yania
|
Oj..evo, mi smo s sprehoda po gozdu....ful je bilo luštno, pa smo šli s kolegico, ki ima tudi enga štrukeljca v vozku , samo njen že čist sedi, ko je januarski...pa sta oba jedla robide z gozda...uf, danes je jedel že peso, pa robide, zdej bo pa še grah...vse prvič...upam da ne bo kaka reakcija, ker ne bom vedela od česa bo..... smo pa zdej prišli, pa grem k moji mami, ko kuha kosilo, pa je imela ravno kuhan fižol, stročji, pa ko sem imela Timona v naročju, je ful gledal in imel usta odprta...in potem mu dam tamal fižolček in on ful je...pa nič pretlačeno...frajer... ja zdej pa kuhava, ma je ob 14 popil 160 mleka, pa bi on kar jedel....a kaj kuhava: pol bučke male, ene 20 grahkov, 1 mini korenček, pa malo zeljčka...vse z vrta.,.,če bo pregosto bom dala malo rižolina, drugače nič....1 merico aptamila bom dala, da se bo bolj najedel....čez pa seveda kompot iz jabolka in breskve.... sem mu pa dala od tapervera magični lonček in lepo pije z njega....to je bil edini lonček, s katerega je Naja hotla piti, po vseh mogočih ki smo jih kupili, od aventa, nuka....ma ful enih lončkov, pa vse en drek....