|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 24.8.2009 18:37:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
populis, kje pa ste šli do podpeškega jezera? Spet čez BRezovico - grozno gradbišče je tam, res. Upam, da kmalu zrihtajo cesto - glede na dela bomo dobili najmanj šestpasovnico Sicer pa je superca, če greste kar čez Črno vas, pa potem čez Lipe, na koncu levo in samo naravnost - pa padeš k jezeru. Bravo mali Lari za uspešno spanje - le v tem ritmu naprej! neboglasnica, kako je pa drugače na slo-avstr. meji? A ponavadi gledajo osebne al ne? Se moraš ustaviti? Tolk časa se že nisem peljala, da se sploh ne spomnim, kako to gre. Vem samo za Hrvaško - he, he. mojček, WB. How was it? Pics, please. rebeca pa zdaj uživa, a ne? Ouje. Aja, pa vidla sem CItroena C3 Picassoja včeraj na AC (itak so nas prehiteli prav vsi, mi pa s prikolico tko na easy - hi, hi - ampak različnih modelov avtov je pa blo nebroj ) - izgleda zelo prostoren, res! flower, thanks za odgovor. Kako gre učenje? Je veliko snovi? Jaz se spomnim našega strokovnega izpita - je blo kar veliko za predelat - ZOFVI, SSKJ & ustava & potem so te matrali trije izpraševalci - vsak s svojega področja. Me je blo kar konkretno strah, še posebej, ker cela šola ve, da si na dopustu zato, da se pripraviš & nato čakajo, a boš naredil al ne. Pa je blo tko fajn, vsi trije so bli navdušeni (jasno, sem se spiflala vse v nulo in še naprej ). Kakšno snov imaš pa ti na meniju? aurora, poročaj! populis, odlično za novega šefa. Štartaš 1. 9., kajne? Še malo, še malo. SE veseliš, I suppose? neboglasnica, čeveljčki gredo na knap, ker je nogica od takrat, ko smo jih kupili, zrastla. Zdaj sem pa tik pred nakupom čevljev (pa copatkov tudi) za v vrtec. Komaj čakam, da najdem nekaj luštnega. Almera, kako si kaj ti? Tetka, praviš, je prišla after long, long time. Ah, ja, lepote PCO-ja, kajne? Kako pa služba? Bor?
|