|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
17.8.2009 20:45:50   
4pikice
Blanč- Ma sem pogledala za nazaj, sorry Blanč, nisem vedla za naraščaj, jast bi te pa poslala kr še enkrat rodit, miiislm!!! ja ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , želim vam zdravja polno mero...

2+1=4pikice

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
17.8.2009 22:23:15   
4pikice
blanč-naraščaj na kvadrat seveda

2+1=4pikice

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
18.8.2009 13:25:12   
blanč
4 pikice naj ti bo odpuščenouser posted image user posted image user posted image
Shadow, jaz sem tudi pop****a, sej je prav, da stane ampak pri nas v naši ljubi deželici nas pa tako lupjo, da res ni, že mal čez mejo je vse za polovico ceneje, hrana, plenice, oblačila, da ne govorim o igračkahuser posted image user posted image
Kupujem pa v Velenjskem mullerju. Sam me jezi ker nimajo bebe sensitiv, ki je "baje" proti krčkom in napenjanju.
Jutri moramo pa z Bernardkom zdravniku, ker se mu je popek strašno izboču in povečal. Verjetno je popkovna kila ampak se gremo vseeno pokazat.
Vsem user posted image user posted image  želim lep dan.
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
18.8.2009 14:03:19   
Belen
blanč.... moji LIJI se je popek tudi tako powečal in izboču??? kaj je narobe? od česa? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
18.8.2009 14:07:22   
blanč
Belen, meni je danes po telefonu rekla, če mu gre nazaj, ko se ne napenja in ko se uleže je pop. kila. Mojmu pa ne gre nič nazaj in je skos tako štrleč in se mi zdi, da tudi vsak dan malo večji. Ti bom jutri napisala kako sma opravila.

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
18.8.2009 14:35:08   
Belen
blanč... ja meni je na začetku še šlo nazaj...zdej pa wedno manj... in kaj se naredi w tem primeru če je pop.kila???????? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
18.8.2009 15:57:33   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

blanč... ja meni je na začetku še šlo nazaj...zdej pa wedno manj... in kaj se naredi w tem primeru če je pop.kila???????? user posted image

Zihr je popkovna kila! Naša dva sta jo mela oba. Miha majceno, Špela pa kor ornk. Ni šla nikol čist nazaj. No, s "telovadbo", brcanjem in miganjem je sama popolnoma izginila že okol dobrega 4 meseca. Nič panike, popkovna se menda ne uklešči, je pa pogosta pri takihle suhcih kot so dvojčki.
Vam pa takole na tiho svetujem: včasih so popkovne kile "zdravili" tako, da so jih pritisnili noter in prelepili. Tega ni treba delat, je huje zdraviti vneto kožo od flaštra..

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
18.8.2009 16:03:08   
Belen
hedi...si me mal potolažila....
sam od česa to pride? ker so dwojčki bolj suhi ko se rodijo kot ostali???? in je kaka nevarnost???na netu nism nič pametnega našla.... user posted image sam da wčasih operirajo, če je prehudo.... user posted image user posted image

ju3 mam pediatra bom prašala..... upam,da nič hujšega???!!!!user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
18.8.2009 16:27:43   
blanč
Belen nč user posted image  operirajo samo, če ne izgine do takrat, ko gredo otroci v šolo, pa še to je samo manjša korekturna operacija. Ja, drugače pa tako kot je hedi napisala, večina izgine sama od sebe.

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
18.8.2009 16:29:48   
blanč
Aja, pa mojmu ni šlo nič nazaj in prav grozno izgleda tist zadebeljen štrcl, je dolg kak centimeter in debel kot palec in na sredini je čist rjava koža zato me malo bolj skrbi.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
19.8.2009 7:34:57   
hedviga
Jaa zgleda res čudno, nič lepo. špela je imela kot en oreh ven, potem mi je pediatrinja povedala, kar sem prej napisala in sem se enostavno prisilila da nisem gledala, šlatala ipd. da sem enostavno sprejela da ti ima. Je imela takrat še vneto pipiko, pa itak ima na eni ritnici hemangiom, tako da...revčica njo vse zadane. Smo se tudi na kilo navadili in glej ga vraga ta je pa izginila. Mislim, da ni nobenega vzroka za paniko. Ko začnejo migat se jim trebušna stena krepi in takrat gre počasi nazaj.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.8.2009 12:00:57   
blanč
Oj, dobro jutrouser posted image
Evo hedi imela si prav, je popkovna kila, ki nič ne ovira. Nevarno je le če se uklešči in otrok neutolažljivo joka, potem pa to operirajo (skoraj nemogoče).

(Mark Twain)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
19.8.2009 12:42:04   
Belen
ciao mame,
eko nas... stare smo 2 mesca danes
smo meli poswetowalnico...
ja blanč... tudi mi jo mamo....pop.kilo...ma je rekla da to ni nič hudega... gre samo nazaj... ufffffffff.... user posted image

torej smo prawe "bajse".....   iz 1 mesca na 2 mesec
LIJA ... iz 2950 je šla 4845g... in 49cm...zdej 56cm....
NAŠA ...iz 2890 na 4495g in 55cm....

uglawnem Liji morem dat manj jest,ker 150ml na 4 ure 6/obrokov na dan je mal preweč.... torej je že na "dieti" po familji ....

