|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
23.8.2009 12:46:36   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Jutrčka!

Bolj kot se tamaučki upirajo prit na zrak, bolj sta dobre volje naši trebuškarici Reby in Se* user posted image user posted image user posted image Je prav veselo tu gor zadnje nekaj dni!

Ampak mi bi vseeno malo dihali user posted image Tiste, ki smo že rodile, da se spet malo spomnimo, kako je bilo; tste, ki pa to še čaka, pa da pridno malo povadijo, da bo na dan D lažje user posted image

semper, to si lepo napisala ,se podpisem.
uzivajte nedeljo

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
23.8.2009 13:17:27   
Reby
Semper - vidiš, sem ti rekla zadnjič, da se mi zdi, da bo pr men tak ko je blo pr teb. Dobre volje? Po mojem se mi že mal meša od te vročine, pa od nespanja user posted image
Bumo - polubčkaj malo princesko

Men že cel dan telefon zvoni, pa sms-ji, maili... sploh ne folgam odgovarjat, pa sem že zadnjič vsem povedala, da ko bomo rodil, bojo zvedl.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
23.8.2009 13:19:50   
sonček33
ja, reby a še niste?user posted image user posted image
ja včasih je bolj rečt da imaš rok kak teden kasneje kot v resnici, ker potem si v primeru, da si čez rok, nonstop klican in smsiran ...kot da nisi že sam dfost nervozen

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
23.8.2009 20:33:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Men že cel dan telefon zvoni, pa sms-ji, maili... sploh ne folgam odgovarjat, pa sem že zadnjič vsem povedala, da ko bomo rodil, bojo zvedl.

nooo, ene pa skačemo po RR in čakamo novičke user posted image user posted image user posted image , se mi prav smiliš...kako pa spiš?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
23.8.2009 21:31:33   
Serendipity

Semper - vidiš, sem ti rekla zadnjič, da se mi zdi, da bo pr men tak ko je blo pr teb. Dobre volje? Po mojem se mi že mal meša od te vročine, pa od nespanja user posted image
Bumo - polubčkaj malo princesko

Ah, se kar z vsem strinjam kar je Reby napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
24.8.2009 6:27:26   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
24.8.2009 6:29:46   
Reby
Danes pa vas je v akciji, navijam user posted image  user posted image  user posted image
Se* - dej ti pa že zdej kej zrihti s to vašo pupo, da grem jaz pol za tabo, da ne boš rekla, da prehitevam user posted image
Ponedeljek, 24.08. 
obayifo - pregled in CTG
Serendipity - pregled in CTG
mojca976 - UZ
gapii27 - pregled

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
24.8.2009 6:42:15   
Serendipity
Jutrooo,

Reby - hja, nič ne kaže novega pri nas. No, sem se pa odločila, da ''dovolim'' prehitevanja user posted image user posted image user posted image Le kdo bo tak dolgo čakal, da se naše detece spomni in pride ven. user posted image Ti pošljem sms kaj dogaja (oz ne dogaja), ok ?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
24.8.2009 6:47:00   
Reby
Se* - ja, le dej, pošlji, da ne bom spet cel dan živčna user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4409
24.8.2009 6:49:25   
Serendipity

Se* - ja, le dej, pošlji, da ne bom spet cel dan živčna user posted image  

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem včeraj tudi cel čas mobi gledala... user posted image user posted image user posted image

Upam, da moj mesič danes vseeno ne bo (spet) vseboval istih oz podobnih informacij kot tvoj - zaprto, nič popadkov, bebi se še ni spustil, ipd... user posted image user posted image

ps: so naju vsaj 4 septemberke (enojne nosečkice) že prehitele...  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 24.8.2009 6:52:49 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
24.8.2009 8:35:45   
miklarom
dobro jutro!!!!!!!!!!user posted image

a še n'č ne dogajauser posted image

Reby in Se - dajta no danes pa le naj gre vsaj ena rodituser posted image
Ponedeljek, 24.08. 
obayifo - pregled in CTG
mojca976 - UZ
gapii27 - pregled

