|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
25.8.2009 8:17:29   
Majuska
Ojla 3jeMi ... kako ti mene nasmeješ že zjutraj user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
25.8.2009 8:20:50   
3jeMi
user posted image  za fejst bodočega šefa... če pa ne bo, ga boš pa že v red spravila, a ne....

IZVIRNO SPOROČILO: populis

zajtrk;jaz ji dam na kruhu kaj mlečenga namazanega ali pa kr čokolino ker ponavad nimam cajta preveč za razmišljat, je treba takoj jest, čeprav ne prav velikouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo, da se je... pri nas je pa tako... ama ama takoj, potem malo afne gunca... potem ko se le malo namatramo in dol spravimo, in pripravljenje hrane že zmanjkuje, pa spet full ama ama in daj mi še... user posted image ... a mislite, da sploh kaj štekam, kaj sploh hoče imet... not really...

drugače pa pri nas kruh samo brez namaza, če je kaj gor že ni v redu... user posted image  a štekam... not really...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
25.8.2009 8:25:05   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz imam tudi cel kup čevljev doma, pa moram vse kupit novo, ker Lanu je zelo malo čevljev prav, ker ima tak visok nart. Pa obvezno mora bit zraven, ko jih kupujem. 

jaz nobene stvari ne kupujem več brez prisotnosti Lovra... čevljev pa sploh ne... še cote mu grem približno pomerit (dolžina hlač in rokavov)... itak sem pa včeraj videla kako dveletna punčka izbira čevlje, vsak čeveljček, ki ji je bil všeč si je na nogico nataknila in si ga ogledovala... user posted image user posted image user posted image  vse bi imela, samo da je roza... ma, je bila lušna, pa kar klepetala je z mano... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1803
25.8.2009 8:29:27   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

samo na brzino pokukam kaj dogaja, pol pa grem ajat, kr sm čist crkjena. cel dan s tamalim, vmes kuhala kosilo in površinsko pospravla in mi je ratal napisat dve straniuser posted image user posted image user posted image upam, da bom jutr tud tak zagnana kot sm bla dansuser posted image

ena grozna kombinacija, kos kruha s pašteto, gor vložena paprika, zraven pa pol litra mleka- to moj prakticira že od osnovne šole dalje.

user posted image user posted image user posted image  pridna...

mmmm njami... do pol litra mleka... user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 8:33:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 8:33:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 8:34:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
25.8.2009 8:35:34   
3jeMi
good luck today... pa upam, da si šla zvečer vseeno na eno sproščanje... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Aja, a katera ve po koliko so varuške na uro? Pride sicer eno dekle, ki ji čisto zaupam, jo poznam, ampak bi ji rada plačala, ne pa d adela zastonj.

zadnjič sem poslušala, da računajo 4€ na uro...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
25.8.2009 8:38:17   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Auroraa: zibajo?

jaaaa. sem bila celo popoldne živčna, potem pa ob 22h dobim sms:

da se je družinica ob 17h povečala za malo punčko Niko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitkamo in pozdravljamo...

Neposredna povezava do sporočila: 1809
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 8:40:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1810
25.8.2009 8:42:44   
3jeMi

aja, drugače je pa naš fant čisto zares shodil user posted image   zdej veselo koraka po celem stanovanju. samo ga še malo zanaša, čofne na rit ali se ujame na roke user posted image

user posted image user posted image user posted image

... naš pa še kar ne pa ne user posted image ... sam stoji in ko mu rečeš, da naj pride, se nasmeji in puf na vse štiri... čeprav zadnjič sem ga pa skoraj na kumarico dobila... stal je pri predalu in mu jaz od mize ponudim kumarico, me gleda in že naredi en korakec, potem se pa spomni, da to ni ok in na tla... ne štekam, res ne...
... lepo koraka samo, če ga držiš vsaj za eno rokico... joj, taka previdnost, da je joj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1811
25.8.2009 8:45:30   
3jeMi

