|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
24.8.2009 11:18:55   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Evo, mi smo s tehničnega pregleda...Neo ima 7930 g in 65 cm...naslednja posvetovalnica 5.10.
Bili cepljeni in malo je zajokal...pol pa zaspal...

Piknik...super super...mi smo si potem zaželeli malo avantur in smo šli čez Krim in Borovnico...napaka...ob 20h, ko je bila ura za večerjo je naš spet upalil sireno in se do doma drl kot nor...ponoči je spal do 4h, pol pa zelo nemirno do 7h...sem kot, da bi me povozil buldožer...

Naslednja lokacija, smo rekli, da je kostanjada na Dolenjskem? user posted image  user posted image  user posted image

Neo super za mere in pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se piknika tiče se kar pridružujem mnenju ostalih, super, super fajn je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo prišli domov ful utrujeni in smo šli vsi direkt v posteljouser posted image  naslednja lokacija mi je tudi zelo všeč in kostanji bodo tudi kmaluuser posted image user posted image user posted image

Hvala vsem, ki ste  pospravili, pridniuser posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
24.8.2009 11:19:02   
Najaa

Naslednja lokacija, smo rekli, da je kostanjada na Dolenjskem? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image sem čisto za! user posted image Lokacija pa...?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
24.8.2009 11:21:58   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čebeica Maja je včeraj na FB začela s tem...pa še kakšen mošt bo lahko padel zdraven..

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
24.8.2009 11:28:17   
felix7

Čebeica Maja je včeraj na FB začela s tem...pa še kakšen mošt bo lahko padel zdraven..

tudi mi smo za user posted image  naslednjič bo še boljše, ker se tudi moški del sedaj pozna user posted image  a potem tokrat Čebeica Maja organizira?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
24.8.2009 11:37:29   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

pravijo če se lasje masijo in ma ženska nečisto kožo bo punčka...javite se vse s punčkami...mi bo mij vsaj mir dal če bo pupauser posted image user posted image user posted image se pa ne spomnim pri hčerah je že cela večnost...

ojla,
jaz sem imela celo nosečnost mastne lase, skor vsak dan jih je blo treba umivat pa mozoljasta sem bila kot najstnica in je pupa user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
24.8.2009 11:39:31   
Najaa

ja, sem vidla... super ideja user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
24.8.2009 11:56:02   
Steffi

user posted image

Kaj lahko naredim v tem primeru, da pridem do slik? Premalo računalniškega znanja user posted image in prvelk firbecuser posted image , da vidim čimprej slike

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
24.8.2009 12:19:37   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

user posted image

Kaj lahko naredim v tem primeru, da pridem do slik? Premalo računalniškega znanja user posted image in prvelk firbecuser posted image , da vidim čimprej slike

uf, tukaj pa še jaz zablokiram... bom popoldne mojga vprašala

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
24.8.2009 14:25:30   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

pravijo če se lasje masijo in ma ženska nečisto kožo bo punčka...javite se vse s punčkami...mi bo mij vsaj mir dal če bo pupauser posted image user posted image user posted image se pa ne spomnim pri hčerah je že cela večnost...

ojla,
jaz sem imela celo nosečnost mastne lase, skor vsak dan jih je blo treba umivat pa mozoljasta sem bila kot najstnica in je pupa user posted image

jaz pa sem imela pred nosečnostjo ful mastne lase in zdaj spet, vmes pa nič so se mi ful popravili in tudi mozoljev nič .... pa je punčka .... jaz na te vraže ne bi dala kaj dostiuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
24.8.2009 14:27:31   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