pa še navijamo danes za naše akterkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 4411
24.8.2009 8:56:57   
hedviga
...
...
no sej,...
sem vedla, da se vama še ne da. user posted image user posted image
Nekak me tole spominja na čas ko smo rojevale Sonček 33, Zvezdica, Shuka in jaz....
Ne pa ne.. Pa stavnice, pa ne vem kaj...user posted image user posted image
Eto, jaz pravim, da bo RebY rodila v sredo prot večeru ali zvečer, ko bom jaz glih enga mrzlega odprla in se končno vsedla , Se* pa bo voda odtekla že v sredo zgodaj zjutraj, rodila pa bo opoldne. Ko bo zvonilo.
A je dost natančn?

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4412
24.8.2009 9:15:09   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

...
...
no sej,...
sem vedla, da se vama še ne da. user posted image user posted image
Nekak me tole spominja na čas ko smo rojevale Sonček 33, Zvezdica, Shuka in jaz....
Ne pa ne.. Pa stavnice, pa ne vem kaj...user posted image user posted image
Eto, jaz pravim, da bo RebY rodila v sredo prot večeru ali zvečer, ko bom jaz glih enga mrzlega odprla in se končno vsedla , Se* pa bo voda odtekla že v sredo zgodaj zjutraj, rodila pa bo opoldne. Ko bo zvonilo.
A je dost natančn?

Tale scenarij se mi čist dopade.
V sredo mam glih cajt... pa dva glaža šampanjca v enem dnevu tud menda lahko popijem.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
24.8.2009 9:16:25   
lučka 25
Kdaj ga potem pijemo? A v sredo. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
24.8.2009 9:35:04   
Reby
Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
24.8.2009 9:42:05   
miska73

Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Končno

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
24.8.2009 10:10:12   
obayifo

no, pa se je končno začelo user posted image , dejmo se*, da začnemo prakso dihanja bolj resno jemat user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

reby, potem v sredo pa ti, a ne? in če je treba, se jaz javim za četrtek user posted image , moj itak že prigovarja malemu, naj že ven pride, pa ga mali očitno ne jemlje kaj preveč resno

kruce se nič ne javlja?? že v nizkem štartu?

no, bomo vidl, kaj bojo nam rekl danes na ctgju. sem se pa včeraj zbudila z mokro majco, mi je ena joška mal 'spustila' pa je bil prec komentar, no vidš, vse že dela, pejt že rodit, no user posted image

a je katera delala test za streptokok B ?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
24.8.2009 10:15:08   
Bumo
Ponedeljek, 24.08.
obayifo - pregled in CTG
mojca976 - UZ
gapii27 - pregled

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
24.8.2009 10:20:21   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Končno

ja, končno, no dej Reby ala....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
24.8.2009 10:57:08   
Bumo

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
24.8.2009 10:59:33   
Bumo
no, res končno. zdaj pa akcija Seki, mi že dihamo!!!!
Rebica, zdaj, ko te gnjavijo po telefonu pa že iz inata moraš it rodituser posted image user posted image razen ,če je beba rekla, da iz inata ne bo ven šlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
24.8.2009 11:27:18   
miklarom
sekica - bravo akcija se začenja vsaj pri tebiuser posted image user posted image user posted image , začenjam dihat, go,go,go,go

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
24.8.2009 11:50:55   
gigi1

Seki to mi deli user posted image  user posted image  user posted image .
Pa se je končno začelo user posted image  user posted image  user posted image .
Reby ti pa jutri user posted image .

Obika ti pa pojutrišnjem user posted image

Pa še Krucika..

Vas imam na sumu, da boste ta teden kar vse 4 rodile user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem mojim dragim nosečkam in mamicam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
24.8.2009 11:53:43   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image

pupe - mal še sapo šparajte do jutri. Rahle popadke je CTG pokazal, jaz nič ne čutim user posted image . Upam, da se do jutri zgostijo, da nazadnje ne bom tam na sv. Petra čakala user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
24.8.2009 11:55:06   
spelka12

go seki, go seki, go seki.......

Ponedeljek, 24.08.
obayifo - pregled in CTG
mojca976 - UZ
gapii27 - pregled

Vsem uspešne preglede user posted image user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?