|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
24.8.2009 13:03:50   
SONČEK LARA
Čestitke novim dojenčkomuser posted image user posted image user posted image . Sedaj gre pa zares punce!!!

Otrdevanje trebuha...men kar naprej, včeraj smo bili na izletu na Kolpi, naredili kar 250 km in za nazaj nisem vedla kaj bo z menoj in mojim trebuhom. Grozen občutek. Dejte mi povedat a če ti trebuh npr. otrdeva dve uri skupaj na 5-10 minut kaj to pomen?

bety...ti meni itak deluješ en fenomen v vsem. Da pa vse tole opraviš ko imaš popadke na 10 minut? Ok tud moj prag bolečine je velik ampak ne bi se spravila še kuhat kosila (mater sej vsi vedo kje je hladilnik), posteljnine menjat, še najmanj kar bi mi pasalo od tega pa je kofetkanje s sosedo. Tko da vse pohvale tebi...

Danes sem bila tudi jaz pridna, sem pomila par oken na hiški, cel zgornji štuk pomedla, pospravla, tak da lahko predragi dokonča še fina dela. Jutri pa naprej. Zdele se grem poknt za štedilnik, danes bom naredila lazanjo iz bučk in solatko...njami.

Aja da se pohvalim, sedaj imam pa tudi jaz vse cunjce preprane, zlikane in zložene. Za v P imam prištimano par stvari zame in cunjice za malega. Kar pa se papirjev tiče pa imam itak vse v materinski knjižici, katera je vedno v moji torbici. Še fotoaparat notr fliknem pa smo ready...no ja ene tri tedne naj bo kr še tko kot je.

Fajn bodite in čim manj premišljujte ko vas kaj vščipne če je to to. Ko bo, verjemite točno veste...

Pozdravček!!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.8.2009 13:05:11   
jullie
..čestitke Tamiki in Koss!!!...user posted image user posted image user posted image

.....................................................................

Barika nekaj me zanima..imajo v H&M-u bodije št.80??.. sploh nisem nikoli pogledala, sem se pa zdaj spomnila, da jih moram malemu nabavit.. nisem se pa še sploh navadla na to novo razporeditev v Celju.. user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.8.2009 13:15:55   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Pa zakaj se mi zdi, da boste šle vse pred mano rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

ne ne mene bejba sam heca in me muči iz veselja in ljubezni do mene,tko da ne skrbi ti bom delala družbo še dolg pa čeprav sm odprta pa popadki in vse kar paše zraven tko da i'm your best friend until the enduser posted image

Saj nimam nič proti tvoji družbi... ampak ta DOLG na koncu ni vzpodbuden user posted image user posted image user posted image . Reciva raje, da si bova delali družbo še nekaj dni user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tulpek....Jaz misli tudi, da bo tebe na hitrico zagrabilo in boš tako hitro rodila, da bo to ena sama sreča...

Naj ti povem, da jaz še nisem doživela lažnih popadkov, krčev brez veze, kolcanja otrok, otrdevanja trebuha.....in Bog ve kaj še....Pojma nimam kaj je to, kar ve poročate vsak dan... ...

Pri meni je vedno vse tiho.....En teden pred porodom slabše spim ali pa ne spim sploh, vse me ščemi in potem kar opazim, da se en dan nekaj resnično nebolečega dogaja v intervalih....na 10 minut...potem se skrajšuje....
In jaz rečem, OK bomo pa šli kmalu....Se grem stuširati, skuham še en obrok za družino, posesam in posteljino zamenjam, da bo vse tipi topi....se vsedem....pokličem sosedo na kavico...pokličem moža, da menda bomo šli rodit.....in ko so popadki na 2 minuti, grem v avto... .

Tudi tebi želim resnično "sanjski porod"...

Js tudi upam, da me bo na hitro zagrabilo in akcija. Sestra še večer pred porodom, ni nič čutila, bila en teden čez rok, naslednje dopoldne pa je že imela user posted image . Ampak ta en teden čez rok mi ni všeč...
Moram pa js prej v P, ne mislim čakat na 2 minuti. Imam cca 35 min do tja, če je gužva pa še več. Pa da moj še iz službe pride - najboljše da ga kličem takoj, ko kaj začutim user posted image user posted image user posted image .

Trebuh mi sicer nekaj otrduje, ampak me nič ne boli in če se ga ne bi dotikala, verjetno sploh vedela ne bi, da je trd.

