, in pripravljenje hrane že zmanjkuje, pa spet full ama ama in daj mi še... ... a mislite, da sploh kaj štekam, kaj sploh hoče imet... not really... drugače pa pri nas kruh samo brez namaza, če je kaj gor že ni v redu... a štekam... not really...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 8:25:05
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Jaz imam tudi cel kup čevljev doma, pa moram vse kupit novo, ker Lanu je zelo malo čevljev prav, ker ima tak visok nart. Pa obvezno mora bit zraven, ko jih kupujem. jaz nobene stvari ne kupujem več brez prisotnosti Lovra... čevljev pa sploh ne... še cote mu grem približno pomerit (dolžina hlač in rokavov)... itak sem pa včeraj videla kako dveletna punčka izbira čevlje, vsak čeveljček, ki ji je bil všeč si je na nogico nataknila in si ga ogledovala... vse bi imela, samo da je roza... ma, je bila lušna, pa kar klepetala je z mano...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 8:29:27
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci samo na brzino pokukam kaj dogaja, pol pa grem ajat, kr sm čist crkjena. cel dan s tamalim, vmes kuhala kosilo in površinsko pospravla in mi je ratal napisat dve strani upam, da bom jutr tud tak zagnana kot sm bla dans ena grozna kombinacija, kos kruha s pašteto, gor vložena paprika, zraven pa pol litra mleka- to moj prakticira že od osnovne šole dalje. pridna... mmmm njami... do pol litra mleka...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 8:33:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 8:33:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 8:34:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 8:35:34
|
|
|
|
3jeMi
|
good luck today... pa upam, da si šla zvečer vseeno na eno sproščanje... IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Aja, a katera ve po koliko so varuške na uro? Pride sicer eno dekle, ki ji čisto zaupam, jo poznam, ampak bi ji rada plačala, ne pa d adela zastonj. zadnjič sem poslušala, da računajo 4€ na uro...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 8:38:17
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Auroraa: zibajo? jaaaa. sem bila celo popoldne živčna, potem pa ob 22h dobim sms: da se je družinica ob 17h povečala za malo punčko Niko čestitkamo in pozdravljamo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 8:40:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 8:42:44
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa aja, drugače je pa naš fant čisto zares shodil zdej veselo koraka po celem stanovanju. samo ga še malo zanaša, čofne na rit ali se ujame na roke ... naš pa še kar ne pa ne ... sam stoji in ko mu rečeš, da naj pride, se nasmeji in puf na vse štiri... čeprav zadnjič sem ga pa skoraj na kumarico dobila... stal je pri predalu in mu jaz od mize ponudim kumarico, me gleda in že naredi en korakec, potem se pa spomni, da to ni ok in na tla... ne štekam, res ne... ... lepo koraka samo, če ga držiš vsaj za eno rokico... joj, taka previdnost, da je joj...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 8:45:30
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Nič šibamo počasi v tvoj domači konec Lj, 3jemi lepo se imej... p.s. če ne vidiš našega bloka je to zato, ker je zakamufliran z goro knaufa in gradbenimi odri... končnoooo bomo dobili fasado in nehali energijo metat skozi okno...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 8:46:43
|
|
|
|
3jeMi
|
nič... drage moje... inbox je že zmeraj nafilan... bemu... uživajte...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 8:50:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Kaj češ, otrok pač ne komplicira.VČasih so tud samo kruh jedli pa ga v jabolčnik namakali . Naša pa ne mara kruha z putrom in marmelado, prev nakremži se in ven pljune Aleksander pa to z veseljem pomlati ... čisto je nor na kruh včeraj je prav veselo hrenovke poskusil
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 9:06:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 9:18:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 9:24:04
|
|
|
|
Majuska
|
Auroraa, saj Aleksander še vedno najraje je sadne kaše - nekaj sadja pa je kar narezano, npr. banane, breskve... Na kruh mu ponavadi namažemo maslo + marmelado, ali pa malo topljenega kruha. Z veseljem papa oboje
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 9:26:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 9:28:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 10:10:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa majuska - smo že ugotovile, da sta najina fantiča zelo podobne konstrukcije jaz pa kooomaj čakam malico, mi že prav pošteno kruli... ja - odkar se postavlja na noge, je še bolj suh kot sicer ... niti do 9 kg še nismo prilezli
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 10:57:16
|
|
|
|
Inigo
|
ahoooooooj! aurora - čestitke za Niko! lepo ime. naš koščkov z namazi ne zna jest. in niti ne mara. sam kruh ja, če je kj gor pa ne. niti slučajno pa ne more videt marmelade oziroma karkoli kar je sladko kak košček čokolade včasih, ampak to je praznik. nogice - naš ma 22 zdj. sm mu ravno kupla nove šuhece - sandalčke. cicibanove za 15€. so taki lepi... modri, na ježke, majo luknjice za luftat. mi mamo pa ful probleme z grizenjem... začelo se je v nedeljo, ko je mene celo pogrizel. tudi do krvi. na levi dojki imam tak ugriz, kot da bi me kak mlad kuža htel na to sem tudi nano opozorila naj ahta drugo mladino. in kakor je stran pogledala že se je nekoga lotil. malo mlajšega Nika je za ličko tak ugriznu... joj. in drugič pa za gleženj. nana je rekla, da je bila zelo huda in ji je kar malo zameril, in se mulal. in priden po njega, ga stisnem, se pocartama, se z nano še malo meniva, in hop njam njam me vgrizne. ga okregam, se mi mucl smeji. nana ni mogla verjet. ker njo vse uboga. pol sma šle pa po njenih navodilih. da sm ga trdo postavila na tla in mu malo bolj na grobo povedala. pol pa v jok! ampak ne oni žalosten, ampak se je še bolj razpizdu. in tko smo pol doma še 2x. pol ko je vidu, da pri meni ne bo šlo... je vgiznu muco za uhek!!! za uhek jo je! mačka je tak zatulila, ampak mu ni nič naredila. samo skrila se je. jst ne vem več kaj naj... saj vem, da mu 4 zobki naenkrat vun silijo, samo to je pa preveč kar se dogaja.
< Sporočilo je popravil Inigo -- 25.8.2009 10:59:59 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 10:57:44
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: auroraa majuska - smo že ugotovile, da sta najina fantiča zelo podobne konstrukcije jaz pa kooomaj čakam malico, mi že prav pošteno kruli... ja - odkar se postavlja na noge, je še bolj suh kot sicer ... niti do 9 kg še nismo prilezli to mate same neke manekene...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 11:15:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 11:17:21
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: auroraa majuska - smo že ugotovile, da sta najina fantiča zelo podobne konstrukcije jaz pa kooomaj čakam malico, mi že prav pošteno kruli... ja - odkar se postavlja na noge, je še bolj suh kot sicer ... niti do 9 kg še nismo prilezli to mate same neke manekene... kaj bi dala, da bi ble še mame samo to bi morala jaz komentirat, ne ti
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 11:27:58
|
|
|
|
3jeMi
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?