Nič šibamo počasi v tvoj domači konec Lj, 3jemiuser posted image

lepo se imej... user posted image

p.s. če ne vidiš našega bloka je to zato, ker je zakamufliran z goro knaufa in gradbenimi odri... končnoooo bomo dobili fasado in nehali energijo metat skozi okno... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1812
25.8.2009 8:46:43   
3jeMi
nič... drage moje... inbox je že zmeraj nafilan... bemu... uživajte... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
25.8.2009 8:50:55   
Majuska

Kaj češ, otrok pač ne komplicira.VČasih so tud samo kruh jedli pa ga v jabolčnik namakaliuser posted image . Naša pa ne mara kruha z putrom in marmelado, prev nakremži se in ven pljuneuser posted image user posted image

Aleksander pa to z veseljem pomlati ... čisto je nor na kruh user posted image

včeraj je prav veselo hrenovke poskusil user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1814
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 9:06:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 9:18:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
25.8.2009 9:24:04   
Majuska
Auroraa, saj Aleksander še vedno najraje je sadne kaše - nekaj sadja pa je kar narezano, npr. banane, breskve...

Na kruh mu ponavadi namažemo maslo + marmelado, ali pa malo topljenega kruha. Z veseljem papa oboje user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1817
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 9:26:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1818
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 9:28:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1819
25.8.2009 10:10:26   
Majuska

majuska - smo že ugotovile, da sta najina fantiča zelo podobne konstrukcije user posted image

jaz pa kooomaj čakam malico, mi že prav pošteno kruli...

ja - odkar se postavlja na noge, je še bolj suh kot sicer ... niti do 9 kg še nismo prilezli user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1820
25.8.2009 10:57:16   
Inigo
ahoooooooj!

aurora - čestitke za Niko! lepo ime. naš koščkov z namazi ne zna jest. in niti ne mara. sam kruh ja, če je kj gor pa ne. niti slučajno pa ne more videt marmelade oziroma karkoli kar je sladko user posted image kak košček čokolade včasih, ampak to je praznik.

nogice - naš ma 22 zdj. sm mu ravno kupla nove šuhece - sandalčke. cicibanove za 15€. so taki lepi... modri, na ježke, majo luknjice za luftat.

mi mamo pa ful probleme z grizenjem... user posted image začelo se je v nedeljo, ko je mene celo pogrizel. tudi do krvi. na levi dojki imam tak ugriz, kot da bi me kak mlad kuža htel user posted image na to sem tudi nano opozorila naj ahta drugo mladino. in kakor je stran pogledala že se je nekoga lotil. malo mlajšega Nika je za ličko tak ugriznu... joj. in drugič pa za gleženj. nana je rekla, da je bila zelo huda in ji je kar malo zameril, in se mulal. in priden po njega, ga stisnem, se pocartama, se z nano še malo meniva, in hop njam njam me vgrizne. ga okregam, se mi mucl smeji. nana ni mogla verjet. ker njo vse uboga. pol sma šle pa po njenih navodilih. da sm ga trdo postavila na tla in mu malo bolj na grobo povedala. pol pa v jok! ampak ne oni žalosten, ampak se je še bolj razpizdu. in tko smo pol doma še 2x. pol ko je vidu, da pri meni ne bo šlo... je vgiznu muco za uhek!!! za uhek jo je! mačka je tak zatulila, ampak mu ni nič naredila. samo skrila se je. user posted image jst ne vem več kaj naj... user posted image user posted image user posted image saj vem, da mu 4 zobki naenkrat vun silijo, samo to je pa preveč kar se dogaja.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 25.8.2009 10:59:59 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
25.8.2009 10:57:44   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

majuska - smo že ugotovile, da sta najina fantiča zelo podobne konstrukcije user posted image

ja - odkar se postavlja na noge, je še bolj suh kot sicer ... niti do 9 kg še nismo prilezli user posted image

to mate same neke manekene... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 11:15:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
25.8.2009 11:17:21   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

to mate same neke manekene... user posted image

kaj bi dala, da bi ble še mame user posted image

samo to bi morala jaz komentirat, ne ti user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1824
25.8.2009 11:27:58   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?