Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 12:46:36
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Jutrčka! Bolj kot se tamaučki upirajo prit na zrak, bolj sta dobre volje naši trebuškarici Reby in Se* Je prav veselo tu gor zadnje nekaj dni! Ampak mi bi vseeno malo dihali Tiste, ki smo že rodile, da se spet malo spomnimo, kako je bilo; tste, ki pa to še čaka, pa da pridno malo povadijo, da bo na dan D lažje semper, to si lepo napisala ,se podpisem. uzivajte nedeljo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 13:17:27
|
|
|
|
Reby
|
Semper - vidiš, sem ti rekla zadnjič, da se mi zdi, da bo pr men tak ko je blo pr teb. Dobre volje? Po mojem se mi že mal meša od te vročine, pa od nespanja Bumo - polubčkaj malo princesko Men že cel dan telefon zvoni, pa sms-ji, maili... sploh ne folgam odgovarjat, pa sem že zadnjič vsem povedala, da ko bomo rodil, bojo zvedl.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 13:19:50
|
|
|
|
sonček33
|
ja, reby a še niste? ja včasih je bolj rečt da imaš rok kak teden kasneje kot v resnici, ker potem si v primeru, da si čez rok, nonstop klican in smsiran ...kot da nisi že sam dfost nervozen
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 20:33:37
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Men že cel dan telefon zvoni, pa sms-ji, maili... sploh ne folgam odgovarjat, pa sem že zadnjič vsem povedala, da ko bomo rodil, bojo zvedl. nooo, ene pa skačemo po RR in čakamo novičke , se mi prav smiliš...kako pa spiš?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 21:31:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Semper - vidiš, sem ti rekla zadnjič, da se mi zdi, da bo pr men tak ko je blo pr teb. Dobre volje? Po mojem se mi že mal meša od te vročine, pa od nespanja Bumo - polubčkaj malo princesko Men že cel dan telefon zvoni, pa sms-ji, maili... sploh ne folgam odgovarjat, pa sem že zadnjič vsem povedala, da ko bomo rodil, bojo zvedl. Ah, se kar z vsem strinjam kar je Reby napisala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 6:27:26
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 6:42:15
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutrooo, Reby - hja, nič ne kaže novega pri nas. No, sem se pa odločila, da ''dovolim'' prehitevanja Le kdo bo tak dolgo čakal, da se naše detece spomni in pride ven. Ti pošljem sms kaj dogaja (oz ne dogaja), ok ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 6:47:00
|
|
|
|
Reby
|
Se* - ja, le dej, pošlji, da ne bom spet cel dan živčna
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 6:49:25
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Se* - ja, le dej, pošlji, da ne bom spet cel dan živčna Jaz sem včeraj tudi cel čas mobi gledala... Upam, da moj mesič danes vseeno ne bo (spet) vseboval istih oz podobnih informacij kot tvoj - zaprto, nič popadkov, bebi se še ni spustil, ipd... ps: so naju vsaj 4 septemberke (enojne nosečkice) že prehitele...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 24.8.2009 6:52:49 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 8:56:57
|
|
|
|
hedviga
|
... ... no sej,... sem vedla, da se vama še ne da. Nekak me tole spominja na čas ko smo rojevale Sonček 33, Zvezdica, Shuka in jaz.... Ne pa ne.. Pa stavnice, pa ne vem kaj... Eto, jaz pravim, da bo RebY rodila v sredo prot večeru ali zvečer, ko bom jaz glih enga mrzlega odprla in se končno vsedla , Se* pa bo voda odtekla že v sredo zgodaj zjutraj, rodila pa bo opoldne. Ko bo zvonilo. A je dost natančn?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 9:15:09
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga ... ... no sej,... sem vedla, da se vama še ne da. Nekak me tole spominja na čas ko smo rojevale Sonček 33, Zvezdica, Shuka in jaz.... Ne pa ne.. Pa stavnice, pa ne vem kaj... Eto, jaz pravim, da bo RebY rodila v sredo prot večeru ali zvečer, ko bom jaz glih enga mrzlega odprla in se končno vsedla , Se* pa bo voda odtekla že v sredo zgodaj zjutraj, rodila pa bo opoldne. Ko bo zvonilo. A je dost natančn? Tale scenarij se mi čist dopade. V sredo mam glih cajt... pa dva glaža šampanjca v enem dnevu tud menda lahko popijem.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 9:16:25
|
|
|
|
lučka 25
|
Kdaj ga potem pijemo? A v sredo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 9:35:04
|
|
|
|
Reby
|
Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 9:42:05
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj Končno
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 10:10:12
|
|
|
|
obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj no, pa se je končno začelo , dejmo se*, da začnemo prakso dihanja bolj resno jemat reby, potem v sredo pa ti, a ne? in če je treba, se jaz javim za četrtek , moj itak že prigovarja malemu, naj že ven pride, pa ga mali očitno ne jemlje kaj preveč resno kruce se nič ne javlja?? že v nizkem štartu? no, bomo vidl, kaj bojo nam rekl danes na ctgju. sem se pa včeraj zbudila z mokro majco, mi je ena joška mal 'spustila' pa je bil prec komentar, no vidš, vse že dela, pejt že rodit, no a je katera delala test za streptokok B ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 10:20:21
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj Končno ja, končno, no dej Reby ala....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 10:57:08
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 10:59:33
|
|
|
|
Bumo
|
no, res končno. zdaj pa akcija Seki, mi že dihamo!!!! Rebica, zdaj, ko te gnjavijo po telefonu pa že iz inata moraš it rodit razen ,če je beba rekla, da iz inata ne bo ven šla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 11:27:18
|
|
|
|
miklarom
|
sekica - bravo akcija se začenja vsaj pri tebi , začenjam dihat, go,go,go,go
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 11:50:55
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj Seki to mi deli . Pa se je končno začelo . Reby ti pa jutri . Obika ti pa pojutrišnjem Pa še Krucika.. Vas imam na sumu, da boste ta teden kar vse 4 rodile Lupčke vsem mojim dragim nosečkam in mamicam
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 11:53:43
|
|
|
|
Serendipity
|
pupe - mal še sapo šparajte do jutri. Rahle popadke je CTG pokazal, jaz nič ne čutim . Upam, da se do jutri zgostijo, da nazadnje ne bom tam na sv. Petra čakala .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.8.2009 11:55:06
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj go seki, go seki, go seki....... Ponedeljek, 24.08. obayifo - pregled in CTG Serendipity - pregled in CTG mojca976 - UZ gapii27 - pregled Vsem uspešne preglede .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?