Grem delat kosilo... pridno čvekajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.8.2009 13:18:39   
Erdbeere
Dajte čveke mal povedat, kaj boste kuhale. zbiram ideje, kaj naj jutri naredim. Ker ob 11-ih mora biti končano pa nimam ravno veliko časa za razmišljanje potem dopoldan user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
24.8.2009 13:25:10   
JaLuca
punce, jaz sem pa danes tak pridna, še okna sem pomila, ne bom rabila jutriuser posted image

ste že vse prav nestrpne, boste že vedele, ko pride trenutekuser posted image

mojemu pa morem prej sporočiti, da se bo nekaj dogajalo, ker ne vem na katerem koncu SLO je, upam, samo da je blizuuser posted image

današnje kosilo pečeni kosi pišeka, pa krompir pečen, vse skupaj v pečici in paradižnikova solata, okusno, hitro, pa še posode ni dosti

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
24.8.2009 13:31:05   
sontschica
moje kosilo danes: široki rezanci z grahovo omako + solata

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
24.8.2009 13:31:46   
Bety11
1. Skuhaš riž in pogreješ konzervo rguja iz Marceta (samo 1 euro košta) pa narediš zraven solato = kosilo user posted image
(vse skupaj 15 minut)
Ali pa hitra enolončnica:

2. Na olju prepražiš čebulo, korenček, paradižnik in daš konzervo raguja ali golaža...To se kuha 10 minut...Na to daš stročni fižol in krompir, doliješ vode da prelije vse skupaj in kuhaš, da se krompir in stročni fižol skuha...Če je mlad krompir in če so mlade fižolete je jed kuhana v 15.minutah.....

Dober tek!..user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
24.8.2009 13:45:54   
eva Ana
kosilo: pri nas bila špinača, pire krompir, hrenovka

Punce moja user posted image je danes čist mirna user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
24.8.2009 14:37:06   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Barika nekaj me zanima..imajo v H&M-u bodije št.80??.. sploh nisem nikoli pogledala, sem se pa zdaj spomnila, da jih moram malemu nabavit.. nisem se pa še sploh navadla na to novo razporeditev v Celju.. user posted image

imajo samo do št. 86, tako, da verjetno so ... jaz kupujem že na oddelku za velike otrokeuser posted image user posted image

evo, še moji znaki preden dobim menzo ...migrena z bruhanjemuser posted image user posted image user posted image , pa tečnoba na kvadrat.
Prvi porod je bil sprožen (sem bila že 1 dan prej v bolnici), tak da ne vem, kako to gre, popadke sem imela na 2 minuti, pa nisem vedla, če je to touser posted image , edino proti večeru nisem mogla večerje pojest, ker me je skoz na wc tiščalo in nič priteklouser posted image , če ne bi težila s ctg-jem, in mi ne bi tam voda odtekla ... ne vem nouser posted image

Zdej se bom pa pustila presenetit, ampak mali še vedno ful miga, brca, kolovrati, ni da ni, počutje ...super, odlično 5.
Danes proti jutru se mi je ful čudno naguzil, pa pošlatam in sem imela čisto pri sramni kosti bulo, zdejle mi bo pa popek ven poriniluser posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
24.8.2009 14:38:33   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Dajte čveke mal povedat, kaj boste kuhale. zbiram ideje, kaj naj jutri naredim. Ker ob 11-ih mora biti končano pa nimam ravno veliko časa za razmišljanje potem dopoldan user posted image

danes bom naredila rižoto s kitajsko zelenjavo in tofujem, jutri pa kranjske klobase in ... še ne vem kaj zraven, v sredo pa cmoke (pa spet ne vem, kaj zraven)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
24.8.2009 14:39:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

1. Skuhaš riž in pogreješ konzervo rguja iz Marceta (samo 1 euro košta) pa narediš zraven solato = kosilo user posted image
(vse skupaj 15 minut)
Ali pa hitra enolončnica:

2. Na olju prepražiš čebulo, korenček, paradižnik in daš konzervo raguja ali golaža...To se kuha 10 minut...Na to daš stročni fižol in krompir, doliješ vode da prelije vse skupaj in kuhaš, da se krompir in stročni fižol skuha...Če je mlad krompir in če so mlade fižolete je jed kuhana v 15.minutah.....

