Shadow
|
Zdravo, punce! Vidim, da debatirate o tem, koliko vaši škrati pojedo. No, moja dva miškolina, ki bosta pojutrišnjem dopolnila 1 mesec, zahtevata vedno več in smo sedaj na 90ml/na obrok, 6-7 obrokov na dan. No, pa dojimo se še vmes - sicer bolj za cartanje, pa vseeno. V petek imamo prvo posvetovalnico, pa bomo videli, če je to v redu ali bo treba kaj spremeniti, ker vidim, da bi še jedla, ker rokice kar potujejo v usta. Tudi meni je kriza, ko sem sama z njima in oba hkrati vklopita sirene, ampak tudi jaz ugotavljam, da sta mi zrastli samo dve roki in da oba hkrati žal ne morem popedenati. Tako krajšo najpogosteje potegne Simon, ki ne joka tako silovito, Ajda pa kriči, kot da bi jo kdo iz kože ven dajal. No, pa še pes včasih zraven zavija - na srečo samo podnevi, ponoči se umakne v svoj kotiček, ker hoče imeti mir. Ga popolnoma razumem. Blanč, ti si pa nujno tikerček popravi, ker si danes že 41t in 2d noseča!!! Pa hvala za info o velenjskem Millerju - nam je vseeno malo predaleč se ja voziti, bomo pa izvidnike poslali v Lipnico v tamkajšnjega Millerja, da vidimo, kakšne so kaj cene tam. Bom poročala. Aja, pa slike vozička sem končno dala v album - stari dolg!
|