tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Pa zakaj se mi zdi, da boste šle vse pred mano rodit ? ne ne mene bejba sam heca in me muči iz veselja in ljubezni do mene,tko da ne skrbi ti bom delala družbo še dolg pa čeprav sm odprta pa popadki in vse kar paše zraven tko da i'm your best friend until the end Saj nimam nič proti tvoji družbi... ampak ta DOLG na koncu ni vzpodbuden . Reciva raje, da si bova delali družbo še nekaj dni . IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Tulpek....Jaz misli tudi, da bo tebe na hitrico zagrabilo in boš tako hitro rodila, da bo to ena sama sreča... Naj ti povem, da jaz še nisem doživela lažnih popadkov, krčev brez veze, kolcanja otrok, otrdevanja trebuha.....in Bog ve kaj še....Pojma nimam kaj je to, kar ve poročate vsak dan... ... Pri meni je vedno vse tiho.....En teden pred porodom slabše spim ali pa ne spim sploh, vse me ščemi in potem kar opazim, da se en dan nekaj resnično nebolečega dogaja v intervalih....na 10 minut...potem se skrajšuje.... In jaz rečem, OK bomo pa šli kmalu....Se grem stuširati, skuham še en obrok za družino, posesam in posteljino zamenjam, da bo vse tipi topi....se vsedem....pokličem sosedo na kavico...pokličem moža, da menda bomo šli rodit.....in ko so popadki na 2 minuti, grem v avto... . Tudi tebi želim resnično "sanjski porod"... Js tudi upam, da me bo na hitro zagrabilo in akcija. Sestra še večer pred porodom, ni nič čutila, bila en teden čez rok, naslednje dopoldne pa je že imela . Ampak ta en teden čez rok mi ni všeč... Moram pa js prej v P, ne mislim čakat na 2 minuti. Imam cca 35 min do tja, če je gužva pa še več. Pa da moj še iz službe pride - najboljše da ga kličem takoj, ko kaj začutim . Trebuh mi sicer nekaj otrduje, ampak me nič ne boli in če se ga ne bi dotikala, verjetno sploh vedela ne bi, da je trd. Grem delat kosilo... pridno čvekajte.
|