Dober tek!..user posted image

pa ti res kupuješ ragu v pločevinkah user posted image user posted image user posted image
meni to deluje tako na pasjo hrano, da ne bi mogla tega jest ...user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
24.8.2009 14:52:05   
Lubenička
jaz šibam na pregled...
uf...danes bo gužva...G prišla iz 14 dnevnega dopusta, tako da nas bo veliko user posted image . user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
24.8.2009 14:56:08   
kepica
Pri nas bo danes za kosilo goveja juhica, pražen krompir in meso na žaru. Zraven pa zelena in kumarična solata-nas bo veliko-8 komuser posted image K sreči imam že vse pripravljeno, samo še čakam, da pridejouser posted image

Hrane iz pločevink pa ne maramuser posted image Kako je lahko ta zadeva zdrava, če ima rok trajanja po več letuser posted image Da vseh dodatkov, konzervansov sploh ne omenjam. Ponavadi se mi, če že jem kaj takšnega, cel dan prav nagravžno spahuje ali pa imam drisko. Bljekuser posted image Če se mi mudi za kosilo, raje naredim špagete s tuno ali kaj podobnega. Je prav tako hitro narejeno.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
24.8.2009 16:00:41   
klaja
Današnje kosilo: kolerabina juha (naribana koleraba, narezani kolerabini listi, na kocke narezan krompir in na kocke narezano meso iz kible - lahko tudi krajnska klobasa ali kaj podobnega, na koncu sem dodala samo prežganje iz olja in moke).

Kosilo za jutri: bučke v omaki (posebej za mojega dragega paradižnikova omaka, ker ne je bučk), pire in pečene rebre.

Jaz sem bila  danes tudi pridna, se vidi, da so me bolečine spustile. Zjutraj smo skuhale hruškov džem, zdaj pa sem uredila vrt, no popipala sem, kar je bilo odvečnega, tako da vsaj malo lepše zgleda.

Moj pa je šel k psihologu, ga spet muči vse skupaj, pa to se je en mesec pred Haninim rojstvom tudi dogajalo, tako da je sedaj spet ista pesem. Pa pravi, da se ne sekira, ampak očitno se, ker drugače ne bi prišlo do tega. Tako da bom verjetno imela še enega bolnika doma (mama je še zmeraj na bolniški, sedaj še mogoče moj + dva otroka), mislim da se mi bo malo zrolalo.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
24.8.2009 16:05:59   
jullie
Barika..hvala..user posted image

kosilo..danes bolognese; mama skuhala, jutri sataraš bo mama kuhala, v sredo še nevem bo pa mama kuhala..skratka imam to srečo, da nam mama kuha user posted image  

..pravkar bila v laboratoriju, jutri zjutraj pa me čaka pregled...me prav zanima kaj bo z mojim hemoglobinom user posted image ..

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
24.8.2009 16:07:11   
tažana
Dan!

JaLuca: ko sem bila prvič user posted image  je moj tudi imel delo po celi Slo ali celo čez mejo. Kakšen mesec pred PDP sem imela vnetje in G mi je dala svečke. Nisem pa pričakovala povečanega izcedka. Tako sem ob desetih zvečer v postelji začela razmišljat, če mi odteka voda user posted image . ko ga pokličem pa je bil zelo slab signal in je slišal samo da mi je voda šla user posted image . Pol ure je bil menda čist zelen ker ni vedel kaj se dogaja poklicat pa ni mogel user posted image . Ampak se je vse srečno končalo.

Sedaj pa upam, da bom zdržala čim dlje doma. do porodnišnice imam cca. 10 minut če prištejem da še Katko nekam oddam recimo 20 minut. Upam da res ne bom prezgodaj v Porodnišnici, ker najmanj si želim na oddelek ležat. Tako da se bom med popadki tudi jaz potrudila kaj skuhat, da se zamotim user posted image .

Danes sem uspešno izselila taveliko sestrico iz tamale postelje in jo uspešno sestavila,  tako da je vsa ograja na pravem mestu user posted image . Čez eno uro mi namreč pripeljejo pograd. user posted image

Jutri pa začnem s cunjami. nekaj mi je že mami oprala- je preveč neučakana in misli, da bom vse zamudila user posted image .

Sem pa v soboto zvečer tudi jaz že gledala na uro. me je prav fletno stiskalo v križu- vendar je minilo.
Zaenkrat še vedno pijem magnezij- mi zelo pomaga user posted image , ko bom imela vse pripravljeno pa neham in čakam kdaj bo zaropotalo. user posted image

grem še prostor naredit, da mi bodo sestavili posteljo pa se oglasim še kaj zvečer user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
24.8.2009 16:11:34   
tažana
jullie: meni je tudi mami danes kuhala user posted image . sem sama, Katka je na počitnicah, moj je pico naročil kar na šiht, ker takoj ko pride bodo postlo sestavljali pa sem se k mamici na ajmoht in riž povabila user posted image . Kako je dobro vsake toliko okusit od mami hrano. Ima prav posebno dober okus MMMMMMMM - moje stvaritve imajo vedno drugačen okus, kljub temu, da delam po njenih receptih user posted image .

