hedviga
|
Bravo Pika, tole je bla pa beseda. Zdej pa dejmo samo rečt kater večer jih štrafamo, pa je... Skupnih sprehodov pa se jaz nadejam cel regiment zdaj na jesen, ko bojo temperature človeku prijazne. Jaz sem mobilna, poveste kje in kdaj in jaz, če je deca za stvar, pridem. Sicer pa.... Pri nas se dogajajo sila nenavadne stvari. Smrkolina menjata sistem. Again!!! Miha...Itak da me čez dan spravi do zadnje ivice, ne spi, joka, nori...ampak ponoči je pa zdele zadnje tri, štiri dni takole: damo spat ob cca.20:30 po mlečni kašici. Spi kot trdnjava do cca. 00:30, se začne premetavat, cmihat, jokat..., mama ne ve čist kaj narest...dobi čaj, pije kot norc, se premetava, joka ( eee, to so zobi...), mama ga dvigne, ponoska okol, položi, še mal cmihanja, premetavanja, premetavanja, zaspi IN GA NI DO ZJUTRI!!! Zjutraj=6:30,7:00 Sem dala ob cmihanju (kot sem zdresirana) hrano, pa ni niti šloknu. Ob premetavanju (tem ali kakšnem vmes) se obrne na trebuh in NE tuli, ampak spi kot top. Juhej in svašta! kaj je to?? Kr neki! No, Špela se premeče ob jamranju večkrat ponoči, ampak sem danes ugotovila, da tudi ni več prav sestradana, ampak raje požlampa čaj. Skratka, ne vem prav dobro kaj naj bi naredila z njima, ampak opažam, da se spreminja. Mogoče pa bomo enkrat do 20 leta tudi mi prespali noč... No, kaj mi počenja mali kraljevič čez dan, pa ne bom zgubljala besed, ker se mi na momente zdi, da se mi bo odtrenal... Nej zrastejo te zaje...zobje...