lepo paseta kravice obe, lewo desno obe glawici, tudi sledita zvončku... za dwojčke je super!!!!!!!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
19.8.2009 12:51:36   
blanč
Belen, moj poje 5-6 obrokov na dan po 180 in je rekla danes naj mu dajem vsaki 2 uri po 9o. Sem si mislila sama pri sebi prid k men, da ga boš mirila sej nisem čarovnica, da bom dojenčku dopovedala zakaj mu ne dam jest. Sem zdajle dala samo 150n in se mi že 15 minut joče pa še deklica se neki cmiha, madona saj nisem hobotnica, da bi oba naenkrat nosla in mirila. pri meni se tale dieta sigurno ne bo obneslauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
19.8.2009 12:56:36   
Belen
blanč, res ti je rekla to??? pa teža twojih pikic???? ne wem...meni se res je mal zdelo,da je Lijaw 1m preweč dobila.... moja frendica ima 5m punčko in njena komaj 150 spije....

ne wem mogoče twoj P mal "pretirawa"...sicer one že wejo.... če so lačni jim pač daš za jest.... user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
19.8.2009 13:12:50   
blanč
Ja, ubistvu res preveč poje. Sicer je star 2 meseca ampak korigirano šele nekaj dni ampak vseeno, kako naj sploh hranim na dve uri saj pol lahko samo flaško v roki držim in previjam na ostalo pa lahko kar pozabim... Eh, nč jaz bom pelala po starem naprej, ker če se moj fantek naje pol spi včasih tudi po 6 ur deklico moram pa itak hranit na 3 ure in poje okoli 100. sem nehala prakticirat skupno hranjenje, ker mali mi že spi od 23 do 6 mala pa umes poje tudi do 2 obroka.

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
19.8.2009 13:16:14   
blanč
zredila ta se pa v dveh mesecih Bernard iz 2020g na 4300g, Lara pa iz 1640g na 3100g. Saj pravijo 1kg na mesec na začetku, tako, da mi ostajamo na svojem.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
19.8.2009 13:36:12   
Shadow
Zdravo, punce!

Vidim, da debatirate o tem, koliko vaši škrati pojedo.
No, moja dva miškolina, ki bosta pojutrišnjem dopolnila 1 mesec, zahtevata vedno več in smo sedaj na 90ml/na obrok, 6-7 obrokov na dan. No, pa dojimo se še vmes - sicer bolj za cartanje, pa vseeno.
V petek imamo prvo posvetovalnico, pa bomo videli, če je to v redu ali bo treba kaj spremeniti, ker vidim, da bi še jedla, ker rokice kar potujejo v usta. user posted image

Tudi meni je kriza, ko sem sama z njima in oba hkrati vklopita sirene, ampak tudi jaz ugotavljam, da sta mi zrastli samo dve roki in da oba hkrati žal ne morem popedenati. Tako krajšo najpogosteje potegne Simon, ki ne joka tako silovito, Ajda pa kriči, kot da bi jo kdo iz kože ven dajal. No, pa še pes včasih zraven zavija user posted image  - na srečo samo podnevi, ponoči se umakne v svoj kotiček, ker hoče imeti mir. Ga popolnoma razumem. user posted image

Blanč, ti si pa nujno tikerček popravi, ker si danes že 41t in 2d noseča!!! user posted image
Pa hvala za info o velenjskem Millerju - nam je vseeno malo predaleč se ja voziti, bomo pa izvidnike poslali v Lipnico v tamkajšnjega Millerja, da vidimo, kakšne so kaj cene tam. Bom poročala.
Aja, pa slike vozička sem končno dala v album - stari dolg! user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
19.8.2009 13:38:48   
Belen
aja....maste že 2 mes.tudi wi.... user posted image
lepo,da ti že tolko spi.... moje so weč al manj sinhronizirane... čez dan na 4 ure...ponoči 5....če in ko zdržimo....pa wedno skupaj se zbudita.... user posted image user posted image

čez dan ti še dosti spijo? meni ena ja...Lija-poje in spi...Naša je pa fulll budna...pa ne wem kaj bi neki .... ko se naweliča začne jokat.... user posted image ... komi čakam da mal zrastejo, da weč štekajo, pa igrajo....pa... ker sedaj še nič...edino če ponesreči igračo udarijo z rokico... user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
19.8.2009 21:02:10   
dobrovoljčica
Ku ku Eva in Maj tu.
Kaj počnete prajtlčki in prjatlce. Midva sva ravnokar pojedla in  šla spančkat, tako, da si bosta lahko mami in ati malo odpočila.

Pa pa.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.8.2009 22:49:01   
blanč
user posted image Punce jaz že cel popoldan ne pridem k sebi tako me boli srce za rubinino Zojo. Joj, kako je življenje lahko krutouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.8.2009 22:51:28   
Shadow
Ja, tudi jaz sem čisto paf... ma ne morem verjeti no, pa sama je že dihala, miška pogumna.  Grozno, res.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.8.2009 22:54:14   
blanč
Tolko se ji je nabralo v teh zadnjih dnehuser posted image , upam, da ima dovolj moči, da bo lahko vse to prenesla.

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
20.8.2009 9:28:06   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image Punce jaz že cel popoldan ne pridem k sebi tako me boli srce za rubinino Zojo. Joj, kako je življenje lahko krutouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisem opazila prej....
ma....
ma....
user posted image user posted image user posted image user posted image
Rubin, takooo zelo mi je žal...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
20.8.2009 9:36:25   
blanč
Punce dobro jutro
user posted image
Rubin drži se.

(Mark Twain)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?