Cveta28
|
Živjo! Mi smo se pa med vikendom zopet potepali. V soboto smo bili v Dekanih, kjer je koder kolegu pomagal odkrivati streho. Fantje so bili super pridni kjub temu, da jim je sonček 'nagajal' cel dan. Še dobro, da imajo v hiši klimo tako, da se je Laura čez dan igrala. Aja, pa muca je zopet pokazala vse svoje vrline... , , , , In najhujši šok dneva za mamico...muca se je sredi igralnega kotička tako pokakala, da je kakec prišel čez pleničko, oblekico do rjuhe Še dobro, da ima kolegica otročička (pššššš pa še enega v bušiju ) tako, da mi je posodila banjico, da se je Lori konkretno okopala. Pa še zvečer predno smo šli domov je padla kopel. O nočni vožnji v LJ bom raje kar tiho, ker je zunaj tako lilo, bliskalo in treskalo, da sva morala ob prihodu vse pustiti v avtu, le lupinico z Lori sva hitro nesla v stanovanje. Včeraj pa smo bili pri kodrovemu stricu in tetki. Mala je preko dneva zopet spala cca.1,5h, kar navadno nadoknadi v dopoldanskem času naslednjega dne (beri danes). gospodinjstvo - včeraj oprala 3 stroje, 2 že zlikala, danes že pripravila zelenjavo za juhico, generalno počistila kuhinjo...načrt: še generalno čiščenje kopalnice in tal v predsobi. Jutri pa naprej. uspavanje - Nenči, nič huda nate. Laura je pač muca, ki hoče vse videti in doživeti, potem pa ko jo že premaguje spanec ona še vedno vztraja in vztraja. Zato jo s kodrom zvečer lepo neseva v zibko in v roku 10 min mala zaspi. Najprej se pogovarja s svojim Rudolfom, potem joka, ker še noče zaspati, potem sledi 5min histerije, ker izsiljuje in ko dobi dudo zaspi še tisti hip. Včeraj se je tudi meni srček kar paral od njenega joka ampak me je koder miril, da morava vztrajati cartanje, igranje - naša muca je pač taka, da zahteva družbo. Ko se muca naje, se lahko sama igra cca. pol ure potem pa je že potrebna animacija. Tako potem izkoristim vsako minuto, ko Laura pančka za delo (tudi pisanje poročil na rr je delo - prijetno), ostalo pa se prevozičkamo, igramo, božamo, lupčkamo, smejčkamo, masiramo, vriščimo, govorimo, itd. teta s krvavca - Nalini, kot bi brala svoj včerajšnji dan Jaz sem tudi upala, da bom imela mir vsaj še kakšna dva meseca potem pa to Zjutraj sem bila bolj tak-tak, jajčnike kar konkretno čutim in glava pa je ravno na meji. Najbolj žalostna sem pa zato, ker če se bo držala svojega 'starega urnika' potem bo zopet prišla naokoli ravno, ko bomo na doustu detelja - majči je pa prava očova princeska...hčerka s pivom In kako punca papa sladoled, že ve kaj je dobro! nmagk - frizura je SUPER! Iiiiiii kako lepo posteljico ima tvoja Karolinca. Kot kakšna princeska ali pa Barbika Zaradi računalnika se pa ti nikar ne sekiraj...počakaj, ko bodo še ostali 4 navalili za tipkovnico BE - a vi imate tudi hudu uro, ko se je potrebno po kopanju obleči Naša se včasih tako dere kot bi jo dajali iz kože. Ona bi po moje rada, da jo še nagico pristavim na zizo In zvečer smo tudi mi oblečeni v dolga rokava, ker tale sobotna osvežitev je tudi nam v stanovanje prinesla malce hladu, mala pa med prebujanjem itak vse izbrca iz sebe. Veronikab, Pat - lepe fotke kmpk - kavica v Španiji odpade, ker gremo na dopust septembra. srečanje aprilčic - matcar, a ti si glavna organizatorka?
|