user posted image

uf, tukaj pa še jaz zablokiram... bom popoldne mojga vprašala

men tudi ne odpre .... mi napiše, da stran ne obstajauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
24.8.2009 14:51:48   
yania
Oj..evo, mi smo s sprehoda po gozdu....ful je bilo luštno, pa smo šli s kolegico, ki ima tudi enga štrukeljca v vozkuuser posted image , samo njen že čist sedi, ko je januarski...pa sta oba jedla robide z gozda...uf, danes je jedel že peso, pa robide, zdej bo pa še  grah...vse prvič...upam da ne bo kaka reakcija, ker ne bom vedela od česa bo.....
smo pa zdej prišli, pa grem k moji mami, ko kuha kosilo, pa je imela ravno kuhan fižol, stročji, pa ko sem imela Timona v naročju, je ful gledal in imel usta odprta...in potem mu dam tamal fižolček in on ful je...pa nič pretlačeno...frajer...
ja zdej pa kuhava, ma je ob 14 popil 160 mleka, pa bi on kar jedel....a kaj kuhava:
pol bučke male, ene 20 grahkov, 1 mini korenček, pa malo zeljčka...vse z vrta.,.,če bo pregosto bom dala malo rižolina, drugače nič....1 merico aptamila bom dala, da se bo bolj najedel....čez pa seveda kompot iz jabolka in breskve....
sem mu pa dala od tapervera magični lonček in lepo pije z njega....to je bil edini lonček, s katerega je Naja hotla piti, po vseh mogočih ki smo jih kupili, od aventa, nuka....ma ful enih lončkov, pa vse en drek....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
24.8.2009 15:21:13   
yania
Neja, hvala za slikice...ful so lepe...pa kdaj si ti to vse slikala...ma jaz nisem nobene sploh videla....ma se spomnim tiste slike, ko si direkt naju s Timonom slikala...ostale pa ne...
ja, lepe so...

iz Mil...a po en komad teh dveh stvari, imaš dovolj?....glej jaz bom ziher v Ljubljani od 7.sept. ene tri dni ziher, potem pa grem nazaj, na Krk....se zmenimo takrat, da se kaj dobimo...pa da vama dam stvari..

aja, zakaj pa imaš še aptamil 1? mi2 s Timonom imava že 2, od pol leta naprej...ja, prvi paket dvojke imava, pa sva ga skoraj porabila...zdej gre počasneje škatla, ko je že vse durga stvari...user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
24.8.2009 15:25:13   
felix7
Trinity in Steffi, probajta zdaj priti na ftp...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
24.8.2009 15:34:41   
NoBady

aja marjetka.cvetka je tudi že naložila svoje slike, lahko tudi njene dol potegnete. Pa da ne boste samo dol vlekle slik, tudi svoje naložite user posted image

mam mozillo tak da ne gre ne gor in ne dol.... user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
24.8.2009 15:50:59   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

aja marjetka.cvetka je tudi že naložila svoje slike, lahko tudi njene dol potegnete. Pa da ne boste samo dol vlekle slik, tudi svoje naložite user posted image

nobady, maš ZS

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
24.8.2009 16:26:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Neja, hvala za slikice...ful so lepe...pa kdaj si ti to vse slikala...ma jaz nisem nobene sploh videla....ma se spomnim tiste slike, ko si direkt naju s Timonom slikala...ostale pa ne...
ja, lepe so...

iz Mil...a po en komad teh dveh stvari, imaš dovolj?....glej jaz bom ziher v Ljubljani od 7.sept. ene tri dni ziher, potem pa grem nazaj, na Krk....se zmenimo takrat, da se kaj dobimo...pa da vama dam stvari..

aja, zakaj pa imaš še aptamil 1? mi2 s Timonom imava že 2, od pol leta naprej...ja, prvi paket dvojke imava, pa sva ga skoraj porabila...zdej gre počasneje škatla, ko je že vse durga stvari...user posted image

Sva še na aptamilu 1, ker je P rekla, da ni 2-ka nič bolj nasitna ali kalorična, sam malo manj prilagojena. In lahko je isto mleko tudi do 1 leta. No, jaz bom zamenjala pri korigiranih 6m.user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
24.8.2009 16:33:22   
Najaa
felix a si kaj ugotovila, kako se z mozzilo vleče dol...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
24.8.2009 16:39:05   
pocka
Evo nas iz Gorice, no smo že en čas doma, pa smo malo počivali...obleka pomerjena, naslednji teden jo gremo pa iskat.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

zato sem pa imela jaz včeraj probleme, zaradi mozille, pol je pa moj nekaj pogruntal, ampak ne vem kaj...slike bom pa naložila ob priliki

najaa - hvala za slikceuser posted image

piruri - sem te prej pozabila vprašati, mi lahko prosim pošlješ recept od čokoladne poticeuser posted image , aja, pa tista tortica prej je bila fenomenalnauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
24.8.2009 17:37:01   
felix7

felix a si kaj ugotovila, kako se z mozzilo vleče dol...

