yania
|
Jaz sem si pa prej zaželela polento, ko jo drugače nikoli ne delam...ne vem, če sem jo v 5 letih delala 2x...no in smo vsi trije, no, štirje.... bili za mizo, pa ocvirki (moj si je tako omislil), pa mleko...no in nas Timon gleda...ma ko sem mu dala pribat,, je tako fehtaril, da sem mu mogla par žličk dat...upam da ne bo kaj narobe, ker je bilo seveda kr.mleko, pa še maslo v polenti...bučko, kako je odpiral usta.... potem pa še zmazal na 200 vode milupa kašico, bananino+navadno, jaz kar zmežam obe kaši v eno škatlo, da ni samo banana...ker ne mara sladko.... pol sem ga pa po kopanju dala v vrečo in spat...joooj, kako je protestiral, ko se ni mogel zbrcati...to je njemu največji užitek.....potem sem ga pa vzela ven, pa sva se usedla pred tv, pa je gledal, kot da je oddaja prav za njega, no in po 10 minutah probam še enkrat ga odložit v posteljico, in je uspelo... ma se mi vedno odkrije ponoči in se zbuja, pa čist je hladen, dekico zbrca in ostane le v dolgem bodiju in žabicah...ma se shladi, ko imamo celo noč balkonsko okno odprto...s kovtrom ga pa ne upam pokriti, ker ko se zbudi, se zna preobračat, in ga čez dan čist kontra dobim, kot ga odložim noter...ma nočem da se mi duži, jaz pa spim...ko še joka ne včasih... in kako kaj ve? ste se naspale?
< Sporočilo je popravil yania -- 24.8.2009 22:02:14 >