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
24.8.2009 16:21:36   
rubin
pozdravljene,

no sicer spremljam tale forum in tole temo, ker imam tudi sama rok 18.9. in kljub temu da vidim, da imate na vrsti temo od kosil bi rada sama vprašala čisto nekaj drugega.

Glede na to, da smo že vse tik pred dan D me zanima ali ima katere od vas težave s hemeroidi oz. zlato žilo. Meni je že ene 14 dni pogledala ven in sem jo namazala in je bilo o.k. sedaj pa se mi je spet pojavila in se je ne morem znebiti pa tako me moti. Mažem se sicer z Modolexom ampak me moti za znoret pa tudi malo boli. Ali pozna katera kakšno drug način odprave tele težave ker sem kar nervozna zaradi tega pa toliko bi rada še postorila.

Za vsak nasvet hvala in uživajte v veselem pričakovanju.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
24.8.2009 16:25:25   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

jullie: meni je tudi mami danes kuhala user posted image . sem sama, Katka je na počitnicah, moj je pico naročil kar na šiht, ker takoj ko pride bodo postlo sestavljali pa sem se k mamici na ajmoht in riž povabila user posted image . Kako je dobro vsake toliko okusit od mami hrano. Ima prav posebno dober okus MMMMMMMM - moje stvaritve imajo vedno drugačen okus, kljub temu, da delam po njenih receptih user posted image .

..js imam pa cel čas mama servisuser posted image .. mi prav paše...sej, če je nuja tudi sama kaj skuham, samo neka ljubiteljica pa ravno nisem..

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
24.8.2009 16:39:05   
tažana
Ko sem se poročila me je bilo najbolj strah kako bom kuhala in prala perilo. Edino to dvoje mi ni bilo treba počet, ko sem bila še doma- sva imeli s sestro ločena opravila.
Še sedaj raje pospravim celo stanovanje, kot skuham kosilo- ampak se tudi tega navadiš. nekajkrat sem sicer morala celo kosilo vreči v smeti user posted image , ampak smo preživeli user posted image . Moj možek je celo pridobil na teži user posted image , to si štejem v kompliment za mojo kuhinjo user posted image .

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
24.8.2009 16:56:58   
Tanik
vidim da na polno čvekate.

dajte mi povedat to s prekuhavanjem, jaz sem vse prekuhala-5 minut. samo v dudi so ostale kapljice,znotraj dude? user posted image

glede seznama pa jaz ne morem pomagat,ker mi ene zmazke dela. tudi nobenega tikerja ne vidim, a mi lahko ena pove koliko je na mojem tikerju, dni in kateri teden?user posted image zgleda da imam čudne nastavitve na domačem računalniku, se bom enkrat mogla lotit da bo tko k treba, ker ne mislim celo leto spraševat o tikerjih user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
24.8.2009 16:59:31   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

dajte mi povedat to s prekuhavanjem, jaz sem vse prekuhala-5 minut. samo v dudi so ostale kapljice,znotraj dude? user posted image

stisn vodo ven user posted image

imaš pa še točno 35 dni do koncauser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
24.8.2009 16:59:57   
jasmina in tadej
Hej še ena ponosna mamica!!!! Sicer je imela PDP 30.8.!!!

Lorian
Zdravo, se javim na brzino. 17.08. se je naša družina povečala za 51 cm in teža nam je narastla za 3890g, pridružil se nam je Dorian. Sva doma že od petka, pa mi nekako ne uspe do računalnika. Oba sva OK

Upam da ni jezna ker sem ukradla informacije!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lorian!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
24.8.2009 17:00:29   
Erdbeere
hehe Tanik imaš 35 teden in 35 dni do konca user posted image user posted image user posted image

Punce hvala, sem kar nekaj idej dobila za ta teden za kuhat, če seveda prej ne odhitim v Rim, ker te bolečine v križu mi niso nič kaj všeč...samo ne vem....čudn je vse skupaj, mogoče sem se pa samo kaj ledvice prehladila, samo pol bi več na wc hodila...ma ne vem, bomo vidli, je rekel slep user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
24.8.2009 17:00:31   
tažana
tanik: 35 weeks pregnant. only35 days to go.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Otrokova slabovidnost
_Anja_

Kdo vas je opomnil na to, da otrok slabo vidi?

Vzgojiteljica v vrtcu (52%)

Otrok (35%)

Babica (12%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!