Najaa, boš zvečer na računalniku? Bi neki probale... Zdejle nekdo na polno vleče slike dol user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
24.8.2009 17:54:10   
felix7
evo, moj vrli računalničar je prišel domov in sem ga vprašala, kako je, če imaš mozzilo, pa je rekel, da v tem primeru ne greš v mozzilo, ampak odpreš "Moj računalnik" oz. "My computer", če imate angleške windowse in potem ftp naslov vtipkate v uno vrstico zgoraj, pa bo... Bo šlo?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
24.8.2009 18:12:23   
Najaa
bom kasneje probala, zdej grem ven.
Nika ima pa vročino...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
24.8.2009 19:41:07   
tasa_m
Pozdravljene.

Še tukaj vam napišem,SUPER za piknik, da ste se imeli fajn. user posted image user posted image

Najaa a bi men na mail poslala tud kakšno slikico, da vas mal vidim? user posted image
In user posted image user posted image za Niko,da čimprej vročina mine.

Midve pa sva imele posvetovalnico danes in mere so:
6370g in 62,5cm
nasl.posvetovalnica 23.11 pri 9.mesecih.
Dobile sva nasvete kaj lahko vse jema..v glavnem od mesa lahko poskusiva vse razen svinjskega, lahko papcama tudi rumenjak,sadje in zelenjavo..tak da..bomo zdaj veselo papcali še več.

Lep pozdrav! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
24.8.2009 21:18:24   
pocka
kjeeee steeee????

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
24.8.2009 21:20:03   
pocka
pikapoke za Nikico user posted image user posted image user posted image , da mine vročina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsem za pikice, na novo pridobljene grame...

...grem malo paparico prebrati, da obnovim znanje user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
24.8.2009 21:36:56   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

piruri - sem te prej pozabila vprašati, mi lahko prosim pošlješ recept od čokoladne poticeuser posted image , aja, pa tista tortica prej je bila fenomenalnauser posted image

Tako...jaz testo delam v kruhomatu, na tistem ŠHNEL programu, ki traja 2 uri, samo, da ne pustim do konca ampak samo kakšno urco...sestavine pa dajem po naslednjem zaporedju:

2,25 dl mlačnega mleka
80 g sladkorja
80 g stopljenega masla
1 žlička ruma
500 g moke (tip 500)
limonina lupina
5 g soli
25 g kvasa
2 rumenjaka

...po peš poti pa daš kvas v mlačno mleko (pol od celotne količine mleka), z žlico sladkorja in dvema žlicama moke...pustiš vzhajat na toplem cca pol ure...
...na presejano moko daš raztopljeno maslo, rumenjake + sladkor, preostalo mlačno mleko in kvasni "zvarek" (kvasec)...soliš, dodaš limonino lupino in rum...(jaz vse to mešam z mikserjem z unim kavelčkom)...daš vzhajat na toplo za cca 1 uro...
Testo daš pol na pol in razvaljaš, namažeš z filo, zaviješ in jaz ponavadi predhodno ogrejem pečico na 60° in dam še za pol ure vzhajat, pol pa kar povečam na 140° in tako pečem cca 40 minut, zadnjih 10 minut povečam na 180°, s tem da jo pokrijem s peki papirjem, da se ne zažge po vrhu...

FILA:
200 g jedilne čokolade
70 g masla
70 g sladkorja
90 g mletih lešnikov
1 jajce
70 g drobtin (lahko biškotnih)
0,5 dl sladke smetane
rum

*če je masa preredka lahko dodaš še drobtin ali mletih lešnikov ali kokos

Čokolado z maslom stopim nad vodno paro, sladkor+jajce vmešam, dodam smetano, drobtine, lešnike in na koncu še čokoladno zmes in vse fajn premešam...gostota naj bo nekje med redkim čokolinotom in nutelo user posted image ...

Ko je potica pečena jo pokrijem s krpo za kakšne pol ure, da se škorja zmehča...

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

sindarin

Kje najpogosteje kupujete igrače?

Baby Center (32%)

Pikapolonica (8%)

preko spletnih trgovin (1%)

v specializiranih majnih trgovinicah (1%)

supermarketi in hipermarketi... (10%)

ne morem reči, zelo različno (46%)

Število vseh glasov: 277

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!